24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#696 Sztem ez a király. Skulls
-
#695 Hát lehet, de pl az én barátnőm még továbbra is "makacsul ellenáll" :D
azért a DS el még kísérletezek :)
sőt ha a nagygépeken játszom az meg kifejezetten idegesíti
-
#694 Bocicsoki rajongók előnyben :) -
#693 Mondjuk ezek szerint az ő órája se volt a toppon, most hogy így belegondolok :) -
#692 Ez sztem jobb :D
-
#691 Jól tetted :) Én is gameboyozok bárhol, múltkor a buszmegállóban egy részeg faszi fel is bátorodott ezen, és odajött hozzám eldicsekedni a 2000Ft-os mindentudó kvarcórájával . Aztán meg leszólta a GBA-t, mert mikor az időt kérdezte elő kellett vennem a mobilomat - hát az még az időt se mutatja?? :) -
#690 Nem is rossz ez a skinezős dolog, lányoknak tudom ajánlani ezt :) -
#689 Én régi játékos vagyk ;) Már SNES-em is volt, aztán áttértem PC-re és most kezd megint a szívem a konzolok felé húzni :) A suliban gyakran néztek hülyének, mert a szünetben ültam a széken és gameboyoztam :/ De nem tudtak megtörni, nem hagytam magam :D -
#688 Nekem a Platinum ezüst GBA-m egyáltalán nem kopott meg, pedig jó sokat volt használva. Nem a Media Markt-ban kiálított darabokból kell kiindulni :).
Amúgy most láttom, mennyi lány lett itt hirtelen... Mégiscsak bejön a Nintendo számítása, hogy ugyebár "vonjunk be új játékosokat"? :) -
#687 Kéne egyet élőben látnom/fognom, hogy el tudjam dönteni. Mert tetszik nagyon, de ha tényleg ilyen gagyi lesz a tapintása, akkor megette a fene az egészet :/ -
#686 a mobilokból indulok ki, de szerintem igazam van -
#685 Ezzel a tapintás dologgal lehet, h igazad van... Meg az is lehet, hogy így megizzad tőle a tenyere az embernek... -
#684 tudtommal se -
#683 A Nintendo tudtommal eddig sem gyártott skineket, sztem ezután sem fog... -
#682 Na majd életben az lesz, a tapintása. Lány vagy? :) -
#681 Pont így vagyok én is, de én inkább a feketével! Egy ezüst volt kirakva a MM-ban és tiszta kopott volt már. Jó, sokan fogdossák meg nyüstölik, de én azt szeretném, hogy még 2 év múlva is szép legyen a DS-em, ha már lesz :)
Bár sztem a skin sem gagyi. Sőt, ahogy elnéztem, hamarosan tervezhetsz magadnak is teljesen egyedit ;) -
#680 Valahol igazad van (Bár nem egészen tudom hol :P ). Ugyanis lesznek skinek ill talán már vannak is amit Nintendo gyárt. S ugyanúgy látszanak rajta a gombok,a nintendo felirat szóval minden.Annyiban más,hogy jó kis feelinget teremthetsz vele. Láttad a linket nem? Megnézted milyenek vannak? Na nkm a csontvázas kifejezetten teccik. Lehet hangulatra is nagyon növeli mivel én imádom a Castlevania sorozatot pl. És ahhoz nagyon is illik az a skin. Nekem ez a véleményem. :P Szóval az semmiképpen sem gagyi. -
#679 de ha a rózsaszín teccene, micsinálnál? vennél egy kéket? -
Alblink #678 Amugy vedofoliat kulon ds-re egy magyar oldalon lattam 2500-ert csak mar nem tudom a cimet,de majd megkeresem.Jo dolog ez a skin es vedi a karcolodastol is,
en max 2-3ezer kulonbseget fizetnek mondjuk egy feketeert,egyreszt mert nekem sokkal jobban tetcik,es nem olyan van a legtobb emberkenek. -
#677 igen, arra és az gagyi. én szeretem az eredetit fogdosni (ezért majd Cheap jól kiröhög) meg nézegetni, szépen rá van írva minden... mobiloknál is utálom a gagyi borítást :) 6-7ezer ft-tal simán fizetek többet, ha menő leszek és ettől jobban érzem magam. gondolj csak bele, adjak ki 40e ft-ot valamire, amit nem teljes szívemből szeretnék, mert a rózsaszínt akartam nem a vacak ezüstöt? -
#676 Mondjuk ezt nem tudom,szóval mondjuk igazat adok mert nekem szürke gépem még nem volt. De akkor is az tök hülyeség hogy azért fizetsz többet mert más színű, akkor inkább mindenki aki más színt akar az vegyen skin-t inkább az olcsóbb. Szerintem. :P
A skinre gondolsz,hogy utángyártott? -
#675 Az eredetik jobban tetszenek mint az utángyártottak, a rózsaszín önmagában menő, az a kedvenc színem és az SP-nél is az ezüst karcolódott a legrondábban.. -
#674 Igen asszem azt már olvastam :P De a többi nem kopik,karcolódik?Hm? :P
Meg amúgy is én akarok jó kis skin-t venni rá,de én akkor is azt mondom,hogy a szürke a legjobb.
