Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mb66
Ilyen állat módon a stylussal képtelenség is lenne összekarcolni, fõleg a felsõ képernyõt - szerintem ehhez már a slusszkulcs is kevés, bicska kell hozzá...

www.hordamusic.hu

Beast Machine
Vazz, mikor jön ki az AOE, meg a Lemmings?

...vágod?

Ennyire nem 😊 de ott egy mély és vasag karc volt az alsó kijelzõn (akkor még nem volt DSem amikor azt láttam, tehát már jó pár hónapja volt)

A Westend MMban nincs ilyen állatmód összekaristolva (vagy sûrûn cserélik).
Petyus_
De ez USA kép szerintem, az egészségügyi figyelmeztetés alapján. Slusszkulccsal csinálják.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

nyaSGem
Én nem hazudok ember!
Ott eggyel lejjebb az a 4 szemû nõ meg a feleségem.
Õ is szeret Nintendózni nem csak a fiam...
<#eplus2><#eplus2>

1-2 napig nem nézek ide és már 3 oldalnyi hozzászólás van 😄
Jó 3D -s játék pl a Tak, Csibe ajánlotta és tényleg jó, bár sajnos nem volt idõm még annyit játszani vele.

nyaSGem: köszi 😉 SC -nél egy kicsit más asszem, valamelyik fórumon láttam egy rövidke kis leírást, majd megkeresem neked.

Nem csak ott ha megnézed itthon bármelyik kiállított DS-t akkor azok is össze vannak karcolva nem úgy mint ez a képen, de azért jó izomból rányomósan. Ja és németorszáûgban sem láttam nagyon ép kiállított DS-t

de attól még lehet hogy az õ gyereke csinálta 😮)

a képen egyértelmûen látszik hogy ez egy valamilyen üzlet bemutatógépe 😊

Beast Machine
te, ember poént félretéve, én majdnem elsírtam magam, mondd, hogy nem a te kölköd mûve ez... 😞

...vágod?

nyaSGem
Dehogynem!
Havonta tönkre tesz így 3-4 DS-t, ha igazán rossz a hangulata, akkor hetente...
<#nyes><#nyes>

Beast Machine
Ez most nem komoly, ugye? Mármint, hogy a te fiad volt. Ilyet én csak elrettentõ példaként mutogatnék...

...vágod?

Petyus_
Na ja.. Amerikában az összes kiállított DS így néz ki.

nyaSGem
És íme Commodore 64 a DS-en.
Tegnap este összeszedtem magam és gyorsan átírtam az egyik PC-s c64 emulátort ds-re. Azt játszottam kicsit a Krakout-al.
<#bohoc><#bohoc><#bohoc><#nyes><#nyes>

guardian hero
Én is láttam már Media Marktokban hasonlóan kinézõ bemutatódarabokat. Hihetetlen, hogy milyen primitív emberek vannak...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Úgy néz ki mint valami kiállítási darab, amit valaki bunkó módon összekaristolt.
Borzalmas 😞((
Super Mario
<#taps>

https://supermario4ever.wordpress.com

ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ Szép. Gondolom meg lett dicsérve.

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

nyaSGem
A kisfiam túl határozottan használta a stylust:

nyaSGem
Az evolúció csodája. Ezek a japik túl sokat Nintendo DS-eznek:

<#buck>

Petyus_
US Electric Blue.

Ha választani kéne majd akkkor énis olyan kéket szeretnék...De lehet Lite lesz belõle... 😊

Beast Machine
Na, akkor a mai kérdõív: Kinek milyen színû DS-e van? Nekem elõreláthatólag a Dachsundos kék lesz meg...

...vágod?

Beast Machine
Jóvanna, csak 1 5let volt...

...vágod?

