24434
Nintendo DS/DS Lite
  • Alblink
    Koszi a valszaokat,A gba-es videok alapjan tenylegszar majd a ds video minosegre kivancsi leszek,szerintem is majd 1024-es kartyan adjak majd ki,ha jobb minoseget akarnak elerni.

hir:A videóprezentációk a Mario & Luigi 2, Mario Kart DS, Metroid Pinball, Trauma Center és New Super Mario Brothers címet viselõ produktumokat hivatottak bemutatni - a Mario címek (mondjuk az idei E3-on publikált Kockás Márió felhozatalhoz viszonyítva) egytõl egyig minõségiek, én személy szerint bele szerettem a New Super Mario Bros.-ba, a Mario and Luigi második részérõl nem is beszélve. Tessék õket megcsekkolni, érdemes: http://www.livejournal.com/community/nintendo_ds/342406.html
  • NecroJoe
    A gameboyos videókra mindent lehet mondani csak azt nem hogy DVD minöség... Egy 256Mbites kártyán van 2, kb 20-25 perces rész de a minsősége elég hulldék...

Pár kép a GBA-s videókból annak aki még nem látott ilyet. Szerintem egy másfél órás fimhez legalább 512 Mbites kártya kell hogy élvezhetö legyen bár lehet még az is kevés...

• koryne
    Ha abból a pár mp-s videóból indulok ki, amit egyszer átkonvertáltam, akkor élvezhető! A hang is jó volt, a kép is, pedig ez még csak egy mezei GBA SP-n volt, nem is DS-en :)
    Mindednesetre érdekes, hogy kiadják így is, bár magyar biztos nem lesz :(
  • Alblink
    hir Valószínűleg a nap leginkább meglepő híre érkezett, ugyanis handheldre érkező filmek terén eddig az UMD formátum (PlayStation Portable) abszolút módon dominált. Most megtörhet a jég, ugyanis a DreamWorks Animation három filmet is kiad a Nintendo handheldjére. A Majesco kiadó által kifejlesztett Game Boy Video formátumban a Shrek, Shreak 2 és a Shark Tale megjelenése várható.
    -En meg nem lattam filmet gameboy vagy ds-en de ezeknek a minosege megfelel egy dvd-n,vagy egy tv-n nezett filmnek,es elvezheto ez ekkora kepernyon?aki mar lattott ilyet annak mi a velemenye.elore is thx.
  • CHEAPBOY
    Vannak limitalt szerias DSek is:

http://www.gamesarefun.com/news.php?newsid=5113

• Alblink
    Akar bar en zero matricat raknek ra az illik ra(gordeszkas marka).
  • guardian hero
    Már csak a Ferrari-logó hiányzik róla :)
  • Alblink
    Uj szinu ds:http://media.ds.ign.com/articles/623/623518/img_2844040.html
    Most mar ez tetszik nekem legjobban:D.
  • FFX
    ték :D
  • Jissi
    Hali,

