Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CHEAPBOY
50-100 is lehet. Falon keresztul lehet kicsit kevesebb, de nagyon jol birja a kis DS.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Hi,ha multizni akarunk ds-el vagy chatelni,hany meter a mx tavolsag amig meg lehet?(falon keresztul is ervenyes ez?)

Jimi Hendrix

En a sonic gameket nem nagyon szeretem de ez a ds verzio nagyon brutalnak tunik,ha az iranyitast meg mindent jol megcsinalnak akkor nagyon jo game lesz.
uj video:http://www.gamespot.com/ds/index.html

Jimi Hendrix

Hi,itt mit irnak mi a lenyeg?

Jimi Hendrix

Varhato megjelenesek a kozeljovoben:http://nds.gamezone.com/sneak/sneak.htm

Jimi Hendrix

Ugylegyen.

Jimi Hendrix

CHEAPBOY
elobb utobb, ez is lesz....

Olyan lehetseges lesz szerintetek?hogy ds-chaten keresztul komonikaljunk mondjuk msn vagy email-es emberekkel?az iszonyat jo lenne.

Jimi Hendrix

CHEAPBOY
lehet jobbak is lesznek, hiszen pedigréé is Pál😄

CHEAPBOY
A DSek 3-4000ft-tal olcsobbak lesznek Oktober elejetol (10eig bezarolag). Amint megjonnek a Palos kiskutyak (ugye az amerikaiak mar itt vannak kozottunk😄).

Az van, hogy flash card-ot akarok venni, amin lehet futtatni DS játékokat és szeretném megtudni, hogy melyik a legolcsóbb card amin még egy kis hely is van. <#gonosz3>

Hat igen az nagyon jo lenne,vagy nem tudom menyiire bonyolult dologrol van szo,de ha mar ugyse csinaljak mondjak el hogyan kell biztos vannak akik osszealnak es folytatjak.

Jimi Hendrix

radeer
Új release már az elsõ nap fenn van...de nagyon nehéz patchelni, és ez az amit igazából csak egy csapat a GST tud. És ha Õ nem csinálhatja megtutorászhatja mindenki pass me-t,magic key-t és mindent.

Jó lenne, ha lenne olyan progi mint a GBA-hoz volt , hogy ilyen patcher progi, tehát bárki megtudná csinálni...az lenne a királyság 😊

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

En 1-2honap mulva fogok venni ilyet,addigra kiderul mit erdemes majd venni.
Szerintem nagy igeny van ra hogy legyenek ujj release-ek folyamatosan.

Jimi Hendrix

radeer
Most van egy nagy gáz ezekkel , ugyanis GST team aki patchelte vagyis olyan állapotba hozta a dumpolt játékokat, hogy az futhasson Magik Key-el, pass me-val azok megunták a jótékony dolgokat.
Legalábbis így néz ki.
Fórumon nagy vita van, ezzel kapcslatba ugyanis mind supercard-ra mind neoflash-re csak GST release-ek mennek, illetve indulnak el.
Na most kitalálták hogy 1 napos hozzáférést adnak 5 dollárért GST serverre, hogy valamit érjen a munkájuk , de ez is kudarcba fulladt, ugyanis pár pillanat múlva EFnet-rõl le lehetett húzni a cúmot.

Utolsó GST release-ük a Castlevania ( japán) volt, de azóta vagy 8-10 játék van kinn, egészes a Lost in Blue -ig ami a 101-es release, és semmi hír.

Most elvileg megoldás lehet a MK2 ( magic key2) illetve MK3 de ezeket még nem lehet kapni és igen kevés információ van róluk, hogy kell-e patch majd vagy mennek a simán a bárki által dumpolt verziókkal.

Én mindenestre akik vásárlás elött vannak kicsit kivárnék mi lesz.
Igaz kb nekem az eddig megjelent játékok (angol) mind megvannak tehát olyan 25-30 játéknak vannak eddig GST verziói.

