Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
GBA SP világosabb változata?
pls hlp.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
khumbula
Akárhogy csinálod, szar lesz a minõsége és akad vele.
A batchdpg tökéletes 😊
tinman: hibajavítás + pár új fícsör van az 1.41-ben. feltettem, mûködik jól.
a dpgtools-t nem néztem (ami ugye valami videobasz), de nekem a video tökéletesen megy a la csocso.
khumbula
Írtam egy másikat, de az újabb... szerinted jobb is? /Mert ugye új nem feltétlenül = jobb :-) /
Még semmim... ezért érdeklõdök, mert 70 ezerrek játszok és nem akarom, hogy valami ne legyen jó... fõleg GBA Final Fantasy-k érdekelnek.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
khumbula
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
volt ijen uj szupermarionális, nemdeugyebár?!
porki fagyok fállalon
Lehet kitaláltak valami jó kis védelmet...
khumbula
porki fagyok fállalon
Ha G6 lite mellett voksolok, akkor abba kell majd beletennem a Passkey 3 kártyát ? <#lama>#lama>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
khumbula
Olvasom közbe a topic-ot a 76.-oldaltól, de már kifolyik a szemem :-(
Remélem utolsó kérdésem:
Alapgép + G6 Lite + Passkey 3 + 1 GB-os Kingston micro SD kártya + kártyaolvasó kell az örömködéshez? /Eredetiben csak a Final Fantasy III (U) érdekel, remélem ez bocsánatos bûn./
Ha a G6 lite 512 MByte-os akkor is kell vennem micro SD kártyát?
Play-Yan - szart se ér, csak filmek/mp3 lejátszására jó GBA módban. (még egy GBAMP is sokkal jobb, az pedig csak 2-3e ft, és megy rajta a moonshell)
Kisgabo: RTC csak GBA-hoz kell, DS játékokhoz egyáltalán nem.
Húha... errõl még nem is hallottam, pedig napok óta a témára álltam.
Ez újabb, mint a Passkey 3? Hol lehet ilyet venni idehaza?
khumbula
G6 ugyan fix memóriás ( 512 mbyte ) de gyors, real time clock-os, nem akadnak a játékok, és kúltúrált a menüje.
Az m3 lite-ot nem ismerem nekem a minisd-s van ami a sima ds-be tökéletesen megy.
Melyiket vegyem meg /Faq-ot átolvastam!/:
M3 lite? /18k/
vagy
Play-Yan /24k/
vagy
G6 lite 4Gbit /20k/
Gondolom Passkey-bõl az NDS Passkey 3-at ajánlott ugye?
Kérlek segítsetek... azért nem kevés pénzrõl van szó, nem akarok rosszat venni.
/Ami a lényeg pl. hogy a GBA-re megjelent Final Fantasy-k gond nélkül menjenek./
Köszönet!
khumbula
Nem baj, ahogy a screenshotokat néztem ez 3d-s gama nds-en is, szóval akkor inkább már a pc...
Én még PS2-ön, N-gage-n és Pc-n játszok... amikor idõm engedi.
A link amit Csocso a faq-ban adott moonshell-hez nem mûködik. A fenti linken viszont újabb verziójú moonshell van (1.41). Próbáltátok már?
Tolhatom fel majd nyugodtan az új masinámra? /láma... inkább kérdez és köszöni/
A döbbenet az, hogy FF-re voltam rákkatanva, de addig sem bírom ki :-)