24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#976 jah:) -
#975 Már kíváncsi v'ok rá. :D Csak Anna rendelt rózsaszínt? =)) -
#974 Jajj de szjuuuupper CUKKKIII ez a rozsa DS:)))) Igy eloben kokemeny:D (marmint nekem nem nonemu egyednek:P) -
#973 Bár, ha így jobban meggondolom, ugye én megyek Anna DS-éért, meg már amúgy is lassan beköltözik hozzánk... :D Sz'al lehet, hogy lesz lehetőségem kipróbálni. ;))))) -
#972 Sajnálom... =(
Mondjuk én most vettem GBA-t, így nem is vehettem volna DS-t. :D Még a végén kikapok itthon. :D ^^ -
#971 kemeny akciok voltak ezek, s en is lemaradtam mindrő..:( -
celofank #970 Most jártam a miskolci Tesco-ban. 9990Ft+Super Mario 64 DS. Ofkorz tegnap vitték el az utolsót és azt mondták már nem is lesz. Erről is lemaradtam :D -
#969 Nem, inkabb azert mett mind3omban voltam mar eleget s tudom pontosan hun vannak...?:P -
#968 Részletkérdés ugyan, de szvsz négy Tesco van a városon belül. =DDD
A Pólus Centerben, Pesterzsébeten - tudom, mert oda jártunk míg kőbányai lakosok voltunk, + dolgozni is amellett dolgoztam -, aztán még a Fogarasi útnál, és van egy valahol Angyalföld/Óbuda környékén is, csak ott még nem jártam... :P
(De pl. Nefék is mindig odamennek. ^^) -
Ramza #967 kizárásos alapon :)
tudod, ha a többi kint van, akkor a maradék csak bent lehet :) -
#966 De az a 3 tuti hataron belul mind a varosban:) -
Ramza #965 Hivatalosan 8 bp-i van, de abból a legtöbb városhatáron kívül :) -
#964 Tescoból több van. :) ABBÓL van... de bezzeg Interspar egy sincs a közelünkben (Kelenföld). :((
Ezért jutott nekem már csak Metroid Fusion. :DDD -
#963 Igen igaz volt, addig a par pillanatig amig vki meg nem latta s el nem vitte (hozzateszem en se leltem mar DSre mert egy haveromnak rohantam erte, ennyiert ajandek cimszoval:) ) -
#962 Hat nem eppen. :) 3 minimum van mert annyiban mar sokszor voltam. De biztos tobb van:)
-
Ramza #961 Hány Tesco van Bp-en? Egy? :) -
orkenyid #960 Ez biztos hogy igaz?
Még a GBA SP is drágább újan -
Alblink #959 Hat ez durva,enyivel olcsobban semit nem szoktak learazni,megyek is tescoba bar nincs eselyem,lehet hogy ezentul olcsobban fogjak majd arulni? -
#958 vajon Siofokon is lehet ilyan akcio? -
#957 énse -
#956 kárhogy nem vagyok pesti :( -
#955 teljesen komoly, én sem akartam elhinni..... -
#954 ezmost komoly? ;P -
#953 Hajovanna:D
ha kitart csütörtökig megném.
Campona ugyis itt van "melletem":P -
#952 a haver mar járt elötte 2 tescoba, de persze valaki felvásárolja szépen az egészet...
mákja volt hogy a camponában még talált -
#951 Banya, sztem vegyél egyet, 3 év mulva se lesz enyiért.... -
#950 Huhhhhhhhh.
Ez napi akcio? o__O -
#949 fiuk, lányok, aki mostanság DS hez akar jutni, az még ma rohanjon a tescoba:
11800ft a DS !!!!
a camponai ban még egy biztos van, a haverom most vett magának egyet, s még látta hogy van!
ennyiért egyszerűen ingyen van
(ehh, kár hogy nekem már van egy:P) -
#948 Osszel, november / december eleje magassagaban. -
orkenyid #947 Animal Crossing mikor lesz?
Az nincs benne a listában :(
Állítólag azzal lehet majd online is játszani -
#946 Voo, rohanok venni :) -
Alblink #945 Friss europai megjelenesi lista: http://gba.n64europe.com/index.php?id=3760 -
#944 Nah embereeek!!:) A heten jon az Another Code DSre!:) S ami megszebb Europai valtozat. Ami szomoru mivel ugye eus igy kicsivel dragabb a megszokottnal 10500ft lesz a draga. De vegre van:)
Kedvcsinalo:)
mb66: Kirby mar van nalam jopar napja, aki eddig latta nem tudta sokaig letenni, ahogy en sem. Faja kis game annyi szent:) -
#943 Van már valakinek Kirby je? Érdekelne milyen a game.... -
iib #942 :D:D:D:D:D
ez kirali :D -
orkenyid #941 :DD
-
#940 :D -
#939 LOL :D -
#938 [=[_]=]
[+[_]::]
-
#937 Akkor ezt megbeszéltük.Apropó,mikor lesz készen az új weboldalad??Kiváncsian várom. Bár én már régen befejeztem volna nkd :P