Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mb66
Pecsában még nem voltam, de annyian mondják, hogy meg fogom nézni mostmár, a többi konzolomhoz is biztos van olcsón cucc
De amugy nekem is számit, hogy meglegyen a doboz, s leírás, jó állapot de azért az 576 ban ez egyenlõre még alap 😊 (igaz nem az igazi fólia van rajta, hiszen a game sincsen a dobozában, míg a polcon van)

www.hordamusic.hu

Van valakinek europai ds game megjelenesi linkje?

Jimi Hendrix

Csibe001
Na igen, bár nkm az számít,hogy jó állapotban legyen s dobozos -----> Így jutottam hozzá még legelsõ játékomhoz 3000-ért Golden Sun 2-höz tavaly szeptemberben. Boltban nem szeretek vásárolni, mert drágább is meg nincs meg az az izgalom ami a Pecsával jár... 😄 😄

Hat en a pacpix-et valasztanam ezek kozul,de nezzel game teszteket abbol is meglehet tudno melyiket nagyon nem erdemes megveni.a nfsu2-ot nem vennem meg mert van szamitogepen es szerintem sokkal elvezetesebb.

Jimi Hendrix

mb66
4990 Ft ot(Mammut 576), szerintem ennyit a teljesen új game megér simán.

www.hordamusic.hu

Csibe001
S mennyi pénzt jelent az akciósan? 😄
Én most Harmony of Dissonance-al jáccok. 😄
De el vagyok akadva. 😮

mb66
NFSU2 vel sztem nincs gond, az Asphalt ot biztos üti, a RR DS t meg nemtudom..
Egyenlõre nem hiszem hogy jön ezeknél jobb autós game a DS re
Egyébként én nem vagyok ellene ha nem minden játék használja ki maximálisan a DS adta lehetõségeket, pl az uj klasszikus Mariot már nagyon várom, ezzel szemben pl az Age Of Empirest is ugyanigy

www.hordamusic.hu

mb66
Egyenlõre én is a GBA gamekat pótolom, pl multhéten vettem akciosan az 576 ban egy Metroid Fusiont 😊

www.hordamusic.hu

mb66
Annyiban techdemo csak, hogy mindent kihasznál amit a DS tud.
Inkább az arcade játék a megfelelõ jelzõ.
Azaz sztori nulla, highscore döntögetés a lényeg, meghát nagyon az ügyességre megy. Nekem nagyon szimpatikus amúgy.

www.hordamusic.hu

Csibe001
Nkm ugyanaz a kettõ van meg mint nkd. Én most csak GBA-s cuccokkal nyomom ezek mellett, mert ami érdekel az még nem jelent meg. S csak azért nem veszek ezek közül mert nincs más, úgyis sok pótólnivalóm GBA-n. 😄
Szóval szerintem várj,ha meg nem bírsz akkor Yoshi de csak végsõ esetben. Bár már mondták páran,hogy jó az is...

Anna
Szerintem NFSU2 egyszerûen ronda, más baj nincs vele, de emiatt nem venném meg 😊
Sokan írták a Yoshit, hogy jó, de rám ne figyelj, nekem még DS-em sincs 😊

Sin City life don\'t let the system get you down

Akkor mit ajánlotok ezeken kívül? (Wario, Mario megvan, Polarium |nem| tetszik 😊 ) Egyébként én az NFSU2-t gondoltam. A Yoshi állítólag nagyon techdemo csak.

Anna
Dettó, engem se érdekel egyik se. NFSU2 biztos nem és ha választani kell, akkor Yoshi.

Csibe001
Véleményem szerint Yoshi, bár ezek közül pont nem érdekel engem egyik se de ha muszáj lenne akkor én azt választanám.Remélem ezzel segítek! 😄

Cheapboy azt mondta fólia 2 hét mulva lesz, már nekem is szükségem van rá 😊
Melyiket érdemesebb venni: NFS Underground 2, Yoshi Touch&Go vagy PacPix?