A SuperCard SD vagy CF tényleg jó DS játékok futtatására SuperPass Key-el?

Ez a sims2 ds-en jonak igerkezik,en nem vagyok oda a simsert de igy erintokepernyon ha jol kihasznaljak,jo game lesz.
uj kepek: http://www.jeux-france.com/

Jimi Hendrix

CHEAPBOY
hát még a vidijók alapján...

mb66
Mégvalami
http://www.cube-europe.com/screenshots.php?gid=sonicds&page=1
Sonic Rush
Na én ezt várom nagyon.. Nagy rajongója voltam a sorozatnak Megadrive on.. aztán a DC s nek már nem volt az a hangulata. Viszont ez a képek alapján nagyon királynak tûnik!

www.hordamusic.hu

mb66
Az a tutorial engem is nagyon érdekelne...

Más: Jön a Burnout Legends DS re is, képek az 576on. Kiváncsi vagyok mozgásban hogy fest majd, egy burnout csak megdolgoztatja a gépet 😊

www.hordamusic.hu

Nem csak infrás mobil,wifisrol meg en se tok,csak gondoltam ha wifit kezeli a halokartya az infrat is letudja kezelni,de most mar tom hogy nem lehet.

Jimi Hendrix

Ne keverd a kettõt, az infra egyáltalán nem ugyanaz mint a WiFi!! Teljesen más elven mûködnek.
Mellesleg nem tudok olyan mobilról amibe lnenne WiFi...

En nem faragtam ra😄,Csak lattam egy oldalon ahol arulnak szines ds-t nem rossz aron azert adtam linket.De orulok hogy jobba vagy vele,akkor biztos betod szerezni a feher ds-t,nagyon alatul nez ki.

Jimi Hendrix

Kaplan
Ráfaragtál haver 😛
Ismerem Cheapet s nagyon jóban vagyunk..... az oldalát is ismerem stb. 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Ja es az a halokartya jo mondjuk infras mobilhoz is ha adatokat akarok attenni a gepre?

Jimi Hendrix

Oké,koszi.amugy szinte minden gamenek van demoja?
-Fps-hez megtalaltam a legmegfelelobb iranyitast,alsokepernyon ahol nem a game van ott iranyitom a forgasokat(azzal amit az ujadra lehet tenni csak aszt szetvagtam,es kulon csinaltam az ujammra olyat aminek nincs zsinorja,a normal menes az iranygombok es a loves a l gomb.igy a legelvezhetobb szerintem,es nagyon pontosan iranyithato.

Jimi Hendrix

Nekem egy GigaByte GN-WPKG van, ez szerintem a legolcsóbb.
Ma vagy holnap felrakok valahova egy tutorialt errõl, mert sokan kérdezik máshol is 😊

Ad meg neki a szulinapod datumat😄.nezd meg a prived.
mb66:ja kiprobalok mindenfelet lehet az lesz amit mondtal, mert ahogy most van nem a legjobb.

Jimi Hendrix

Kaplan
Fehér színû DS az álmom , de egyszerûen kurvára enm tudok összeszedni 40e (!!!) ft-t 😞
S nincs is semmilyen nagy esemény a közeljövõben 😞((

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

mb66
Szerintem az Fps eket (Metroid demo és Goldeneye) Thumbstrap + iránygombok/ABXY kombóval érdemes használni, inkább, mint a cerkával.. Lõni meg az L/R gombokkal. Legalábbis nekem így jön be a legjobban.

www.hordamusic.hu

Na most mar nekem is van tapikepernyom,jobb mint amire szamitottam,igaz ezust de,egesz szep,a chat lenyugozo benne,csak nincs kivel chatelni😄,a metroid demo is nagyon jo,a hangulata iszonyat jo,csak meg fura tartani a gepet,meg a cerkaval lovoldozni,de majd hozzaszokom.ahoz hogy demokat tudjak letolteni,milyen halokartyat erdemes venni ami arban is jo,es meg mit kell venni hozza?

