Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a Metroid Prime Hunters, nemrégen jelent meg.
Töltsük le az internetet!

Töltsük le az internetet!
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Macintosh : iBook, 12\", PowerPC G4 , Mac OS X , 1.33Ghz , ATI Mobility Radeon 9550 Konzol : NES,GameBoy,GameBoyColor,NDS,Micro,Xbox \"I\'m Living In Japan\" ...
Ez egy tök aranyos mászkálós játék, probáljátok ki!
Macintosh : iBook, 12\", PowerPC G4 , Mac OS X , 1.33Ghz , ATI Mobility Radeon 9550 Konzol : NES,GameBoy,GameBoyColor,NDS,Micro,Xbox \"I\'m Living In Japan\" ...
De vegeyl Drill Spiritett megneztem meg jomultkor valahol es teljesen jo 😄 tokre lekot 😊 😄
x360 gamertag: v1ctor777hun
Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.
Jimi Hendrix
Bármelyik EFNet szerver, #nintendo-hun
Metroid nekem sem jött be annyira, irányítás okés,könnyen szokható, de pöttyet monotonnak találtam (fõleg az ismétlõdõ,alig változó fõellenfelek) a 2d-s részek sokkal jobbak voltak (nem véletlen,olyan rendszerûek mint a castlevania)
PSN ID.: Beegabor
Néhány hete szereztem egy NDS-t mario karttal (thx for sp00n), és ez valami iszonyat jó. Azóta ezt nyomom buszon, vonaton méga vc-n is 😄DD
Viszont szeretnék venni már egy másik játékot is már. Olvasgatom a 576 Konzolt de nemtok dönteni, hogy mit szerezzek meg. Valami platformra gondoltam... mario64 az milyen? Vagy a castlevalina? Valaki tanács, plz?😊
(Sp00n te ne szólj semmit, mert te a Mr.Driller Drill Spirits-re szavazol sztem😄)
Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
TEhát az occsóval csak vigyázni 😄 amúgy helyes mmost rendeltem Guilty Geart
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
A legújabb játékokat (tehát a megjelenés napján/hetében) általában 22~30 dollár között mennek (gyk 4500~6500 Ft) Tehát nem ojan drágák mint itthon.
priv. akit erdekel 😊
x360 gamertag: v1ctor777hun
<#idiota>#idiota>
😊
úúúú már megint olyan hülyének érzem magam...
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
Passkey és SuperPass-t is lehet. Megcsinálom 1500-ért ha gondolod 😊
Bocs, nekem super pass1-m van, nem passkey-em<#idiota>#idiota>. Ebbõl nem lehet valahogyan 2-est csinálni?
Na erre adhatnál linket <#circling>#circling>