Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak épp arra kicsi az esély hogy ebbõl lesz angol verzió 😞
most már csak egy ilyen kéne
Ha lesz rá angol opera, veszek én is. Van rá egy nagyon jó gó játék is, fõleg amiatt kéne 😊 A legerõsebb gó játék állítólag kézikonzolra.
khumbula
Megvan a Lite-om! Mérhetetlenûl boldog vok, fényévekkel jobb mint a sima DS megérte elcserélni még 2 játékkal is. <#smile>#smile>
A Nintendo weboldalán néhány frissített kibocsátási dátumot tett közé, amelyek között a DS Opera böngészõ idén október 6-i európai startja is szerepel.
Itt a magyar hír >>>>
Itt a magyar hír >>>>
khumbula
Mûködik.
úJra feltettem az egészet és most jó.
úJra feltettem az egészet és most jó.
Melyik változat van meg? Mert van a sima felmásolom a memora, meg van installos. Plusz 3 féle indító fájl is van ha jól emlékszem. Külön sc-re, m3-ra stb...
PSN ID.: Beegabor
ok
Lefagy
Próbáld Start-al indítani a moonshellt,ha eddig nem tetted volna.Asszem nekem csak úgy indul normálisan el.
Mármint amikor a moonnshell-t indítottam.
Hy!
Az, hogy lehet, hogy nem mûködik a moonshell.Mindent úgy csinálam, ahogy a faq-ba le van írva.A filmet át konvertáltam és csináltam egy Filmek mappát.Beleraktam.
ITT EGY KÉP RÓLA
Az, hogy lehet, hogy nem mûködik a moonshell.Mindent úgy csinálam, ahogy a faq-ba le van írva.A filmet át konvertáltam és csináltam egy Filmek mappát.Beleraktam.
ITT EGY KÉP RÓLA
Patcher sima CF-es MoviePlayerhez!!
Állítólag minden megy vele 😮
http://nds.bloodymess.hu/downloads/trf-momp.zip
Állítólag minden megy vele 😮
http://nds.bloodymess.hu/downloads/trf-momp.zip
En Ez-re😄.
Jimi Hendrix
aug 13. an van ocsem suzlinapja.. kene venni neki valamit.. de felek addigra nem jelenik meg az Sc lite😞
A csajok azért jobbak,mert nekik nagyobb a touch screen-jük.
Nekem a fekete DS Lite a csajom! Kicsit kinyitom, és máris olyan mint egy pina!
van nektek csajotok, vagy az SC-re rejszoltok vaz? 😄
JA😄mar tom
Jimi Hendrix
Nem😄,az pontosan mi amugy?
Jimi Hendrix
Szerintem kipróbálni se érdemes mindet 😛
Te jó ég... :-\
Nos, én is warezolok de ami megtetszik azt megveszem remélem így már jobb a kis lelkednek.Egyébként meg csomó játékot nem lehet itthon megvenni vagy csak sokára vagy nagyon drágán szóval meg lehet a warezosokat is érteni.
nekem tök mindegy, én PC-rõl netezek <#crazya>#crazya>
Akkor újrafogalmazom:
Veszel 7500 forintért egy gagyi böngészõt DS-re
VAGY
Veszel 5000 forintért egy Super Mario 64DS-t meg 2500-ért egy Project Rub-ot.
(mindenki igénye szerint választhat más játékot ha úgy jobban tetszik)
Én a második mellett döntenék ha MINDENÁRON el akarnék költeni 7500 forintot!
ui: A magyar bolti árak mellett a 7500-at helyettesítsd 11500-al, az 5000-et 7500-al, a 2500-at pedig 4000-el ;-D
ui2: Azért mert más lop neked még nem kell lopnod... illetve... te tudod...
Veszel 7500 forintért egy gagyi böngészõt DS-re
VAGY
Veszel 5000 forintért egy Super Mario 64DS-t meg 2500-ért egy Project Rub-ot.
(mindenki igénye szerint választhat más játékot ha úgy jobban tetszik)
Én a második mellett döntenék ha MINDENÁRON el akarnék költeni 7500 forintot!
ui: A magyar bolti árak mellett a 7500-at helyettesítsd 11500-al, az 5000-et 7500-al, a 2500-at pedig 4000-el ;-D
ui2: Azért mert más lop neked még nem kell lopnod... illetve... te tudod...
A politikusok lopnak és hazudnak, a vállakozók minimálbéren alázzák a melóst, nyúlják a járulékokat, mi meg vegyünk eredeti játékot? <#vigyor1>#vigyor1> szerintem bõven elég a megszorító csomag.
Szerintem is ezt a legértelmetlenebb megvenni...
Egy ennél jobb homebrew böngészõ is biztos lesz.
Egyébként azt mondják néha 3 percig tölt egy oldalt. Ráadásul flash-t, javascriptet se tud.
Egy ennél jobb homebrew böngészõ is biztos lesz.
Egyébként azt mondják néha 3 percig tölt egy oldalt. Ráadásul flash-t, javascriptet se tud.
Ennek a folytatása az lenne: aki játszani akar az úgyis megveszi (a játékot)
Mégis szinte midenki varezol! Miért PONT EZT akarjátok megvenni? o_O Totál értelmetlen egy gagyi webböngészõért pénzt adni ha már arra a sok sok jobbnál jobb játékra sajnáljátok a lét... varezoljátok nyugodtan ezt is!
Mégis szinte midenki varezol! Miért PONT EZT akarjátok megvenni? o_O Totál értelmetlen egy gagyi webböngészõért pénzt adni ha már arra a sok sok jobbnál jobb játékra sajnáljátok a lét... varezoljátok nyugodtan ezt is!
M3-ra azt írták, hogy valószínûleg nem fog menni mert kell valami RAM kártya.
Egyébként sztem felesleges, mert aki akar netezni DS-en az megveszi (án megvenném de nem akarok DS-en netezni) aki meg nem az meg minek erõltetné?
😊
Egyébként sztem felesleges, mert aki akar netezni DS-en az megveszi (án megvenném de nem akarok DS-en netezni) aki meg nem az meg minek erõltetné?
😊
Ilyet😄
Jimi Hendrix
Kijott warezba:
DS #0506: Nintendo DS Browser (Japan) pont most nincs wifim,aki kiprobalja,irjon rola leirast meg hogy muxik e.koszi.bye
DS #0506: Nintendo DS Browser (Japan) pont most nincs wifim,aki kiprobalja,irjon rola leirast meg hogy muxik e.koszi.bye
Jimi Hendrix