szeretném eladni másfél hónapos használt DS-emet Warioware játékkal és a szokásos Metroid demóval. Vigyáztam rá, teljesen új állapotban van. Privibe írjon akit érdekel, árajánlattal. Hétvégéig nem leszek gépközelben, utána ha jött komoly ajánlat akkor visszajelzek elérte-e a remélt árat. Budapesti vagyok, de az országban bárhol megoldható az átadás, végre van valami előnye, hogy multicégnél dolgozom...:)
  • Olcsi2
    Majd ha keresed a Metroid Zero Missiont azert szolj ram, pont annyiert van egy belole meg szuzen... :)
  • CHEAPBOY
    En mar regota imerem, elegge jol, s hogy honnan, arra nem tudok mitirni, csak azt hogy a BPestikonzolosboltok nagy reszevel jo a kapcsolatom...:)
  • CHEAPBOY
    NFS.
  • Csibe001
    Hát hosszúságra nem tudom de sztem élvezetre biztos yoshi a jobb!
    NFS-el meg sztem érdemesebb szgépen jáccanod.De ez csak az én véleményem.
  • orkenyid
    Na akkor Yoshi vagy NFS? :)
    Melyik a hosszabb?
  • Csibe001
    Na az a gép amit én vittem nkd az tőle van :DD
    S te honnan ismered amúgy?
  • CHEAPBOY
    Akkor tudom mirol/kirol beszelsz. Laci báácsi:) Nem magamnak valaszoltm, hanem toled kerdeztem hogy a Jaszai Marika terén van?:)
  • Csibe001
    Saját magadnak válaszolsz kérdéssel? :P
    Igen ott van a közelében. Csak kicsit visszább asszem. Már régen jártam arra.
  • CHEAPBOY
    Hát, a Jászai Mari teren van?
  • Csibe001
    Lehet, lehet. Nem kérdeztem a nevét :D
  • CHEAPBOY
    Laci bacsira gondolsz?:)
  • Csibe001
    Tökéletes állapotban van se karc se kopás se pixelhiba. Csakis ezért vettem meg, meg persze azért,mert nkm még a legelső GBA-m volt aminek nem volt háttérvilágítása. Amúgy annyiért nem vettem volna amennyi a boltokba. :D
    Mielőtt félreértés lenne, csak a game-t (Wario) vettem cheaptől. Meg most szeretnék majd egy fóliát. :P
    Jó éjt mindenkinek.
  • Alblink
    30-ert hasznaltan egy gamel nagyon megerte,persze ha jo alapotu.lehet hogy en is ott veszek majd.
  • Csibe001
    Sajnos ezzel nem vagyok nagyon képbe, mert én 28-ért jutottam az enyémhez plusz kaptam hozzá egy mariot.Játékok meg sztem olyan 9 körül kapsz.Én legalábbis cheap-től ennyiért kaptam.
  • Alblink
    Koszi,megnezem.
    -Tudsz arat mondani hogy egy hasznalt ds-vagy hozza game mennyivel olcsobban kaphato?koszi
  • Csibe001
    Nem egy hátsóudvarban van ez véletlenül??Egy kis helységgel?
  • Csibe001
    Esetleg a GameSpot-on nézz még körül ott fel van sorolva minden DS játék +info,leírás,screenshots,megjelenések ami már jelen van vagy csak lesz.
  • mb66
    Azért én sem az 576 ban vettem az összes gamemat :) (teljes áron )
    Cak, ha arra járok, benézek, és most akcios volt éppen a Metroid. Egyémbént én a ST. István Krt. 10 ben lévő kis konzolos boltra esküszöm, jófej az eladó, olcsó, és rengeteg cucc van (sok retro is)
  • Csibe001
    Az tuti,hogy ott szinte csak jól lehet járni én gyerekkorom óta járogatok oda!Snes,Sega,GameGear,GameBoy mindig volt valami számomra :D
    S igaz amit írsz az 576-ról de ugyanazt (ill leszámítva,hogy használt) sokkal olcsóbban megkapod pecsába. Csak ajánlani tudom.
  • mb66
    Mintha ezen az oldalon láttam volna, de most már nincs időm csekkolni, nézd meg
    http://dsblog.atw.hu/
  • mb66
    Pecsában még nem voltam, de annyian mondják, hogy meg fogom nézni mostmár, a többi konzolomhoz is biztos van olcsón cucc
    De amugy nekem is számit, hogy meglegyen a doboz, s leírás, jó állapot de azért az 576 ban ez egyenlőre még alap :) (igaz nem az igazi fólia van rajta, hiszen a game sincsen a dobozában, míg a polcon van)
  • Alblink
    Van valakinek europai ds game megjelenesi linkje?
  • Csibe001
    Na igen, bár nkm az számít,hogy jó állapotban legyen s dobozos -----> Így jutottam hozzá még legelső játékomhoz 3000-ért Golden Sun 2-höz tavaly szeptemberben. Boltban nem szeretek vásárolni, mert drágább is meg nincs meg az az izgalom ami a Pecsával jár... :D :D
  • Alblink
    Hat en a pacpix-et valasztanam ezek kozul,de nezzel game teszteket abbol is meglehet tudno melyiket nagyon nem erdemes megveni.a nfsu2-ot nem vennem meg mert van szamitogepen es szerintem sokkal elvezetesebb.
  • mb66
    4990 Ft ot(Mammut 576), szerintem ennyit a teljesen új game megér simán.
  • Csibe001
    S mennyi pénzt jelent az akciósan? :D
    Én most Harmony of Dissonance-al jáccok. :D
    De el vagyok akadva. :O
  • mb66
    NFSU2 vel sztem nincs gond, az Asphalt ot biztos üti, a RR DS t meg nemtudom..
    Egyenlőre nem hiszem hogy jön ezeknél jobb autós game a DS re
    Egyébként én nem vagyok ellene ha nem minden játék használja ki maximálisan a DS adta lehetőségeket, pl az uj klasszikus Mariot már nagyon várom, ezzel szemben pl az Age Of Empirest is ugyanigy
  • mb66
    Egyenlőre én is a GBA gamekat pótolom, pl multhéten vettem akciosan az 576 ban egy Metroid Fusiont :)
  • mb66
    Annyiban techdemo csak, hogy mindent kihasznál amit a DS tud.
    Inkább az arcade játék a megfelelő jelző.
    Azaz sztori nulla, highscore döntögetés a lényeg, meghát nagyon az ügyességre megy. Nekem nagyon szimpatikus amúgy.
  • Csibe001
    Nkm ugyanaz a kettő van meg mint nkd. Én most csak GBA-s cuccokkal nyomom ezek mellett, mert ami érdekel az még nem jelent meg. S csak azért nem veszek ezek közül mert nincs más, úgyis sok pótólnivalóm GBA-n. :D
    Szóval szerintem várj,ha meg nem bírsz akkor Yoshi de csak végső esetben. Bár már mondták páran,hogy jó az is...