24434
Nintendo DS/DS Lite
  • Sephi
    Nem , mert teged nem szeretunk.
  • kisgabo
    #13928 itt az egész link, akkor nem vergődtél? te aljas.
  • Borgi
    ne legyünk ijen rosszindulatuak emberek
  • Sephi
    Bannold ki!!
  • orkenyid
    Ezt nem kellett volna
  • kalimpa
    Köszi! Amúgy miért vagyok "büntiben"? :)
  • kisgabo
    bár, nem érdemled meg.

metroid
  • kalimpa
    Hi!

Tudtok egy Metroid-Prime Hunters (Independent) lelőhelyet?
  • guardian hero
    Az FF3-at nem is Stiletto tesztelte, ráadásul 8 pontot kapott. És senki sem írt semmi rosszat a DS-ről az 576-ban tudtommal.
  • zola2000
    Szerintem ha sok rosz portot írnak egy gépre, de azok a címek amik csak arra a gépre jönnek jók, akkor nem a géppel van a baj, hanem a kiadóval aki olcsó portot akar csinálni. A tesztelt játékokból volt egy jó (ff3) volt egy kielégítő (star wars) csak egy hónap alatt. Ha a többi nem lett volna, akkor ezek bőven jók voltak.
  • aya
    sziasztok eladó egy supercard minisd doboz stb + egy kingmax 1 gb minisd garis. akit érdekel irjon!
  • Sephi
    Uristen....regi szep sonic idok :D
  • Tomek83
    Fenébe:) Máskor előbb kell felkelni:)
    Pedig olyan szép ötlet volt. Bár én igazából úgy képzeltem el,hogy mintha egy GC gamepad lenne kezedben.Ez a hordozható GC viszont egész jó. Ezt kellene összegyúrni a DS-el.
  • koryne
    Ez kakukktojás, mert nem létezik :P (bár nagyon király lenne itt melóhelyen...)
  • Police88
    elkéstél :D
  • koryne
    Sztem ez a leírás a sima GBA-ra is ráillik.
  • Tinman #14109
    "agy még az jutott eszembe hogy a kézikonzol úgy nézne ki mint egy gamepad aminek a közeépn van egy képernyő...az ötletet nem ellopni"

Lemaradtál... nem kicsit... nagyon.

• Tomek83
    Szabadalmaztatok egy Nintendo DsLiteButton konzolt,D pad helyett lenne pl. egy control stick mint a GCnél, a gombok meg az eddig konzolok legjobb gombjaiból lenne összeválasztva:)
    vagy még az jutott eszembe hogy a kézikonzol úgy nézne ki mint egy gamepad aminek a közeépn van egy képernyő...az ötletet nem ellopni
  • Rexor
    Ezzel pont így voltam én is!
  • guardian hero
    4 játékot tesztelt Stiletto, mind a négy fostalicska már ránézésre is. Ehhez képest még igencsak baráti a 6, 4, 3 és 6 pont. A Wii-t ismertető cikktől meg úgy belelkesültem, hogy egy pillanatig majdnem azt hittem, hogy nekem is kell egy. Le kellene venned kicsit a Nintendós szemellenzőt.
  • zola2000
    Én vettem a múlt hónapban egy 576konzolt a wii miatt. Egy kicsit lehúzták (rohadjanak+). De most is megvettem mert kíváncsi voltam hogy lehúzzák e az elkurt ps3mat is, és azt a sz*rt az egekbe magasztalták. De nem is az dühített fel a leginkább, hanem az, hogy egy olyan ember (?) tesztelte a ds játékokat (silentio) aki rajong azért a sz*r pspért és agyon fikázza a dst az írásaiban. Ehh ezzel csak azt érték el hogy soha ebben a büdös életben nem veszek több 576 konzolt. A gépeket, játékokat stb eddig sem tőlük rendeltem emiatt, de ezzel a számmal túllöttek minden határon.
  • kisgabo
    nekem a jobb oldali /felső/ gomb, megsüppedt..
  • Sephi
    Nalam aze nem tartott sokat a SP mert borzalmasan kennyelmetlen vala.
  • guardian hero
    Nem tudom, fogtál-e sima GBA-t, de valószínűleg az volt az első és utolsó Nintendo handheld, ami adott az ergonomiára is, és nem csak a fantáziadús féltégla - szappanosdoboz - gyufásskatulya sémára épült.
  • Tomek83
    Ma volt szerencsém egy sima DS-t is a kezemben tartani,hát a pofám majdnem leszakadt. Annyira kényelmes volt a Lite után kézbefogni,sokkal jobb a fogása,lágyak a gombok,a széle nem vágja a tenyeremet. Ezek után kicsit csalódtam,hogy ezt elrontották a Lite-nál. Szóval egy előnye van a sima DSnek is. Persze a többi dologban jobb a Lite:)
  • Sephi
    Nem igazan ertem. En mindig kicsomagolom es alapbol a .nds filet patchelem.
  • Aschil
    A progi feltelepítésével nem volt semmi gondom (egyébként a D meghajtón van), hanem amikor be akarom tölteni a játékot "peccselés" céljábol, akkor nem műkszik.("zip"-elt játék esetén)
    Megpróbáltam kicsomagolva "nds"-ként, úgy betöltötte és megcsinálta!
    Lehetséges, hogy a beépített "zip" tömörítővel nem kompatibilis Vistán?
  • Sephi
    En nekem is ezt irta. Aztan rajottem hogy csak akkor van ez a baj ha C: meghajtora probalod telepiteni. Tehat telepitsed a D: megjatora a Supercard konnyvtarba oszt jovan.
  • Aschil
    Supercard Software for SD Version-t próbálta valaki VISTA-n?
    Nekem sajna nem megy.
    Hibaüzi a játék betöltésekor: "Directory does not exits"
  • VvD
    Ma vettem egy fekete Lite-t. Eszméletlenül szépen néz ki!:)
    Na de lenne 1 kérdésem :
    Ti honnan szoktátok megrendelni az "only for japan" cuccokat? Lenne egy pár, de azért érdekelne, hogy honnan érdemes, megbízható-e stb.
  • KILLER2
    Igen. Ez a fránya PS3 miért lett ilyen gyenge!
  • Seth
    egyelőre optimalizálni kell még,mert 60 fps helyett 200 fps-t ad le, és nem látszik semmi olyan gyors
  • KILLER2
    Én PS3 emulátort várom DSre :D
  • orkenyid
    Nem.
  • flevente
    Hello!

Szerintetek elképzelhető DS-re egy N64 emulator?
  • Rexor
    Jaja, az!
  • FFX
    ja az érintőképernyő kalibrálása
  • Rexor
    Ok, mostmár megcsináltam...
    Az volt a baj, hogy a a napocskánál nem érzékelte a stylust, de beállítottam ott amikor egy ilyen piros kis pontra kell rábökni.
    Nem tudom, hogy ez világos?
  • Tomek83
    Mi az hogy nem tudsz rámenni a cerkával? Ha látod hogy ott a napocska akkor csak rá lehet bökni a cerkával. megérinted a stylus-szal a napot akkor illik nekik erősebben világítani.
  • Csibe001
    Ohh, Thx!!!Legalább valaki még figyel játékokra is ;)