Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Super Mario
Egyáltalán nem érzem magam betegnek. Sõt!!!

https://supermario4ever.wordpress.com

nyaSGem
Tudod mit? Nyarald ki a segélyem... <#schmoll2>

Egyébként mivel korosodó, igen mûlet, sokat olvasó ember vagyok, így szükségképpen van szemüvegem. <#whatever> Ahoz meg SZEMÜVEG TÖRLÕ KEDNÕ.
Na az tökéletes a DS tisztításhoz.
De nehogy ilyen vászon szart szerezz, mert az nem jó. Olyan puha, pamut jellegû típust vegyél az a jó. AZt ajánlom egyébként LCD monitorokhoz is, fényképezõgép optikájához, stb.
Remélem kimerítõ választ attam DS takarítás terén...<#mf2>

koryne
Mario, orvos látott már? <#rolleyes><#idiota>

Xbox Live gamertag: kilencnad

Super Mario
Pedig fantasztikus élmény Nintendós leírásokat a kezedben tartani, forgatni, olvasgatni.

Sheltem
Lehet végig kéne már olvasnom a leírást amit kaptam a DS-hez, eddig lusta voltam.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Rólad el is hiszem <#vigyor3>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

nyaSGem
Körömlakk lemosóval.... <#nyes>

Sheltem
Izé ti mivel szoktátok pucolni az érintõképernyõt?

Sheltem
Ha játszottál annakidején a Panzer General 1 el pcn akkor ez olyasmi csak méghangulatosabb. Körökreosztott stratégia. Én imádom az Advance Warsokat.

Beast Machine
képeket láttam már róla, de nem tudom a játékról semmit. kis infó? irányítás, történet, játékélmény, stb.?

...vágod?

Sheltem
A Ds-essel még nem toltam viszont a GBA ból az elsõ részt végigtoltam.

Petyus_
Advance Warst próbáltad már?

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Sheltem
Nagyon komolynak igérkezik. Alapból szeretem a körökre osztott játékokat, és mindez AOE háttérrel? Isteni lesz. Nagyon szerencsétlennek kell lenni, hogy elb*sszák, remélem nem fogják.

Beast Machine
Az AOE jöhetne gyorsabban is, láttam róla 1 videót, remélem kicsit megcsipkedik magukat a fejlesztõk ....😊

...vágod?

Sheltem
Nem azért annyira nem vagyok játékb*zi mint te <#mf1>

Super Mario
Akkor gondolom, már tükön ülsz, hosszú ideje. Várakozz, csak!

Sheltem
Tényleg szuper lesz, én ezt is várom nagyon meg az age of empirest is... Na meg a Worms öt is meg a Metroidot is ... szóval gyakorlatilag mindent várok <#wilting>

Super Mario
Õrület a Super Princess Peach játék! Ha valaki nem látta volna, akkor a www.nintendo.com weboldalon Azonnal bejön a video. Eszméletlen jó játék lesz!

Hol jársz a Trauma Centerben? Én elakadtam a Csarapter 2 epizód 1 nél 😞 A véráramból kéne kiszednni valami kis fekete pöttyöket (thrombi-kat) de mindíg belehal...

sp00n
Ok, de siess 😊 privimegy

x360 gamertag: v1ctor777hun

Uhh..., hallod, nekem ez nagyon megérné! De egyenlõre az õseimet kell meggyõznöm errõl. Félre tennéd ezt még néhány hétig? Maximum 2 hét, és jelentkezek, oks? Adj egy mail címet és írok egy mailt rá!

Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.

sp00n
Jah es adok melle ajandekba egy metroid demo-t ha mind a 3at viszi valaki 😊

sp00n
Hello!
Elado egy Mario64 DS 7000huf, egy Polarium 3500huf, egy SpiderMan2 5500huf. 15k-ert pedig mind a 3 elviheto 😊
Privit akit erdekel.

En is mario 64-el vennem meg.
Ma probaltam ki a tony-t,alig tudtam letenni nagyon komoly lett,foleg a hangulata miatt,jol al neki ez a kepregeny szeru grafika,a zenek is nagyon jok benne,az erintok kepernyot is kihasznalja,ez a game is tervbe van hogy vegigviszem.
A lost in blue-val jatszott mar valaki sokat,jo game,erdemes vegigvinni?,meglepodtem milyen jo grafikalya van,vannak gamek amiket erdemes 3-desre csinalni.

