24434
Nintendo DS/DS Lite
-
Ilyen állat módon a stylussal képtelenség is lenne összekarcolni, főleg a felső képernyőt - szerintem ehhez már a slusszkulcs is kevés, bicska kell hozzá... -
Vazz, mikor jön ki az AOE, meg a Lemmings? -
rozsdas #3817 Ennyire nem :) de ott egy mély és vasag karc volt az alsó kijelzőn (akkor még nem volt DSem amikor azt láttam, tehát már jó pár hónapja volt) -
Ersiman #3816 A Westend MMban nincs ilyen állatmód összekaristolva (vagy sűrűn cserélik). -
De ez USA kép szerintem, az egészségügyi figyelmeztetés alapján. Slusszkulccsal csinálják. -
Én nem hazudok ember!
Ott eggyel lejjebb az a 4 szemű nő meg a feleségem.
Ő is szeret Nintendózni nem csak a fiam...

-
rozsdas #3813 1-2 napig nem nézek ide és már 3 oldalnyi hozzászólás van :D
Jó 3D -s játék pl a Tak, Csibe ajánlotta és tényleg jó, bár sajnos nem volt időm még annyit játszani vele.
nyaSGem: köszi ;) SC -nél egy kicsit más asszem, valamelyik fórumon láttam egy rövidke kis leírást, majd megkeresem neked. -
rozsdas #3812 Nem csak ott ha megnézed itthon bármelyik kiállított DS-t akkor azok is össze vannak karcolva nem úgy mint ez a képen, de azért jó izomból rányomósan. Ja és németorszáűgban sem láttam nagyon ép kiállított DS-t -
FFX #3811 de attól még lehet hogy az ő gyereke csinálta :O) -
FFX #3810 a képen egyértelműen látszik hogy ez egy valamilyen üzlet bemutatógépe :) -
te, ember poént félretéve, én majdnem elsírtam magam, mondd, hogy nem a te kölköd műve ez... :( -
Dehogynem!
Havonta tönkre tesz így 3-4 DS-t, ha igazán rossz a hangulata, akkor hetente...

-
Ez most nem komoly, ugye? Mármint, hogy a te fiad volt. Ilyet én csak elrettentő példaként mutogatnék... -
Na ja.. Amerikában az összes kiállított DS így néz ki. -
És íme Commodore 64 a DS-en.
Tegnap este összeszedtem magam és gyorsan átírtam az egyik PC-s c64 emulátort ds-re. Azt játszottam kicsit a Krakout-al.

-
Én is láttam már Media Marktokban hasonlóan kinéző bemutatódarabokat. Hihetetlen, hogy milyen primitív emberek vannak... -
Ersiman #3803 Úgy néz ki mint valami kiállítási darab, amit valaki bunkó módon összekaristolt.
Borzalmas :((( -
-
szabzol #3801 ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ Szép. Gondolom meg lett dicsérve.
-
A kisfiam túl határozottan használta a stylust:
-
Az evolúció csodája. Ezek a japik túl sokat Nintendo DS-eznek:
-
US Electric Blue. -
Nasty Playable #3797 Ha választani kéne majd akkkor énis olyan kéket szeretnék...De lehet Lite lesz belőle... :) -
Na, akkor a mai kérdőív: Kinek milyen színű DS-e van? Nekem előreláthatólag a Dachsundos kék lesz meg... -
Jóvanna, csak 1 5let volt... -
orkenyid #3794 Bocs most olvastam csak el amit írtál :)
DS programozásával túl sokat még nem foglalkoztam, de ha érdekel próbálkozz ezzel a progival: http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=114505&package_id=160396
(ne zavarjon meg az "updater", valójában ez a telepítője)
Ugyan nem DS, hanem GBA de nagyon hasonló: http://www.jharbour.com/gameboy/default.aspx
Fórum, tutorialok: http://www.dsdev.org/
PA_Lib, valamivel egyszerűbb (ilyen BASIC-szerűség): http://www.aaronrogers.com/nintendods/PA_Lib/ -
orkenyid #3793 Ennyire nem bírsz holnapig várni? :)
Mondtam hogy akkor elmondom hogy kell. -
Blobzang? -
Ez egy nagyon jó kis játék volt.Mi is toltuk a haverral C64-en!Mi is volt a címe? -
rinpocse #3790 Ha kijön az újra dizájnolt DS, be újítok egyet. -
rinpocse #3789 Itt vagyok, s figyelek 
-
HI!
Radder-
vagy ha más is tudná,..(freemann-on kivul :)): hogy kéne hotspotot csinálni sz.gépemere, mert a környezetembe nincs sehol, :(
(mario karthoz kéne ds-en) -
Ja, sorry. Félreolvastam, semmi ellentmondás nincs benne. :)
Csak vélhetően a nagy sietség miatt olvastam a mami helyett mamimt.
-
Erre én is kiváncsi lennék. =) -
Egy büdös ellentmondást nem vélek felfedezni :D Hol látod? -
Hoppácska, ez a bizonyos Frodo az XBMP-s csávó? Akkor a DS homebrew scene szép jövő előtt állhat. =) -
Olcsi2 #3783 Elado egy Metroid Prime Pinball 9500ert. A szellemi tulajdont kevesbe tiszteloknek is erdekes lehet, ugyanis a hozzaadott rumble pack a torrentrol nem letoltheto. -
Még nem az igazi a dolog... 
Frodo's C64 -
WoW rulz. :D -
Ez jó hír, kíváncsi vagyok, hogy oldják meg.. Ugye itt emulálni kell külön minden meghajtót, stb. Ha lennének tényleg biztosan működő emuk, nekem is be kellene ruháznom vmi cuccokra a DS hez, hogy tudjam futtatni őket, a warez nem érint, de ezek miatt megérné..