24434
Nintendo DS/DS Lite
  • CHEAPBOY
    TOkeletes, rendben.:)
  • Csibe001
    thx, s akkor én akkor mennék el érte amikor már fólia is lesz,ok?
  • CHEAPBOY
    folia megmiegymas is a htenen jon. Meg nincs nalam a game, de igerem irok rola.
  • Csibe001
    Próbáld már ki lécci s írj pár soros véleményt a te szemszögedből. :D
    S fólia van már esetleg?Köszi
  • CHEAPBOY
    Megjottek a Kirbyk!:)

Holnaptol lehet atvenni, illetve aki mar elorendelte, holnap fogom postazni.
  • koryne
    Biztos a kártyán van valami hangchip vagy erősítő... Pl a GBA-nak mp3 lejátszásnál kissé recsegős a hengja.
  • mb66
    Ez szép és jó de mi az a hülyeség, hogy a kártyán van a fülhgallgató kimenet?
    mért nem jó az ami a gépen van??
  • orkenyid
    Kipróbálni jó, de azon játszani... :)
    Fólia van már? :)
  • CHEAPBOY
    hat jah... megiscsak feelingesebb kiadni 10 ropit egy gameert, amirol kiderul 5 perc utan hogy kuka:)
  • orkenyid
    Emulátorral úgy egyáltalán nem az igazi, nincs meg a hangulata :)
  • koryne
    Azért a kipróbálást kibírom otthon is :) Aztán ha tetszik a game, elmegyek és megveszem magamnak, hogy meglegyen az on dö gó is ;)
    De lévén hogy még DS-em sincs, beérném egy működő emuval is :'(
  • CHEAPBOY
    Dehonnem, hat hol marad az on dö gó érzés?:))))))
  • CHEAPBOY
    Europaban is meg fog jelenni ősszel a Play-Yan (mp3/mpeg4 lejatszo ugye). Valoszinu ket kivitelben: Olcsobb (ez vicces mert a fullos is max 8-10.000ft lesz) csak Mp3at tudo (leginkabb az Sp melle szanva), s a fullos Play Yan amit leginkabb a DShez szannak, mozi/zene funkciokkal. Ennek orulok, mert eddig ugy volt hogy ez a kis "szar" csak Japanaban lesz elerheto.

ÍME:

• koryne
    Ezért kell megvenni eredetiben :) De sztem egyáltalán nem hátrány, ha ki tudod próbálni, hacsak egérrel is...
  • Ramza
    hááááát...
    ja, jobb híján
  • CHEAPBOY
    Egérrel?:)
  • Ramza
    és az érintőképernyő hogyan lenne emulálva?
  • koryne
    Jó hír lenne, ha lenne használható emulátor! Úgy ki lehetne próbálni a játékokat vásárlás előtt.
  • CHEAPBOY
    Huu micsoda oromhir:(
  • KillYou
    Ledumpolták az összes romot :)
  • CrucifX
    Tehat annyit tudsz mint en. Koszi :D
  • CHEAPBOY
    hat ha akkor jelenik meg akkor ramax 10 nap s itt lesz. vagy 9 vagy 10 lesz, attol fuggoen hogy mennyiert adjak ott ki, s a dollar akkor eppen hol fog allni (manapapsag ingadozott 190-215 kozott ami nem keves sajnos).
  • CrucifX
    Dear Cheap, juni 24-re datalt Another Code mikor lesz nalad s varhatoan mennyiert?
  • Anna #913
    Cheap, kaphatok Wario helyett Kirby-t inkább? :)
  • CHEAPBOY
    Akit erdekel még: Nemsokara jon a Kirby (amcsi, tehat emberi nyelvu verzio) DSre (1-1,5het) 9000ft lesz a kicsike (valoszinu ajandek rozsaszin Stylussal).

Leven ez a jatek lett jelenleg a DSre megjelent legjobb game (91%os osszertekelessel), melegen ajanlom minden DS tulajnak. Innovativnak, szorakoztatonak titulaltak (csak a stylussal kell nyomulni) s meseszepnek.

