24434
Nintendo DS/DS Lite
  • Borgi
    felhagysz az nds-ezéssel?
  • radeer
    Eladó régi fajta NDS , egyébb dolgokkal.
    Akit érdekel nézze meg . Eladó NDS

A joeystationban kérdeztem mennyit kínálnak érte a full pack-ért. Ennyit mondtak, ami az irányár ezért tudnák beszámítani, tehát az ár kb. reális. Persze árajánlatok jöhetnek.

• petersz
    Olcsóbb is, ha leszámolod belőle a többi cuccot.
  • james69holden
    vazz most néztem az a kérdés egy konkrét személynek irányult :me lam:
  • Rexor
    Thx, de a linket én ajánlottam neked

petersz: Én annyiért vettem, de azt hittem te olcsóbban adod.
  • petersz
    Nem tudom, mert csak egyben eladó. 31-ért lehet venni állítólag.
  • james69holden
    ha ds lite:

legolcsóbb bolt: http://href.hu/x/2c7b 31.000

legolcsóbb online bolt: http://href.hu/x/2c79 34.990 (ingyenes h.sz.)

• Rexor
    Csak az alapgép mennyi? [nem nekem kell]
  • petersz
    Eladó új Nintendo DS Lite. Fekete színben, dobozában, minden tartozékkal, fóliával. Hozzá supercard + passkey + 1 giga mini sd szett. Cakkpakk 52e forint.
  • kisgabo
    lemaradt.

ralink cuccok

ami nem ralink az nem fog menni, ami nem "green" az se. ill a két feltétel együtt kell legyen.

igy: Ralink rt2x00 green

és, ezután is résen kell lenni.
  • kisgabo
    én gigabyte-al nyomom...

kicsit lejjebb sok linket beraktam, mivel megy.

wifi cuccok

fenti linken az infó, hogyan kell a nintendo gyári drivert megzúzni, csak bizonyos típusok jók.

amit még tuti kapol, az a **** gigabyte gn-wbkg **** 6k körül, teljesen hibátlan !

vigyázni kell a reviziókra, nekem az asus is ment, de csak a v1, a most sok helyen kapható asus 167g v2 már nem jó..
  • james69holden
    DS-hez csak a Nintendo által gyártott usb-s wifi adapter jó, vagy más fajta is?

konkrétan erre gondolok
  • Police88
    off
    fasza h nem lehet moderálni csak törölni... most töröljem ki az egész oldalt? :D
  • KILLER2
    Én erre a névizére gondoltam. Téged megértelek. Én is rohadtul berágnék, ha ilyet mvelnének velem. De hát Magyarországon mit várjon az ember?
  • guardian hero
    Majd ha neadjisten veled is kibasznak, remélem akkor is értelmetlen szarságnak tartod majd a témát.
  • guardian hero
    Azért, mert nem azt látod a történetemben, hogy a Nintendo jól átbaszott engem, PiciErit és még sok ezer DS vásárlót, hanem egy ilyen faszságon kezdesz el lovagolni. Aminek semmi köze a témához. Gratulálok.
  • Yorg
    Már ne haragudj, de miért csinálok segget a számból?
    Azért, mert képes vagyok belátni, hogy a Nintendo egy kis cég az MS-hez és a Sonyhoz képest, és nem várható el, hogy Magyarországra koncentráljanak?
  • guardian hero
    Csakhogy az adott szövegkörnyezetben kurvára mindegy volt, ráadásul mindenki érthette, hogy mire gondolok. Csak neked muszáj a védened a szarrágó Nintendót, akár úgy is, hogy segget csinálsz a szádból, miközben a nagy N olyan nagy ívben szarik rád, hogy nemhogy hivatalos képviseletet nem működtet a hazádban, de ráadásul még a forgalmazással is egy ótvar putricéget bíz meg, nulla minőségbiztosítás mellett.
  • Yorg
    Hiába gúnyolódsz, nagyon nem ugyanaz.
  • Rexor
  • guardian hero
    Ooooooooooooh alázatosan elnézést kérek, hogy nem írtam ki a "Nintendo termékek magyarországi forgalmazója" kifejezést!
  • Yorg
    "a magyar Nintendo"

