Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Petyus_
45 euróért lesz vihetõ. =)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Super Mario
Nekem is kell egy ilyen!

https://supermario4ever.wordpress.com

Petyus_
Szexi!

Super Mario
Tudom jól, Mario imádó vagyok, és a Super Mario 64 az egyik nagy kedvencem volt. Ha rajtam múlna, azonnak beruháznék rá, de sajna még a szüleim tartanak el :-(

mb66
Vegyél egyet nem bánod meg nagyon jó kis cucc. És a Mario64 rendesen ki lett bõvítve az N64 változat óta, sõt két fokkal szebb is.

www.hordamusic.hu

Super Mario
Én is akarok egyet! Valaki egy százasért? :-\

Hi
Ezek jo ds oldalak: http://ds-x2.com/ http://www.jeux-france.com/ http://ds.advancedmn.com/ http://retronline.uw.hu/
Itt lattam egy ilyet:http://ds-x2.com/feature.php?id=3108
Is the DS capable of Soul Calibur?
Tenyleg atirnak ds-re ezt a verekedos gamet,vagy hogy kell erteni?mert annyira nem vagom az angolt,de kurvajo lenne egy jo verekedos game.

Jimi Hendrix

NecroJoe
Ok, akkor hogy tisztán lásunk, íme egy cheat system amit szerinted nem árulnak: http://www.take2.co.za/product.php?id=17139
Minden leirt mondatodat egyesével lehetne megcáfolni, kezdve a piackutatásodról (nyilván elkerülte a figyelmedet az hogy DSböl a PSP mennyiség többszörösét adták el világszerte, de hát kinek mi a zsákutca) meg a cheat system vs. flashkártya témáig. Amugy mondd már el mire kéne válaszolni légyszives, kérdést nem láttam...
Magyar DS oldalról nem tudok, de tessék itt van pár külföldi:
DS játéktesztek, hírek: ds.ign.com
Romgyûjtéshez: offlinelist.free.fr
Friss release-ek, flash-tesztek, fórumok hadheld témában: gbatemp.net
Romokat IRC-n/DC-n találsz

Necro

<#gun>latom a nagyokost megtalaltam 😄
nem oltogatok,kerdezek, Te meg okoskodsz erre meg visszavalaszoltam, ennyi. Sorri! elore leszogeztem nem flame, kerdezek, de sikerult egy nagyokost igy is megtallani szemlyedben! Azert kosz az eddigi segitsegedet!

De segitek azert a "cheat system" megerteseben! Nam aruljak, ez egy olyan magyar szojarasban fogalomnak nevezett dolog, amit altalanossagban szokas hasznalni magyar forditas szerint is "cslasra"! Gondolom meg angolban nem vagy eros ezert alakult ki ez a "felreertes".

Na mindegy, latom sokra nem megyek itt, csak az ertelmesebbjenek (cheapboy) sikeurlt valaszolni, nem kotekedve, de hat mindegy, "minidg az ugat akinek eg a haza", vagy nem igy az a szolas?
Azert szivesen varom olyan magyar , de akar kinti hasznalhato site-okat amelyek NDS-el foglalkoznak, Koszi! -Erted necro, ez egy keres, nem oltas!, erted?!- 😄
NecroJoe
Csak a te kedvedért rákerestem a cheat systemre és igen, hülyeséget beszélsz, a cheat system az cheat system a flashkártya meg flashkártya, attól hogy 1 boltban árulják mindkettõt közük nem lesz egymáshoz... De nem baj gondolom ezt is megmagyarázod...

Necro

NecroJoe
Érdekes észjárásra utal a DS topikban oltogatni a népet hogy a DS mekkora szar gagyi zsákutca, bezzeg a PSP...

