Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koryne
Mér, nem az?

Xbox Live gamertag: kilencnad

ConSmith
Na, valahogy én is így gondolom (PONT így :-). A World 1 meg a Yoshi's Island egy kicsit mondjuk "különböznek" (nem is nagyon értem, hogy miért Super Mario World 2 volt Super Famicomon), mármint ami a megvalósítás illeti. És ezért nem lehet eldönteni, hogy melyik a jobb a kettõ közül.

A Bros. 3 meg egyfajta vászon volt még 89 környékén mikor megjelent, amin a platformjátékok jövõje volt kivetítve. Azzal a játékkal még ma is szívesen játszanék NES-en, ha a hülye fejemmel nem adtam volna el a szomszéd gyereknek... :-)

Duddits
Vazze! Kutyasimogatós. <#hehe>

CHEAPBOY
Angliaban elsz?

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
Sztem a World1, a Bros3, World2, es a 64 voltak a legeslegjobb mariok.

CHEAPBOY
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD Ez tetszett😊

Super Mario
Valahol legbelül megértelek. De a Marión már nagyon nincs mit újítani. A Super Mario All Stars volt a legjobb. Makro-játék gyûjtemény ;-)

https://supermario4ever.wordpress.com

koryne
Számomra még nem kielégítõ. Nekem több kell ahhoz, hogy konzolt vegyek, mint egy Mario és minijáték-gyûjtemények.

Super Mario
Szerintem nagyon jó a felhozatal. Angliában mindenki DS-ezik.

koryne
Még nekem sincs, de még játék sem nagyon ami érdekelne a Kirby-n kívül. Ígyhát még nem vagyok kétségbeesve, majd akkor leszek ha megjelenik a Metroid, a Zoo Tycoon meg a Black & White 😊

Super Mario
Érdekesen hangzik. Úgy sajnálom, hogy még nincs DS-em! A Touchscreen sok mindenre ad lehetõséget.

koryne
Kutyasimogatós -nevelõs.

KLATTY

Super Mario
Milyen játék az a Nintendogs?

CHEAPBOY
Már van. Hasonlit a Glass Rosehoz. Egeszen jo lett. Mokasak a táccsszkriines minigamek.

Kaplan
Örülök neki VÁROM! 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

CHEAPBOY
Nintendogs nemsokara (max 1 honap):

Gamestore meg osszel mar lesz.

Nintendogs mikor lesz? 😊

Kaplan
Tényleg gamestore.hu???
Mikor lesz elérhetõ?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Oké de a hozzászólásaim számát is növelni kell vmivel 😛

CHEAPBOY
Tudom hogy jonnek mennek a levelek, emiatt Sgre ne irj, mert itt tudom meg legutoljara hogy irtal e vagy sem..😊

Kaplan
CHEAP!!!!
MENT A MAIL!!!

CHEAPBOY
Ha azt mondom tuti, akkor tuti. Holnap DU mar itt lesznek az Another Codek.

Anna
Még mindig várunk és ilyen 100% is kétszer volt, én ebben már nem hiszek 😊

Sin City life don\'t let the system get you down

CHEAPBOY
No penteken mar lesz Another Code, 100%. S elenezest hogy ennyit kellett varni mijatta😞

windrunner
Köszönöm

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

Ez az Another Code zseniális!
Ilyenre vártam már régóta.
Erre való a DS, nem másra.. 😊
Nekem is ilyen kártyám van, mindig savepatchelni kell a játékokat elõtte (használd ezt: http://digilander.libero.it/gbaemus/fatv8.zip)!
Ha nem "Ultra" a kártya akkor ne a powerwriter-el írd (mert ugy méginkább nem fog menteni), hanem ezzel: Flash2Advance Writer 3.1.
Új loadert nem érdemes, mert nekem állandóan resetelte magát tõle.
Ha nem sikerül irj privibe küldöm az msn címem!

windrunner
Bocs az OFF-ért de lehet hogy tudtok segíteni!!
Az lenne a problémám hogy a F2A 26mb-os flash karim ami van a GBA SP-hez nem igen hajlando elmenteni a játékokat. Szoval legtöbbször mindig Corrupted Save vagy Save Failure jön be😞 Eddig egyedül a Sonic Advance 3-mal sikerült mentenem de a többivel az istenért sem. Ha van valakinek valami ötlete ide estetleg privátba örülnék ha válasszolna!! Gondoltam arra is hogy a kártyának kéne egy full erease és egy uj BIOS/loader csak ezt meg nem tom hogy oldjam meg😞 Elõre is köszönnöööm.

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

32ért lazán elfogja adni 😄 csak nem SGn kell feladnia... ennyi... sõt 32 még lazán jó ár érte, tekintve hogy ezt Gy most együtt 50ért kapd meg...

>> d0nt n33d cl4n >> v1ctor

kzalaba
Mondom! akkor vedd meg a Tescoban olcsobban ha tudod!!! :-) lol

Kaplan
Olcsóbb jaja azért én milyen nagyvonalú vagyok , nem ? 😛
Õ használtan adja és még drágábbért veszem meg 😊

Kaplan
Már elfogyott 😛
33ért tutkó nem fogod eladni senkinek 😛
Gondoskodik róla az sg.hu-n nintendo ds alakzata 😄

Duddits
Tescoba olcsobb. <#hehe>

kzalaba
Annyiert vedd meg a Tecoban! Ennel olcsobban nem nagyon veszel jatekkal egyutt!

Kaplan
Egyben megveszem 14ért 😛

aabyssx
Arra kiváncsi vagyok. Szívesen megnézém - akár iszogatás közben 😉 -, ha majd lesz ilyen.

www.youtube.com/aabyssx

CHEAPBOY
NYemsokara lesz, de ha neznel DS topicot, lathatnad hogy mar joregen benyomtam hogy van/lesz. Nincsendora varok szokas szerint, hogy mi a helyzet AC ugyben. Elvileg ma jott be az orszagba (nahat 3 het utan) .. meglassuk.

kzalaba
csak egyben elado

wooten
nem igazság! nem voltam itt!!!! Adok érte 3,6 ot!!!

aabyssx

Cheap! Van ilyened?

Játszott ezzel valaki? A Glass Rose az egyik PS2 kedvencem és elvileg ez a játék is tõlük van!

www.youtube.com/aabyssx

Kaplan
Hölgyeim s uraim
elõszõr, másodszõr, harmadszõr 😛
A licitet lezártam 😛
ENYÉM A MARIO 64 DS 😊

Kaplan
Te én megveszem 3,5ért 😉

Kaplan
kamulátor ehh TETSZIK 😛

wooten
Én is megvenném a super mario ds-t 3000ért, de akár 3200ért is! kzalaba te nagy kamulátor vagy!

Borgi
a, super mario ds-t megvenném 3000ft-ért 😮

porki fagyok fállalon

Kaplan
Jaja tudtam én is 😛
Ezért voltam kíváncsi mennyiért akarta nekem elsózni.....

#1078 😄DDDD
Ajándékba, a tescotól 11k-ért 😄

Kaplan
Akkor tárgytalan.

kzalaba
32e

Kaplan
Mennyiért?