Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"A Gamespot a legszigorúbb(és számomra az egyedüli mérvadó) oldal, náluk ez meglehetõsen jónak számít."
Na pont ezeket akartam hallani.
Tényleg nagyon jó a játék, mindenkinek csak javasolni tudom.
Sheltem!
Köszi a tanácsot. Tényleg az ûrhajóhoz kell visszamenni, ott lehet menteni az állást.
De ne foduljon vissza senki félúton, egy idõ után elérsz egy olyan teleporthoz, ami egybõl visszadob az ûrhajóhoz, mentesz, megint teleportálsz, és mehet tovább a játék.
Jimi Hendrix
Overall______8.6 great
Gameplay____8
Graphics_____8
Sound_______9
Value________ 9
Tilt__________ 9
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Én a Metroiddal kapcsolatban valami ilyenre vártam, mint amit írsz. Rece-pixel.
De kellemesen csalódtam. Az biztos, hogy olyan szép soha nem lesz egy 3D-s játék a DS-en mint pl. PC-n, de komolyan mondom, teljesen jól játszható a Metroid is.
És szerintem a hangulata annyaira jó a jétáknak, hogy nem foglalkozol a pixelekkel.
Bár azt tudjuk, hogy neked a vizualitás az elsõ. De jó ha tudod, a Lite-on is rece-pixel lesz, és mellé még bántani is fogja a szemedet a túl erõs fényerõ...
<#bee1>#bee1>
A játékmenet meg sokkal változatosabbnak tûnik a megszokott 2D-snél. Wind Waker stílus és van Navi is.. üt! =)
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
www.youtube.com/aabyssx
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Jimi Hendrix
nagyon bejött a Thw Wind Waker-es Zelda-style, és ez továbbviszi azt a fonalat 😊
Nemtom' mikor jön meg, de úgy érzem hogy a PSP mellé lassan nagyon érlelõdik egy DS Lite megvétele... AC, Zelda, Metroid, micsoda címek!
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
nekem bejön 😄
PSN ID.: Beegabor
2 db 5 tûs csati van rajt az 1ik usb2 a másikra nem emlékszem
mi van írva!
Jimi Hendrix
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
belsõ kártyaolvasót,vagy az enyém tényleg nem?
Állítólag kéne lenni egy olyan cstolónak amire CR felirat van írva!!!
/mellé,alá,fölé/
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
Tenyleg sc/sd-en gond nelkul mukodiik a tetris,es a metroid is?
Jimi Hendrix
Csak nem minden játék szereti... Ezért kell olvasni ezt az oldalt amit adtam.
Töltsük le az internetet!
Behozza hogy milyen settingssel kell kiírnod.
Megjegyzem utánanéztam.
Sheltem: ott van az osszes, de én nem látom, hogy az is ott van, hogy ,elyik játék
melyik szofverre magy (javíts ki ha tévedek)
Töltsük le az internetet!
Mint már említettem itt van melyiket hogyan kell kiírni:
http://m3wiki.emuparadise.org/index.php/M3_NDS_roms
Utálom ismételni önmagam.
pontosan 😊) persze mind abszolut karcmentes, amit nyugottan meg is nezhet vasarlas elott 😊)
x360 gamertag: v1ctor777hun
Elado egy Nintendo DS teljesen ujszeru, karcmentes, tokeletes allapotban. A kijelzott folia vedte kezdetektol fogva. Foliat meg tudok melle adni ami par evre meg elegendo 😊 Plussz van hozza, egy hordtaska is,melyben DS v. GBA szalithato amik melle 8DS game v. 4 gba game fer bele, melleteheto meg a tolto is. Melle van meg egy Mario Kart DS is dobozzal leirassal egyutt, makulatlan allapotban. A DSnek minden tartozeka megvan (tolto, doboz, zacskok, ceruzak) mind karcmentes gyonyoru allapotban 😊 Az ar iranyar 31ezer forint. Az egesz csak egyben viheto, akit erdekel privat 😊
x360 gamertag: v1ctor777hun