Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10k forint lesz a ds?
porki fagyok fállalon
Jimi Hendrix
Arcsokkentesrol volt szo, nemsokara lehet itt is lesz. egy 3-4000ftos maximum.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
be tudsz szerezni olyan játékot is, ami nincs a listádon?
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
Jimi Hendrix
Megtaláltam a megoldást. Valóban piros varázslat, de csak 5 pontot vesz le.
De azért a harangos pálya után mikor átdobod a babát, arrafelé már komolyabb enemy-k fogadtak. Le is vertek már párzsor. Na majd hétfõn a melóhelyen folytatom.
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
Sajnálom.
Elküldenéd a képet?
Mert felraknám akkor vhova, s újra lenen banner 😊
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Ki üzemeltette ezt az oldalt?
UW elég szenyó, szokott ok nélkül törölni-
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Ott van 3 kör piros(támadó),kék(védekezõ), és narancs narancs.
A pirosban van egy 15 pontos/use varázslatom de arra nem csinál semmit.
A varázslatok aktiválása nekem úgy ment védekezõ pl. az R-rel.
Támadó fel nyil + A , ebben a kedvencem mikor baltákat dobál felfelé.
Na most ezt a bábú mozgatást hol kell elõhozni?
A 3 ceruzás varázslat megvan és le is vertem evvel a magic-el,azt a boszorkányt aki denevéreket meg ilyeneket varázsolgat + abban a kirakos tologatós szobában felfelé azt a bohocót aki mindenféle emberkéket mozgat ilyen marionetszerûen.
Amerre mehetnék, olyan falak vannak amiken nem tudopk átmenni, mindegyik mellett egy ilyen baba fekszik. Illetve néhány helyen víz választ el a továbbjutástól, és vannak az ilyen kettõs felhúzható ajtók aminek a felhúzója a másik oldalon van.
Szerintem tudod, kb ezekbõl, hogy merre tovább...
Az aksi kb 12 órát bír tapasztalatom szerint, ha GBA játékot játszol ennél még talán többet is.
A GBA gameknél pedig megválszthatod a DS menüjében, hogy melyik képernyõn szeretnéd játszani.
www.hordamusic.hu
pár kérdés (még nem vok tulaj és még nem is volt konzolom)<#wow1>#wow1>
- az aksi mennyit bír?
- a régi játékok hogyan mennek? (pl. csak felsõ képernyõn vagy hogyan)
- olvastam, h a frissebb DS-ekben korlátozva van a passme-s cucc. Van vmi szériaszám/szoftverszám ami alapján megtudom, h azon a DSen megy-e vagy sem? és azt hogyan tudom elõvarázsolni?
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
ha nem sikerül ujra termelödik a fögonosz energiája kb 20%-ban utána újra meghal de ha nem sikerül megrajzolni a kért alakzatot akkor megint ujra fog éledni , de nem kell félni mert van lehetöség begyakorolni a fornákat az opcio menüben. ezen kivül még a teleportoknál lehet a ceruzát használni! ahova nyomod a cerkét oda teleportál a térképen.
Jimi Hendrix
Név szerint :
Castlevania: Dawn of Sorrow
Akik Nintendo fanok azok tudják mit jelent ez a sorozat. Azon kevés játékok egyike ( talán csak a Metroid sorozat ilyen még), amelyek méltán vívtak ki népszerûséget. Nem a csili vili grafika, hanem a szinte tökéletes játszhatóság dominál a Castlevania sorozatban.
Én mindenestre a történet folyamáról érdemi dolgot nem tudok közölni, ellenben a játéknak jelenleg a 34%-ánál tartok tehát tudok róla nyilatkozni.
Nos a történet megértése nyelvi akadályokba ütközik mert egyenlõre nem vágom perfekt a japánt, hisz egyenlõre csak a Japán verzió létezik.
Ennek címe :
Akumajou Dracula - Aoitsuki no Juujika
A játék hûen követi az elõzõ részek grafikai megvalósítását. Hál istennek nem mozdultak rá a 3D lehetõségre, így a hátterek kidolgozásába és ellenfelek változatosságába ölték a tudásukat a készítõk.
Ellenben a DS lehetõségeit próbálták kihasználni.
A játéktér és maga a játék a megszokottól eltérõen nem a felsõ képernyõn látszik, hanem a touchscreenen valósul meg. A felsõ képernyõn a térkép van, így nem kell bíbelõdnünk az elõhívásával.
