24434
Nintendo DS/DS Lite
  • Tinman #14412
    EREDETI Golden Sun 2 GBA játékot vennék, ha jó állapotban van nem jársz rosszul ;-)
  • rnd
    Eladnám pár DS játékomat: Puyo Pop Fever (4000Ft), Polarium (2500Ft) és Mr.Driller Drill Spirits (3000Ft). Mindegyik gyári dobozban, leírással, makulátlan állapotban.
  • Borgi
  • orkenyid
    Hogy értve?
  • kisgabo
    wáooooooooooooh....

akkó ezt meg is beszétük. :)
  • orkenyid
    12e
  • kisgabo
    kp-s ár? :)
  • orkenyid
    Az is megvan még :P
  • kisgabo
    és az acce kard? :)
  • orkenyid
    DS-X még mindig eladó (20k, postát fizetem)!
    Csere konzolra, GC játékra, SD-kártyára érdekel!
  • turho
    Simply az passcard is egyben, hiszen abba a slotba megy, ergo semmi más nem kell. Cserébe minden van ami szemszájinger, kivéve gba game.
  • jax
    Ok, köszi.
  • kisgabo
    akkor mást nem.
  • jax
    Lenne egy gyors kérdésem: Van egy régi DS-em (nem Lite), és ha veszek hozzá egy M3 DS Simply nevű okosságot meg Micro SD kártyán akkor már nem kell mást venni? Úgyértem, h Superkey, supercard meg ilyesmik?
  • Sephi
    Mar megint mirol van szo non-stop baze...
  • testerlnx
    okok. köszi!
  • orkenyid
    A régi "passme" kártyák elég sokat fogyasztottak.. az új passcard meg gyakorlatilag semmit mert indítás után (majdnem teljesen) kikapcsol.
  • KILLER2
    Nincs semmi baj a flashel, de a passcard jobb.
  • testerlnx
    Öööö, én hagyom magam meggyőzni... Mint múltkor is, mikor az jött ki, hogy milyen jó a flashme :) ... és flash-eltem, mondjuk nincs semmi bajom vele.
  • KILLER2
    Nem mindegy, hogy 4 órát vagy 4 óra 15 percet játszol? Azon már ne múljon, viszont így ha valami baja lesz, akkor ott a garancia.
  • testerlnx
    Aham. Most tervezek beszerezni majd egy SLOT1-est... Nem kötözködés képpen (csak mert nem értek hozzá), régen is volt passcard, mégis azt javasolták, hogy flashme-zek, mert így nem fogyaszt pluszban a passcard...
  • orkenyid
    Mert a SLOT1-es kártyák alapból mennek minden DS-el, a SLOT2-esekhez meg van PassCard.
  • testerlnx
    Úgy látszik lemaradtam vmiről... Miért felesleges a flashme?
  • orkenyid
    Nem lehet mindet.. de tényleg felesleges.
  • Borgi
    lehet, de nemkell. ^^^
  • testerlnx
    És mindegyik Lite-ot lehet flash-elni?
  • testerlnx
    Mi a rák van az M3-al? Az m3wiki nem érhető el, az www.m3adapter.com pedig vmi régi állapotban leledzik :(
  • KILLER2
    Pontosan.
  • xAttilax
    Hy!
    Segítsetek nekem 1picit, van egy M3 perfect SD-m amit gbm-hez használok, de most akarok venni 1 ds lite-ot és tökéletesen +vagyok elégedve a kártyával... ha veszek hozzá egy passcard-ot akkor elvileg DS-nél sem lehetnek gondok.. úgye?
  • Oborzy
    M3 simply érdekelne PHM.Pm küldj rám lécci.thx
  • orkenyid
    DSOrganize, DSDoom fut, csak patchelni kell (DLDI-patcher) :)
  • KILLER2
    Akkor most ismét megkérdezem. Kétezik a világoolyan SNES emu DSre, ami jó SuperCard Lite-ra és futtatja a Super Metroidot?
  • PHM
    Az eddig általam kipróbált játék mind futott az M3 Simplyn.
    Sajnos a homebrew támogatása viszont nulla.
    (DSorganize,DSDoom,stb.nem fut,SNES emu fagyogat.)
    256M Kingmax,512M és 1G Kingston-ezek biztosan jók bele.
    Egyébként még mindig eladó az M3 Simlym...
  • iceclimber
    Kösz a tippeket, az M3 Simply szimpatikusnak tűnik. Vannak olyan címek, amelyek nem futmak rajta? Mekkora mamkártya ildomos hozzá?
  • Tinman #14378
  • zola2000
    Áááááá letöltöttem kipróbáltam: rayman raving rabits ds, és ÁÁÁÁÁÁ szuper. (nem kell aggódni nem örültem meg, a hangok is ezt mondják xD)
  • orkenyid
    512MB nekem elég, feltéve ha nem rakok rá zenét...
    20-ért vagy 4GB+2GB-os SD kártyáért vihetitek :)
    Konzol (SNES, N64, moddolt GC, stb...) is érdekel!!!
    (Acekard is van, de azt pénzért nem adom, mivel foggalmam sincs mennyibe kerül)
  • vegytek
    a ds-x jó csak,
    - drágácska
    - csak 512MB
    + viszont, nem kell aggódni a mem.kártya hibájából adódó lassulásokkal
  • orkenyid
    DS-X :P
    Amugy ha a legolcsóbban akarod akkor M3 Simply (~12e + microsd)
  • iceclimber
    Sziasztok ! Newbie vagyok DS-ben, ezért némi lámaság present. Vásároltam gazdaságos DS Nintendogs bundle pack-ot. Mit javasoltok, melyik flashcard-val tehetném még olcsóbbá a kicsike használatát? Melyik a legjobb kompatibilitás illetve saját tapasztalatok alapján,, illetve honnan lehet ezekhez hozzájutni? Please help, a labradorom egy kicsit gagyi, ha ránézek pl. a NSMB vagy a M:PH scanjaire...