24434
Nintendo DS/DS Lite
  • wooten
    http://www.pdamania.hu/shop/shop.php3?do=1&catalog_id=100
    Ez biztos jó? többiek ti honnan vettétek?
  • wooten

jah, és láttam vmi GBA/SP + NDS Movie Player-t az mire jó, és Mo.-n lehet kapni? Amúgy gondolom, lehet rajta filmet nézni... Én tölthetem rá a filmet? nem egészen értem a lényegét...
  • Seth
    pölö ITT???
    Sok pda-hoz való van, valamelyik biztos passzol (max kiszabod...
  • wooten
    Hol tudok szerezni védőfóliát? cheapboynál nemigen láttam....
    Amúgy mennyibe kerül?
  • wooten
    kzabala: SIrály! Én nem tudtam, hogy melyiket válasszam... Jó ez a Wario ware is....
  • radeer
    Nos ahogy néztem az adott linken a Neoflash 512Mb kártya 179 euro , ami testvérek között is 45e FT kb + hozzá jön posta , amivel majd 50e FT lesz a cumó. Ez megfelel 5 db gyári játéknak tehát azért érdemes elgondolkodni rajta. Mellesleg neekm GBA SP-m, kezdetektől fogva F2A kártyával volt és a 2 év alatt majd 100 játékot végig toltam rajta. tehát elég drága lett volna az élet nélküle. Csak az a kérdés nálam igazán mennyire megbízható a kütyű....
    Meg míg ennyire new dolog ez az NDS flash kártya nem igazán lesz olcsobb, hisz az SP-s flash-nél is sokat kellett várni mire leestek az áruk. Kezdetben ugyanennyi volt az indul ára nint ennek.
  • radeer
    Pécsen egy darabot vettek meg ( én :)), csávó mondta nem is keresték. Tegnap még volt 3 darab. Nem tudom visszaemelték-e az árát, de érdemes megnézni aki erre lakik.
  • Alblink
    Ja oké,vegul is igazd van.mondjuk ha tudok majd szerezni en meg enyiert is megvennem.
  • CHEAPBOY
    GBAnal sem volt a huzoagazat nalama flash kartya. Az ara nem olcso, szerintem senki se vinne, amig nem lesz olcsobb.
  • Alblink
    errol:http://www.neoflash.com/
    hogy masolt jatekokat is tudjunk futatni a gepen ds/gb gameket egyarant.
    Ha jol tudom lehet rendelni de nem biztos ha soknak kellene akkor arusitatnal is.
  • CHEAPBOY
    mirol van szo?
  • Alblink
    Ez akkor mar tuti mukodne mert ugye mar lelehet zsedni nem egy ds gamet,h avalaki utananezne vagy tud valamit kozolje.elore is thx.na megyek most mar tenyleg szar munkat is bevalalok.
  • Alblink
    Sorry,amugy szoktunk radfigyelni legalabis en,irtal te mar a forumban:D,vicceltem.elfelejtettem a linket es azhittem hogy meg nem lehet megvasarolni,latom mar nemetbol is meglehet rendelni 180euroert most ez menyi is forintba?akurva magyarorzsagra is meglehet rendelni?cheapboy itt za ideje arusitanod:D
  • kzalaba
    nem! nem tevezem hogy eladom
  • orkenyid
    Ne tedd kzalaba, annál jobb játék nincs DS-re :D
    (bocsi Borgi)
  • Borgi
    kzalaba, nem akarod elcserélni vagy eladni azta super mario ds-t? xD
  • koryne
    "Hat azt tom hogy gba masolt jatekokat lehet rajta futatni flash kartyan keresztul,es a netrol pakolhatsz ra gameket.ds warez gamek is vannak de meg olyan kartya nincs hozza ami ds gameket is futattna valszeg nemsok amar forgalomba foglyak hozni.ha jol ertettem ilyen kartyara gondoltal"
    Köszönöm, hogy ennyien szoktatok rám figyelni ;)
    Mégegyszer:
    Neoflash
  • Alblink
    En jobban orolnek a super marionak.de akarminek orultem volna:D.
  • kzalaba
    Amugy en vettem meg a masikat az esztergomi tescoban! nekem Super mario Ds volt hozza!
  • Alblink
    Jajj de roszul hangzik ez a 47000 elasom magam,remelem klegalabb 30koruli aron kifogok maj degyet.
    En csak anyit tudok hogy erdemes ds vedofoliat venni ra ha nincs meg nekd met konyen karcolodik cheapboy-nal lehet kapni aszem.
    Hat azt tom hogy gba masolt jatekokat lehet rajta futatni flash kartyan keresztul,es a netrol pakolhatsz ra gameket.ds warez gamek is vannak de meg olyan kartya nincs hozza ami ds gameket is futattna valszeg nemsok amar forgalomba foglyak hozni.ha jol ertettem ilyen kartyara gondoltal.kb enyit tudok.neten nez utana cimeknek,vagy a forumban,ahol tobb mindent is megtudsz.
  • wooten
    Help plíz! Nagyon kezdő vagyok még...
  • wooten
    Esztergomban a Tescoban. 46900-ra emelték fel. Szerintaem valamit nagyon elcsesztek a tescosok. júni 29edikén vettem. Még 2 volt. Délután vettem egyet, este belegondoltam, hogy milyen jó üzlet volt. Este még visszamentem, de már nem volt.... A wario ware c. játék járt hozzá + Metroid hunters demo. Nagyon király a gép. Tudtuk hozzá "trükköket", "hasznos tudnivalókat"? Esetleg az üres kártyáról? Vennék egy ilyen üres kártyát+ kártyolvasót hozzá, csak nemtom hogy lehet hozzájutni...
  • Duddits
    Hol vetted, és mennyire emelték fel??!
  • Alblink
    Mennyire emeltek fel az arat?
  • ppTraktor
    Hello!

És melyik tescoba vetted és mikor?
  • wooten
    Én vettem egyet a TEscoba 11804 Ft-ért. Már felemelték az árát.
    Nagyon sirály a cucc. Lehet hozzá üres kártyát szerezni? Meg esetleg hozzávaló kártyaolvasót???
  • Alblink
    Valahol meg lehet kapni?akinek van meg egy eladoja megvennem.En is komolyan.15koruli aron.
  • Duddits
    Én is!

Hol vetted???
  • orkenyid
    Ha valaki vesz nekem 1-et én megveszem tőle 15-ért
    Komolyan!
  • orkenyid
    Még mindig volt???
    Hol vetted???
  • radeer
    Kössz skacok az info-t én is vettem egyet.
  • Borgi
    kösz.. ;P
  • Duddits
    Hát ja!
  • orkenyid
    És szégyeld magad hogy nem vettél még1et
  • Kaplan
    Örüljél, hogy van vazz... ne villogj vele mert még véletlen kiveszem a kezedből a 'majd én megnézem'c.-szóval s többi nem látsz :)
    Nah csak egy vicc volt
    Szóval örülj, hogy kaptál.
  • Duddits
  • Borgi
    nemis, adig amig elnem alszik a lámpa.. de az mikor lesz? énmá akarom vinni, hogy villogjak ;P
  • Duddits
    Míg nem lesz működőképes állapotba.
  • Borgi
    hey, mennyi ideig kell tölteni a drágát?
  • Duddits