24434
Nintendo DS/DS Lite
  • Anna #856
    Szerintem NFSU2 egyszerűen ronda, más baj nincs vele, de emiatt nem venném meg :)
    Sokan írták a Yoshit, hogy jó, de rám ne figyelj, nekem még DS-em sincs :)
  • orkenyid
    Akkor mit ajánlotok ezeken kívül? (Wario, Mario megvan, Polarium |nem| tetszik :) ) Egyébként én az NFSU2-t gondoltam. A Yoshi állítólag nagyon techdemo csak.
  • Anna #854
    Dettó, engem se érdekel egyik se. NFSU2 biztos nem és ha választani kell, akkor Yoshi.
  • Csibe001
    Véleményem szerint Yoshi, bár ezek közül pont nem érdekel engem egyik se de ha muszáj lenne akkor én azt választanám.Remélem ezzel segítek! :D
  • orkenyid
    Cheapboy azt mondta fólia 2 hét mulva lesz, már nekem is szükségem van rá :)
    Melyiket érdemesebb venni: NFS Underground 2, Yoshi Touch&Go vagy PacPix?
  • Anna #851
    Jó hír, egyébként gondoltam, hogy nem bluetooth, de már az is tudott 50 métert. Köszi :))
  • mb66
    Nagyobb irodahzázakban is csetelnek vele, úgy, hogy különböző szinteken vannak, úgyhogy biztos több, mint 10 méter. (sajnos tesztelni még nem tudtam, környezetemben senki másnak nincs DSe)
    amugy nem bluetooth, hanem a sokkal jobb Wi-Fi t tudja a DS
  • thebluesnote
    Látom Polarium Neked is megvan... Challenge-ben meddig jutottál? Biztos én vagyok a béna, de nekem már a harmadik szint áthatolhatatlan akadályt jelent...
  • thebluesnote
    Lejátszani le tudja a DS is. Viszont a kártya megírásához vagy "dokkolós" rendszerű (külön író szerkezettel rendelkező) flash-t kell venni, vagy egy GBA-t. Ugyanis a DS-en nincs olyan port, amivel egy kábeles flash csatlakozni tudna.
  • Csibe001
    Igen, van Flash kártya GBA-hoz, vásárlással kapcsolatban olvass vissza. S igen, le tudja kezelni a DS is.Cheap ha betérsz ide akkor légyszi szólj már nkm hogy tudsz e szerezni védőfóliát nkm, mert a wariohoz bizony nem ártana. :P
    Köszi
  • ppTraktor
    Hello!

Szeretnék venni egy DS-t, a kérdésem a következő, GBA-hoz van flashkártya (az ismereteim nullák ezen a téren) amire ROMokat lehet tölteni (asszem legalábbis, de javítson ki valaki ha nem így van). Ezt a flash kártyát és ezeket a rom-okat is letudja kezelni a DS?

Köszönöm a választ előre is.
  • Flórika
    ANNYIRA OFF, HOGY MÁ' NAGYON :D

Igen :D
    Majd átküldöm, vagy pedig beblogom. :D
  • Anna #844
    A LEGOFFABB OFF

Tudsz róla képet csinálni? :DDD
  • Flórika
    MÉG OFFABB

Hát... én is röhejes v'ok benne. :DDD
    Csak tudod... én szeretem a kihívásokat. :DDDDD
  • Anna #842
    NAGYON OFF

Én is akarok rózsaszín cipőt, de azért jó lenne, ha tudnám hordani :DDD Robi miatt elbizonytalanodtam :DDD Én csak sima sportcipőféleséget szeretnék, tűsarkon röhejesen néznék ki :DDD
  • Flórika
    /OFF

Nekem is a legtöbb! :D

Most vettünk rózsaszín cipőt is! :D
    De az olyan, mint egy spanyolcsizma. :DDDDD Tudod, ilyen (kb.) 15 centis tű (!!!) sarok... :D Képtelenség benne járni.

• Anna #840
    :DDDDDD Lehet, van az 50 méter is :DDD Asszem a bluetooth tud annyit, a DS-be fogalmam sincs, mit tettek, de nem rossz ötlet :DDDDDD
  • Anna #839
    Asszem az ezüst 38ezer. Warioval 46ért láttam Tescoban. Na most ez 47 lesz, csak a DS + fólia + Wario nem tudom mennyi, úgyhogy + legalább 10e Ft sajnos, de hát annyira nem tetszett az ezüst.

Robi utálja a rózsaszínt :DDDDD Nekem csak olyan cuccaim vannak :DDDD
  • Flórika
    Komoly?

