Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként mivel korosodó, igen mûlet, sokat olvasó ember vagyok, így szükségképpen van szemüvegem. <#whatever>#whatever> Ahoz meg SZEMÜVEG TÖRLÕ KEDNÕ.
Na az tökéletes a DS tisztításhoz.
De nehogy ilyen vászon szart szerezz, mert az nem jó. Olyan puha, pamut jellegû típust vegyél az a jó. AZt ajánlom egyébként LCD monitorokhoz is, fényképezõgép optikájához, stb.
Remélem kimerítõ választ attam DS takarítás terén...<#mf2>#mf2>
https://supermario4ever.wordpress.com
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
...vágod?
...vágod?
Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.
x360 gamertag: v1ctor777hun
Elado egy Mario64 DS 7000huf, egy Polarium 3500huf, egy SpiderMan2 5500huf. 15k-ert pedig mind a 3 elviheto 😊
Privit akit erdekel.
x360 gamertag: v1ctor777hun
Ma probaltam ki a tony-t,alig tudtam letenni nagyon komoly lett,foleg a hangulata miatt,jol al neki ez a kepregeny szeru grafika,a zenek is nagyon jok benne,az erintok kepernyot is kihasznalja,ez a game is tervbe van hogy vegigviszem.
A lost in blue-val jatszott mar valaki sokat,jo game,erdemes vegigvinni?,meglepodtem milyen jo grafikalya van,vannak gamek amiket erdemes 3-desre csinalni.
Jimi Hendrix
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
És melyik játékot ajánljátok mint elsõ? Sajna keves zsetonom van, tehát a legjobbat szeretném, és amivel a leghosszabb idejig tudok jáccani!
Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.
Pörgõs és f*sza nagyon szerintem egyik legjobb Sonic amit eddig csináltak.
Csak most a végén megakadtam. Viszont Kirby és Bombermanban is utolsó pályán vagyok <#vigyor1>#vigyor1>
...vágod?
Viszont a Trauma Center az jó, arra meg azt hittem nem fog tetszeni de mégis. 😊
S lassan végigtolom a Mario&Luigit(Nem rövid játék már 12 óra játékidõnél tartok s kb a játék háromnegyedénél lehetek.).Szóval azért van mivel jáccani.
Egyszer megsebzem másodszorra mire felérnék a karján elrántja akármilyen gyorsan is megyek.
Ha valaki tudja mi a megoldás ne tartsa magában :>
Ez még egy régi USA E3-as bemutató DS.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
www.hordamusic.hu
Egyenlõre még csak PhotoShop támogatással mûködik. <#whatever>#whatever>
De az enyém.... <#schmoll2>#schmoll2>
De most miez, akkor van már valamiféle emu, csak még nem kompatibilis mindennel? Vagy esetleg 1 fps el megy az a Krakout? 😊
www.hordamusic.hu
Az a progi, ami szinte üvölt, hogy DS re is kihozzák legalább...
www.hordamusic.hu
<#duhos2>#duhos2><#nyes>#nyes>
Ez a Krakout egy szuper játék. C64 is ez volt az egyik kedvencem.