24434
Nintendo DS/DS Lite
  • guardian hero
    Rajzolni? Zenét írni? Vagy vékony hangon visítozni, hogy "Mamma Mia"? :)
  • Petyus_
    Licenszelni kellene Pap Ritától a Tipi-Tapi Dinó frencsájzt!

Vagy az a kuckó Mackó volt? Ki nyomatta a Tipi-Tapi Dinót? =)
  • koryne
    Milyen suliba mész? Ha nem vagyok indiszkrét :)
  • koryne
    Nem rossz ötlet, bár még a GBA prog-nak is csak az elején vagyok :) Szándékomban áll DS-sel is kísérletezni, de csak ha majd ki tudom próbálni hardveren is.
  • guardian hero
    van DS-es Zeldáról trailer?? Hol?
  • Anna #731
    én kiszállok, nem tudok fejleszteni :(
  • Anna #730
    énsesoha, 1 éve lustálkodom... most megyek suliba majd
  • guardian hero
    Alapítsunk egy DS játékfejlesztő csapatot, abból megszedjük magunkat :)
  • koryne
    EW = Electro World
    Hivatalosan felnőtt vagyok (20 éves), de eddig többnyire lazsáltam... Szégyenlem is magam emiatt. Anyuék sem hajtottak soha, hogy "Gyerünk dolgozni!", eddig pénzre igazán nem volt szükségem, meg suliba jártam. Ezért nem dolgoztam még soha.
  • Anna #727
    Értem, köszi:DD
  • Csibe001
    Electro World? Talán? :D
  • koryne
    Az "Ez gyerekes"-t anyu mondta mindig, csak a akkor tudnám, mit keres az ő ágya mellett a régi GBC-m ;)
  • Anna #724
    Mi az az EW? Azt hitte felnőtt nő vagy Koryné... bocsi :)) Zeldát nemláttam
  • koryne
    Tessék, már írni sem tudok...
  • Csibe001
    Tényleg!Zeldáról láttátok már a kis DS trailert??Sztem eléggé jó lesz!
  • guardian hero
    50 dolcsiért tuti be lehet majd szerezni őket, a többi is annyiba kerül :).
  • koryne
    Sajnos GC-m nincsen, anyu nem szponzorál, saját keresetem meg még soha nem volt :( Nembaj, majd nyáron lesz :) A Prime-ot az EW-ben próbáltam ki, de fél óra után elkezdett zavarni a mögöttem kígyózó gyerekcsapat sora, így leléptem. De nagyon tetszett láttad a Hunters új videoját? Már most imádom, milyenekt fogok én ezzel csatázni! :) Ha jól tudom, lesz single player része is, mát tűkön ülök!
  • Anna #719
    igen? és már tudod az árát? :D
  • Csibe001
    Én nem értem miért kell ekkora feneket keríteni ennek.Egy lány miért ne játszhatna? Én gyakrabban találkozom "Ez gyerekes." véleményekkel. Pedig sztem egyáltalán nem az.
  • guardian hero
    40eFt lesz, ha megjelentek, szállítom őket :).
  • Anna #716
    Nintendogst, Animal Crossingot, Trace Memoryt, Zeldát akaroooooook
  • guardian hero
    Nekem is nagy kedvenceim a Castlevania és a Metroid, de tapasztalataim szerint a lányokat kevésbé fogja meg ez a stílus. Örülök, hogy vannak kivételek :). A GC-s Metroidokkal is játszottál? Kíváncsi vagyok a DS-es Huntersre, a demója nagyon bejött! Kár, hogy multiban nem tudtam kipróbálni.
  • koryne
    Sztem sem ciki, engem kb. 8 évnyi kőkemény szekálással sem tudtak eltéríteni :) Nem érdekel, hogy másoknak tetszik-e, amit csinálok, ha én élvezem :)
  • Csibe001
    Nem, dehogy! :D Amivel próbálkoztam az a SpongeBob sorozat, MarioDS meg a WarioDS.
    Az utsó kettő teccik neki :D
    Valahogy a lövöldözős,ostoros, mágikus cuccok nem teccenek neki...
    Persze a nintendogs videója az már inkább bejött neki :D
  • Anna #712
    Szerintem nem ciki, nagyon menő :D
  • koryne
    Ja, bocs mb66-nak akartam címezni...
    Mi a gond a Castlevaniával és a Metroiddal? :o Nekem az a két legnagyobb kedvencem!
    Sztem a lányok szégyenlik, ha játszanak, mert nem ezt várják el tőlük. Beszéltem egyszer egy csajjal és valahogy szóba került a GameBoy. Megkérdeztem, hogy ő szokott-e játszani. Erre ő: Tulajdonképpen szeretek játszani, de nem szoktam, mert az olyan fiús!
  • Anna #710
    értem, de nem ismerem
  • guardian hero
    Japán elsőszámú kult-hörcsöge, a kawaii érzés megtestesítője:

hamtaro.com
  • Anna #708
    mi az a Hamtaró?
  • guardian hero
    Ezt a kérdést félrecímezted, szerintem Csibénak ment. Nekem nincs most bnőm, de mikor volt, nem kellett sokat biztatnom, hogy vegyen egy gameboy-t, aztán nyomtuk együtt a Kirby-t meg a Mario Kartot. A Sims-et is szerette, meg az Animal Crossing-t, meg a Pop Idol-t, meg a Hamtarós játékokat. Csibe, remélem Te nem a Castlevaniával meg a Metroiddal próbálkoztál megszerettetni a tieddel a videójátékokat? :)
  • Anna #706
    szerintem is unalmas, de imádom :)
  • Csibe001
    Ne tévesszen meg a becenevem. :P
  • koryne
    Most látom, itt már lehet saját dizájnt kérni! Hűha... Most megint gondolkodóba estem... Jajj, micsoda problémáim vannak :)
    Guardian hero: a Sims-t sem szereti a barátnőd? Csak mert a lányok többsége elolvad tőle :) Én személy szerint unalmasnak találom, de ez már egyéni szocprobléma :P
  • Anna #703
    tehát nem vagy csaj
  • mb66
    Jaja majd valami ilyesmi csak megfogja..
    Pedig a NES es Mario1 et szereti.. Abban elég jó is, az utolsó pály kivételével végig is tudja csinálni :DD
  • Anna #701
    arra várok
  • guardian hero
    Majd kinövöd! :)
  • Csibe001
    Hasonló cipőben járunk, annyi a kivétel hogy nálam rákattant az asszony a DS-re. :D Persze csak a minijátékok a marioban... :P
  • guardian hero
    A Nintendogs majd elsöpri az ellenállását :).
  • koryne
    De lehet, hogy inkább mégiscsak maradok az egyszerű feketénél.