Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Olyan nincs ami nem lóg ki
NecroJoe:
Igen kell.
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
Necro
Az M3 az az M3 Perfect adapter, 3.generációs terméke a régi jól ismert Movie Advance-nak.
Azon kivûl, hogy fejlesztették a filmlejátszást, lehetõvé tették a CF ( compact flash) kártyáról ( ezt kell bedugni az M3-ba) az NDS játékok ( akár több NDS - multiboot NDS) futtatását.
Az MK3 az a passkey következõ generációja. Azon kivûl, hogy berkadod hátra mint MK1-et és a bele a játékot így el tudod indítani a GBA slotból az NDS játékot.
Az mk3-at ellátták MMC + SD memoria fogadással is.
MK3M3 Perfecrt
a wifi-el milyen szinten lehet netezni?mondjuk emailt lehetne kuldeni?
novemberbe a mario kart-ot megveszem eredetiba mar csak a wifi miatt is.
A castlevania mikor megjelenik 10.10-en az mar europai verzio lesz ugye?
Jimi Hendrix
Én mostanában csak azzal játszok amit vettem tõled (nintendogs és advance wars)
GBA-n is mindig megvettem ami tetszett, itt is megfogom továbbra is.
Szerintem arra jó, hogy ki lehet esetleg próbálni hogy mi tetszik/mi nem, de hogy végigvinni flash kártyáról egy játékot..., nálam ez szóba se jöhet 😊
Nagyon jó homebrew cuccok vannak egyébként már mostanság, nem tudom figyelitek-e õket. És ráadásul hamarosan jön a WiFi DS-re, amivel ugye lehet netezni majd. http://www.akkit.org/dswifi/index.html
Ami nálad van használt milyen állapotban van? =) Gondolkodtam, hogy veszek US-ben majd, csak kábellel/konverterrel együtt az sem lenne sokkal ócsóbb.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
czet is néha véle?😊
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Jimi Hendrix
Hello guys I have been testing the M3 + PassMe I got. This is just a quick update on my experience so far, I haven't really tested the saving yet, but I have played a few games. I got firmware e02, the new firmware is e04 (I will try that later). Anyway, I found that using the "NDS Patcher v0.1 by ain" gets games to work I only tried a few like 0080 and 0089 - They play really great - this makes me believe that the M3 has lots of potential.
Ahogy néztem lejátszik mindenfajta media formátumot, Mpeg3,avi,stb.
Nintendo DS related features:
* Support NDS “clean dump” data
* No limit of game size (limits only og CF/SD card size)
* NDS save data” backing up into GBA or DS card
* NDS boot-up with PassKey
* NDS Multi-Game Menu
* NDS SMS Function
* Supports running games/programs larger than 256Mbit
* FAST-BOOT technology - generally, games can boot up within 2 seconds (even a 512Mb game)
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
Nem érdemes csak azért költeni wifi kártyára hogy másoltakat tudj rajta futtatni, mert egyedül 3 játék megy vele normálisan (feel the magic (nem ment), madden 2005, metroid demo) a többi vagy lefagy vagy el sem indul.
Szerintem mindig a legjobb dolog megvenni ami tetszik, az tuti mûködik rendesen 😊
Flash2advance Ultra,linkerrel.
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
Mi nem warezolunk hanem homebrew stuffokat akarunk rátenni a kártyára.
<#mf1>#mf1>
Legjobban a wifis megoldas tetcik,de a mk3-mal meg nem kell szarakodni es 512-es,es az ara is jo😄.szerintetek melyiken fog trobb game futni,vagy egyforman megy mindegyik mindketton?
Jimi Hendrix
Xbox Live gamertag: kilencnad
A kártyára egy saját íróval rakod a játékokat.
A wifi azért jobb, mert azzal frissíteni tudod a DS-ed firmware-jét, hogy soha többé ne kelljen mk/mk2/mk3/passme a flash kártyáról való játékok futtatásához. De ugy is lehet a wifi-t használni hogy NEM frissíted a firmwaret, hanem mindig amikor játszani akarsz, rámész a download playre, és letöltöd a wifime-t, ami a flash kártyáról futtatja a játékot.
Jimi Hendrix
http://www.divineo.cn/cgi-bin/div-cn/nds-mk3-512.html
Jimi Hendrix
Ehez az mk3hoz nem kell semmi flash card?es az a 100usd-os hany mbites?
Jimi Hendrix
Flash card-ról is lehet mp3-at hallgatni és filmet nézni (na jó, nem túl sokat, 10-20 percet max)
És a flash card + wifi (+ flashme) megoldással nem lóg ki semmi a ds-bõl 😊
Petyus: http://www.ndshb.com , http://nintendo-ds.dcemu.co.uk
Tudtok mondani egy jó gyûjtõoldalt ilyen témában? Thx.
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
Elvileg GBA-s flashkártyát veszel, nem M3-at akkor az nem lóg ki, sõt azt simán ki sem kell venni maradhat a slotban, úgy is elrakhatod.
De az M3 kilég, az egy olyan 😊
NecroJoe:
Nem adnak hozzá, de azon az oldalon amit beraktam lehet rendelni Passkey-t...bár nem tudom rövidesen kinn van a következõ generációs ( MagicKey)MK2 és MK3, amire lehet menteni is DS-re pl.
Bár a NeoTeam fejleszti, így kicsit bizalmatlan vagyok a supportolással utána.
Én ha most vennék akkor csak is M3 és Passkey.
Tuti buli.
Felrkasz rá annyi zsozsót amennyibe kerül a cumó.
Kitöltöd az oldalon a megfelelõ adatokat, levonjánk a számládról a zsétÉn vasárnap rendeltem meg Neten a cuccot swedbõl és kb. szerdára jött meg 😊
Na a PassKey ezt a funkciót látja el, mivel a PassKey-be raknod kell egy DS stuffot, így a DS úgy érzékeli, és tudja hogy NDS játékot tölt be...