24434
Nintendo DS/DS Lite
  • Kaplan
    Nyugi tudom ,de tényleg ugrattalak nah mindegy folyt. köv hétfőn :-)
  • Anna #1135
    A helyedben én is ezt mondanám ;) Hétfőn fogok magamtól jelentkezni, ha van valami. Nem kell ide félóránként beírni, hogy kiderült-e, hidd el :)
  • Kaplan
    Nyugi tudom :)
    Csak ugrattalak ! ;)
    Calm down :)
    Akkor folyt. köv hétfőn :)
  • Anna #1133
    Nézd, én ettől kezdek elfáradni :) Az elején mondtam, hogy valakinek vettem, de lehet, hogy mégsem kell neki, nem kell visszaolvasni, mert neked írtam. Azért hétfőn tudom meg, mert akkor fogom felhívni. Ma is felhívhatnám, de nem fogom. Érdekelnek a részletek? :P
  • Kaplan
    Ja akkor még korentsem biztos , hogy eladó mi? :)
    Miért pont hétfőn tudod meg? :)
  • Anna #1131
    Szerintem bőven ráér hétfőn, de ha szeretnéd, elküldheted most is :)
  • Kaplan
    Én tudom volt kölcsönbe ds pont ezzel a játékkal és nagyon kira.
    Akkor küldjek mailt a számommal? Vagy mi legyen?
  • Anna #1129
    Értem :) Egyébként nem próbáltam ki a Mariot, túl nehéz :P és csak ideges lennék tőle, úgyhogy nem tudom, mennyire jó.
  • Kaplan
    Tudok :)
    Csak nem láttam :)
    Nem olvastam vissza könyebb volt megkérdezni :)
  • Anna #1127
    Olvasni tudsz? :) 11800 Ft és Super Mario DS
  • Kaplan
    Amúgy mennyi is lenne?
    Milyen gammel van?
  • Anna #1125
    Persze, én is úgy gondoltam. Mindenképpen szólok.
  • Kaplan
    Ezt nem szemétségből mondtam :(
  • Kaplan
    Sry :(
  • Kaplan
    Köszönöm, szóval akkor szólj hétfőn ha nem jött össze mert akkor felvesszük egyből a kapcsolatot , ok?
  • Duddits
    Nah.....
  • Anna #1120
    Megigértem neki, hogy az övé lesz, egyébként nem számítana, ki szólt előbb :)
  • Kaplan
    Engem !! :)
    Meg sztem Annát :)
    Még úgy se biztos , hogy eladó lesz.
    De ha igen akkor az enyém !!!!! :)
  • Duddits
    Kit érdekel ki szólt elöbb?
  • Kaplan
    Kár , hogy én szóltam előbb nah majd máskor mafia;)
    Biztos akad még majd 1-2 ember aki eladja.
  • Duddits
    Én is vevő lennék rá.
  • Borgi
    jovanna ;P
  • mb66
    a demot mindenki megkapta, meg az csak egy demo szinte semmit se ér
  • mb66
    jövő héten lesz már fólia? mert akkor az is kellene az Another Code val egyetemben
  • Borgi
    radeer, metroid demo nem kell márioért? ;P
  • Anna #1111
    Hétfőn, remélem.
  • Kaplan
    ÓÓÓ az kira, mikor derül ki a dolog?
  • Anna #1109
    Majd meglátjuk, most tudnám kinek adni, végülis valakinek vettem, de ha nem kell neki, akkor neked is odaadom. Nem ezen akarok meggazdagodni, úgyhogy annyiért, amennyi volt. Hamar kiderül, majd szólok :)
  • Kaplan
    S nem akarod eladni nekem ?:)
  • Anna #1107
    Van Wariom is meg egy rózsaszín DS-em, ezt csak az ára miatt vettem :)
  • radeer
    Vehettél volna wario-t akkor tudtunk volna cserélni ha lejátszottam Mario-t mert én is azzal vettem itt
  • Anna #1105
    Vettem én is egyet a pécsi tescoban Marioval :) Még volt 2, de valaki meg akarta venni őket, szerintem el is vitte.
  • radeer
    Na elolvastam azt a NeoFlash cumó-t ami flash kártya DS-rs is.
    Tehát több helyen néztem, és elég vegyes a fogadtatása a dolognak.

Tudni kell, hogy DS-re ez az első generációs cucc, tehát a hibák ebből erednek.
    -Többször kifagy az írásnál a writer.
    -Eddig nem volt mentés normálisan.( állítólag ezt az 1.0-s végleges szoftver már tudja). nagyon ötletesen oldották meg a dolgot, van egy magic key ami-be egy eredeti játékot kell tenni, és míg a DS játék egy olyan cartridge-on van mint a GBA-s linkerek, addig a mentéseket asszem az originra nyomja :) - legalábbis így értelmeztem....
    -Valakinek nem ismerte fel az eredeti játékot utána :)

Alapjában véve pozitív a vélemény róla. Értékelésben 65%-90%-ig néztem.
    Tehát igazából meg kell szerintem várni a konkurenciát, akkor valószínű olcsobb lesz, és lesznek jobbak is. Bár már ez is teljesen használható aki nem akar például 9000-14.900Ft-ért venni egy-egy játékot.

Eddig ennyi hír róla, lehet én leszek az első aki vesz egyet, mivel ki tudja váltani a f2a kártyámat + el tudom adni a GBA SP-met is akkor :)
  • wooten
    Ok, majd szójj, mert lehet(89%), hogy veszek
  • CHEAPBOY
    még nem jott, de csak varom (egyebkent 1000ft alatt lesz az ara ugy nez ki ezt mar tudni lehet).
  • wooten
    Mármint hogy az sd és az mmc nem compact flash? Mert van egy 256os mmc-ém. És mmc-t meg sd olcsón tudok szerválni.
  • wooten
    Thanks!

Ezt a Cf kártyát lehet kapni kisebb "kiszerelésben" is? Vagy 512 a minimum?
    És csak cf kártya jó? Mcc vagy sd nem?
  • radeer
    A movie player az egy olyan cumó amivel tudsz filmet nézni valóban. A lényeg egy olyan kis műanyag kütyű amibe Compact Flash kártyát tudsz beletenni. Ezt a CF kártyát fogadja a Movie Player és ezt kell berakni a cartridge helyre. Van egy software ami átalakítja a filmet ( xVid,Vob,divX szal minden-t) a .gbm és .gbs formátumra amit a Movie Player le tud játszani ezután. DS-en FULL képernyős konvertel nagyon baró és élvezhető a képe, és ami csúcs hogy sokkal jobb a TFT és erősebb a háttérvilágítás mind GBA SP-n.
    Emlett tudsz rátölteni WaV-ot vagy Mp3 konvertel .gbs ( movi player hang) file-okat így tudsz zenét is hallgatni miközben olvasgatsz...mert a Movie Player-re lehet tölteni E-Book-okat ( sima .txt file-ként ).

Itt megtalálod a megrendeléshez a dolgokat ..én innen rendeltem.
    Movie Player from Lik-sang europe
    Tehát cirka 10.000 Ft postaköltséggel és ehhez kell venned egy 512-es CF kártyát ami megint 10e körül van, így 20e a dolog. Én már egy rahedli filmet megnéztem.
  • wooten
    Cheapboy! Fólia?
  • CHEAPBOY
    No jott BOmberman is DSre!:) 9500ft.