24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#14287 Ha ezek a jobbak akkor .... -
Kalozoner #14286 Hát sorolom amiket toltam:D : Def Jam fight forNY, BiA Dday, Burnout,Chili Con,Fifa street 2, F1 2006, Figt Night Round 3, Gta LCS;VCS, Moh Heroes, Monster Hunter, NFS: Carbon Own The city, King Kong, Pop, Pursuit Force, WRC rally, Rocky, Lego Star wars.... És a kedvencem: Splinter Cell Essentials..... Ezek jutottak eszembe, bár a gépemen vannak még de ezek a jobbak... -
#14285 "kezd egyre kevésbé lenygözni a N legújabb konzola" - ebből gondoltam hogy van valami mégiscsak :)
Én most szereztem be és le vagyok nyűgözve csak ezért kérdezem.
Bár meg vagyok picit ijedve, mert néztem release list-eket s nem sok játék jön rá, legalábbis ign-en nem sokat láttam, meg azok közül sem sok érdekelt.De legalább így van időm azokat teljesen kijátszani amik érdekelnek, sorry az offért. -
#14284 Nekem semmi. Előbb-utóbb úgy is veszek, mert Metroidra nagyon kíváncsi vagyok. -
#14283 Ejnye no, mi bajod a Wii-vel? :) -
#14282 Te szoktál játszani rajta? Mit? -
Kalozoner #14281 Hát ezt a "vitát" nem lehet eldönteni...Mind2-őnek megvannak előnyei hátrányai(bár DS-el még nem voolt dolgom de egyszer a kezembe veszem mostmár)...Nekem PSP-ém van.. PL: vettem hozzá tokot, távírányítót és beraktam az övtáskámba-->Zenére tökéletes számomra...
A lényeg ennek a handheld harcnak sztem nem lesz vége még egy darabig az tuti, nekünk az a jó ha versenyeznek, és jobbnál jobb játékokat adnak ki hozzájuk.... -
#14280 Oda igen, de akkor már inkább LCDTV. Ha annyira akarok filmet nézni, a DS is megteszi, de akkor én még sosem néztem így filmet és nem is akarok. Filmet TVn kell nézni, azt arra találták ki. -
#14279 A film nézésre nem tudtok semmit sem mondani... Oda muszáj a bazi-képernyő. -
#14278 PSP elég nagy lett. Az vele a baj, hogy jó graf meg szép kép, de utazás közbeni használatra nem igazán alkalmas mérete és kevés játékideje miatt, otthon jó, de akkor meg már ott van a PC, XBOX, XBOX 360, PS2, GC, Wii, meg ami tetszik és árban nincs messze tőlük. MP3ra meg szeritnem egyenesen borzalmas. Ez egy játékgép, minek bele MP3 főleg, ha akkora mint egy tégla. Múltkor látom, csávó sétál az út mellett, megy neki a zene és azt is tudom, hogy PSPről, mivel majd kiesett a zsebéből, mert alig fért bele. -
#14277 " PSP ezzel szemben nagy, a vak is látja, hogy egy "vén" csákó ott gámál a PSP-vel. "
mondjuk, minek foglalkozol velük? sokan a telefonjukat csókolgatják, vagy mp3 üvöltetéssel múlatják az időt. -
#14276 Hát körülnéztem PSP téren. Először nagyon megtetszett, szép, jó meg minden, de most, hogy megnéztem a játékokat... Kb van 4 játék ami érdekelne, ebből 2 megvan rendes konzolra. Egyetlen nagyobb érv az a PoP Revelations, mert PoPt azt miden helyzetben szívesen játszok, de a többi nem nagy szám. Maradok a DSnél még egy ideig. -
#14275 2 akksival meg bírod 7-8 órát.
Vegyük azt ha vonattal megyek Pestre... nekem ez majdnem 4 órás út vonattal, tehát visszafelé már jó esélyem van rá, hogy bámulhatom az elsuhanó tájat.
DS-el nincs ilyen gondom... egy akksi, egy feltöltés és még hazafelé sétálva is jut mp3-ra energia.
