Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mi az hogy nem létezik???
Ez a Metroid Prime Hunters, nemrégen jelent meg.

KILLER2
Ilyen ugye nem létezik?

Töltsük le az internetet!

Az a Nanostray!

Jah, lehet benne valami! <#nezze>
KILLER2
TValaki tudna nekem segíteni a Metrid Prime Huntersben? A VESPER DEFENSE OUTPOSTon vagyok miután megszereztem azt a zöld lövedéket és utána gõzöm nincs, hogy hova kell menni. A segítséget elõre is köszönöm.

Sheltem
Légyszíves valaki írja le a 10 perces videóban kb 4:20 környékétõl mi az a lövöldözõs shoot-em-up játék, mármint a neve érdekelne. Elõre is köszi.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Lehet hogy nem figyeltem eléggé, de sztem abban a Mario Kart reklámban egy fél DS Lite se volt. Ez a reklám már pár hónappal ezelõtt keringett, amikor a MKDS megjelent.
krugman
2d-s ? ...

Macintosh : iBook, 12\", PowerPC G4 , Mac OS X , 1.33Ghz , ATI Mobility Radeon 9550 Konzol : NES,GameBoy,GameBoyColor,NDS,Micro,Xbox \"I\'m Living In Japan\" ...

Itt található egy új Mario Kart DS reklám, amit már a DS Lite-al reklámoznak!

Itt pedig egy 10 perces videón mutatják be DS Lite-on a legújabb játékokat!

Ez egy tök aranyos mászkálós játék, probáljátok ki!
sp00n
csak amig el nem mennek...

x360 gamertag: v1ctor777hun

krugman
jaj , vazuuuuu ecsém mindenkinek ezt akarod nyomatni ??? ... 😄😄😄😄😄 😉

Macintosh : iBook, 12\", PowerPC G4 , Mac OS X , 1.33Ghz , ATI Mobility Radeon 9550 Konzol : NES,GameBoy,GameBoyColor,NDS,Micro,Xbox \"I\'m Living In Japan\" ...

sp00n
az meg 😊 de Mario64 jelenleg(ha nincsen wifis neted) a leghosszabb szorakozas, szerintem 😊
De vegeyl Drill Spiritett megneztem meg jomultkor valahol es teljesen jo 😄 tokre lekot 😊 😄

Ma már nem volt idõm bocsessz. Majd máskor. Amúgy lehet, hogy veszek egy Nintendogs-t 5k-ért. Megéri? 😛

Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.

KILLER2
A castlevania az qrvajó a metroid meg hamar megunható.

krugman
na ne szarakodjunk . ide vele de azonnal ... 😛 😄

En mario64et ajanlom akkor ha meg n64en nem jatszottal sokat vele,aztan meg gyujtenek a castlevaniara,mert azt nem szabad kihagyni ds-en.

Jimi Hendrix

Jimi Hendrix

Gyere fel IRC-re és segítünk mit vegyél 😊
Bármelyik EFNet szerver, #nintendo-hun

Seth
Én is Castlevaniat ajánlom, most fejeztem be nemrég (összes lélek begyûjtve,legjobb fegyverek stb...) több mint 20 óra játékidõvel, és még megnyílt a Julius mód másik szereplõvel újra lenyomhatod 😄
Metroid nekem sem jött be annyira, irányítás okés,könnyen szokható, de pöttyet monotonnak találtam (fõleg az ismétlõdõ,alig változó fõellenfelek) a 2d-s részek sokkal jobbak voltak (nem véletlen,olyan rendszerûek mint a castlevania)

PSN ID.: Beegabor

Castlevalina tényleg kurvajó! Metroid Prime Hunters nekem annyira nem jött be, mert nem tetszik az irányitása.
krugman
én a Castlevalina-t ajánlom ha platformot akarsz . de ha tényleg egy jó játékot szeretnél akkor a Metroid Prime Hunters-t ajánlom ... 😉

Halihó!
Néhány hete szereztem egy NDS-t mario karttal (thx for sp00n), és ez valami iszonyat jó. Azóta ezt nyomom buszon, vonaton méga vc-n is 😄DD
Viszont szeretnék venni már egy másik játékot is már. Olvasgatom a 576 Konzolt de nemtok dönteni, hogy mit szerezzek meg. Valami platformra gondoltam... mario64 az milyen? Vagy a castlevalina? Valaki tanács, plz?😊
(Sp00n te ne szólj semmit, mert te a Mr.Driller Drill Spirits-re szavazol sztem😄)

Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.