Anna
Jó hír, egyébként gondoltam, hogy nem bluetooth, de már az is tudott 50 métert. Köszi 😊)

mb66
Nagyobb irodahzázakban is csetelnek vele, úgy, hogy különbözõ szinteken vannak, úgyhogy biztos több, mint 10 méter. (sajnos tesztelni még nem tudtam, környezetemben senki másnak nincs DSe)
amugy nem bluetooth, hanem a sokkal jobb Wi-Fi t tudja a DS

www.hordamusic.hu

Látom Polarium Neked is megvan... Challenge-ben meddig jutottál? Biztos én vagyok a béna, de nekem már a harmadik szint áthatolhatatlan akadályt jelent...

\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-

Lejátszani le tudja a DS is. Viszont a kártya megírásához vagy "dokkolós" rendszerû (külön író szerkezettel rendelkezõ) flash-t kell venni, vagy egy GBA-t. Ugyanis a DS-en nincs olyan port, amivel egy kábeles flash csatlakozni tudna.

\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-

Csibe001
Igen, van Flash kártya GBA-hoz, vásárlással kapcsolatban olvass vissza. S igen, le tudja kezelni a DS is.Cheap ha betérsz ide akkor légyszi szólj már nkm hogy tudsz e szerezni védõfóliát nkm, mert a wariohoz bizony nem ártana. 😛
Köszi

Hello!

Szeretnék venni egy DS-t, a kérdésem a következõ, GBA-hoz van flashkártya (az ismereteim nullák ezen a téren) amire ROMokat lehet tölteni (asszem legalábbis, de javítson ki valaki ha nem így van). Ezt a flash kártyát és ezeket a rom-okat is letudja kezelni a DS?

Köszönöm a választ elõre is.

>> d0nt n33d cl4n >> v1ctor

Flórika
ANNYIRA OFF, HOGY MÁ' NAGYON 😄

Igen 😄
Majd átküldöm, vagy pedig beblogom. 😄

A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)

Anna
A LEGOFFABB OFF

Tudsz róla képet csinálni? 😄DD

Flórika
MÉG OFFABB

Hát... én is röhejes v'ok benne. 😄DD
Csak tudod... én szeretem a kihívásokat. 😄DDDD

Anna
NAGYON OFF

Én is akarok rózsaszín cipõt, de azért jó lenne, ha tudnám hordani 😄DD Robi miatt elbizonytalanodtam 😄DD Én csak sima sportcipõféleséget szeretnék, tûsarkon röhejesen néznék ki 😄DD

Flórika
/OFF

Nekem is a legtöbb! 😄

Most vettünk rózsaszín cipõt is! 😄
De az olyan, mint egy spanyolcsizma. 😄DDDD Tudod, ilyen (kb.) 15 centis tû (!!!) sarok... 😄 Képtelenség benne járni. <#idiota>

Anna
😄DDDDD Lehet, van az 50 méter is 😄DD Asszem a bluetooth tud annyit, a DS-be fogalmam sincs, mit tettek, de nem rossz ötlet 😄DDDDD

Anna
Asszem az ezüst 38ezer. Warioval 46ért láttam Tescoban. Na most ez 47 lesz, csak a DS + fólia + Wario nem tudom mennyi, úgyhogy + legalább 10e Ft sajnos, de hát annyira nem tetszett az ezüst.

Robi utálja a rózsaszínt 😄DDDD Nekem csak olyan cuccaim vannak 😄DDD

Flórika
Komoly? <#nevetes1> <#nevetes1>

Ezen most nagyon beröhögtem. 😄

Elképzeltem, hogy suliban majd szorosan rádtapadok (bejárok majd én is az órákra, hátsó sorban meglapulok), csakhogy chatelni tudjunk. 😄DDDDD

Flórika
=DDDDDDDDD Oksika. 😄

Biztos jól fog kinézni!!! <#vigyor3> Nekem is olyanban kéne... <#vigyor3>
de nem volt így jóval drágább, mint az "alap" ezüstszürke? 😊 <#miaz>

Anna
10 méter 😄

Anna
Igen, tényleg, kiváncsi leszek rá <#nyes> Mondjuk elõbb fogod látni, mint én, úgyhogy majd elmesélheted, mennyire ronda szegényke, ha az 😄D

Flórika
Kíváncsi lennék, az mennyi lehet...? <#miaz>

Flórika
Oksi 😄

És tényleg rózsaszínben lesz Neked? <#vigyor2>

Ja tudtok vele chatelni de gondolom hatotavolsagon belul csak de az nem tudom hogy mennyi.