-
#673 nekem az SP-m is rózsaszín... :) -
#672 kopik, karcolódik és mindnekinek olyan lesz, az meg nem menő khm -
#671 Majd meg is kérdem tőle, de TALÁN olvasgatja ezt a kis fórumot s akkor majd válaszol erre!! :P
S miért nem teccik nektek a szürke DS?Sztem ebbe a színbe a legkirályabb! Kis elegán design-os retro feeling-et kölcsönöz az egész gépnek. :)
-
#670 gondolom, tökmindegy neki, ha egy helyről hozza, akkor nem kell külön postaköltséget fizetnie. kérdezd meg tőle:) ha van ott, ahonnan rendelni szokott, szerintem nem gond -
#669 S skin-t is tud hozni?Vagy csak nkm kéne ilyen cucc rá? :P
-
#668 cheapboy azt mondta 1-2ezerért hoz, nekem az megfelel -
#667 Sztem megcsinálhatnánk azt, hogy összeállunk páran, valaki, akinek van megfelelő bankkártyája megrendeli, a többi meg kifizeti neki + megosztjuk a postaköltséget! Így mindenki kedvezőbben jön ki! -
#666 Na ez jól hangzik!!Mert szerencsére nem karcosodik könnyen de azért jobb a biztonság.Emúgy meg azért nem lehet sztem itthon kapni se védőfóliát se skin-t a DS-re,mert itthon nincs olyan nagy piaca. Pedig kinéztem magamnak egy marha jó skint! :D -
#665 cheap nekem hoz, gondolom neked is -
#664 36? az király!
Lehet Pda védőfóliát is, de csinált már csomó cég a DS hez is, nem tudom miért nem lehet itthon sehogy sem hozzájutni. -
#663 Sztem jó hozzá a sima PDA-s védőfólia is. Azt meg kapsz az informatikai boltokban. -
#662 Egész pontosan 36 minijáték van benne. :D Amik eléggé mókásak :D
Tud már valaki helyet ahol védőfóliát lehet beszerezni a DS-re? -
Alblink #661 Thx,az jo akkor madj azt fogom megveni eredetbe. -
#660 Az N64 es verzióban 120 csillag volt, itt most 150 van , tehát ha 100% ra akarod kipörgetni gondolom jóval hosszabb. Meg van 6-8 minijáték, amik a stylus ra vannak kihegyezve. -
Alblink #659 Anna:nem rajtad rohogtem hanem,az egeszen amiket irtunk(tak).
Thx a skin oldalt van egyket jo.
Aki jatszott mar n64-es marioval meg a ds-es marioval,mennyivel kulonbozik a 2-o azon kivul hogy tobb karakterekkel is vegiglehet vinni,velukmaj dmashogy kell harcolni?es a mario kart is miben kulonbozik a 64-estol?bar az aszem meg nem jot ki ds-re.
-
#658 Innen tudsz szerezni feketét:
http://www.apronet.hu/browse.tdp?mit=nintendo+ds&armin=&armax=&honnan=0&helyseg=0&rovat=0&forovat=0&desc=1&mennyit=1&x=0&y=0
Én is majdnem innen vettem, de aztán bécsből szereztem sima ezüstöt. -
#657 Ja ez Neked ment, Anna :)