Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kzalaba
Nemtom hogy honnan van! Ajandekba kaptam ,de nem teccik es ezert el szeretnem adni!

CHEAPBOY
ahaaa.... nem tudom nekem ilyen problemam nem volt. Ha koszos Wrist nem csoda hogy karcol. egyebkent meg ket muanyag egymast surolja, (sima feluletek) eselytelen hogykarc legyen. A cerkat is csak oda kell erinteni, nem vesni.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Kaplan
Mennyiért? 😛
Tudva, hogy 11ért vetted 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

kzalaba
Elado NINTENDO DS! Uj, csak kiprobalva volt! Tartozekaival, dobozban, garanciaval! +jatekok: Super Mario DS, Metroid Prime(DEMO)! erd. [email protected]

Mario DShez szvsz rohadt jó a wirst... ha meg karcol rakjál rá fóliát...

>> d0nt n33d cl4n >> v1ctor

wooten
ja, és a wirst strap az egy fos. nem lehet vele irányítani, és jobban karcol, mint a cerka.

wooten
Az se sok. Sztem az sp se szar. Ds-re kiadtak már olyan karit, mint a GBA-re a movie player? Mert akkor lehet,hogy beszrzek egy Neoflash-t aztán hali...

Seth
Szerintem is. Valszeg az sp-vel keverték össze, mert annál van kiírva hogy akció meg mittoménmi és 9900,-

PSN ID.: Beegabor

radeer
Jaja 2 napig volt 11.804 FT , szerintem valamit elszúrtak a közponban.

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

Seth
11900 körüli áron árulta néhány helyen a tesco egy játékkal (nem a metroid demo, hanem mario DS, wario...)
Hihetetlen de így igaz!

Hogy csináltad hogy olyan olcsón vetted a tescoba a nds-t?

Super Mario
Van nekem angol Nintndós újságom, és láttam, hogy Novemberre kiadják a Mario Kartot DS-re, szerintem azt is a Control Stickkel kell irányítani, mert ha oda is ceruza kellene, akkor nyernék mindig, szerintem...

https://supermario4ever.wordpress.com

koryne
Az érdekes az, hogy a B&W-t ki akarják adni PSP-re is. Nem tudom, ott hogy fog mûködni... Mindenesetre a DS verziót epekedve várom, mivel a B&W1 a kedvenc játékom PC-n 😉 A Zoo Tycoon-nal együtt!

Xbox Live gamertag: kilencnad

radeer
Bevallom õszintén sokáig vaciláltam, hogy melyik gépet részesítsem elõnyben. Azonban a Tesco közbeszolt és eldönötte helyettem, hogy nem várom meg a PSP-t hanem veszek egy egy DS-t <#worship>

Most egyre inkább elkezdtem körbenézni, és nagyon úgy fest nem csak gyerekjátékok fognak megjelenni DS-re. Igaz, hogy gfx-ben nagyon megveri PSP, de játékfelhozatalban szerintem igenis jobb a DS.
A stylust, mint egérpótlék 😊 nagyon jól haszosítható stratégia típusú játékoknál illetve ott ahol a gombokkal megoldhatatlan lenne a térkép normális 3D-s forgatása.
Elképzelhetetlen egy
Black and White DS
típusú játék kezelése PSP-n.
Grafikát nézve is nekem bõven megfelel, és mivel egyik kedvenc játékom volt PC-n már alig várom a stuffot és hogy hasonlóak jelenjenek meg.

Szerintem meg a wirst strappal nem lehet vele rendesen játszani 😊

koryne
Szerencsére a vélemények egybehangzóak <#nevetes1>

Nem a stylust hanem az ujjadra húzható(talán wirst strap a neve)kell használni,lehet a digitális paddal is játszani de úgy kezelhetetlen.
Nem kell az irányításhoz a stylus, csak a nyilakkal kell irányítani. A minijátékokban kell használni

Borgi
hey, nekemsajna nincs meg eza gém, de sztem nem a járkáláshoz kell aza cerka 😮

porki fagyok fállalon

Super Mario
Sziasztok! Nekem még nincs DS-em, de majd tervezem venni, de egyvalamit nem értek. Valahogy nem fér a fejembe, hogy hogy lehet a Super Mario 64-hez használni a Stylust. Mert a ceruza olyan gyorsan megy, ahogy te mozgatod, akkor Mario is olyan gyorsan megy, vagy hogy van ez? Tudom, hogy hülyeség, de szeretnék többet tudni.

https://supermario4ever.wordpress.com

55-be kerül most? 😄
én még cheaptól vettem az elején 50-ért mindenestül

Duddits
<#hehe>

😄,55 kicsit sokalom az aukcios ar utan,remelem 30ert mar betudok szerezni egyet.