Necro

hat de ez az! ilyen kartyavla megolyannal, meg meg millio kiadas ... psp-be meg memokartya aztan kesz. (jo nem olcso az a kartya se, de eleg nagy cserebe)
cheat system szora nyugodtan rakeresgethestz, szoktak igy hivni a ilyen okossagokat, mitn a Flasht is. Ez nem gyarto, vagy tipus nev, hanem kifejezes.
Na mindegy, remelem lesz vmi nagyobb dobasuk. nekem amugy a Castelvenia amit eddig vilag legjobb jatekanak tartottam, lattam, es elegge letort 😞 itt kezdodott a negativ hozzaallasom, szoval remelem vmit osszehoznak a Nintendoek.
ahham, ertem jovan, vaork novemberig, csak komolyan, gondokodtam, es nem vmi nagyot utott.
Az hogy tobb GBA-t adnak el amcsiban is mit PSP-t ... haaaat ... azert eros tulzas, de valoszinu az eddig eladottak alapjan siman lehet, mert psp legalisan meg szept-tol van, GBA meg mar evek ota, szoval ez nem tema.
Na jo, varok, kivancsian, tenyleg en nagyon sajnalom, tok jo lett volt ha forditva lenne, PSP lenne a nds helyeben.
NecroJoe
A zenét és a filmet most is tudja, a megfelelö movie player adapterrel. 2 éve olvasgatok GBA(NDS) flash témáról soha életemben nem hallottam a cheat kifejezést a témában... Szerintem kevered a flash-ek cheat funkciójával, vagy pedig az önállóan kapható cheat-kártyákkal (adapterekkel?).

Necro

CHEAPBOY
azér nincs ott mert ehéten mér visszabb is esett a PSP jelentosen😊 Amcsiban meg a GBA uti ki a PSPt😊 A Ds meg nem annyira szep grafikaju mint a PSP ez teny, de més élményt nyújt. S kis ráfordítással novembertõl gyk. mindent fog tudni mint a PSP. Zene, film, Wifi Internet, S szerintem az SD kartyakat fogadni kepes Paly Yannal is lesz majd okossag (igy ezaltal 512es vagy megnagyobb) kartyakkal is barmilyen appzre kitudja meg mire jó lesz majd a DS.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Ha sajnallak hogy nem erted, de megprobalom egyszerubben:
zsakutca: Nezd a PSP-t meg a NDS-t, lassuk be a EU es amcsi piac mar nagyobb mitn a japan es a latvanyra mennek -fokent- ennek ellenere a NDS grapikaba majdhogynem epp fejlodott a GBA-hoz kepest.
cheat: angol szo, csalas. Ertem itt a kartyairot, passme-t ...
GBA-s jatekokat nem szolom le, soottt... nagyon jok, nekem is volt, szoval ismerem, csak tobb fejlodest vartam az NDS-tol, legalabb egy PSP szint grapban, es meg extra a regi jo gammak, de nem sikerult nekik. Vagy most akkor ez egy uj GBA? vagy mia szosz? Nekem aza bajom , de komolyan nalam jobban a GBA utan senki nem varta a NDS-t mikor beigertek, de hat nem all modomban ha tovabbra is ezt a szintet hozzak, hogy vegyek egy ketkepernyos GBA-t 😞
NecroJoe
Biztos igazad van, igaz hogy egy szót se értek 😊 Szóval milyen zsákutca? Milyen cheat? "jobban elörefejödöttebb"? xD Ha leszólod a GBA-s játékokat nyilván nem láttad pl. a Castlevania, Metroid, Advance wars stb sorozatokat... Akkor meg miröl beszélünk?

Necro

Hi,

Nem akarok Flamet inditani elore szolok csak az erdeklodes, hogy venni akartam en is DS-t ilyen masod handheldnek, de szomoruan konstataltam hogy a Nintendo megintcsak belefutott a zsakutcaba a Europa piacon(de ahogy latom mar a japan piacon is a PSP ott van elegge a nyomaban). Kerdes hogy lesznek komolyabb kinezeu, a GBA-hoz kepest jobban elorefejlodottebb gammak, mert az eddigi felhozatal, nemsokminden es nem vmi nagy durr, ha meg cheat-el egyutt akarok egy DS-t az eleg huzos(mar PSPhez neve).
Hi all!
Szerintetek M3-ból érdemes az SD-set venni? Az elég gyors a játékokhoz? Már van SD kártyám (ilyen kell a kamerába) és feleslegesen nem vennék más típust.
Kaplan
Én is örülök neki , h az elsõt csinálják meg újra. Ahogy megjelenik a gém , veszek egy ds-t vele 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

NecroJoe
Arról van valami info hogy az MK2 és MK3 megy-e az "újabb" védett DS-ekkel? Van ezeknek a cuccoknak valamilyen (hivatalos) info oldaluk? köszi

Necro

Petyus_
Jól néz ki! Szerintem már határozottan szebb, mint a PS1-es.