Nincs olyan, hogy "magyar Nintendo".
  • PiciEri
    na igen gondolkoztam rajta, az elég csajos, de aztán mégsem vettem mert vmi 39e volt, ahhoz képest hogy én a fehéret 35körül vettem, csak még aznap akartam játékot is venni hozzá, ami megintcsak 10e szal nem akartam ennyit kiadni már rá.
  • Tomek83
    Vegyetek akkor pinket.
  • Rexor
    Én is nagyon örülnék, hogy ha a zsír új fekete DS Lite-om megrepedne
  • PiciEri
    én is most hogy kerestem ebben a fórumban, akkor olvastam hogy van feketéből is repedt...de mégsem annyi mint a fehérből
  • Tomek83
    Egyről én is hallottam,de nem akartam tömeghisztériát okozni
  • guardian hero
    Csak hogy megnyugtassak mindenkit, hallottam már elrepedt feketéről is, bár az valóban sokkal ritkább :)
  • Tomek83
    Esetleg a fogyasztóvédelmisekkel kellene beszélni,küldeni nekik egy mailt amibe bele van csatolva néhány cikk,hogy a Nintendo tényleg elismerter hogy elkúrták a fehéret.Viszont itt meg le sem szarják a jónép fejét.
    Killer te meg ne aggódj a Fekete Gyöngyszemmel ilyen nem történt(még)
  • guardian hero
    Hát, megspóroltál magadnak egy csomó idegeskedést.

Én már akkor felháborodtam, amikor beadtam gariba, és mondták, hogy bent kell tartaniuk, bevizsgálni. Gondolom elküldték a miamai helyszínelőknek, vagy mi...

Persze három hét múlva, mikor visszahívtak, kiderült, hogy még a magyar Nintendo se vizsgálta be a hibát, legalábbis papírt nem tudtak adni egy hivatalos szakvéleményről. Ekkor leordítottam az összes faszkalap fejét, de nem jutottam semmire a hülye pécébontós állatjaival (Nintendo szakszervíz = Signal Computer, LOL :D), úgyhogy elmentem egyenesen a Stadlauber főhadiszállásra.

Beszéltem Christopher Kaye főnök bácsival, bemutatva a neten fellelhető cikkeket arról, hogy a Nintendo hivatalosan is beismerte, hogy ez szériahiba, és kicserélik a repedt Lite-okat. A csávó normálisnak tűnt, mondta utánanéz, és felhív (persze korrektebb lett volna, ha azonnal ad egy új gépet, hiszen nyilvánvalóan nekem volt igazam). Miután eltelt pár hét, és küldtem pár fenyegető és anyázó levelet, elegem lett az egészből, és eladtam a picsába a Lite-omat.

Azóta elhatárolódom mindennemű Nintendo konzoltól.
  • PiciEri
    én is nagyon kivoltam akadva, mindig tokban van, egy karc nincs a külsején, meg sehol és mégis elrepedt :( és még csak nem is énvoltama hibás ebben :(:(
  • PiciEri
    hát én is fel voltam háborodva, főleg akkor amikor mondták, hogy ez nem tartozik gariba... ffúúúúú, megtudtam volni ölni vkit..már bocs de miazhogy nem tartozik gariba, amikor le sem ejtettem semmi, egy deka karc nincs a gépen, folyamatosan tisztítgatom, vigyázok rá mint a szemem fényére, erre mondja hogy 20ért megcsinálják.. na elmennek a..
    Amikor egy gépnek ien baja van, akkor az garanciális lenne, és legalább egy új gépet kellene adniuk a helyébe, sztem, de mindegy nem idegeskedem már ezen, csak az ára röhejes sztem, amit kérnek a szervízeléséért, annyiért durván 1-2 év múlva vadi újat kapok...
  • Sephi
    Ennyimmel nem csak en nyomulok de halistennek semmi baj meg.
  • KILLER2
    Én feketém így elrepedne idegrohamot kapnék. Nem bírnám ki, ha baja esne a Fekete Gyöngyömnek.
  • KILLER2
    Erről volt is régebben szó. Asszem ez valami típushiba. Lehet, hogy ki kéne cserélniük. Olvasgass vissza vagy inkább keress vissza, mert naogyn rég volt, de hátha találsz valami hasznos infót.
  • guardian hero
    Alapból szar, én is így jártam. Egyébként kötelességük lenne ingyen kicserélni garanciális időn belül, de nekem se tették meg, pedig elmentem a magyarországi forgalmazó cég igazgatójához is.
  • PiciEri
    sziasztok!
    nekem is van egyfehér ds lite-om és elrepedt hátul a nyitókájánál, vagyis ott ahol a felső kijelző fordul. Igaz ettől még használható a gép, de zavaró, hogy már nem teljesen ép a gép. 20e ft-ot mondtak rá a szervízben de azért már lassan egy újat kapok.
    Ezzel csak azt akartam mondani, hoigy vigyázzatok a tetejével, ne nyissátok túl, mert könnyen elpattanhat és erre nem vállalnak garanciát.
    Igaz én sose nyittottam túl, lehet, hogy ott alapból szarabb vagy gyengébb volt az anyag és ezért pattant el :(
  • Sephi
    Zelda Phantom Hourglass Release Date: Q4 2007 ?!?!?!

Mivan? Ez nem mostanaba kellet volna???
  • koryne
    Jaja, ezen én is gondolkoztam... Vitelezzük ki :D
  • Nexxuss
    ebbenm egyedül az a poén, hogy ez technikailag kivitelezhető lenne.