Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De amugy nekem is számit, hogy meglegyen a doboz, s leírás, jó állapot de azért az 576 ban ez egyenlõre még alap 😊 (igaz nem az igazi fólia van rajta, hiszen a game sincsen a dobozában, míg a polcon van)
www.hordamusic.hu
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
Én most Harmony of Dissonance-al jáccok. 😄
De el vagyok akadva. 😮
Egyenlõre nem hiszem hogy jön ezeknél jobb autós game a DS re
Egyébként én nem vagyok ellene ha nem minden játék használja ki maximálisan a DS adta lehetõségeket, pl az uj klasszikus Mariot már nagyon várom, ezzel szemben pl az Age Of Empirest is ugyanigy
www.hordamusic.hu
www.hordamusic.hu
Inkább az arcade játék a megfelelõ jelzõ.
Azaz sztori nulla, highscore döntögetés a lényeg, meghát nagyon az ügyességre megy. Nekem nagyon szimpatikus amúgy.
www.hordamusic.hu
Szóval szerintem várj,ha meg nem bírsz akkor Yoshi de csak végsõ esetben. Bár már mondták páran,hogy jó az is...
Sokan írták a Yoshit, hogy jó, de rám ne figyelj, nekem még DS-em sincs 😊
Sin City life don\'t let the system get you down
Melyiket érdemesebb venni: NFS Underground 2, Yoshi Touch&Go vagy PacPix?
amugy nem bluetooth, hanem a sokkal jobb Wi-Fi t tudja a DS
www.hordamusic.hu
\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-
\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-
Köszi
Szeretnék venni egy DS-t, a kérdésem a következõ, GBA-hoz van flashkártya (az ismereteim nullák ezen a téren) amire ROMokat lehet tölteni (asszem legalábbis, de javítson ki valaki ha nem így van). Ezt a flash kártyát és ezeket a rom-okat is letudja kezelni a DS?
Köszönöm a választ elõre is.
>> d0nt n33d cl4n >> v1ctor
Igen 😄
Majd átküldöm, vagy pedig beblogom. 😄
A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)
Hát... én is röhejes v'ok benne. 😄DD
Csak tudod... én szeretem a kihívásokat. 😄DDDD
Én is akarok rózsaszín cipõt, de azért jó lenne, ha tudnám hordani 😄DD Robi miatt elbizonytalanodtam 😄DD Én csak sima sportcipõféleséget szeretnék, tûsarkon röhejesen néznék ki 😄DD
Nekem is a legtöbb! 😄
Most vettünk rózsaszín cipõt is! 😄
De az olyan, mint egy spanyolcsizma. 😄DDDD Tudod, ilyen (kb.) 15 centis tû (!!!) sarok... 😄 Képtelenség benne járni. <#idiota>#idiota>
Robi utálja a rózsaszínt 😄DDDD Nekem csak olyan cuccaim vannak 😄DDD
Ezen most nagyon beröhögtem. 😄
Elképzeltem, hogy suliban majd szorosan rádtapadok (bejárok majd én is az órákra, hátsó sorban meglapulok), csakhogy chatelni tudjunk. 😄DDDDD
Biztos jól fog kinézni!!! <#vigyor3>#vigyor3> Nekem is olyanban kéne... <#vigyor3>#vigyor3>
de nem volt így jóval drágább, mint az "alap" ezüstszürke? 😊 <#miaz>#miaz>
És tényleg rózsaszínben lesz Neked? <#vigyor2>#vigyor2>
Jimi Hendrix
Mer' akko' nekem is kell!!! <#vigyor2>#vigyor2> <#idiota>#idiota>
Szerintem nagyon hangulatos lett!!!Csak jelenjen már meg 😄
Imho a legjobb: Polarium. Elsõsorban a brutális multiplayer miatt (magasan a legjobb DS multi), kellemes nehézségû puzzle mód, kegyetlen durva nehéz Challenge mód. A koncepciója a játéknak, hogy nem lehet hibázni, tehát a touch-screent elég profin kell tudni kezelni...
Yoshi: Leginkább a 80-as évek beli játéktermi gépekre hasonlít szerintem. Nincs semmi extra, történet, vagy körítés, csak "press start", és lehet hi-score-okat döntögetni. A multija jó lenne, csak szerintem túl sok múlik a szerencsén.
Wario: Itt van sztori, viszont annyira rövid, hogy gyakorlatilag egy-két óra múlva ez is hi-score döntögetéssé válik. Ebben viszont gyengébb, mint a Yoshi. Ennek ellenére "must-have", különleges élmény, amíg tart... Ja, multi nincs.
Asphalt: Semmi különös, teljesen szokványos arcade autóverseny, a DS képességeit egyáltalán nem használja ki. Ennek ellenére meglepõen szórakoztató, valahogy pont jól el van találva a nehézség, meg az autók mozgása.
https://supermario4ever.wordpress.com
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu