Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Sin City life don\'t let the system get you down
Leven ez a jatek lett jelenleg a DSre megjelent legjobb game (91%os osszertekelessel), melegen ajanlom minden DS tulajnak. Innovativnak, szorakoztatonak titulaltak (csak a stylussal kell nyomulni) s meseszepnek.
Akinek bejon vagy erdekli csekkoljon IGNen kepeket videokat rola, vagy olvassa el a tesztet. En mar rohadtul varom a sajatomat😊
En is tervezek egy olyant, bar meg nem, mert PSP is van itt s azon se hallgatok zenet, vagy nezek filmet.
Viszont lehet befut hozzam egy 256os Flash kartya (viszonylag jo aron), erdekel vkit? (emailben vagy privatban kerdezzetek).
https://supermario4ever.wordpress.com
Shogun video most jot ki hat nekem nagyon nem jon be,meg talan az age ami tetcik,a jatek nem nez ki roszul csak ne ugy nezne ki az egesz mintha 5fps-el jatszanank a csatak soran.
Jimi Hendrix
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
És az a kis átalakító GBA kártya tartalmazza a szoftvert is?
Nemtudod milyen az Mp3 lejátszó szoftver bele?
Mert én szeretnék majd ilyet a DS emhez, igaz az lenne frankó, ha irnának kifejezetten DS re is Mp3 playert, pl a touch screenen a stylussal milyen király lenne playlisteket összerakni, tiszta winamp lenne 😊
www.hordamusic.hu
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
Xbox Live gamertag: kilencnad
itt meg a videok:http://www.livejournal.com/community/nintendo_ds/342406.html
Jimi Hendrix
hir:A videóprezentációk a Mario & Luigi 2, Mario Kart DS, Metroid Pinball, Trauma Center és New Super Mario Brothers címet viselõ produktumokat hivatottak bemutatni - a Mario címek (mondjuk az idei E3-on publikált Kockás Márió felhozatalhoz viszonyítva) egytõl egyig minõségiek, én személy szerint bele szerettem a New Super Mario Bros.-ba, a Mario and Luigi második részérõl nem is beszélve. Tessék õket megcsekkolni, érdemes: http://www.livejournal.com/community/nintendo_ds/342406.html
Jimi Hendrix
Pár kép a GBA-s videókból annak aki még nem látott ilyet. Szerintem egy másfél órás fimhez legalább 512 Mbites kártya kell hogy élvezhetö legyen bár lehet még az is kevés...

Necro
Mindednesetre érdekes, hogy kiadják így is, bár magyar biztos nem lesz 😞
Xbox Live gamertag: kilencnad
-En meg nem lattam filmet gameboy vagy ds-en de ezeknek a minosege megfelel egy dvd-n,vagy egy tv-n nezett filmnek,es elvezheto ez ekkora kepernyon?aki mar lattott ilyet annak mi a velemenye.elore is thx.
Jimi Hendrix
http://www.gamesarefun.com/news.php?newsid=5113

Jimi Hendrix
Most mar ez tetszik nekem legjobban😄.
Jimi Hendrix
szeretném eladni másfél hónapos használt DS-emet Warioware játékkal és a szokásos Metroid demóval. Vigyáztam rá, teljesen új állapotban van. Privibe írjon akit érdekel, árajánlattal. Hétvégéig nem leszek gépközelben, utána ha jött komoly ajánlat akkor visszajelzek elérte-e a remélt árat. Budapesti vagyok, de az országban bárhol megoldható az átadás, végre van valami elõnye, hogy multicégnél dolgozom...😊
1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
NFS-el meg sztem érdemesebb szgépen jáccanod.De ez csak az én véleményem.
Melyik a hosszabb?
Igen ott van a közelében. Csak kicsit visszább asszem. Már régen jártam arra.
Mielõtt félreértés lenne, csak a game-t (Wario) vettem cheaptõl. Meg most szeretnék majd egy fóliát. 😛
Jó éjt mindenkinek.
Jimi Hendrix
-Tudsz arat mondani hogy egy hasznalt ds-vagy hozza game mennyivel olcsobban kaphato?koszi
Jimi Hendrix
Cak, ha arra járok, benézek, és most akcios volt éppen a Metroid. Egyémbént én a ST. István Krt. 10 ben lévõ kis konzolos boltra esküszöm, jófej az eladó, olcsó, és rengeteg cucc van (sok retro is)
www.hordamusic.hu
S igaz amit írsz az 576-ról de ugyanazt (ill leszámítva,hogy használt) sokkal olcsóbban megkapod pecsába. Csak ajánlani tudom.