Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KILLER2
Hát próbáld meg és megtutod. A metroidnak E16 kell a castlevania meg nem fut azon. Nem olyan bonyolult.

Töltsük le az internetet!

Nem értem, hogy miért ne lehetne?! <#falbav>
KILLER2
Figyu. metroid fan vagyok és kibaszott jó ez a castlevania. Ennyire 1szerû. Meg akarom tudni, hogy van-e rá valami mód, hogy mindkettõt lehessen futtatni.

Tényleg ennyire értetlen vagy? Esetleg direkt csinálod? Egy kicsit uncsi, hogy ilyeneket kérdezel!
KILLER2
És melyik gémek futnak el E16-on? Vagy esetleg a régebbin hogy lehetne a metroid prime hunterst játszani?

Sheltem
Eszméletlenül fog neki örülni. Én tudok gyerekfejjel gondolkozni az biztos, hogy óriási ajándék lesz neki.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

nyaSGem
A DS-t én a nagyobbik fiamnak vettem szülinapjára. Pár nap és megkapja. De addig is ki akartam próbálni, be akartam szerezni hozzá mindent ami kell. Vettem mégegyet olcsón, hogy tudjunk majd multizni. (ha lesz rá idõm. <#nemtudom>)

Szerintem ez a DS egy gyereknek szuper és gyönyörûséges ajándék. Nagyon fog neki örülni. <#vigyor2>

Csak majd figyelek, hogy ne vigye túlzásba. Mellette mondjuk úszni jár, teniszezik, meg sokat járunk szabadba, kirándulni, horgászni, stb., úgyhogy nem félek attól, hogy szobában ülõ punyhadt tökfej váljon belõle. Nem is hagynám...

Sheltem
Amúgy úgyse tudom eladni 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Nézd én elismerem, hogy DS re szuper játékok vannak. Tényleg isteniek, nagyon el vannak találva a japcsik tudják mit hogyan csináljak. Pc-re mondjuk , hogy 10edannyi van ami tényleg fasza, de nekem arra a 10edannyira is úgy van idõm, hogy még abból is válogatnom kell. Szóval jó volt DS -ezni meg minden de azért néha beugrik, hogy "add már el nincs neked már erre idõd vén fasz".

nyaSGem
Szinte 0.
Tulajdonképpen emberfelettinek számít, hogy játszogatok néha kicsit.

Úgyhogy lassan ideje lesz kilépnem a gyerekkorból... <#bee1>

Utóbbi idõben azt veszem észre, hogy igazából már nem is annyira érdekel a játék, inkább csak a régi láng lobban fel bennem, arra emlékszem és valójában a játék már nem is köt le.
Bezzeg a C-64 -es idõk... Amikor hajlandó voltam hosszú perceket várni, amíg a magnós egység betöltötte kazettáról a Wizard Of War-t... Meg a többi szuper játékot. Azt hiszem már csak valami reflex dolgozik bennem, a boldog gyermekkort akarom újból és újból elõrángatni, átélni. De már egyre kevésbé sikerül.

Hanyagolhatnám a családot, sokan ezt teszik. De én soha. Elsõ a család, a többi le van szarva....

Sheltem
<#eljen><#smile><#smile>
Remélem azért lurkók mellett majd tudok még játszani.
Neked mennyi szabadidõd van család mellett? Õszintén ?

nyaSGem
Ja és különben is vazze!
Elfelejtetted, hogy a nõket nem gyûrûvel kell levenni a lábukról, hanem DS-el:

<#bee1>

nyaSGem
"Most kéne vennem bnõmnek már vmi gyûrût,"

Jól gondold meg!
Fel sem ocsúdsz és máris három kis lurkó szaladgál körülötted visítozva, rosszalkodva.
Vége a nyugodt életednek. <#nyes><#nyes><#bee1>

Sheltem
Apronet

Sheltem
Majd veszek liteot.
Most kéne vennem bnõmnek már vmi gyûrût, meg kellene egy jobb vga is már.

Hol van a hirdetés?
nyaSGem
Kösz Sheltem!

Már megint mért akarod eladni a DS-t?
Láttam a hírdetésed... <#conf>

nyaSGem
Mondjuk azt esetleg elviselném, ha egy ilyen kis japán cicalány vonyítana a testem súlya alatt...
<#papakacsint>

Seth
Igen többnyire ilyen hangjuk van, én imádom a japán nyelvet,olyan kawai amikor a japcsi csajok így beszélnek ^^Persze akik nem szokták még meg a hanglejtést,azoknak csak vinnyogásnak tûnik 😄
na off-ból ennyit

PSN ID.: Beegabor

Sheltem
Az elején az ûrhajónál lehet menteni(vagyis vissza kell menned ha menteni akarsz). (állítólag)

Én imádom öket! 😊
nyaSGem
Neeeee!
DanielT, te tényleg fogod nyomni a Cooking Mama-t???
<#wink>

Egyébként mondjátok már meg: Minden japán nõnek ilyen idegesítõ vinnyogó, idióta hangja van??? Komolyan mondom a japcsi játékokat ezért rühellem.... <#shakehead>

nyaSGem
Megnéztem a Metroidot!

És nem hittem a szememnek....
Nem gondoltam volna, hogy DS-re ilyen 3D-s játékot tudni fognak készíteni.
DS képességeihez képes gyönyörû 3D-s grafika, nagyon hangulatos játékmenet remek hangokkal és kiváló zenével. Az irányítás pár perc alatt megszokható, nagyon jól ki van találva.
Szóval le a kalappal a készítõk elõtt. Ez a játék bizonyítotja, hogy DS-re nagyon szép kis 3D-s játékokat lehet készíteni, csak igényes, profi programozók kellenek hozzá.