Bocs most olvastam csak el amit írtál 😊
DS programozásával túl sokat még nem foglalkoztam, de ha érdekel próbálkozz ezzel a progival: http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=114505&package_id=160396
(ne zavarjon meg az "updater", valójában ez a telepítõje)

Ugyan nem DS, hanem GBA de nagyon hasonló: http://www.jharbour.com/gameboy/default.aspx
Fórum, tutorialok: http://www.dsdev.org/
PA_Lib, valamivel egyszerûbb (ilyen BASIC-szerûség): http://www.aaronrogers.com/nintendods/PA_Lib/

Ennyire nem bírsz holnapig várni? 😊
Mondtam hogy akkor elmondom hogy kell.

Solidus
Blobzang?

.:SOLIDUS:.

Solidus
Ez egy nagyon jó kis játék volt.Mi is toltuk a haverral C64-en!Mi is volt a címe?

.:SOLIDUS:.

Ha kijön az újra dizájnolt DS, be újítok egyet.
Itt vagyok, s figyelek <#nevetes1><#nevetes1>
gp32
HI!
Radder-
vagy ha más is tudná,..(freemann-on kivul 😊): hogy kéne hotspotot csinálni sz.gépemere, mert a környezetembe nincs sehol, 😞
(mario karthoz kéne ds-en)

Kaplan
Ja, sorry. Félreolvastam, semmi ellentmondás nincs benne. 😊
Csak vélhetõen a nagy sietség miatt olvastam a mami helyett mamimt.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Petyus_
Erre én is kiváncsi lennék. =)

DanielT
Egy büdös ellentmondást nem vélek felfedezni 😄 Hol látod?
Petyus_
Hoppácska, ez a bizonyos Frodo az XBMP-s csávó? Akkor a DS homebrew scene szép jövõ elõtt állhat. =)

Elado egy Metroid Prime Pinball 9500ert. A szellemi tulajdont kevesbe tiszteloknek is erdekes lehet, ugyanis a hozzaadott rumble pack a torrentrol nem letoltheto.

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

nyaSGem
Még nem az igazi a dolog... <#shakehead>

Frodo's C64

Petyus_
WoW rulz. 😄

mb66
Ez jó hír, kíváncsi vagyok, hogy oldják meg.. Ugye itt emulálni kell külön minden meghajtót, stb. Ha lennének tényleg biztosan mûködõ emuk, nekem is be kellene ruháznom vmi cuccokra a DS hez, hogy tudjam futtatni õket, a warez nem érint, de ezek miatt megérné..

www.hordamusic.hu

mb66

Juuuj ezzel nyomom most is😄D

www.hordamusic.hu

Lesz DS-re is C64 emulátor: FrodoDS.
Az oldalát sajnos nem találtam meg 😞

Kaplan
Most a te nagymamád vagy a haverodé? Két postod ellentmondásos.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

mb66
Én is a C64 óta vagyok game-fan, illetve elõtte voltak még a kinyithatós Nintendo kvarcjátékok, meg volt 1-2 Tiger is (MegaMan pl?)

www.hordamusic.hu

mb66
Persze, egy The Last Ninját egyszerûen pl nem lehet billentyûzettel nyomni, vagy csak nagyon körülményesen..De emlékszem a sok önkívületbeni Wizard of Wor- ra még unokatesómékkal, ahogy mondod az Int.Karate is kegyetlen volt.. Ami dühít hogy már csomó game nak nem jut eszembe a címe, így nemtudok rákeresni (van egy magyar oldal, ott MINDEN game megvan)...
De szerintem a C64 legjobb gameja egyértelmûen a Last Ninja 2 volt.. Ezt vagy 50 szer legalább végigtoltam..

www.hordamusic.hu

Petyus_
LOÁL

Petyus_
Ez volt! =)

Sheltem
Az nem baj, aki teljesen normális az unalmas 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

DanielT
Õrült volt a mami (orvosilag is) de a Toki a vérében volt 😄DD
Sheltem
80 évesen? Az szép 😊 Itt volt egy arc aki 51 évesen játszik, de 80 évesen?!?!? Tökjó megint bebizonyosodott, hogy a játék nem korfüggõ. 😊
18 éves koromban mondta anyum, hogy "kinõttél már a játékból, minek költesz még mindig a számítógépre", eltelt 10 év és vettem egy Ds-t <#ravasz1>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"