Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ok sikerült köszi minden segítséget. Amúgy az 1.68as verzió most a legújabb?
Töltsük le az internetet!
kisgabo: COLUMNS
Previous Kernel Versions
26/07/06
ez mi?
lekapod, ráteszed a karira ( ami üres ), nyomvatartod felül R gomb, bebút, és frissiti magát... asszem.
de ablink jobban vágja.
26/07/06
ez mi?
lekapod, ráteszed a karira ( ami üres ), nyomvatartod felül R gomb, bebút, és frissiti magát... asszem.
de ablink jobban vágja.
Nekem a EZ4 Lite (kártya) szoftverének legújabb verziója kéne. Lehet, hogy én vagok a hülyes, hogy nem vettem észre, de én ezeken a linkeken nem találom.
egy játék nevében ha segitenétek.
GBA cucc, valami SEGA származék, tetris jellegû, szines köveket kell egymásra rakni... mi lehet?
thx.
GBA cucc, valami SEGA származék, tetris jellegû, szines köveket kell egymásra rakni... mi lehet?
thx.
http://www.sosuke.com/ezflash/viewtopic.php?t=719
ezen nézegess inkább
ezen nézegess inkább
Innen melyiket szedjem le? Amúgy amint észrevettem az összes hivatkozás az ezflash.cn-re mutat
Én egybõl átnevezem 😊
Végre
Megy.
Nem fast boot-tal anem normál betöltéssel írtam ki és elindul. 😄😄
Megy.
Nem fast boot-tal anem normál betöltéssel írtam ki és elindul. 😄😄
Ti átnevezitek a játékot amikor rárakjátok?
Jimi Hendrix
Ja nekem is kéne az új fw. Amúgy nem tudoja valaki, hogy mi van az oldalával, esetleg van-e új oldala vagy valami tartalék vagy ilyesmi?
Metroid nekem se mentett de sztem ted fel az uj frirmwarewal-t,mert nekem mar muxik.
Jimi Hendrix
Abba semmi sem kell, mert beépített memos. Most még csak 4 Gb-es van belõle, de lehet, hogy késõbb nagyobb is lesz. A moonshell meg elméletileg fut rajta, de nem próbáltam, mert nem érdekel.
Xbox Live gamertag: kilencnad
ja, mert e mentéseket folyamatosan javitják a firmwarewal. az akadás meg a lassabb ( 60* ) micro sd ramnak köszönd.
a g6 beépitett memós, 512 mb, és 80 usd körül van, mig az ez4 40 usd.
a g6 beépitett memós, 512 mb, és 80 usd körül van, mig az ez4 40 usd.
Minden megy csak néha akad és pl a Kirby Power Paintbursh nem ment aztán most a Metroid Prime Hunters sem akar menteni és a Metroid Prime Pinball is eléggé akad.
Én a G6Lite-tal teljesen meg vagyok elégedve. Mentések rendben, lassulás nuku. Akinek nem kell filmre/zenére, annak tökéletes.
Xbox Live gamertag: kilencnad
Szerintetek melyik a legjobb Flash kártya Liteba? Mert az EZ4 Lite tényleg nem nagy szám. Sok gond van a mentéssel.
Lesz sim sity 3000 ds-re,megnezem majd,de annyira nem erdekel.
Jimi Hendrix
Ja jól 5vözték a körökre osztott stratégiát a hagyományos starfox szerû lövöldözéssel, az érintõkijelzõt is jól használja, csak a +jelenítése lehetne jobb is.
A
igen, elég jó. olyan 7-8 között értékelik a gamer lapok.
khumbula
Kurvajo lett,bar sokat nem gameltem vele,de sztem 10/9et megerdemel,es ez foleg az iranyitas,meg a hangulat miatt,mert kurvajol eltalaltak,sztem nagyon jo.
Jimi Hendrix
supercarddal is lehet.
khumbula
szvsz elég nehéz irányítani.
khumbula
bizony. sose volt ez másképp😊
Nem tudom, hogy ezzel mennyire mondok újat, de az EZ4 Liteon futnak a GBA játékok és menteni is lehet.
killer:
http://users.on.net/~rodney_lucy/EzMngr/EZ4_20060819.7z
http://users.on.net/~rodney_lucy/EzMngr/EZ4_20060819.7z
Nem. Ezt más honnan szedtem le(by Legacy).
Nem tudja valaki, hogy mi lett az EZflash oldalával? Nem jön be és nem tudom leszedni a játékok feltöltéséhez szükséges programot.
q2w3: tudom, mi az az M3, ember 😊
Az új M6-oson szinte senki nem, jár még.
M3 Perfect Adapter(nem M3-as aútópálya)(ebben csak néha van dugó 😄)
próbáld az M5-ösön
mert az M3 egy autópálya
Én vagy 5 helyrõl 5 félét leszedtem, de egyik se indul M3-on.
Szerintem már megvan neki 😊
Te honnan szedted le?