Jimi Hendrix

Seth
Na ide a pápai Tescóba is eljutott a DS szállítmány, tesco gazdaságos 54900-as árcédula fityegett rajta úgyhogy könnyekkel küszködve hazáig futottam és benyomtam 2 joghurtot ......

radeer
Na akkor remélem még 7-10 napig kitart ez a kedvezményük mert addigra lesz megen a VISA kártyám .

koryne
Nemtom meddig, sajna nincs odaírva... Limited time only...
Mellesleg vámost sem kell fizetni, mert ügyesen küldik 😉

radeer
Jaja kössz !
A link rossz így jó :
Winsunx

Csak jó lenne tudni meddig mert így mindössz 163 euro, szállítási díj nélkül.

koryne
A www.winsunx.com-on most ingyen szállítják a Neoflash-t mindenhova!

radeer
Sebson Media
1 swed
Shop 01 media

Nos az árak mindenhol ált ua. posta is majdnem.
Lehet fizetni mindenhol Visa, Mastercard.

Amelyik szimpatikusabb...
Nekem postaköltség miatt a swed ismertség és megbízhatóság miatt pedig a Linker4U szimpatikus.

radeer
Hát NeoFlash oldalán kinn vannak a disztributorok, akiknél meg lehet rendelni.
Én 4 értelmeset találtam .
1 amcsi :
Linker4U
2 német :
Flash linker DE
http://www.sebson-media.de/

Csibe001
Az jóó, mert engem is érdekel a neoflash dolog. 😄

Ez jo hir,mert en meg agusztus vegere tervezem ezt megvenni.addig legalabb meg tudok egy ket dolgot felole.Csak visa kartyaval lehet ilyet rendelni?

Jimi Hendrix

Kaplan
Jujj de marketinges... 😛

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

CHEAPBOY
nah mindegy, eladok abbol is josokat, 😛

Anubys
"doom mar volt GBAra behalnek ha kiadnak DSre (minek?). "

Rossz hír: kiadják... Csak éppen tuningolt változatot.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

radeer
Na úgy néz ki a dolog, hogy épp készítés alatt van a dombornyomásos VISA kártyám, amit azért csináltattam mert ha megjön megrendelem ezt az elsõ NDS-es flash kártyát amivel lehet nyomulni.
Így gondolom 10 munkanapot mondtak max. miután megjön megrendelem a Neoflash-t,ami lehetõvé teszi hogy tudja játszani .nds kiterjesztésû játékokkal.Gondolom ez megint 10-12 nap mire ideér. Így valószínû elsõként én fogok róla írni egy beszámolót, hogy megérte-e a 192 euro-t postaköltséggel a cumó. Igazaból mindezt a Tesco tette lehetõvé, aki volt olyan kegyes hogy 11.804 FT-ért hozzámvágott egy NDS-t játékkal 😊

mb66
Nyugodtan jöhetnek az Fpsek, ezzel az irányítással tökéletesen játszhatóak a maetroid demot figyelembe véve.

Ja, ha péntekre lesz AC, akkor az még belefér, söt még talán a szombat d.e. is.

www.hordamusic.hu

Duddits
Nem tudjátok, hogy az Opera hova menti el a beírt jelszavakat?

CrucifX
Persze tomenytelen Blur-ral es HDR-el 😊

CHEAPBOY
doom mar volt GBAra behalnek ha kiadnak DSre (minek?). Kerunk szepen Half Life2ot, Preyt, es Far Cryt.... vagy sokat kertem?😄

Csibe001
Miért ne? Doom is lesz 😛

CHEAPBOY
szerintem orulet hogy ilyet csinalnak ra, zsebkonzolon para?😄 ugyan máá.

CHEAPBOY
elvileg pentekre meglesz...

Én pl még nem játszottam RE-vel, viszont DSem van, igy nekem minden féle képpen nagy élmény lesz 😊

>> d0nt n33d cl4n >> v1ctor

Csibe001
szerintem az ötlet jó s ahogy a cikk is írja a TouchScreen ismét feldobhatja a játékmenetet de sztem is jobb lenne egy külön RE , DS-re 😄

mb66
Azért vicc lenne, hogy megint a RE1 remake ja, miért nem tudnak akkor már egy DS exkluzív REt, ha már mindenképp REt akarnak a DSre.

www.hordamusic.hu

mb66
Mindegy, azért írd be lécci azonnal a fórumra, ha megjött a game, mert szombaton elutazom, s jó lenne addigra...

www.hordamusic.hu

Csibe001
Hopp, resident evil? 😛

CHEAPBOY
Igen, elvileg, de term. a draga jo forgalmazo megint megkezdte szokasos benazok tokolok korutjat.

mb66
Ja, de elvileg hétvégén megjöttek már a játékok

www.hordamusic.hu