Jimi Hendrix

CHEAPBOY
Szerintem ha már ez a kitétel akkor Mario64. Az legesleghozszabb DS czim eddig.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

kisgabo
" leghosszabb idejig tudok jáccani "

lesz olyan?

Sziasztok. Néhány héten belül lehet, hogy vehetek egy Nintendo DS-t. Azt akarom megkérdezni, hogy kb mikor lesz MO-n kapható a Lite? Megéri rá várni?
És melyik játékot ajánljátok mint elsõ? Sajna keves zsetonom van, tehát a legjobbat szeretném, és amivel a leghosszabb idejig tudok jáccani!

Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.

Beast Machine
Ezer éve még DS sem volt, sztem... nyugicsakkötexek<#gonosz1>

...vágod?

CHEAPBOY
Csúnyán😛

Hát akkor én valahogy lemaradtam róla 😊

CHEAPBOY
Már ezer éve, kéremszépen.

Igen! LLL az egyik kedvenc irom. Az egyik kegjobb, hanem a legjobb könyve a Kicsik.
Sheltem
Történet? Lol!

Pörgõs és f*sza nagyon szerintem egyik legjobb Sonic amit eddig csináltak.
Csak most a végén megakadtam. Viszont Kirby és Bombermanban is utolsó pályán vagyok <#vigyor1>

Pac-Pix? Az már megjelent?

Csibe001
Meg ugye Pac-Man World 3 is ... 😊

CHEAPBOY
De van már rá Pac PIx, ami szerintem rohadt mókás kis cim😊

Beast Machine
Én majd szeretnék vele beújítani. Mesélj róla! Jó játék? Hosszú? Pörgõs? Pumpálja az adrenalint? Jó a zene? Hát a történet? Meséééjj!!! lécci...<#gonosz1>

...vágod?

Csibe001
Nkm már nem teccik a Tak, elsõ küldetés valami autóverseny de valami borzasztó irányítással...pedig jó lett volna.Én azt hittem valami jó kis kalandjáték vagy ilyesmi de csalódnom kellett. 😞
Viszont a Trauma Center az jó, arra meg azt hittem nem fog tetszeni de mégis. 😊
S lassan végigtolom a Mario&Luigit(Nem rövid játék már 12 óra játékidõnél tartok s kb a játék háromnegyedénél lehetek.).Szóval azért van mivel jáccani.

Sheltem
Valaki lenyomta már a Sonic Rusht? A fõfõellenségnél leblokkoltam 😊
Egyszer megsebzem másodszorra mire felérnék a karján elrántja akármilyen gyorsan is megyek.
Ha valaki tudja mi a megoldás ne tartsa magában :>

LOL ez a kép kb 1 éves 😊
Ez még egy régi USA E3-as bemutató DS.

Petyus_
Ez maximálisan így van, csak sajnos DMA Design=Rockstar North, Psygnosis meg SCEE.. de még kihozhatják, elvégre GTA-ból is van PC/Xbox verzió. =)

mb66
De lesz amúgy, a Pac&Roll, de ez más lesz mint az eddigiek, a stylussal kell majd PacMant görgetni.

www.hordamusic.hu

Beast Machine
Ezért kérdeztem, sztem nagyo jó kis átirat születne arra a kis táccsszkrínre!😊

...vágod?

nyaSGem
Látom ma te is vicces kedvedben vagy, nem csak én...<#nyes><#nyes><#nyes>

nyaSGem
Hmmmm!!!

Egyenlõre még csak PhotoShop támogatással mûködik. <#whatever>

De az enyém.... <#schmoll2>

Beast Machine
PacMan nem lesz Ds-re? egyik kedvencem volt...

...vágod?

mb66
A Krakout tényleg nagyon állat volt..
De most miez, akkor van már valamiféle emu, csak még nem kompatibilis mindennel? Vagy esetleg 1 fps el megy az a Krakout? 😊

www.hordamusic.hu

mb66
"a Lemmings meg PSP-re lesz"
Az a progi, ami szinte üvölt, hogy DS re is kihozzák legalább...

www.hordamusic.hu

nyaSGem
Még egy képet beszúrok, hogy irigykedjetek:

<#duhos2><#nyes>

Ez a Krakout egy szuper játék. C64 is ez volt az egyik kedvencem.

Petyus_
Az AOE elvileg februárban (USA), a Lemmings meg PSP-re lesz.