A másik pedig az, hogy a DS kicsi, ha kellemetlennek ítélem meg a helyzetet akkor szépen felteszem keresztbe a lábam, nekidőlök az ablak felőli falnak és a kutya nem látja, hogy most én éppen a telóm buzerálom vagy a PDA-m. Már pedig PDA-ra saccolnak hiszen egy stylussal ezerrel böködök, így nem kellemetlen a DS-el szórakoznom.
PSP ezzel szemben nagy, a vak is látja, hogy egy "vén" csákó ott gámál a PSP-vel. -
#14274 Ez is igaz. vegyél 2 aksit. -
#14273 Igy van.
Viszont! Kemeny 2-3 ora utan ujra kell tolteni a PSP-et szal egy film utan szerusz! -
#14272 Pont ezt mondtam. -
#14271 Nintendo DS (Lite) Vs. PSP
Sokakban felmerül a kérdés: Melyiket válasszam? Melyik a jobb?
Nem az most a célunk hogy eldöntsük melyik a jobb, mivel ezt nem lehet eldönteni. Ez szubjektív. Viszont azt megtudjuk mondani, kinek melyik lessz hasznosabb...
A Nintendo DS alapvetően egy játékgép. A DS követte a Nintendo üzletpolitikáját miszerint, a játékélmény tovább fejlesztésére kell a hangsúly fektetni és nem a grafikai fejlesztésekre. Hiába a PSP jobb grafikája, a DS egyértelműen jobb játékélményt nyújt a dupla (egyik érintő) képernyőjével és a Nintendo Wi-Fi szolgáltatásával.
A PSP játék szempontjából azért még mindíg ott van a szeren, a grafikai szebb mint a DS-é. (természetesen itt is ott is működik a 3D-s grafika de a PSP-nél kidolgozottabb, szebb, élethűbb) A PSP viszont nem csak játékgép, hanem multimédiás lejátszó is, tehát nézhetünk rajta filmeket, hallgathatunk MP3-akat...estébé.
A DS-el is nézhetünk filmeket, sőt zenéinket is meghallgathatjuk, de ehhez szükség van különféle programokra (pl. Nintendo DS Media Player), továbbá a DS nem rendelkezik beépített memória kártya olvasóval, mint a PSP. (a problémára megoldást nyújt például a tőlünk is rendelhető M3 DS simple kártya)
Tehát végeredményül: azoknak akik számára a játék a legfontosabb, mindenképp a DS-t ajánljuk. Azoknak pedig akik a filmnézésre és zenehallgatásra is adják a voksukat, válasszák a PSP-t.
S ezzel kívánjuk rövidre zárni a vitát. ;)
Forrás: NiDS -
#14270 Tamogatom. -
#14269 PSP és DS közötti kélönbség az én szememben:
A DS a játékélményre ad. Inkább jópofa, mint komyoly játékok vannak rá. Itt inkább ügyességi játékok vannak, meg hasonlók. Ez egy kis szórakoztató játék, ha az ember unatkozik.
A PSP egy drágább, nagyobb teljesítményű gép. Ahogy a Sonytól megszokhattuk, adott a kinézetre (némileg) és tele van rakva mindenféle extrával. Ez inkább a PS2höz hasonlít, mint a DShez. Maradt a jó graf, viszont a játékélmény nem olyan jó, mivel erre nagy, komoly játékok készültek, amik inkább nekiülősek, így aztán nem igazán alkalmas unalmas 5 percek kitöltésére, hanem ha van egy óra szabadidőd, akkor veszed nagyobb haszsnát.
Nekem DSem már van, de megtetszett a PSP. A kettő között különbséget nehéz tenni, mivel nem igazán sorolhatók egy kategóriába. Mindegyik másra van kitalálva. Szeitnem az az igazi, ha mindkettő van. Telán én is ilyen leszek (legalábbis remélem, hogy lesz megfelelő áron). -
#14268 De, figyelj egy nextgen konzolon nem csak játszani tudsz... Ott a beépített MP3 lejátszó, és filmeket is tudsz rajta nézni, stb. -
SirArcheer #14267 Nekem volt PSP-m.
Szebb játékok vannak rá ez tény, de nem kötnek le igazán.
DS-re messze jobb a játékfelhozatal. kb 900 /romok szerint/ mindenki talál amit szeret.
Az érintőképernyő meg nagy újítás sztem.
PSP max 55eFT 2 GB karival.