Nálam a játék pontszáma: 10/10

Kipróbáltam, felmentem vele az internetre. Valami D-Robi nevezetû egyénnel játszottam egyet. Az elsõ menetet megnyertem, utána végig alázott. <#nyes>
Hiába, én már öreg vagyok ezekhez a gyorsmenetû multikhoz. Én már csak öregesen barangolgatok és lövöldözök single playerben.... <#wilting>

Ja és még valami. Mind a Tetris, mind a Metroid gond nélkül elindúlt a SuperCard-omon. Nem kell semmilyen szoftvert frissíteni.

Egy fontos kérdés:
Hogy megy a mentés a Metroidban???

GDC:lehet hogy holnap a konferencián Mr. Iwata bejenti a hivatalos USA Ds Lite megjelenésének dátumát és a pontos árat is.
Ez kurva jo lenne,itt az ideje hogy kozoljek a megjelenest.

Jimi Hendrix

Ennek orulok,hogy nem en vagyok egyedul nagy puzzle fan.
Nekem a worms nagyon tetcik,nagyon jo a hangulata,grafo lehetne jobb is..remlem meg lesz benne tobb fegyver mint ami alapbol benne van.
De most foleg metroidra vagyok rakatanva.

Jimi Hendrix

Csibe001
Nkm E14 van, s mikor feltettem a metroid miatt az E16-ot szinte semmi sem indult el azok közül ami fent volt.Úgyhogy visszatettem a 14-est.Szerencsére, ha nem fast boot-al teszem fel a tetrist akkor fut az E14-en, így csak azt kellett újra tenni ez alá.(Tetris tipikusan olyan ami mindig fent lesz nálam) 😊

émmeg azt hittem, hogy elég csak a ROM-okat felmásolni a memókarira és onnantól megy minden.
DanielT
Cooking Mama videó

Hihetetlen 😊 Remélem lesz EU verzió is! Az a baj, hogy folyton megéheznék közben 😊
KILLER2
M3 tulajdonosok segítsetek! Van valaki akinek fent van az E16-os update és mondjuk a Trauma Center!

testerlnx
Fogalmam sincs, Én próbálom tartani magam a HOWTO-hoz, és idáig minden ment amit próbáltam, csak a GBA rom-okkal voltak problémáim.

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

KILLER2
próbáltam, de nem úgy nézem. És vissza a kérdésemre mennyire számítanak a kiírási beállítások?

testerlnx
Nem csak újra rá kéne raknod? A mentést tedd el, ha fontos...

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Csibe001
Akkor hajrá 😊

KILLER2
nekem az kéne, hogy mennyen a metroid a spiderman ultimate a trauma center vagy mi meg a castlevania és esetleg a metroid pinball. ja meg a nintendogs

Csibe001
Próbálgatni kell, jobb ötletem nincsen.Nkm az most a lényeg, hogy a tetris mindig fent legyen a régebbi játékok mellett 😛

KILLER2
az baszás. nem lehet valahogy megoldani? Vagy legalább azt, hog a castlevania fusson?

Csibe001
Egész eccerû, nem kompatibilisek a frissítõ szoftverek egymással.Ezzel szívtam én is, de már megszoktam 😊

KILLER2
Lenne 1 eléggé nagy problémám. Frissítettem a kártyát vagy mit és mennek rajta a gémek mint pl a metroid a goldeneye meg a nintendogs, de amik akkor voltak rajta amikor megkaptam azok nem. Ezek azok: 0004 - Feel the Magic - XY-XX (U)(Trashman) 0105 - Castlevania - Dawn of Sorrow (E)(Legacy) 0122 - Trauma Center - Under the Knife (U)(Legacy) 0172 - Kim Possible - Kimmunicator (U) (M2) Mitõl lehet ez? plíz help!

A mario 64ds-t mindenkepp probald ki,egyik legjobb ds gamek kozott van.

Jimi Hendrix

KILLER2
Visszatérve #6386-as kérdésemre?

nekem még nincs 1 hónapja meg a DSem, de ezeket már kipróbáltam és teccet:
yoshi_touch_&_go ; bomberman ; nintendogs (jópofa, de nem hosszútávon) ; metroid_prime_pinball ; mario_kart_ds ; mario_kart_ds ; mario_and_luigi_-_partners_in_time (ez most a kedvencem 😊 ; DragonBall_Z_Supersonic_Warriors_2 (nagy fan vagyok/voltam)

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

KILLER2
Akkor valami aki nagyon jó.

legjobb? szerintem olyan nincs. de van sok nagyon jó.

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

KILLER2
Szerintetek melyik a legjobb gém DS-re?

Még nincs fent emule-n a worms... <#schmoll2>
KILLER2
Mennyire jelentõs, hogy hogy írom ki? (sebesség, trim,fastboot,stb

Sheltem
***OFFTOPIC****

Gyerekek Obliviont próbáljátok ki pcn mesés!

😄,ezt nem gondoltam vegig,igazad van.

Jimi Hendrix

Sheltem
Alblink...szerinted mennyire számít a reader average:9.0 ha még ki sem jött a játék ? Akkor hogy próbálták ki az olvasók ? Ne idegelj bazmeg.
Lófaszt sem számít.

Hat en is,de kiprobalom azert.Reader Average:9.0 ign

Jimi Hendrix