Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KILLER2
Én se biztos.

Töltsük le az internetet!

Ekkorát bele se mernék rakni :o

KILLER2
Ja. Én is meglepõdtem. Azt tudtam, hog ydrágák az ilyenek, de azt nem goindoltam volna, hogy ennyire.

krugman
8 Gb-t !!!!!!! 😮 vazuuuu ez durva , meg az is hogy mennyibe krül . rohadt drága ...

Macintosh : iBook, 12\", PowerPC G4 , Mac OS X , 1.33Ghz , ATI Mobility Radeon 9550 Konzol : NES,GameBoy,GameBoyColor,NDS,Micro,Xbox \"I\'m Living In Japan\" ...

KILLER2
Iyet ki venne az M3ba?

KILLER2
8 GB CF Ultra II (SanDisk)

Most csak 95 000 Ft + ÁFA (114 000 Ft)!

krugman
na jól van 😄 erõs túlzás volt 😄😄😄😄

Macintosh : iBook, 12\", PowerPC G4 , Mac OS X , 1.33Ghz , ATI Mobility Radeon 9550 Konzol : NES,GameBoy,GameBoyColor,NDS,Micro,Xbox \"I\'m Living In Japan\" ...

KILLER2
De akár be is fejezhetnénk a témát, mert az mindekinek magánügye, hogy mit gondol.
Amúgy DanielTtõl még mindig várom azt az 1000x megbeszélt baromságot amit kérdeztem. (nem akarok kötekedni csak nem bírtam ki, hogy ezt még ne írjam ide a végére)

KILLER2
Kell tudni elkülöníteni a dolgokat. Én nem tudom, hogy te hogy vagy vele, de szerintem a gyilkolás meg a bûnözés eléggé más mint a DS warezolás. (igaz a warezolás is bûn de azért nem túl nagy)

Jaj ez már nagyon durva túlzás 😊

KILLER2
Hát nem, mert lehet, hogy nem rossz az a gém csak éppen neked nem éri meg az árát.
Erre példa, hogy én most nagyon jól elszórakozok a Cooking Mama-n , de fõleg így, hogy japán az életbe nem fizetnég érte 3000nél többet, meg pl a Tetris DS is nagyon cool gém, de (nemtom mennyibe kerül szal csak tippelek) nem éri meg azt a 10envalahány ezrest. Hozzáfûzném, hogy a tetrisrõl ez csak az én véleményem szal aki szerint megéri az árát az most ha lehet ne csesszen le.

Na jó de egy próbát esetleg megér, sõt, ha megtetszik akkor lehet hogy megveszem amit warez nélkül nem tettem volna 😊

krugman
"...de nem nagy bûn a sok ember mellett." hát nemtudom . sok ember gyilkol meg követ el büntetteket de mégsem követed az õ dolgaikat ... 😉

krugman
ez mondjuk igaz , de azokat akkor nem kell megvenni , ennyire egyszerû a megoldás ... 😄😄😄 😉

KILLER2
Ja. Én is tulajdonképpen így gondolom. Bár én inkább leszedem a gémet kipróbálom és ha tényleg jó akkor lehet, hogy megveszem.

Szerintem meglehet találni a középutat a warezolás és a nem warezolás között...
Egyébként meg van elég sok játék ami nem éri meg azt a 10k ft-ot...

KILLER2
Nem kell, de nem nagy bûn a sok ember mellett.

krugman
szerintem épp ez a gondolkodás a baj . legalább mi ne warezoljunk . és ez a legnagyobb butadás hogy ha másokat nézzük hogy mit csinálnak . ha õk csinálják akkor nekünk is kell csinálni ???

KILLER2
A warez az egy olyan dolog, hogy (DSre gondolok) valaki feltesz egy DS gémet ésa azt a világon olyan sokan szedik le, hogy a Magyarországon warezoló népesség nem sokat számít.

krugman
ez persze mindenkire rá van bizva hogy hogy tekint a játékra . ha valaki warezolni szeretne akkor hajrá ! ... 😉

KILLER2
Ja bocs nem 100x megbeszélt baromságot amit kérdeztem hanem 100x megbeszélt baromságot. Elõre is köszi.

