24434
Nintendo DS/DS Lite
  • koryne
    Amerikában augusztus 22.
  • Anna #655
    nintendogs mikor lesz angolul?
  • koryne
    Ja és még a matrricázós témához: GCSkins
  • koryne
    Alkalmas, a Nintendogs használja is. A kutya hallgat a nevére, meg parancsokat is lehet neki adni (pl fekszik, meg hasonlók) De asszem csak angolul ért :( Szetm úgy lenne a jó, hogyha mi magunk tudnánk hangparancsokat felvenni, mint a telefonoknál és így mindeenki a saját nyelvén kommunikálhatna a DS-ével :)
  • guardian hero
    Hangfelismerés még nincs, csak olyan, hogy bele kell fújni vagy ordítani a mikrofonba, hogy legyen valami (ennyit a buszon játszásról... ).
    Igazság szerint azt se tudom, milyen minőségű az a kis mikrofon, alkalmasó-e egyáltalán hangfelismerésre.
  • Anna #651
    Köszi, hogy te is rajtam röhögsz :D A kérdésedre természetesen nem tudok válaszolni.
  • Alblink
    :D Milyen mokasak vagytok.
    Meg nem latam eloben de,kepek meg videok alapjan a fekete nagyon megtettcett,ha tudok beszerzek egy olyat keves arkulonbsegel ha meg nem akkor ugyis telematricazom az ezustot:D.
    Amugy van mar olyan game ami a hangfelismerest is tudja?es hogy van ez angol szoveg alapjan muxik vagy hogyan?elore is koszi
  • Anna #649
    Nem a válaszokról van szó, de általában nincs itt senki, magammal meg csak nem dumcsizhatok, így értettem :)
  • CHEAPBOY
    Jajj, mintha masok nem valaszoltak volna... :)
  • Anna #647
    ja, tudod az amatőrök így csinálják, de legalább valaki szóbaáll velem itt rendszeresen :P
  • Anna #646
    az ezüstöt meg mindek lefújni? ahogy láttam, elég sötét.. csak ronda szerintem:)
  • CHEAPBOY
    Mit ossze nem kavartok itt.... :D
  • Alblink
    igazad van,de nem jol irtam a feheret az ezustnek ertettem:D,igy van 6000kulonbseg.
  • Anna #643
    Én is ezt mondom, csak azért drágább, mert nem lehet kapni, na de se fehéret, se feketét, akkor a kettő közt hogy van szerinted 6000 Ft?
  • Alblink
    Nem,valoszinu ha rendelnek a szalitasi koltseg miatt lenne dragabb,amugy ha lehetne ithon kapni valoszinu ugyananyiba kerulne mint az ezust.
  • Anna #641
    Cheapboynál? Nálunk csak ezüstöt lehet kapni, szerintem a többi ugyanannyi.
  • Alblink
    Ha jol ertelmeztem egy 6000ft-al olcsobb a feher mint a fekete.
  • Police88
    Ki rakta be a bannert ? :D
  • Anna #638
    olcsóbb a fehér, mint a fekete?
  • Alblink
    Vegul is mindegy de nekem feketebe jobban tetcik meg ugy a kepet is jobban kiemeli ugyhogy szerintem lefujom:D
  • Anna #636
    miért nem mindegy?:)
  • Alblink
    Inkabb veszek feher ds-t es lefujom feketere,az ugy meg egyenibb is:D.
  • Anna #634
    Az összes játékot, ami látatlanul tetszik... na :) Nekem van SP-m, nem hiszem, hogy szeretnék DS-en játszani azokkal a játékokkal, ahhoz túl nagy, meg most nincs is hozzá egyetlen játékom se sajnos :(
  • mb66
    "nem vagyok annyira gazdag, hogy az összes játékot megvegyem"
    Összes játékot ? :D
    Nekem is 3 hete van DS em, de egyenlőre még csak kölcsön GBA címekkel nyomulok:D
    Mindegy, bőven van mit bepótolni a GBA s kínálatból, én meg nem sietem el..
    Amugy meg nagyon bejön, mióta megvan a nagygépekkel (ps2,Gc) nem is nyomtam sokat, nekem pont ez a retro érzés kellet, jó öreg 2d s egyszerű játékok.
    Pl Ghouls'n Ghosts al tolom, ez még a jó öreg C64 re volt meg most meg szépen ujrarajzolva játszhatom, és végre a nehézség is a helyén van (azaz nem egykönnyen végigrohanható:P )
    Meg Zelda:LinktothePast, szóval van mit nyomni bőven :)
  • mb66
    Hát max egy próbára, igen talán. Csak az eredeti DS-es játékélményt az nem fogja visszaadni.szvsz. Főleg hogyha pl kipróbálsz egy Megadrive emulátort, már ott teljesen más a játékélmény mintha eredeti gépen játszanál, itt meg még kezelőfelület és a 2 képernyő fizikailag sem ugyanaz...
  • Anna #631
    Nekem azért lenne jó, mert nem vagyok annyira gazdag, hogy az összes játékot megvegyem, így nem ártana, ha ki tudnám próbálni, de valószínű, hogy a Mario lesz :)
  • guardian hero
    Azért a játékokra legalább lehet vetni egy pillantást így is, hogy képben legyen az ember, mit vesz meg.
  • mb66
    Mondjuk szerintem a DS t emulálgatni egy pécén a legillúziórombólóbb dolog - minek akkor a touch screen és a dupla képernyő?
    Nem sok értelme van...
    Pont az a jó hogy a kis ceruzával lehet őrjöngeni :))
  • CHEAPBOY
    Most az eccer en totottem be a "valamelyik okos" szerepet:D A marioban elakadni meg nem szegyen, csupan csak akarat kerdese. :) Peace.
  • CHEAPBOY
    Igen jo.
  • CHEAPBOY
    Sokkal dragabb mint a palos gepek. Ez betudhato a vamnak (ami nem magyar hanem Unios) illetve a szallitasi koltsegnek. 46-47000ftok a masinak. A palos gep 38000ft. Egy szin miatt ennyit ha meger... hat akkor meger:)
  • CHEAPBOY
    2 het rozsaszin Annavirag:)
  • Anna #624
    Na, látod ez egy jó kérdés, fogalmam sincs, majd jön valaki okos és megmondja .. én nem igazán értek hozzá, még egy Marioval se tudok játszani :)
  • Alblink
    oké koszi.
    ha van egy gba memoriakartyam amin gamek vannak,akkor az jo a ds be a gba kazi helyere?
  • Anna #622
    Nem én beszéltem vele, hanem a barátom és csak a fehérről meg a rózsaszínről volt szó, de gondolom tud hozni feketét. Az árát kérdezd tőle, de szerintem reális :)
  • Alblink
    Fekete szinben is lehetne rendelni?es az arba menyivel kulonbozik a simatol?
  • Anna #620
    Köszi Cheap, nygodtan nevessél ki :)) Egyébként mennyi idő alatt ér ide egy rózsaszín DS?
  • CHEAPBOY
    Elakadni egy marioban... Édesem..... :) Hat hova fajul ez a vilag?:)
  • Anubys
    Valszeg azzért, amit az emu oldalán is ír: " I finally made the Metroid Prime Hunters intro movie work. Here's a few screenshots. "
  • Anna #617
    metroid ds se megy emuval