REmake megint ja.. de szvsz még mindig jobb, mintha valami gaident kapnánk (pl Outbreak), a fõvonalat nem hiszem, hogy DS-en bontanák tovább. =)

mb66
Vannak új shot ok az 576 on a RE😄eadly Silence bõl.. Azért a gfx már sokkal pofásabb mint az elõzõk.. Csak az a kár hogy megint Remake.. Mér' nem tudnak egy új részt csinálni

www.hordamusic.hu

😄

Petyus_
Én is erre gondolok. De én fogok venni, mert Nincsendó. 😄

Csak LEHET majd venni.
A Nintendo WiFi adapter az csak egy sima WLAN hálókártya lesz.
Ha van már ilyened akkor nem kell venni.

Petyus_
Azt nem hiszem, hogy megcsinálják, hogy venni kell egy spéci hardvert a PC-hez, ahhoz, hogy menjen a Nintendo Wifi. Mert akkor (nem Nintendo) hotspotokról se menne, pedig azokról elvileg fog. Lehet a Nintendo kiad a márkeneve alatt egy sima WLAN routert, mert kell a píz. =)

Majd kiderül.

CrucifX
Talalt 😊

Petyus_
Melyik adapterre gondolsz? A Nintendo USB-s routerére? Arra én is kiváncsi vagyok (ár, meg mit tud). =)

CrucifX
Ejj, sajnos en meg mindig nem potoltam a nagykonzolos valtozatot, de ezzel a megdobott multival tuti vetel lesz - most mar csak arra a DS adapterre lennek kivancsi!

Petyus_
Animal Crossing: Wild World - WiFi Details

The full details on all connectivity used in Animal Crossing: Wild World have been released. Head inside for both WiFi connectivity and local wireless play.

Nintendo has released the full details on the connectivity options in their upcoming Nintendo DS game Animal Crossing: Wild World.

DS Local Area Network
When players are within wireless range of other people who have Animal Crossing: Wild World, they can travel to one other's towns. One person will be the host and open up his or her town gate to visitors. Up to three others within range can exit their town gates to travel to the host's town, where they can do all sorts of things: fish, write letters to townsfolk, shop at the store, cut down trees, anything. Up to four players can interact in real time, communicating with text messages and emoticons. (All players must have game cards for multiplayer mode.)

# After players visit another town, the following events may take place😮ne of the characters in the town they visited might move to their town, and a character from their town might move to the town they visited.
# "Bottle mail," a bottle containing a letter written by someone in another town, might wash ashore in their town.
# Constellations created by someone visiting their town might appear in the night sky.
# This mode is open to anyone in Local Wireless range � there is no need for people to pre-register on friend rosters.

Nintendo Wi-Fi Connection
Wireless multiplayer mode plays the same as the DS Local Area Network multiplayer, except that players connect using Nintendo Wi-Fi Connection. Players must know one another and register one another to their friend roster before they can connect. For example, if player A plans to visit player B's town, both player A and B need to register each other's names. The friend roster window is accessible anytime during the game. There are two ways to register names to the friend roster:
# Register using DS Local Area Network mode. When players visit another town, they can register the host and other visitors to their friend roster, and others in the town can register them to their lists as well. Players also can register anyone who visits their town, and visitors also can register players in the towns they visit. It's very easy to register friends. Players simply tap the friend roster icon, then tap the names of the people they want to register � they'll instantly be added to the friend roster.
# Players can register the Friend Registration Key, or password, of a person they want to play with. Players receive Friend Registration Keys when they register their games with Nintendo Wi-Fi Connection. They can then exchange friend codes with others by phone/e-mail/online bulletin boards and use them to add their friends to their lists.

