Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

frissíteni kéne freeman siteján a wifi friends kódokat.Mostmár a Star Fox-on is lehet tolni.

gp32
ááh én meg a MARIO BASKETBALL-T legalábbis, az angol verziot, spet 11., a japán már kin van asszem

Én a Zeldát várom

Tinman
Egyértelmû, hogy külföldrõl rendelem :-) A gépet azt azért nem :-)
"Vén" fejjel jobban várom, hogy FF 3-at DS-en játszhassak, mint a mocimat :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

CSOCSO
nincs mit
csocso, grat a segédlethez, és köszi, most tettem fel pár rövidebb klipet a kislányomról a DS-emre. Így könnyebben megmutathatom a barátaimnak, szal thx 😊

khumbula

amerikában, EU-ban 2007

Tinman
Nagyon köszi hasznos volt, sõt segítettél dönteni... csak akkor veszek DS-t ha lesz full angol FF. Igen, FF mániás vagyok...igen, ennyire :-)
Ha jól sejtem ez nov. 18 :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Csibe001
Uhh O_o tényleg nem most...

Csibe001
MIkor lesz EUR , USA release?Mert ez így nem az igazi 😊

Banyapapa
jáccott valaki a mario&luigi partner in time-al?
Mire jok azok a bean-ek? (kis X van a földön ahonnan elö lehet kaparni a kis marioluigivel😊

Ilyesmi lesz tõle 😊

Tinman
Ha kipróbálod feldobom a backup oldalamra, de akkor nincs menekvés teljes beszámoló pls :-)

kisgabo
van patch? link?

Tinman
És próbálta már valaki az angol patch-et hozzá? Nagyon gáz?

petersz: Miket ajánlanál még?

Köszi a válaszokat!

Én nem tudok, de lesz itt pár ff fan, akik majd mesélnek. Addig írd be alulra, hogy Fantasy és olvasgasd a korábbi postokat. Az ff mellett vannak még azért nagyon erõs staffok a gépre, úgyhogy jól jársz vele.

khumbula

kisgabo
még nincs english FF3, csak átok japán nyelven... de azért van más is, amiért érdemes gépet venned.

Tinman
Tisztelet!

A Final Fantasy III képeket nézegetve úgy döntöttem, hogy jövõ héttõl NDS tulaj leszek.
Mivel más egyelõre nagyon nem érdekel csak az FF, ezért jó volna ha valaki mesélne pár mondatban a játékról, mivel csak emiatt érdekel a DS.

Sziasztok!

Még mindig van egy pár csecsebecsém, ami eladó:

-DS Lite (Fehér) karcmentes, képernyõvédõkkel (1,5 hónapos gép) + 2 éves nemzetközi cseregarancia + Tok (38000HUF)

-Animal Crossing: Wild World (Dobozzal) (8000HUF)
kisgabo
kérdés, pls help. <#worship>

mk4 mini kártya mellé most G6 lite van. Az mk4 mini tetején van ugye 1 kapcsoló gba/nds mód. Ha GBA módban van a kapcs, a G6 manüje azonnal indul. Ha NDS módban, akkor ugye bejön a DS lite eredeti menüje ( idõ/fényerõ,slotok..) ott is ki lehet választani MK4 mini. klikk.

Bejön ugye a fekete képernyõ, ahol Press A / B, a "B" lenne az, amikor a gba slotban csücsülõ karit kellene inditania, de befagy.... ez4 lite karinál indult a kártya NDS menüje.

Azért lenne fontos, mert gba módban nincs a LITE menüje, és nincs lehetõség állitani pl fényerõ, nds módban igy meg nem boot-ol.

hm😊
kisgabo
ez4 lite eladóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó.

deep
43$ a kártya, és a postaköltség felével valamint 210 ft-os dollárral számolva 15000 Ft.
Mennyi?
deep
Egy csellengõ supercard LITE keresi gazdáját, befogadja valaki?
Sziasztok,

öcsém elcserélné a kifogástalan állapotú PSP-jét, 3 eredeti játékkal egy jó állapotban lévõ NDS-re, kiegészítve a szükséges kártyákkal. Inkább lite kellene neki.

khumbula

Priv ment

radeer
.: Közhirré tétetik :.

Ma este nosztalgia bulit csapunk NDS fanoknak ( sört mindenki maga mellé tegye ), akik már régen nyomultak Mario Kart-al. Freeman-el dumáltunk mi lenne ha a ma estét egy kis gokart-al ütnénk agyon.

Akinek van kedve egy kis versenyhez azoknak gyülekezés este 20h -tól.

IRC server : EFnet , csati : #mkhun
Aki nem talál IRC-re az majd kap egy linket amiben megkapja a pass-t egy privat chatbox-hoz amiben csak mi leszünk ( ehhez küldjetek egy privát üzit nekem 20h-ig) , de az IRC jobb lenne azért 😊

Na ha van kedvetek gyertek Mario Kart-ozni este ..
Lesz TeamSpeak is tehát kommunikálni is tudunk...

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

kisgabo
GBA-n megy valamelyik moonshell???? pls help.

Csibe001
Látom hozod a formád 😊

Csibe001
Ennyit bír?Kicsit erõsebben nyitom ki ill csukom be s már törik is?
Hát a régi ds sokkal strapabíróbb az tuti.De mind1, s mivel nincs lite-om így csak amiket látok ill hallok az alapján írom a dolgaimat.

kisgabo
pls help.

hogyan inditható mooonshell GBA módban, v gba-n?

kisgabo
szerintem tökkéletes...

Szerintetek milyen az mp3 minõsége moonshellel? Ismertek valamit, amivel jobb lehet?

khumbula

annyit azért nem ér

khumbula

kisgabo
nem gyenge, ennyit bír a mûanyag, nem acél.
tervezési hiba, a régi ds 3 ponton volt rögzítve, 2 kart le lehet törni ha akarod, és ottmarad ha ügyelsz..

eBayen kapható... 18 dollár ;-(
no flamewar. inkább azt mondjátok meg, hogy kihazánkban kapható-e ilyen zokni.

khumbula

Baromság!
Csibe001
Ez butaság.Mit óvatoskodjak egy kézi konzollal?? O_o
Köztudott, hogy gyenge minõségû a lite sajnos.

kisgabo
ésszel kell a kijelzõt hajtogatni...

Én is csatlakozom azokhoz akik HA lenne a régi DS új kijelzõvel akkor csak és kizárólag olyat vennének! ^_^ Akármennyire szép a Lite, a régi DS mellett egy rusnyaság ;-D
Csibe001
Nos a design-al nincs is baj csak a minõség...

Jellegtelen mûanyagdoboz? Szvsz ennél a letisztult formánál nehéz elképzelni jobb dizájnt...

khumbula

deep
De bizony😄
Én pl. sose láttam szebbet😄
Szerintem vetekszik egy mûanyag tolltartóval a kinézete. Persze ez szigorúan magánvélemény, és tudom hogy erõsen kisebbségben vagyok vele 😊
Aki elejti az meg is érdemli, hogy kettétörjön!