Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt az érv: Vegyél Supercard minisd-t, vagy Ez4Lite minisd-t. Az M3 felett akkor eljárt az idõ amikor piacra dobták. Az elsõ széria azért terjedt el, mert nem volt csak 1 alternatíva a Supercard és eleinte gyengébb volt, aztán azt is frissítették megfelelõen.
Nekem ennyi "kilógás" bõven beleférne a képbe.
Az nem szokása.
picit le vagy maradva asszem😊 passcard 3 és M3/mini sd nem lód ki a gépbõl egy milimétert sem..
néhány érvet is felsorolhatnál pro barátom. thx
Találtam egy összehasonlítást.
http://gbatemp.net/index.php?showtopic=29384
M3 lesz😊
http://gbatemp.net/index.php?showtopic=29384
M3 lesz😊
leirjam harmadszorra?
match my rank.. erre betesz egy olyat akinek a kozelebe nemtok menni. eze lettem ideges.
match my rank.. erre betesz egy olyat akinek a kozelebe nemtok menni. eze lettem ideges.
64+512. Help! Minap beújítottam egy NDS-t. Segítsetek, hogy M3-at vagy Supercardot vegyek hozzá, melyik éri meg jobban?
Te tudod, hogy a 576 mitõl lett 576 anó?
Nem vagyok okoska - a Metroid Hunters vér gyenge single módban még hard fokozaton is - ez pediglen azért van, mert direkte netplay-re lett fejlesztve - természetes, hogy vmi keményebb csákó lenyom multiban - fõleg a megszállottak, akik éjjel-nappal ezt a gémet nyomják. Btw tökmindegy, mennyiszer nyomtad végig - a lényeg úgyis a 100% elérése, amit kötve hiszem, hogy hard fokozaton elértél... 😊
Powned by Phazon...
fogalmam sincs miert lehet ez. mindent ugy csinaltal ahogy leirtam?
milyen codec van a gepeden?
milyen codec van a gepeden?
okoska... a jatekot mar eredetiben vegigvittem mindenfele problema nelkul..szal iranyitani tudom, sot neten is jatszottam masok ellen mindenfele problema nelkul.. ( kb 4-5 szor.. csak most az egyszer kiprobaltam hogy nem globalra nyomok hanem hogy match my rank.. erre kiad egy csakot nekem akinek a kozelebe nemtok menni mert lelo messzirol.)
Azért a jegyzõkönyvbe kerüljön be az is hogy ezt nem én írtam... ;-P
bocs csak befagyott A GÉPEM
sztem elég egyszer is leírnod
Lenne egy problémám.
Egy filmet átkonvertáltam azzal a progival és azzal a beállítással mint amit Csocso leírt és kaptam egy *.dpg file-t. Átmásoltam a Mini SD-re.A DS-en elindítottam a Moonshell-t és meg kerestem a filmet.Amikor el akartam indítani azt írja ki : load error Press Start Button.Show start lag.
Ha nmenyomom a startot kiír minden félét.
Egy filmet átkonvertáltam azzal a progival és azzal a beállítással mint amit Csocso leírt és kaptam egy *.dpg file-t. Átmásoltam a Mini SD-re.A DS-en elindítottam a Moonshell-t és meg kerestem a filmet.Amikor el akartam indítani azt írja ki : load error Press Start Button.Show start lag.
Attol hogy te nem birod normálisan irányítani, nem fasszopo jatek - btw, gyakorolj be a botok ellen nehezebb fokozaton, és ismerd ki a programot, aminek egyébként remekül elsajátítható gyors technikája van - akkor majd nyugodtan kiállhatsz bárki ellen. Felháborító szerintem, ha egy warezmókus néhány próbálkozás után csak azért lehúz egy mellesleg király játékot (az egyik legjobban fogyó NDS cimrõl beszélsz cimbora), mert képtelen több idõt eltölteni vele...
Powned by Phazon...
Lenne egy problémám.
Winsunx-ból is kijött a lazaság. <#boxer>#boxer>
....Thanks for your reply of confirmation , and your package will send at 25th or next business day by Express
kérdem ma, feladódott a csomag, mert határidõre kellene, direkte ezt kértem...
....because the EZ Team was blackout 2 days , so your order was delay more 2 days , once your shipment completed (this 2 days) , we will send the TN to you , please wait .
<#gonosz3>#gonosz3><#gonosz3>#gonosz3>
....Thanks for your reply of confirmation , and your package will send at 25th or next business day by Express
kérdem ma, feladódott a csomag, mert határidõre kellene, direkte ezt kértem...
....because the EZ Team was blackout 2 days , so your order was delay more 2 days , once your shipment completed (this 2 days) , we will send the TN to you , please wait .
<#gonosz3>#gonosz3><#gonosz3>#gonosz3>
Valakinek kell yoshi touch & go ajándék kód?
Nagyon király az új Mario Basket 3 on 3.japán de gyorsan meg lehet tanulni használni.
"de szeretem akiknek enyi pénzük van hogy nemtudnak mit kezdeni vele."
Ha nem vetted volna eszre, ez egy tv show volt... egy DS Lite úgy 0.0003 másodperc reklám bevételébõl visszajön...
Ha nem vetted volna eszre, ez egy tv show volt... egy DS Lite úgy 0.0003 másodperc reklám bevételébõl visszajön...
au ez fájt...
de szeretem akiknek enyi pénzük van hogy nemtudnak mit kezdeni vele.
de szeretem akiknek enyi pénzük van hogy nemtudnak mit kezdeni vele.
porki fagyok fállalon
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Kösz, a gamefaqs eszembe juthatot volna.
Nem mindenkinek jönnekbe a buta lövöldözõs játékok.
azért mert béna vagy, még lehet jó game 😄
Ha sikerül majd kiismerned a programot írhatnál róla egy rövid tutorialt 😊
Hát azért már csak a menüvel is el fog menni pár óra szótárazás, hogy legelább az alap beállításokkal és a játékindítással tísztába jöjjön a hátrányoshelyzetû (értsd: nem kandzsin nevelkedett) halandó. 😊
köszi, kipróbálom majd ezt is 😊
khumbula
Ez igaz, de utánaolvastam, aki szereti a gót és játszott már, az fogja tudni kezelni ezt is: kicsit szokni kell.
Nekem már megvan a program, kabáthoz a gomb 😊
Nekem már megvan a program, kabáthoz a gomb 😊
khumbula
Kösz! Ezt az oldalt nem is ismertem eddig.
nah freemann oldalan megtalalhatjatok a kodjaimat.. bar metroidot hanyagoljuk.. fasszopo egy jatek... kerestem egy olyan embert aki matchingol hozzam.. erre kozelebe nem tudtam menni mert leszedett barhonnan.. LOL BUZI JATEK