Akinek bejon vagy erdekli csekkoljon IGNen kepeket videokat rola, vagy olvassa el a tesztet. En mar rohadtul varom a sajatomat:)
  • CHEAPBOY
    A play Yanra gondolsz? 10-12 ropi a cumo, egy GBA kazira hasonlit, s asszem SD kartyakkal megy, amire rakhatod az MP3makat, MPeg4eket.

En is tervezek egy olyant, bar meg nem, mert PSP is van itt s azon se hallgatok zenet, vagy nezek filmet.

Viszont lehet befut hozzam egy 256os Flash kartya (viszonylag jo aron), erdekel vkit? (emailben vagy privatban kerdezzetek).
  • CHEAPBOY
    Hat ugy oldottak ezeket a csillagokat meg hogy a palyakon alapbol 1el tobb csillagot lehet megszerezni, illetve altalaban max ilyen 2-3 csillagos kispalyak vannak itt ott amott uj ajtok mogott eldugva. Dobbenet persze nincsen, uj bossok vannak, ennyi.
  • Super Mario
    Azt hallottam, hogy a Super Mario 64 DS verziójában nem 120, hanem 150 csillag van. Milyen extra pályák vannak benne?
  • Alblink
    Thx az infokat.
    Shogun video most jot ki hat nekem nagyon nem jon be,meg talan az age ami tetcik,a jatek nem nez ki roszul csak ne ugy nezne ki az egesz mintha 5fps-el jatszanank a csatak soran.
  • guardian hero
    Sajnos még egyikhez se volt szerencsém, így ezekre nem tudok választ adni.
  • mb66
    Hmm
    És az a kis átalakító GBA kártya tartalmazza a szoftvert is?
    Nemtudod milyen az Mp3 lejátszó szoftver bele?
    Mert én szeretnék majd ilyet a DS emhez, igaz az lenne frankó, ha irnának kifejezetten DS re is Mp3 playert, pl a touch screenen a stylussal milyen király lenne playlisteket összerakni, tiszta winamp lenne :)
  • koryne
    Engem sem igazán érdekel, tőlem egy haver kérdezte :)
  • guardian hero
    Ilyen már most is létezik:
    official Nintendo-,
    illetve nemhivatalos változat.
  • Alblink
    Ez igaz konkretan nem is igy erdekelne,hanem ugy mint a psp-nel hogy a szamitogepn levo mpge-et jatkonvertalod hogy ds-en is letud jatszani,(ugy mint a psp-nel)bar erre nem sok eselyt latok.
  • Csibe001
    Nem értem miért vagytok erre rákattanva, filmet nem ilyeneken kell nézni....Ebből miért kell ekkora ügyet csinálni.De ti tudjátok....
  • Alblink
    Megneztem a mario and luigi videot en meg a papir marioval jatzsottam n64-en kb ahoz hasonlitanam nekem iszonyat bejon az ilyen rpg-sebb mario mar nagyon varom,(persze meg ds-m sincs:D majd juliusba veszek).a new super mario bros is bejon ezzel a 2-3d-s keverekkel szerintem sok mario gamet kene erre alapozniuk remelem meg sok ilyesmit csinalnak.meg jo volt a mari kart meg lefagyot game kozbe par masodpercre,ez mar megjelent ezzel kene majd multikat nyomni,ez a zsinornelkuli kapcsolat pl:multinal milyen tavolsagig tud elhatolni?
  • koryne
    Azért köszi... A Majesco honlapján nincs fennt :( Pedig kiváncsi lettem volna, milyen ez a dolog, eddig csak rajzfilmsorozatok egyes részeit csinálták meg, nem gondoltam volna, hogy egész estés mozit is terveznek :) Mondjuk a Majesco-n még a DS-es és PSP-s B&W sincs fönnt...
  • Alblink
    Nem de az www.576.hu-n,meg a http://www.hardwired.hu/-n olvastam ezeket.
    itt meg a videok:http://www.livejournal.com/community/nintendo_ds/342406.html
  • koryne
    Linket tudsz adni?
  • CrucifX
    forras: 576.hu