Persze... európaiaknál figyelni kell a piros nintendos szalagra, amerikaiaknál ilyen nincs, de pl zsugorfólia tuti hogy "hamis".
Nexxuss
hehe 😄 amatõr 😄

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

krugman
szar arc , ne hencegj itt a Guilty Geart-del ... 😄😄😄

Nexxuss
fóliás? 😄 az nem jelent semmit 😄 Nekem is van. Csabival randeltük. fólia meg ragacs volt rajta! Meg eg mentés is 😄😄😄

TEhát az occsóval csak vigyázni 😄 amúgy helyes mmost rendeltem Guilty Geart

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Én ámerikából rendelek mindig, azoknak a doboza is normálisabb mint az európaiak. Eddigi legolcsóbb ~2000 Ft volt postával együtt, ha jól emléxem a Polarium, a legdrágább meg ~4500 Ft szintén postával, tán a Mario 64, vagy a Megaman Battle net... de mindegyik újonnan (fóliásan) szal használtba sztem még ócsóbban fel lehet hajtani õket...
A legújabb játékokat (tehát a megjelenés napján/hetében) általában 22~30 dollár között mennek (gyk 4500~6500 Ft) Tehát nem ojan drágák mint itthon.
sp00n
jovan 😊 az mondjuk a leiras 😊 1000huf ?😄D

Nekem csak a vonó kéne <#idiota>

sp00n
most nincs 😊 de lehet hogy kesobb sem lesz 😞

Seth
honnan szeded õket? ^^ ha ez ilyen jól megy,más választék nincs? ^^

PSN ID.: Beegabor

sp00n
Uff! Van megint elado Mr.Driller Drill Spirits Nintendo DS jatek. az ara 3000huf/darab. EU kiadas. Tokkal vonoval mindennel egyutt makulatlan allapotban 😊
priv. akit erdekel 😊

krugman
na meséljen valaki hogy mi volt itt ???? ...

Ki jön verekedni?

<#idiota>

😊
<#eljen>
Kösz moderátor 😊

KILLER2
Ja. Végre ismét itt a béke és nyugalom.

DanielT
Hát ennyi volt.
Ezt ugy tudod megcsinálni hogy van egy progi (ndstool), ezzel generálsz egy CPLD kódot abból a játékból ami megvan eredetibe is és ezt írod a chipbe úgy ahogy az oldalon le van írva.

<#wow1> És nem is bonyolult. Olvastam még, hogy a pass kártyát "hozzá kell programozni" az eredeti játékhoz, amivel használod. Ehez kell valami olvasó, vagy a DS-el meg lehet csinálni?

úúúú már megint olyan hülyének érzem magam...

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

krugman
na akkor már azért sem tudok warezolni ... 😄

Csak PC-n és csak Windowson...

krugman
ez a cucc mûködik apple gépen is ? vagy csak pc-n ??? ...

http://natrium42.com/projects/jtag.html

Passkey és SuperPass-t is lehet. Megcsinálom 1500-ért ha gondolod 😊

ÓÓÓÓÓÓÓÓ bazzzzzzzzzzzzzzzzzzz...............

Bocs, nekem super pass1-m van, nem passkey-em<#idiota>. Ebbõl nem lehet valahogyan 2-est csinálni?

"Passkey2 kell hozzá már mondtam, amit lehet csinálni egy Passkey1-bõl is."

Na erre adhatnál linket <#circling>

viszont képzeld el mennyi videót meg zenét lehetne rá kiírni 😄

krugman
meg szerintem tök felesleges ,mert azt modtátok hogy a Metroid pl 74mb-os . most egy Ds-sezõ ki sem használná ezt a tárolókapacitást ...

krugman
ááááh, nem jövök rá hogy hogy kell ezt a Metroid pályát megcsinálni .. :'(