-
#14266 Ok. -
#14265 Gyere MSN-re... -
#14263 Vettem is 360at, csak én 110ért. Privátban nem tudnál engem beavatni ilyen olcsó PSP dolgokba? Mert lehet, hogy veszek egyet, de minnél olcsóbban szeretném megoldani, warezképesen. Most elsősorban használtban gondolkodok. -
#14262 45k-ért van már PSP :) 81k-ért meg Xbox360-at veszek, LoL! -
#14261 PSP most nekem is megtetszett, de hát elég drága. Nem kiscsávó modja nekem, hogy el akarja adni (asszem aznap szerzett) PSPjét, mert telefont akar (nem mint hogyha az nem lett volna neki elég jó, de hát ő tudja). Elkezd nekem magyarázni, hogy fel van törve és akkor lehet rajta futtatni memkártyáról játékokat (nem mintha tudott volna újat mondani) és ez milyen jó és a boltban lévőkön új FW van és azt nem törték fel és ahoz venni kell és boltban enniy meg anniy és ő ezt most 81.000ért adja és hogy én ezzel milyen jól járok. Ti nem gondoljátok, hogy ez egy hasznát alapcsomag PSPért asszem másolt játékokkkal meg mittoménmekkora memkáryával kicsit sok? De most, hogy nézem az árakat lehet, hogy veszek egyet Wii helyett, mert kezd egyre kevésbé lenygözni a N legújabb konzola. Bár egyszer úgy is kell metroid miatt, de ez a PSP komolyan elkezdett érdekelni. Bár a DSt sosem adom el. -
#14260 Joeystation konzolbolt
Nyugati Átjáró Üzletház
1065 Budapest
Bajcsy-Zs. út 63. vagy Jókai u. 40.
(a Skála Metrótól 1 percre!)
-
#14259 Gondolom Te memóriakártyáról játszol, viszont az UMD zabálja az akksit. -
thebluesnote #14258 Ja, meg hogy valami DS is legyen. Bomberman-t mindenki nyomjon multiban, főleg a "hangra robbantásos" módnak van murva nagy fílingje, amikor a menet végén, egyre feszültebb helyzetben mindenki egyre vékonyabb hangon ordibál...(végül inkább már sikoltozásra hasonlít...)
Sz'al jó játék, még mindig (gba-s verzió után) -
thebluesnote #14257 Jee, PSP-bashing ismét.
A laptopod és a PDA-d mennyi üzemidőt bír? Mennyibe kerülnek? A laptopod mekkora? Hány kiló? A PDA-ra milyen játékok vannak? -
Kalozoner #14256 Na hát azért ilyet én nem mondanék.... 2 és fél óra nekem ha proci 333mhz-en van(222 az alap) vagy több...egyébként non-stop 5 óra játék...Nem kötekedés képpen egyáltalán... -
JiBBeRiSH #14255 Hova szól a gari? -
#14254 Hát aki szeret a konnektor tövében sátrat verni, annak PSP mászhev.
Akkor inkább laptop, vagy egy jobbfajta PDA.
Persze, persze kellene nekem is PSP, meg is venném, de a lényegét veszti el ezekkel a 3 órás akksi időkkel. Volt nálam 4 napig egy PSP, kb. 4 hónapos volt... iszonyat színvonalas gámák vannak rá, állkoppantó küllemmel, de 2 és fél órát folyamatos játékkal nem bírt.
Nagy csalódás volt :-( -
#14253 Engem a nagyképernyős, hordozható, fekete Sony csábítgat -
#14252 Gyorsan meguntad :/ -
#14251 Eladó egy fekete Nintendo DS Lite!
Karcmentes készülék, semmi sincs kibontva!
Csak az alapgépet adom! Egy-két hetes! Egy év garanciával!
Ár: 32 000.- -
#14250 /sárgul, kékül, zöldül az irigységtől. Én is akarok, eredetibe olyat -
#14249 FF VI most jott meg!!! -
#14248 Hát megnéztem a gamet, nem jött be... döbbenet, hogy ilyen FF VI Advance GBA és FF III DS árnyékában ilyennel kijön egy cég :-S -
#14247 LOL ezen a címen már én is borultam egy jót :D Elképzelem az első kvesztet: "Menj el a munkanélküli segélyért :)"