Jimi Hendrix

<#wink>
radeer
Mi te beszélsz Japánul vagy mi?

köszönöm a gratuláciokat! piszok nagy Castlevania fan vagyok ugyhogy nekem kötelezö volt a 100% az õsszes gba-s állásmentésem a többi részböl is 100% ill 200% !! ha valaki elakadt irjon nyugodtan, de én most azt hiszem folytatom a naruto rpg 2-öt és a lunar-t mert mindkettö nagyon jó!
radeer
Én maximálisan gratulálok hozzá!

A babás átdobás megy, lenyomtam genya halat..tudok úszni.
Fenn leszedtem azt a brutális õslényt, mennyi kellett neki, de mikor legfelsõ szintrõl zuhantunk lefelé az tök állat volt...mint ahogy vissza kellett ugrálni hüle lulcsért fel az már nem annyira 😊
Azok a forgó fogaskerekek szivatósak, miközben sok paralizises genya száldso körülötted.... kb 50%-ob vok...nem vagyok egy platformzseni.
De Castlevania RULZ.

CHEAPBOY
allithatod a nyelvet angol, nemet, japan, ahogy tetszik.

16 óra 12 perc volt a játékidö! de rengeteg lelket gyüjtöttem be 83.2% és ez sok idö volt.
Csibe001
Hány óra volt a teljes játékidõ?? Egyébként gratula 😛

nos kivégeztem 100% ra a castlevania dst!!<#taps>
64-es szinten sikerült kb 10 energiatöltövel!!!!
minden rejtett helyet megtaláltam!!!
Nexxuss
Cheap a menüje milyen a fehér DS-nek? Nem japán? Csak mert a német DSek németül beszélnek....nekem spáziel tátszik a cuccos!

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

DoNorBi
okés annyira nem fontos,arra jó hogy pl a Pro Evoba a nem liszenszelt csapatoknak is liszenszelt meze legyen,stb stb tehát mentésszerkesztõ okosság.

Haverok, Buli, Fight Club!

CHEAPBOY
az az Xport V2 istentuggya mi bigyos? megkaptam, eppen folyamatban van hogy rajojjek egyaltalan mi is az, meg hogy mikorra s mennyiert tudnam beszerezni.

Irok ha van vmi fejlemeny.

CHEAPBOY
hat amire vam mejapanbol szallitasi mkoltseg is kerul.. nem. Egyebkent ha ezek nem lennenek 30 korul vagy alatt lehetne a masina, ja meg ugye egy EUs toltot is kellett csapni melle (mert alapbol egy itthon hasznalhatatlan japo 110es tolto van hozza, egy atalakito adapter meg 5-8000ft korul van az sem lenne olcso ha +ba meg venni kene.)

Ez leginkabb azoknak ajanlott, akiknek bejon ez a szin, meg szeretik az itthon nem kaphatio cuccokat (mert feher DSrol europaban megcsak a madarak sem csiripeltek).

kisgabo
nem sok az?

DoNorBi
Cheap irtam neked egy privátot tegnap,tudnál válaszolni rá?Vagy egyáltalán megkaptad?

Haverok, Buli, Fight Club!

CHEAPBOY
Elado hófehér japáni DS (palos töltõvel!) 39000ftért (oldalon 40), vacsiujonnan.
Akit erdekel irjon az [email protected] ra.

1 ev gari jar a masina mellé.

kössz Freemaan! De nem tudod hogy honnan tudnék olyat a legolcsóbban beszerezni vagy nincs-e valakinek eladó?

Borgi: 10.-e körül lesz, szerintem ezt akarta írni 😊
en99: lehet, csak egy magickey kell hozzá (NEM passme!)

Nem tudja valaki, hogy XG flash 2 Turbo-n lehet-e DS játékokat játszani?<#help>