Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheltem
Miért kaptad a 2 felkiáltójeledet ? :>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

nyaSGem
"Azt hogy a game teszteloknek szerint is iszonyat jo,ha jol emlexem a m painballra meg 7.9 adtak.de a gamespot alapbol kevesebb pontot ad minden gamre."

"A Gamespot a legszigorúbb(és számomra az egyedüli mérvadó) oldal, náluk ez meglehetõsen jónak számít."

Na pont ezeket akartam hallani.
Tényleg nagyon jó a játék, mindenkinek csak javasolni tudom.

Sheltem!

Köszi a tanácsot. Tényleg az ûrhajóhoz kell visszamenni, ott lehet menteni az állást.
De ne foduljon vissza senki félúton, egy idõ után elérsz egy olyan teleporthoz, ami egybõl visszadob az ûrhajóhoz, mentesz, megint teleportálsz, és mehet tovább a játék.

Zelda DS-nél szerintem meglehetne csinálni olyan nézetbe is mint a Wind Waker, Metroid szintû grafikával.

DanielT
A Gamespot a legszigorúbb(és számomra az egyedüli mérvadó) oldal, náluk ez meglehetõsen jónak számít.
Azt hogy a game teszteloknek szerint is iszonyat jo,ha jol emlexem a m painballra meg 7.9 adtak.de a gamespot alapbol kevesebb pontot ad minden gamre.

Jimi Hendrix

nyaSGem
És ez most mit jelent???

DanielT
Metroid Prime: Hunters Gamespot Score:

Overall______8.6 great
Gameplay____8
Graphics_____8
Sound_______9
Value________ 9
Tilt__________ 9
Majd a következõ generációs Nintendo DS/Gameboy/mittomén már reméljük kicsit jobb lesz 3d-ben!
Sheltem
Nem baj majd vesz hozzá napszemüveget <#vigyor3>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

nyaSGem
Nem annyira vészes ám.
Én a Metroiddal kapcsolatban valami ilyenre vártam, mint amit írsz. Rece-pixel.
De kellemesen csalódtam. Az biztos, hogy olyan szép soha nem lesz egy 3D-s játék a DS-en mint pl. PC-n, de komolyan mondom, teljesen jól játszható a Metroid is.

És szerintem a hangulata annyaira jó a jétáknak, hogy nem foglalkozol a pixelekkel.

Bár azt tudjuk, hogy neked a vizualitás az elsõ. De jó ha tudod, a Lite-on is rece-pixel lesz, és mellé még bántani is fogja a szemedet a túl erõs fényerõ...
<#bee1>

Petyus_
Élõben nem lesz csúnya egyáltalán. =)

A játékmenet meg sokkal változatosabbnak tûnik a megszokott 2D-snél. Wind Waker stílus és van Navi is.. üt! =)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

DanielT
Valamilyen szinten egyetértek. Semmi kedvem bámulni a rece-pixel hegyeket.
aabyssx
Nem értem, hogy miért kell ezt a gagyi-3D-t erõltetni? Mér' nem lehetett még egy gyönyörûen animált 2D-s rajzos Zelda-t csinálni tapogatós kiegészítéssel? Ha már egyszer a játékmenet is nagyrész 2D-s.

www.youtube.com/aabyssx

Petyus_
Isteni lesz a Zelda! =)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

guardian hero
Én elleneztem, hogy 3D Zeldát csináljanak DS-re, de ez így, ebben a formában nagggyon tetszik! 😊

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

gp32
ez királyság!!! 😊

Sheltem
Kibaszott komoly ez a videó...

Hat ez nem semmi,orulok hogy ilyen 2-3des keverek az egesz,video alapjan durva lesz,remelem mielobb kijon.Megjelenesrol hir van?

Jimi Hendrix

sz.tem iszonyatosan hangulatos.

nagyon bejött a Thw Wind Waker-es Zelda-style, és ez továbbviszi azt a fonalat 😊

Nemtom' mikor jön meg, de úgy érzem hogy a PSP mellé lassan nagyon érlelõdik egy DS Lite megvétele... AC, Zelda, Metroid, micsoda címek!

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Seth
ITT VAN ZELDA DS MÚVIII
nekem bejön 😄

PSN ID.: Beegabor

KILLER2
Köszi mindent mennek a gémek!

Töltsük le az internetet!

moon08
Én meg végkleg nem értek semmit!!!
2 db 5 tûs csati van rajt az 1ik usb2 a másikra nem emlékszem
mi van írva!
Akkor korulnezek,valami olcso hasznaltert.

