24434
Nintendo DS/DS Lite
  • CHEAPBOY
    a dontes nem az en kezemben van..... lehet mas az izlesunk (sot biztos) s olyat mondanek, ami szamodra KUKAba valo...:)
  • Anna #815
    Még mindig nem tudtam eldönteni, hogy mivel játsszak, pedig lassan kellene... Úgyhogy azt veszem meg, ami szerinted a legjobb :)) Melyik az?
  • CHEAPBOY
    En csak orvendeztetem ezt az otletet:)
  • szosz
    Szeretem mikor a laikussak elkezdenek osztozni! Mindenki elfelejt 1 tenyt! Nem lehet, es nem is kell minden gepnep egyformanak lennie, s nem kell minden konzolra ugyan olyan jatekokat kesziteni! Ez teszi valtozatossa oket! Akinek meg ez nem tetszik, annak nem kell megvennie, elvegre nem eroszak!
  • CHEAPBOY
    háthát:)
  • koryne
    Ja, és a N gépek eddig is arról voltak híresek, hogy strapabíróak. Ha nem döföd át a tács szkrínt a stylussal, akkor az nem fog soha elromlani.
  • koryne
    Azértt kiváncsi lennék, h psp-n mikor lesz FPS vagy RTS... Az analóg kar elhelyezkedése miatt lehetetlen normális FPS-t csinálni rá :/
  • szosz
    szerintem Te azert vagy ezen a velemenyen mert nem probaltad, sokkalta nagyobb teret nyit a touch screen a jatekok teren. szerinted csak 1el tobb dolog ami elromolhat, de ha igy alsz hozza, akkor minek veszel barmit is, hisz elobb-utobb minden elromlik.

egy laikus velemenyere (rad) szerintem meg, nem is erdemes figyelni
  • kzalaba
    hat egy touchscreen elmaradhatatlan egy kezi koknzoltol! :-))

A PSP-vel egy hiba van: hogy rohadt draga, de azert a penzert cserebe kapsz mindent!
    Szerintem a touchscreen egy baromsag egy kezi konzolon! Eggyel tobb dolog amiert elromolhat!Az emg plane butasag, hogy hianyzik a PSP-bol!
  • szosz
    ugy vagyok ezzel, mint a ps3 varhato araval. draga - draga, de a mindoseget, es az elmenyt meg kell fizetni, es a touch screen, meg egyenessen 5-tos, ez az egy dolog amit nagyon hianyolok a psp-bol
  • szosz
    hmmm... szerintem meg nem draga, en is megvettem annak elenere, hogy nem vagyok nintendos, mert jo buli. en inkabb sony-s vagyok, de mig nem adjak ki a psp-t, megvettem a ds-t.
  • Csibe001
    :D
    Értem én, azért vigyorogtam a végén :)
  • CHEAPBOY
    Csak viccelek...:)
  • Csibe001
    Ezt kikérem magamnak! :P Miért lenne lopott?Mert olcsón jutottam hozzá?Egész eccerűen volt egy srác akinek nem kellett s mondtam,hogy mennyit ér meg nkm.Ennyi :D
  • CHEAPBOY
    Jah hogy lopott DS... ugy konnyu:P
  • CHEAPBOY
    Mi ez a sirass fijuk, nekem kemnsy 54000ftomba kerult a DSem, csak mert nem birtam 1 percet se varni, amikor kijott amcsiban:D
  • CHEAPBOY
    Demegám:) Jo moka, s jo tudni ha van egy a kozelben:) Legalabbis nalam ha mar minden kotel szakad Yoshizok egy nagyot, s rajzolgatom vigan a drogos kis felhoket:)
  • Csibe001
    Na igen, én se vettem volna ha nem annyiért jutok hozzá mint amennyiért sikerült. :P
  • Super Mario
    Én is így látom, de még ez a 35-40000 ft még a "megőrültél?!" árkategóriába tartozik. A Gamecube-bal is vártam idén májusig, és 30000 ft-ért vettem meg, és nem 60000 forintért. Szerintem még várok a DS-sel addig, amíg kb. 10000-rel nem megy lejjebb az ára. Szeptemberben úgyis jön a PSP, a Nintendo biztos lejjebb viszi majd akkor az árait.
  • Csibe001
    Sonic DS
    Hmm...ez jó lesz :D
  • Csibe001
    Szerintem megéri, mert nagyon szórakoztató kis gép, s sok benne a fantázia. Bár amíg nem jelennek meg az igazán ütős játékok (Castlevania,Lost in blue,Another Code :P ) addig várhatsz vele s az ára is lejjebb megy. :D
  • Super Mario
    Sziasztok! Megéri DS-t venni? Még nagyon drága, de tervezem venni, csak ne tudom, hogy 35-40000 forintért megéri-e?
  • CHEAPBOY
    lesz itt meg kirby, meg Another Code is... amik hasznalnak mindent minden foldi jora:) MEg az az orvosos jatek is kinon angolul, az is elegge erdekel:)
  • koryne
    Az NFSU sztem általában úgy trágya, ahogy van...
  • szkuby
    ez mondjuk teny! valahogy engem nem tudnak megfogni ezek, mert nem latok bennuk fantaziat. Most vittem vegig a Wario Ware-t, hat az tenyleg nagyon komoly! Szetnevettem a belem rajta! Ez ilyen jatekokban latok ertelmet, mert kifejezettem a gep adta lehetosegekre koncentralnak. Elvegre nem azert tettek bele a touch screen-t, hogy terkepnek hasznaljak
  • CHEAPBOY
    ennem szeressem az Underground 2ot, csak mondtam, hogy akinek szive vagya, az mar viheti, mert van:) Nem eroszak. :P
  • szkuby
    hmmm... nem ertem meg azokat az embereket, akik annak orulnek, hogy kijott a NFSU DS-re is Szerintem nem kellene annyira nyomni azt a jatekot. A DS-t nem az efajta jatekokra fejlesztettek ki. En mar csak alapbol sem vennem meg! Az SW-hez meg aztan tenyleg no comment, mert valahogy en nem vagyok annyira oda ezekert a brendelt jatekokert!
  • CHEAPBOY
    pontosan (de ami folias alapbol azokkal nem szoktam csak ha mar befutott hasznalt).
  • koryne
    Azért tényleg milyen jó Neked Cheap, végülis ami raktáron van, azzal játszhatsz!
  • CHEAPBOY
    ha nem adatna meg hogy kiprobalhassam (munkahelyi artalomnak is nevezhetjuk:D) akkor lehet en se raktam volna be soha... de hogy mar igy belekostoltam megtetszett (nem volt nehez dolga, nagyon rossznak kell lennie egy SW nevvel ellatott gamenak nalam ahhoz hogy ne tetszen:D)...
  • Csibe001
    Legalább unique vagy :D S legalább kipróbáltad...
    Én meg képek alapján ítélkeztem :P
  • guardian hero
    Ez olyan mint a Star Wars Arcade!!! MUST HAVE!!!! :)
  • Anna #784
    én se :D
  • koryne
    Lehet, h meg fogtok kövezni, de én alapból nem szeretem a SW-t :D
  • CHEAPBOY
    akkor egyedul vagyok:P
  • CHEAPBOY
    nekem bejon vazz:)
  • Csibe001
    Szerintem igazából senkinek....
  • Police88
    szerinted kell ez