Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltsük le az internetet!
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Szerintem ez a DS egy gyereknek szuper és gyönyörûséges ajándék. Nagyon fog neki örülni. <#vigyor2>#vigyor2>
Csak majd figyelek, hogy ne vigye túlzásba. Mellette mondjuk úszni jár, teniszezik, meg sokat járunk szabadba, kirándulni, horgászni, stb., úgyhogy nem félek attól, hogy szobában ülõ punyhadt tökfej váljon belõle. Nem is hagynám...
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Tulajdonképpen emberfelettinek számít, hogy játszogatok néha kicsit.
Úgyhogy lassan ideje lesz kilépnem a gyerekkorból... <#bee1>#bee1>
Utóbbi idõben azt veszem észre, hogy igazából már nem is annyira érdekel a játék, inkább csak a régi láng lobban fel bennem, arra emlékszem és valójában a játék már nem is köt le.
Bezzeg a C-64 -es idõk... Amikor hajlandó voltam hosszú perceket várni, amíg a magnós egység betöltötte kazettáról a Wizard Of War-t... Meg a többi szuper játékot. Azt hiszem már csak valami reflex dolgozik bennem, a boldog gyermekkort akarom újból és újból elõrángatni, átélni. De már egyre kevésbé sikerül.
Hanyagolhatnám a családot, sokan ezt teszik. De én soha. Elsõ a család, a többi le van szarva....
Remélem azért lurkók mellett majd tudok még játszani.
Neked mennyi szabadidõd van család mellett? Õszintén ?
Elfelejtetted, hogy a nõket nem gyûrûvel kell levenni a lábukról, hanem DS-el:
<#bee1>#bee1>
Jól gondold meg!
Fel sem ocsúdsz és máris három kis lurkó szaladgál körülötted visítozva, rosszalkodva.
Vége a nyugodt életednek. <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#bee1>#bee1>
Most kéne vennem bnõmnek már vmi gyûrût, meg kellene egy jobb vga is már.
<#papakacsint>#papakacsint>
na off-ból ennyit
PSN ID.: Beegabor
DanielT, te tényleg fogod nyomni a Cooking Mama-t???
<#wink>#wink>
Egyébként mondjátok már meg: Minden japán nõnek ilyen idegesítõ vinnyogó, idióta hangja van??? Komolyan mondom a japcsi játékokat ezért rühellem.... <#shakehead>#shakehead>
És nem hittem a szememnek....
Nem gondoltam volna, hogy DS-re ilyen 3D-s játékot tudni fognak készíteni.
DS képességeihez képes gyönyörû 3D-s grafika, nagyon hangulatos játékmenet remek hangokkal és kiváló zenével. Az irányítás pár perc alatt megszokható, nagyon jól ki van találva.
Szóval le a kalappal a készítõk elõtt. Ez a játék bizonyítotja, hogy DS-re nagyon szép kis 3D-s játékokat lehet készíteni, csak igényes, profi programozók kellenek hozzá.
Nálam a játék pontszáma: 10/10
Kipróbáltam, felmentem vele az internetre. Valami D-Robi nevezetû egyénnel játszottam egyet. Az elsõ menetet megnyertem, utána végig alázott. <#nyes>#nyes>
Hiába, én már öreg vagyok ezekhez a gyorsmenetû multikhoz. Én már csak öregesen barangolgatok és lövöldözök single playerben.... <#wilting>#wilting>
Ja és még valami. Mind a Tetris, mind a Metroid gond nélkül elindúlt a SuperCard-omon. Nem kell semmilyen szoftvert frissíteni.
Egy fontos kérdés:
Hogy megy a mentés a Metroidban???
Ez kurva jo lenne,itt az ideje hogy kozoljek a megjelenest.
Jimi Hendrix
Nekem a worms nagyon tetcik,nagyon jo a hangulata,grafo lehetne jobb is..remlem meg lesz benne tobb fegyver mint ami alapbol benne van.
De most foleg metroidra vagyok rakatanva.
Jimi Hendrix
Hihetetlen 😊 Remélem lesz EU verzió is! Az a baj, hogy folyton megéheznék közben 😊
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Jimi Hendrix
yoshi_touch_&_go ; bomberman ; nintendogs (jópofa, de nem hosszútávon) ; metroid_prime_pinball ; mario_kart_ds ; mario_kart_ds ; mario_and_luigi_-_partners_in_time (ez most a kedvencem 😊 ; DragonBall_Z_Supersonic_Warriors_2 (nagy fan vagyok/voltam)
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Gyerekek Obliviont próbáljátok ki pcn mesés!
Jimi Hendrix
Lófaszt sem számít.
Jimi Hendrix