A fõellenfelek legyõzésében például szerepe lesz az utolsó találatnál a cerkára, ahol egy pentagramma szerû jelet kell pontosan lerajzolnunk, hogy sikerüljön gyõznünk. Néhány estben nekünk kell fagyott pályaelmeket eltüntetnünk, miközben egy lifttel közlekedik gyors tempóban a hõs.
Az ellenfelek kellõen változatosak, bár a brutális kétkezes kardot ( majd késöbb a baltát) igen hamar sikerült megszereznem. Van piszoly is benne, de igazából egy Castlevani rajongó negogy már ilyen dologgal gyilkoljon mikor vannak varászlatok is <#taps>#taps>
Egyenlõre azt tudom mondani, hogy aki kivárja a megjelenést és egy jó játékot akar majd venni , továbbá szerette az elõzõ részeket nem fog csalódni.
-CASTLEVANIA FOR4EVER-
Jimi Hendrix
[email protected] emailben vagy az oldalrol lehet rendelni oket. AW 11000ft, Nintendogsok 10.000ft-ok.
Még ennyit tennék hozzá: http://retrocovers.com/advanscene/offline/datas/ADVANsCEne_NDS.zip
Ezt le kell tölteni és be kell rakni a datas mappába, utána futtatni az update-t.
A megfelelö DAT fileokat letöltve böngészhetünk a Nintendo (és sok retro) konzolokra megjelent játékok között. Különösen jó GBA és (idövel) NDS játékok keresésére (sajnos a mostani DAT file nem tartalmaz számozást az NDS játékokhoz) mivel segitségével könnyen megtalálhatjuk a keresett romot több ezerböl is.
Egy gombnyomással frissiti a kért listá(ka)t, mindegyikhez letölt két képet ami különösen hasznos a 'mit tegyek még a szabad 64Kbit helyre" helyzetekben jó.
A progi elvileg ROM felismerõként/átnevezõként is mûködik, a belehúzott (felismert) ROM-ok eltérö színnel jelennek meg a listában. (Nálam ez bugos volt, ha próbálgatjátok mindenképpen készitsetek a ROMokról biztonsági másolatot egy Offlinelist szempontjából teljesen steril könyvtárban)
http://members.chello.hu/gomboss/OFF1.JPG
http://members.chello.hu/gomboss/OFF2.JPG
http://members.chello.hu/gomboss/OFF3.JPG
Have fun!
Necro
Jimi Hendrix
Én egy Ecube-ot vettem mellé, sajnos van rá pár játék, ami nem megy (az alábbi listához nálam még a LEGO Star Wars és a Mortal 5 /bár az csak bugos/ nem igzán ment rendesen).
A F2A jó, de a F2A Ultráról nincsennek tapasztalataim.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Mindent vitt, egy olyan játékot nem találtam GBA-n ami nem ment volna.
Szerintem tuti jó kártya, és asszem hogy még Pass me kompatibils is, legalábbis teszten átment.
Itt csak a negatívumokat írtam, én meg vagyok vele elégedve.
Xbox Live gamertag: kilencnad
van ecube ezfa.......... de aztat nem ismerem.
ja, a sima EZF Advance király, nekem eddig minden ment, mentéssel. szuper kari.
Kipróbálnék 1-2 gamet mielõt vásárlok...
Jimi Hendrix
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Vagy mit?
Mert mint írtam fullban csak japán van Castlevaniaban.
Illetve Fullmetal Alchemist - Dual Sympathy -ból is csak japán release jelent meg.
Szal pontosíts mit látott ... 😊
Nem is maradt sok idö a Lunar-ra és a Full Metal alchemistre!<#wave>#wave>
Jimi Hendrix
Gondolom Star Wars III-ra gondolsz.
Tök ua. a grafika mint GBA-n. Az alsó képernyõn csak a Jedi powerek látszanak ha jól emlékszem. Amiben különbözõ, az hogy GBA-n nincs itt viszont van egy ilyen repülõs rész, ahol egy városban kell laviroznod, illetve van egy ilyen ûrcsatás rész. Ennek megvalósítása elég gyenge. Bár 3D-s de elég kevés texturát és poligont használ. Teljesen felejtõs, talán a multiplayer amiben ilyen vadászokkal egymás ellen megy két DS-es az izgalmas lehet, de azt nem próbáltam.
Nem ajánlom a megvételét. Hamar végig lehet vinni, és egyáltalán nem használja ki a DS nyújtotta lehetõségeit.