Jimi Hendrix

Ezt nem értem... USB kell csak a memória olvasokhoz!
XD

b.meg! Merül az elem a vezeték nélküli billentüzetembn, és nehny gombot nm vesz be

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

moon08

Alaplap neve Epox EP-8K9A(I)
moon08
Valaki megtutdja mondani,hogy minden alaplap támogatja a
belsõ kártyaolvasót,vagy az enyém tényleg nem?
Állítólag kéne lenni egy olyan cstolónak amire CR felirat van írva!!!
/mellé,alá,fölé/
Végre,végre,végre. Képet,képet,képet!😄 3D-s feelingû lesz a cucc, de 2D-s beütéssel érdekes...
Kaplan
Várható volt! Örülök neki! Várom!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kénytelen leszel venni egy eredeti játékot is...
De gonosz vagyok. Megfosztottalak a játék lehetõségtõl😊 Ha a géped is eladósora kerül, szólj mielõtt meghirdetnéd😊 Ja és kell csinálni valami extrát a karival, ha sima ga-an akaro használni? (ezzel inkáb megek a gs topica<#vigyor3>

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

CHEAPBOY
The Legend of Zelda: Phantom Hourglass announced for NDS

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Vagyis megse,inkabb varok hatha kijon majd uj tores.

Jimi Hendrix

Ja oké,koszi.Kenytelen leszek majd venni.

Jimi Hendrix

Tetris csak akkor, ha olyan eredeti játékod van, ami engedi a 64k-s mentést!
Most egy hetig nem tudok ds-ezni😄,mert eladtam a sc/cf-emet,mert sd-et fogok venni.Ilyenkor megjobban akarok ds-ezni amikor nincsen😄.
Tenyleg sc/sd-en gond nelkul mukodiik a tetris,es a metroid is?

Jimi Hendrix

Sheltem
Amúgy ha 4xdma val kiírt játékaid mégse mennének(ahogy olvastam) akkor a cf kártyád egy noname ganéfos.

Sheltem
Ha 4xdma val írod ki akkor a leggyorsabb a visszaolvasási sebessége. Ahol pörgés van(pl autóverseny, vagy komolyabb animációk) 4xdma ajánlott.
Csak nem minden játék szereti... Ezért kell olvasni ezt az oldalt amit adtam.

KILLER2
És mint még régebbi kérdésem mennyire számít, hogy milyen beállításokkal írom ki?

Sheltem
rá kell klikkelni az adott romra a felsorolásban.
Behozza hogy milyen settingssel kell kiírnod.

KILLER2
Bocs tényleg ott van.<#worship>

KILLER2
<#mf3>
Megjegyzem utánanéztam.
Sheltem: ott van az osszes, de én nem látom, hogy az is ott van, hogy ,elyik játék
melyik szofverre magy (javíts ki ha tévedek)

Ezerszer leírák már, de te baszol utánanézni! Ez már a te bajod!
Sheltem
Az összes.

Mint már említettem itt van melyiket hogyan kell kiírni:

http://m3wiki.emuparadise.org/index.php/M3_NDS_roms

Utálom ismételni önmagam.

KILLER2
Akkor még 1 utsolsó kérdés: Mielyik gémek futnak E16-al?

sp00n
jah van meg ilyen tisztito kendo is 😄D azt is oda adom 😄D

x360 gamertag: v1ctor777hun

sp00n
DS+MarioKART+Hordtaska+Foliak eladok 😊)

pontosan 😊) persze mind abszolut karcmentes, amit nyugottan meg is nezhet vasarlas elott 😊)

DanielT
Tehát egy DS+Mario+Hordtáska eladó. 😊
sp00n
Hello!

Elado egy Nintendo DS teljesen ujszeru, karcmentes, tokeletes allapotban. A kijelzott folia vedte kezdetektol fogva. Foliat meg tudok melle adni ami par evre meg elegendo 😊 Plussz van hozza, egy hordtaska is,melyben DS v. GBA szalithato amik melle 8DS game v. 4 gba game fer bele, melleteheto meg a tolto is. Melle van meg egy Mario Kart DS is dobozzal leirassal egyutt, makulatlan allapotban. A DSnek minden tartozeka megvan (tolto, doboz, zacskok, ceruzak) mind karcmentes gyonyoru allapotban 😊 Az ar iranyar 31ezer forint. Az egesz csak egyben viheto, akit erdekel privat 😊