24434
Nintendo DS/DS Lite
  • Tinman #14246
    Dragon Ball Z: Supersonic Warriors 2

• james69holden
    van valami fasza verekedős játék ds-re?
  • turho
    Nemán hogy a pink DS nem sikk :)
  • orkenyid
    Az már nem jó az új moonshellhez, töltsd le a dpgenc-et (a legújabbat)
  • Tinman #14242
    A Munkanélküli Nindzsa Legendája... ütős és aktuális cím :-DDD
    Nem magyar fejlesztés? :-)
  • kisgabo
    naggyon rossz...
  • zola2000
    Kijött egy új rpg dsre: legend of unemployed ninja (u) kinek mi a véleménye róla?
  • KILLER2
    Igen, emg asszem kell még valami codec is. Nézd meg amkeresőben, régebben faszául be volt linkelve minden, ami kell.
  • james69holden
    ahha, köszi!
    BatchDPG az ami nekem kell?
  • orkenyid
    DS-el csak DPG-t tudsz lejátszani. (van hozzá konverter)
  • james69holden
    megjött a ds lite-om hozzá m3 ds simply-vel!
    felmásoltam a driver cd tartalmából a "system" mappát ill. a "moonshell"-t mint media-lejátszót a micro sd-re.
    (az "M3.G6.SC SAVE TO M3DS Simply SAVE Transform" és a "M3DS Simply ROM Trimmer" nem tudom mik, azokat fel se tettem)
    csináltam még két mappát, egyet Games néven, másikat Media néven
    Games-be behúztam a játékokat, a Media-ba egy .mp3 tracket illetve egy .avi fájlformátumú videót (előtte a videó felbontását a ds lite kijelzőjének méretéhez igazítottam, hogy kisebb legyen a fájl mérete)
    a gondom az, hogy míg a játékokat ill. az mp3-at hibátlanul futtatja, addig a videóformátumot nem ismeri fel (az .avi-t)
    "not supported file" vagy valami ilyesmit ír ki... alapból nem is támogatja az m3 ds simply? vagy valamit kell még ügyködnöm hogy elinduljon?
  • Oborzy
    Ma kaptam emailbe. Ingyen DS Lite meg mobilok....Nemtom mi igaz belőle aki akar regeljen be.
  • Sephi
    Jaj, ne kezdjuk mar megint. Ez DS topik! Nem beszelunk PSP-rol!

Kosz!
  • Borgi
    mindenbizonnyal
  • Rexor
    Most valahogy megfordult bennem a kérdés: "Érdemesebb lett volna PSP-t venni?"
  • petersz
    Csak a legjobb arcok tolják rózsaszínnel :) De komolyan.
  • Sephi
    Szeretnek idezni egy kozismert jatekbol :

Guybrush Threepwood : " But... but it's pink! "

LELE
  • turho
    Nem kizárt hogy pár napon belül lesz egy eladó DS szettem. Egy csak kipróbált Rózsaszín!! :D DS Nintendogs pack, egy M3 DS Simply (bontatlan, passcard is egyben) és egy bontatlan 2 gigabájtos Sandisk Microsd memkari (hozzá SD-re bővítő adapter). Csak a gép lett kibontva, ellenőriztem hogy működik-e. Egyben adnám el (vagy 2 fele szedve, ha a gép elkelt a többi esetlegmásik szett), DS: 22 k, M3+2 gigás kari: 32 k. Privi ha valaki most venne.
  • Borgi
    nemszereti gba-t
  • petersz
    Ez a simply tényleg olyan jó cucc, ahogy látszik? Mi benne a bukó? Mert túl jó eddig a kép...
  • Tinman #14226
    Electroworld nagyon trükkös... igaz, hogy 35k náluk a DS Lite, de minő véletlen, csak és kizárólag FEHÉR színben volt/van nekik ennyiért DS.

Ez főleg azért nagyon érdekes, mert ugye köztudott, hogy a feketék esetében nagyon ritka a használatból eredő törés.
  • KILLER2
    De ez töltúő alapján nem Litehoz van.
  • james69holden
    ds lite-hoz milyen tartó tokot/táskát/dobozt lehet kapni nálunk?
    576-ba néztem egy fajtát ("puha tartó tok" néven) de nekik épp nincs készleten...

hasonlóra gondoltam amúgy, lényeg hogy pici legyen és ne nagyon csúszkáljon benne a konzol...
  • KILLER2
    Köszi, végre megvan. Miondent átnéztem, kivéve ezt a helyet és nem találtam meg azt a kis lyukat, ahol bábbal át lehet menni. Köszi.
  • Sephi
    Melyen lent delen van az a helyszin a sok kalozzal es repulo meduza fejjel. Van egy hely ahol van egy bazi nagy vizeses. Abbol a szobabol lent jobra kell kimenni es haladni jobra... ott lesz egy szoba ahol belepsz es lo egy agyu majd megal az ido... ott kell ujra elinditani az idot.
  • Oborzy
    konzolium
  • KILLER2
    Castlevania: Dawn of Sorrowban tudna valaki segíteni? Megöltem Zephyrt, emgkaptam tőle az időmegállítást, de most fogalmam sincs, hogy hol és mit kell csinálom.
  • Borgi
    hátlol :P
  • turho
    Rábaxtál, mert de :DDDD és nem vettem észre hogy van mégegy? Én fax...
  • Thomas Hangmen
    Én vittem el a másikat:D (szintén 21-ért)
    5 perccel a vége előtt licitáltam rá( tegnap 22:20)
    Tudom, hogy senkit nem érdekel, de na!
  • turho
    Előttem csípted el :DDD
  • james69holden
    jah, vaterán vettem én is... 21-ért megkaptam ;)

más...

M3 DS Simply-hez nem tudjátok hol lehet a legolcsóbban hozzájutni?
  • Alblink
    Off:DSlitehoz elado:supercard lite+superkey.privbe kuldj ajanlatot ha erdekel.
  • Oborzy
    Vaterán lehet kapni 25ért fehér liteot.Én is ott vettem(kaptam).Vadi uj bontatlan.Ausztriából hozza a srác.3at szokot havonta.
  • guardian hero
    Németben hol lehet ennyiért kapni?
  • KILLER2
    Felbontásban a PSP a jobb, de játékélményben egyértelműen a DS a befutó.
  • aabelus
    de a meretehez kepest nem rossz a felbontas
  • aabelus
    koszi.. azert en azt mondom,hogy a psp a kiraly de ezt is szivesen kiprobalnam :)
  • KILLER2
    Ez kicsit engem is meglepett. Nekem elég kicsinek tűnik.
  • KILLER2
    # Top Screen: A backlit, 3-inch, transmissive TFT color LCD with 256 x 192 pixel resolution and .24 mm dot pitch, capable of displaying 260,000 colors.
    # Touch Screen: Same specs as top screen, but with a transparent analog touch screen.