Ezen most nagyon beröhögtem. :D

Elképzeltem, hogy suliban majd szorosan rádtapadok (bejárok majd én is az órákra, hátsó sorban meglapulok), csakhogy chatelni tudjunk. :DDDDDD
  • Flórika
    =DDDDDDDDD Oksika. :D

Biztos jól fog kinézni!!! Nekem is olyanban kéne...
    de nem volt így jóval drágább, mint az "alap" ezüstszürke? :)
  • Anna #836
    10 méter :D
  • Anna #835
    Igen, tényleg, kiváncsi leszek rá Mondjuk előbb fogod látni, mint én, úgyhogy majd elmesélheted, mennyire ronda szegényke, ha az :DD
  • Flórika
    Kíváncsi lennék, az mennyi lehet...?
  • Flórika
    Oksi :D

És tényleg rózsaszínben lesz Neked?
  • Alblink
    Ja tudtok vele chatelni de gondolom hatotavolsagon belul csak de az nem tudom hogy mennyi.
  • Anna #831
    Fogalmam sincs, ilyenről nem hallottam :D
  • Flórika
    Annus, a DS-sel tudunk egymás közt chatelni is? Ha mindkettőnknek van? :)

Mer' akko' nekem is kell!!!
  • Anna #829
    Köszi, már rendeltem egy Wario Ware-t hozzá, elsőre épp elég lesz kifizetni 60ezret, de legalább valaki segít :)
  • szosz
    Hmmmm... "thebluesnote", szep kis keszlettel rendelkezel mar. Csak gratulalni tudok hozza! En meg csak 3 hete rendelkezek DS-vel, de azert mar en is elkezdtem gyujtogetni. Jelenleg mar en is megvettem a Mario64, Wario, Polarium, meg persze kaptam a Metroid-ot en is, de valahogy az nem fogott meg. A Nintendogs-hoz meg egyenessen csak... En inkabb megvarom az europai verziot, de mar johetne! Szerintem is a Polarium nagyon megeri a penzet, mert jol letudja foglalni az embert, a Wariot, meg azert szerettem, mert nagyon jo poenos reszek vannak benne. Szoval Anna, ha tenyleg venni szeretnel valamit, akkor amit en is ajanlani tudok, az a Mario64, mert nem csak maszkalos reszek vannak benne, hanem kis minigamek is, amik elfognak szorakoztatni szerintem, vagy a Polarium!
  • Csibe001
    Nézzétek meg majd a hivatalos trailer-ét a Castlevania - Down of Sorrow -nak
    Szerintem nagyon hangulatos lett!!!Csak jelenjen már meg :D
  • Anna #826
    Köszi, nekem a multi nem számít, de ez sokat segített :)
  • thebluesnote
    Nah. Eddig megvolt: Mario64, Wario, Asphalt, Yoshi, Polarium, Nintendogs, meg persze Metroid demo.

Imho a legjobb: Polarium. Elsősorban a brutális multiplayer miatt (magasan a legjobb DS multi), kellemes nehézségű puzzle mód, kegyetlen durva nehéz Challenge mód. A koncepciója a játéknak, hogy nem lehet hibázni, tehát a touch-screent elég profin kell tudni kezelni...

Yoshi: Leginkább a 80-as évek beli játéktermi gépekre hasonlít szerintem. Nincs semmi extra, történet, vagy körítés, csak "press start", és lehet hi-score-okat döntögetni. A multija jó lenne, csak szerintem túl sok múlik a szerencsén.

Wario: Itt van sztori, viszont annyira rövid, hogy gyakorlatilag egy-két óra múlva ez is hi-score döntögetéssé válik. Ebben viszont gyengébb, mint a Yoshi. Ennek ellenére "must-have", különleges élmény, amíg tart... Ja, multi nincs.

Asphalt: Semmi különös, teljesen szokványos arcade autóverseny, a DS képességeit egyáltalán nem használja ki. Ennek ellenére meglepően szórakoztató, valahogy pont jól el van találva a nehézség, meg az autók mozgása.
  • Anna #824
    Na jó, akinek van tapasztalata több játékkal, mondja már meg, szerinte melyik a legjobb :)
  • Super Mario
    Szerintem a Touchscreen az élethűséget növeli. Én nagyon nintendós vagyok (SNES-en nőttem fel, és mndenképpen veszek egyet, de várok egy darabig.
  • Anna #822
    :DDDD már bepróbálkozott a japán Nintendogsszal :D
  • guardian hero
    A végén rád fog sózni egy japán verziós Pokemon-t, ami a nyakán maradt :).
  • Anna #820
    Azt azért megmondanád, hogy neked melyik a kedvenced? :D
  • CHEAPBOY
    Hat eroltesd meg magad leányom, mert en ebben nem segithetek.:) MEgertem en hogy nehez dolog... dehat ne ez legyen mar a legnagyobb problema:)
  • Anna #818
    Végignéztem a videokat, képeket, mindent, de fogalmam sincs... :)))
  • Anna #817
    Az lehet, de akkor hogyan döntsek? :D