KILLER2
Mert mér ne. Nem mindenkinek van arra pénze, hogy túl sok DS gémet vegyen. Vannak játékok amiket megveszek, de miért ne warezoljak? Amúgy szerintem ez magánügy és az hogy én most warezolok (és még sokan a világon meg szerintem itt is néhányan) az az én dolgom és nem másoké.
DanielT: mondj egy 100x megbeszélt baromságot amit kérdeztem.

krugman
mi a fenének warez ??? ...

DanielT
Aham. Az nem. De amikor !egymás után 6x-7x! (úgy hogy közben egy másik komment sincs) kérdezi a 1000x megbeszélt baromságokat, az már egy kicsikét idegesít.
KILLER2
Jóvanna! VAnnak ilyen idõszakaim, hogy tele vagyk hülye kérdésekkel, de türelem és kitartás, mert hamarosan elmúlik : ). Amúgy most azért kérdezek ennyit és ilyeneket, mert gondolkozok egy lite beszerzésérõl, de nem akarok túl sokat rászánni és ezért minden kis apróságra kíváncsi vagyok. (tényleg jól néz-e ki meg hogy kell-e új flashkártyát venni bele)

krugman
csak érdeklõdik . ez nem nagy bûn ... 😉

DanielT
Hát lehet, hogy jobban járok, mert ezektõl a kérdésektõl az agyam fog elrohadni amiket Killer kolléga nyomat napok óta sorozatban.
krugman
😄 ...

krugman
dehogy is, nincsen ...

KILLER2
Ha ezt (<#falbav>ezt) csinálod akkor nagyon fájni fog a fejed.

DanielT
<#falbav>
KILLER2
Sok lite képet láttam már, de egy dologra nem öttem rá. A DS Litenak ki van domborítva az alsó képernyõje?

Mostmár betudod írni 😄

KILLER2
Ja ok. Azt tudtam, hogy PassKey 2 kell hozzá, de én arra voltam kíváncsi, hogy flashmezni lehet-e Passkey 1el és nem jöttem rá, hogy arra válaszoltaál. Na mindegy most már tudom és köszi.

Passkey2 kell hozzá már mondtam, amit lehet csinálni egy Passkey1-bõl is.
Foggalmam sincs mikortól lehet majd kapni...

KILLER2
Még mindig érdekelne, hogy a DS Liteot lehet-e flashmezni PassKey 1el vagy a 2 kell hozzá? És második kérdésem: Kb. mikor lesz szerény kis hazánkban kapható a Lite?

Hülye 😊
Egyébként kb fél év után jött elõ 1 piros a felsõ lcd felsõ jobb sarkában, aztán 1-2 órát ugyhagytam és eltûnt.
Jó bocs 1 óra és fentvan 😊

krugman

Nexxuss
Szabd ember vazeg nem akarko kötözködni de még mindig nemtom a Friend kódomat felírni a lapodra 😄😄:

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Nexxuss
mert nem tudsz írni és így nemtudod felcimkézni a levelet? 😄😄😄

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

krugman
gyerekek, mi ez a barkács tanodázás ? <#vigyor2> inkább tibibácsit kérjétek meg, hogy csinálja meg , mert õ teljesiti 3 kivánságotokat : az elsõõõõ kiivánságom az lenneeeee hogy tünjenek el a halott pixeleeeeeeek, stb ... 😄😄😄

Szerinted miért nem küldtem vissza a DS-emet? <#buck>

CHEAPBOY
s ez tuteeee?

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

"megjaviccsa"

Borgi
ésez micsinál? 😮
kifeketiti? vagy kifehériti? megjaviccsa?

porki fagyok fállalon

Milyen dunapláza?!
Japán betûk vannak a háttérbe 😊

látom a hátteren, ez a duna-pláza...

Ezt Ön hol látja a képen? 😊
http://ufos85.mine.nu/nds/homebrew/Pixelfixer2.zip

Kb 10-12 óráig kell futtatni, de ha nem tünteti ennyi idõ alatt el akkor tovább. A halott-pixelt (egyáltalán nem világít, fekete) nem tudja megjavítani.

Ha a touch-screenen van hibás pixel akkor azt úgy is ellehet tûntetni ha erõsebben megnyomkodod azon a helyen. (ha betörik a te bajod 😊 )

szexicsoki
látom a hátteren, ez a duna-pláza... tudtam hogy kishazánkba is hamar megjön a cucc.

daniellátol jobban esett volna a kép.

krugman
aliás originálban a napsütés , az a királysáááááág ... 😛 😄😄😄