24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#736 Rajzolni? Zenét írni? Vagy vékony hangon visítozni, hogy "Mamma Mia"? :) -
#735 Licenszelni kellene Pap Ritától a Tipi-Tapi Dinó frencsájzt!
Vagy az a kuckó Mackó volt? Ki nyomatta a Tipi-Tapi Dinót? =) -
#734 Milyen suliba mész? Ha nem vagyok indiszkrét :) -
#733 Nem rossz ötlet, bár még a GBA prog-nak is csak az elején vagyok :) Szándékomban áll DS-sel is kísérletezni, de csak ha majd ki tudom próbálni hardveren is. -
#732 van DS-es Zeldáról trailer?? Hol? -
#731 én kiszállok, nem tudok fejleszteni :( -
#730 énsesoha, 1 éve lustálkodom... most megyek suliba majd -
#729 Alapítsunk egy DS játékfejlesztő csapatot, abból megszedjük magunkat :) -
#728 EW = Electro World
Hivatalosan felnőtt vagyok (20 éves), de eddig többnyire lazsáltam... Szégyenlem is magam emiatt. Anyuék sem hajtottak soha, hogy "Gyerünk dolgozni!", eddig pénzre igazán nem volt szükségem, meg suliba jártam. Ezért nem dolgoztam még soha. -
#727 Értem, köszi:DD -
#726 Electro World? Talán? :D -
#725 Az "Ez gyerekes"-t anyu mondta mindig, csak a akkor tudnám, mit keres az ő ágya mellett a régi GBC-m ;) -
#724 Mi az az EW? Azt hitte felnőtt nő vagy Koryné... bocsi :)) Zeldát nemláttam -
#723 Tessék, már írni sem tudok... -
#722 Tényleg!Zeldáról láttátok már a kis DS trailert??Sztem eléggé jó lesz! -
#721 50 dolcsiért tuti be lehet majd szerezni őket, a többi is annyiba kerül :). -
#720 Sajnos GC-m nincsen, anyu nem szponzorál, saját keresetem meg még soha nem volt :( Nembaj, majd nyáron lesz :) A Prime-ot az EW-ben próbáltam ki, de fél óra után elkezdett zavarni a mögöttem kígyózó gyerekcsapat sora, így leléptem. De nagyon tetszett láttad a Hunters új videoját? Már most imádom, milyenekt fogok én ezzel csatázni! :) Ha jól tudom, lesz single player része is, mát tűkön ülök! -
#719 igen? és már tudod az árát? :D -
#718 Én nem értem miért kell ekkora feneket keríteni ennek.Egy lány miért ne játszhatna? Én gyakrabban találkozom "Ez gyerekes." véleményekkel. Pedig sztem egyáltalán nem az. -
#717 40eFt lesz, ha megjelentek, szállítom őket :). -
#716 Nintendogst, Animal Crossingot, Trace Memoryt, Zeldát akaroooooook -
#715 Nekem is nagy kedvenceim a Castlevania és a Metroid, de tapasztalataim szerint a lányokat kevésbé fogja meg ez a stílus. Örülök, hogy vannak kivételek :). A GC-s Metroidokkal is játszottál? Kíváncsi vagyok a DS-es Huntersre, a demója nagyon bejött! Kár, hogy multiban nem tudtam kipróbálni. -
#714 Sztem sem ciki, engem kb. 8 évnyi kőkemény szekálással sem tudtak eltéríteni :) Nem érdekel, hogy másoknak tetszik-e, amit csinálok, ha én élvezem :) -
#713 Nem, dehogy! :D Amivel próbálkoztam az a SpongeBob sorozat, MarioDS meg a WarioDS.
Az utsó kettő teccik neki :D
Valahogy a lövöldözős,ostoros, mágikus cuccok nem teccenek neki...
Persze a nintendogs videója az már inkább bejött neki :D -
#712 Szerintem nem ciki, nagyon menő :D -
#711 Ja, bocs mb66-nak akartam címezni...
Mi a gond a Castlevaniával és a Metroiddal? :o Nekem az a két legnagyobb kedvencem!
Sztem a lányok szégyenlik, ha játszanak, mert nem ezt várják el tőlük. Beszéltem egyszer egy csajjal és valahogy szóba került a GameBoy. Megkérdeztem, hogy ő szokott-e játszani. Erre ő: Tulajdonképpen szeretek játszani, de nem szoktam, mert az olyan fiús! -
#710 értem, de nem ismerem -
#709 Japán elsőszámú kult-hörcsöge, a kawaii érzés megtestesítője:
hamtaro.com -
#708 mi az a Hamtaró? -
#707 Ezt a kérdést félrecímezted, szerintem Csibénak ment. Nekem nincs most bnőm, de mikor volt, nem kellett sokat biztatnom, hogy vegyen egy gameboy-t, aztán nyomtuk együtt a Kirby-t meg a Mario Kartot. A Sims-et is szerette, meg az Animal Crossing-t, meg a Pop Idol-t, meg a Hamtarós játékokat. Csibe, remélem Te nem a Castlevaniával meg a Metroiddal próbálkoztál megszerettetni a tieddel a videójátékokat? :) -
#706 szerintem is unalmas, de imádom :) -
#705 Ne tévesszen meg a becenevem. :P -
#704 Most látom, itt már lehet saját dizájnt kérni! Hűha... Most megint gondolkodóba estem... Jajj, micsoda problémáim vannak :)
Guardian hero: a Sims-t sem szereti a barátnőd? Csak mert a lányok többsége elolvad tőle :) Én személy szerint unalmasnak találom, de ez már egyéni szocprobléma :P -
#703 tehát nem vagy csaj -
#702 Jaja majd valami ilyesmi csak megfogja..
Pedig a NES es Mario1 et szereti.. Abban elég jó is, az utolsó pály kivételével végig is tudja csinálni :DD -
#701 arra várok -
#700 Majd kinövöd! :) -
#699 Hasonló cipőben járunk, annyi a kivétel hogy nálam rákattant az asszony a DS-re. :D Persze csak a minijátékok a marioban... :P -
#698 A Nintendogs majd elsöpri az ellenállását :). -
#697 De lehet, hogy inkább mégiscsak maradok az egyszerű feketénél.