Jimi Hendrix

Anna
Fogalmam sincs, ilyenrõl nem hallottam 😄

Flórika
Annus, a DS-sel tudunk egymás közt chatelni is? Ha mindkettõnknek van? 😊

Mer' akko' nekem is kell!!! <#vigyor2> <#idiota>

Anna
Köszi, már rendeltem egy Wario Ware-t hozzá, elsõre épp elég lesz kifizetni 60ezret, de legalább valaki segít 😊

Hmmmm... "thebluesnote", szep kis keszlettel rendelkezel mar. Csak gratulalni tudok hozza! En meg csak 3 hete rendelkezek DS-vel, de azert mar en is elkezdtem gyujtogetni. <#awink> Jelenleg mar en is megvettem a Mario64, Wario, Polarium, meg persze kaptam a Metroid-ot en is, de valahogy az nem fogott meg. A Nintendogs-hoz meg egyenessen csak... <#eljen> En inkabb megvarom az europai verziot, de mar johetne! <#falbav> Szerintem is a Polarium nagyon megeri a penzet, mert jol letudja foglalni az embert, a Wariot, meg azert szerettem, mert nagyon jo poenos reszek vannak benne. Szoval Anna, ha tenyleg venni szeretnel valamit, akkor amit en is ajanlani tudok, az a Mario64, mert nem csak maszkalos reszek vannak benne, hanem kis minigamek is, amik elfognak szorakoztatni szerintem, vagy a Polarium!

Csibe001
Nézzétek meg majd a hivatalos trailer-ét a Castlevania - Down of Sorrow -nak
Szerintem nagyon hangulatos lett!!!Csak jelenjen már meg 😄

Anna
Köszi, nekem a multi nem számít, de ez sokat segített 😊

Nah. Eddig megvolt: Mario64, Wario, Asphalt, Yoshi, Polarium, Nintendogs, meg persze Metroid demo.

Imho a legjobb: Polarium. Elsõsorban a brutális multiplayer miatt (magasan a legjobb DS multi), kellemes nehézségû puzzle mód, kegyetlen durva nehéz Challenge mód. A koncepciója a játéknak, hogy nem lehet hibázni, tehát a touch-screent elég profin kell tudni kezelni...

Yoshi: Leginkább a 80-as évek beli játéktermi gépekre hasonlít szerintem. Nincs semmi extra, történet, vagy körítés, csak "press start", és lehet hi-score-okat döntögetni. A multija jó lenne, csak szerintem túl sok múlik a szerencsén.

Wario: Itt van sztori, viszont annyira rövid, hogy gyakorlatilag egy-két óra múlva ez is hi-score döntögetéssé válik. Ebben viszont gyengébb, mint a Yoshi. Ennek ellenére "must-have", különleges élmény, amíg tart... Ja, multi nincs.

Asphalt: Semmi különös, teljesen szokványos arcade autóverseny, a DS képességeit egyáltalán nem használja ki. Ennek ellenére meglepõen szórakoztató, valahogy pont jól el van találva a nehézség, meg az autók mozgása.

Anna
Na jó, akinek van tapasztalata több játékkal, mondja már meg, szerinte melyik a legjobb 😊

Super Mario
Szerintem a Touchscreen az élethûséget növeli. Én nagyon nintendós vagyok (SNES-en nõttem fel, és mndenképpen veszek egyet, de várok egy darabig.

https://supermario4ever.wordpress.com

Anna
😄DDD már bepróbálkozott a japán Nintendogsszal 😄

guardian hero
A végén rád fog sózni egy japán verziós Pokemon-t, ami a nyakán maradt 😊.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Anna
Azt azért megmondanád, hogy neked melyik a kedvenced? 😄

CHEAPBOY
Hat eroltesd meg magad leányom, mert en ebben nem segithetek.😊 MEgertem en hogy nehez dolog... dehat ne ez legyen mar a legnagyobb problema😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Anna
Végignéztem a videokat, képeket, mindent, de fogalmam sincs... 😊))

Anna
Az lehet, de akkor hogyan döntsek? 😄