Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Jimi Hendrix
uj video:http://www.gamespot.com/ds/index.html
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
Jó lenne, ha lenne olyan progi mint a GBA-hoz volt , hogy ilyen patcher progi, tehát bárki megtudná csinálni...az lenne a királyság 😊
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
Szerintem nagy igeny van ra hogy legyenek ujj release-ek folyamatosan.
Jimi Hendrix
Legalábbis így néz ki.
Fórumon nagy vita van, ezzel kapcslatba ugyanis mind supercard-ra mind neoflash-re csak GST release-ek mennek, illetve indulnak el.
Na most kitalálták hogy 1 napos hozzáférést adnak 5 dollárért GST serverre, hogy valamit érjen a munkájuk , de ez is kudarcba fulladt, ugyanis pár pillanat múlva EFnet-rõl le lehetett húzni a cúmot.
Utolsó GST release-ük a Castlevania ( japán) volt, de azóta vagy 8-10 játék van kinn, egészes a Lost in Blue -ig ami a 101-es release, és semmi hír.
Most elvileg megoldás lehet a MK2 ( magic key2) illetve MK3 de ezeket még nem lehet kapni és igen kevés információ van róluk, hogy kell-e patch majd vagy mennek a simán a bárki által dumpolt verziókkal.
Én mindenestre akik vásárlás elött vannak kicsit kivárnék mi lesz.
Igaz kb nekem az eddig megjelent játékok (angol) mind megvannak tehát olyan 25-30 játéknak vannak eddig GST verziói.
uj kepek: http://www.jeux-france.com/
Jimi Hendrix
http://www.cube-europe.com/screenshots.php?gid=sonicds&page=1
Sonic Rush
Na én ezt várom nagyon.. Nagy rajongója voltam a sorozatnak Megadrive on.. aztán a DC s nek már nem volt az a hangulata. Viszont ez a képek alapján nagyon királynak tûnik!
www.hordamusic.hu
Más: Jön a Burnout Legends DS re is, képek az 576on. Kiváncsi vagyok mozgásban hogy fest majd, egy burnout csak megdolgoztatja a gépet 😊
www.hordamusic.hu
Jimi Hendrix
Mellesleg nem tudok olyan mobilról amibe lnenne WiFi...
Jimi Hendrix
Ismerem Cheapet s nagyon jóban vagyunk..... az oldalát is ismerem stb. 😊
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Jimi Hendrix
-Fps-hez megtalaltam a legmegfelelobb iranyitast,alsokepernyon ahol nem a game van ott iranyitom a forgasokat(azzal amit az ujadra lehet tenni csak aszt szetvagtam,es kulon csinaltam az ujammra olyat aminek nincs zsinorja,a normal menes az iranygombok es a loves a l gomb.igy a legelvezhetobb szerintem,es nagyon pontosan iranyithato.
Jimi Hendrix
Ma vagy holnap felrakok valahova egy tutorialt errõl, mert sokan kérdezik máshol is 😊
mb66:ja kiprobalok mindenfelet lehet az lesz amit mondtal, mert ahogy most van nem a legjobb.
Jimi Hendrix
S nincs is semmilyen nagy esemény a közeljövõben 😞((
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
www.hordamusic.hu
Jimi Hendrix
A babás átdobás megy, lenyomtam genya halat..tudok úszni.
Fenn leszedtem azt a brutális õslényt, mennyi kellett neki, de mikor legfelsõ szintrõl zuhantunk lefelé az tök állat volt...mint ahogy vissza kellett ugrálni hüle lulcsért fel az már nem annyira 😊
Azok a forgó fogaskerekek szivatósak, miközben sok paralizises genya száldso körülötted.... kb 50%-ob vok...nem vagyok egy platformzseni.
De Castlevania RULZ.
64-es szinten sikerült kb 10 energiatöltövel!!!!
minden rejtett helyet megtaláltam!!!
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
Haverok, Buli, Fight Club!
Irok ha van vmi fejlemeny.
Ez leginkabb azoknak ajanlott, akiknek bejon ez a szin, meg szeretik az itthon nem kaphatio cuccokat (mert feher DSrol europaban megcsak a madarak sem csiripeltek).
Haverok, Buli, Fight Club!
Akit erdekel irjon az [email protected] ra.
1 ev gari jar a masina mellé.
en99: lehet, csak egy magickey kell hozzá (NEM passme!)