Ez ismét nagyon jópofa kis játék lesz! =)

Petyus_

Az nagyon szép lesz! <#eljen>

Petyus_
Már úgy megszoktam. 😄

Bocs, akkor: biztos jól lehet az érintõképernyõ segítségével egyéniesíteni személygépkocsink külsejét. =)

CrucifX
Jaj, ezt a hardwiredes szanalmas gyugyogest / angolszasz szavak megeroszakolasat legalabb ITT ne ;(

Petyus_
Hmm, képek alapján szarabbra számítottam.. lenne árnyék, egész elviselhetõ lenne. Tácsszkrínnel biztos jól lehet pimpolni. =)

Az tok jo,es ez csak neo flashez alkalmazhato?
milyen fosul nez ki az uj nfs videon:
http://www.dstouch.com/~videos/need_for_speed_most_wanted_001.mov
Valami arnyekot azert kellet volna csinalni a kocsikhoz mert igy olyan mintha csusznanak😄.

Jimi Hendrix

Nah az király ha mûxik<#vigyor2>

vki tudna dobni egy mailt hogy honnan tudnék leszedni clean dumpos gamakat?<#help>

thx

Gigabyte GA-M57SLI,AMD X2 6000+,2x1GB Kingmax DDR800,HIS Ati Radeon 2900XT 512MB,

radeer
Nem egészen majdnem egy hónapig tök halott volt, és kicsit magam alatt voltam, hogy feleslegesen vettem meg a kártyát nem éppen olcsó pénzem. freeman a megmondhatója, már arról gondolkodtam eladom sima GBA-snak a flash-t de tegnap végre fény derült az alagútban.

Kijött a GST universal patcher v3.0 progi amivel sima játékot lehet patchelni GST-sre ( NeoFlash kártyára). Én megnéztem és nem kamu, a játékok 99.5% -a megy ( asszem 1db nem megy), és GBA-s save-ek is mûködnek.
Most ismét úgy néz , ki hogy a mentések megoldásával és a patch full verziós megjelenésével a NeoFlash lett a legjobb kártya.

<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>
Ezt a sok smile-t megérdemli a GST , thx.

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

NecroJoe
Ahogy én számitottam:

DS alapgép - 34000 Ft
1 játék - 9000-10000 Ft
512 CF - 8000 Ft
M3 CF - 84 Euro = 21000 Ft
Passkey - 28 Euro = 7000 Ft
Postaköltség (M3+PK) 13 Euro = 3250 Ft

Necro

http://www.neoflash.com/forum/index.php?topic=498.0

nyah ez kellemes <#vigyor3>

Gigabyte GA-M57SLI,AMD X2 6000+,2x1GB Kingmax DDR800,HIS Ati Radeon 2900XT 512MB,

Hat igen eleg draga dolog igy mindennel,en se tudtam egyzserre megvenni.
ez igy mennyibol jonne ki durvan rendelessel egyut?:M3(512 CF)+passkey

Jimi Hendrix

radEER : akkor ez a neoflash cuccos halott téma? <#szomoru1>

NecroJoe
Jó tudni ilyen apróságokat 😊 Ahogy számolgatom igy kb 80000-re fog kijönni egy DS+M3(512 CF)+passkey+origi game kombó. Húzós, nagyon húzós 😊

Necro

hat ezt jol megfogalmaztam😄.

Jimi Hendrix

Hat ja,nekem meg ezek mind+inkabb nem sorolom😄.ezert is kene valamit venni, hogy warezolni tudjak.
off:Eddig gepen gameltem sokat,most azon 1-2vel fogok,ami tenyleg erdekel azt is neten,mondjuk nem is banom a ds-miatt jobban bejon a ds.
meg amennyi penzt a gepre kell kolteni,hogy normalisan gamelhessen az ember,nekem nem eri meg.

Jimi Hendrix

Hát most én is így vagyok ezzel 😊
Lost in Blue, Metroid, Mario Kart, Animal Crossing, meg ez a Children of Mana se lehet rossz 😊

Hat ez nagyon durvan nez ki,mennyi jo gamet fejlesztenek ds-re,erre a consolra jon kia legtobb game ami erdekel.

Jimi Hendrix

Petyus_
Jól van na! =)

CHEAPBOY
meg aztan kiaza barom aki ignoralja a jelenleg legjobban fogyo handheldet?😊 (odaát)

CHEAPBOY
handheld fronton mikor nem kapott meg minden komoly cimet a Nintendo?😊 ez mas vilag, bizonyitja ez is😊