Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ennek a shigeru miyamoto-nak milyen kis csíkszeme van 😊
kisgabo
olvasd újra a kérdést lúzer, és ha van értelmes közlendõd, írd le, ha nincs, rúgd ki végre magad alól a stokit.

www.walmart.com?

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Biztos vagyok benne, hogy töredéke a repülõjegy árnának...
kisgabo
ismerõs megy ámmerikába. tudtok pls webcimwet, ahol megleshetem mennyi most a
GBA SP világosabb változata?

pls hlp.

Rip
Most nézem, hogy már megjelent a Nintendo DS Browser japán változata. Próbálta már valaki?

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

köszi, maradok annál.

khumbula

Én néztem, a dpgtools az egyszerûen szar 😊
Akárhogy csinálod, szar lesz a minõsége és akad vele.
A batchdpg tökéletes 😊

én 34 vagyok és sok ds játékkal szívesen játszom.

tinman: hibajavítás + pár új fícsör van az 1.41-ben. feltettem, mûködik jól.
a dpgtools-t nem néztem (ami ugye valami videobasz), de nekem a video tökéletesen megy a la csocso.

khumbula

kisgabo
de, ezért ne is vegyél. idõsebb magyar a kocsmában fexik. legyen az a példád.

Tinman
A moonshell linkje ami a faq-ban van nem mûködik.
Írtam egy másikat, de az újabb... szerinted jobb is? /Mert ugye új nem feltétlenül = jobb :-) /

Még semmim... ezért érdeklõdök, mert 70 ezerrek játszok és nem akarom, hogy valami ne legyen jó... fõleg GBA Final Fantasy-k érdekelnek.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

CSOCSO
mi nem mukodik es miert nem?

mid van???
egy szép, nagy, kövér magyar sztereotípiát sikerült megfogalmaznod. nem.

khumbula

hy a nintendo ds lite a kissebb korosztálynak való??vagy nem....?

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

"nintendo updated the sdk cart read routines. wait until flashcard makers fix their loaders then this game will work."
kisgabo
lehet addig tolni a GBA változatát.

Csibe001
Meg még a Rub Rabbitsnél is.Sztem nem védelem lesz csak firmware frissítés ahogy azt borgi is mondta. ^^

A Tetris DS-nél volt ilyen.
Borgi
szerintem az östes kártyára egy firmware frissités lesz a megoldás... optimista vagyok 😛
volt ijen uj szupermarionális, nemdeugyebár?!

porki fagyok fállalon

"IRC-n azt írják, hogy semmin sem indul egyenlõre a Lego Star Wars 😞"

Lehet kitaláltak valami jó kis védelmet...
kettõ slotja van a ds-nek. a felsõ, a kicsi az nds játékoknak, ide megy a pass, az alsó, nagyobb a gba slot, oda megy a g6, vagy a supercard vagy m3, stb. Ez utóbbiakbol két alaptípus: saját memóriás vagy a másik, amibe még neked kell venned memóriát.

khumbula

Borgi
a gépbe 2féle kártxya is mehet egyszerre, mind2-õt a gépbe (ds)-be kell amjd pakolni 😊

porki fagyok fállalon

Tinman
<#worship> Nagyon köszönöm srácok!

Ha G6 lite mellett voksolok, akkor abba kell majd beletennem a Passkey 3 kártyát ? <#lama>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

g6 lite-ban van saját memoria, nem kell hozza külön. hátrány: csak 512 van benne.

khumbula

Ha G6 lite-ot veszel akkor nem kell SD kártya. (nem tudsz belerakni semmit)

Csibe001
IRC-n azt írják, hogy semmin sem indul egyenlõre a Lego Star Wars 😞

Tinman
Köszönöm!
Olvasom közbe a topic-ot a 76.-oldaltól, de már kifolyik a szemem :-(

Remélem utolsó kérdésem:

Alapgép + G6 Lite + Passkey 3 + 1 GB-os Kingston micro SD kártya + kártyaolvasó kell az örömködéshez? /Eredetiben csak a Final Fantasy III (U) érdekel, remélem ez bocsánatos bûn./

Ha a G6 lite 512 MByte-os akkor is kell vennem micro SD kártyát?

MK4-key, MK4-mini, Passkey 3, Superpass, stb... - ez mind ugyanaz, ugyanazt tudja...
Play-Yan - szart se ér, csak filmek/mp3 lejátszására jó GBA módban. (még egy GBAMP is sokkal jobb, az pedig csak 2-3e ft, és megy rajta a moonshell)
Kisgabo: RTC csak GBA-hoz kell, DS játékokhoz egyáltalán nem.

Tinman
MK4 key?

Húha... errõl még nem is hallottam, pedig napok óta a témára álltam.

Ez újabb, mint a Passkey 3? Hol lehet ilyet venni idehaza?

keresd itt deep-et, neki van most eladó origi supercard lite. nem tudom amúgy az hogyan áll gba-kkal. ha jó tudom a gond nélküli gba futtatashoz az m3 ajánlott, de olyan nyilatkozzon inkább aki azt hasznal.

khumbula

kisgabo
G6 lite + MK4 key.

G6 ugyan fix memóriás ( 512 mbyte ) de gyors, real time clock-os, nem akadnak a játékok, és kúltúrált a menüje.

Borgi
pazdet. ez a legos tarwars naggggyon jol néz ki

porki fagyok fállalon

nekem passcard 3 van és nagyon jó.
Az m3 lite-ot nem ismerem nekem a minisd-s van ami a sima ds-be tökéletesen megy.

Tinman
Srácok!

Melyiket vegyem meg /Faq-ot átolvastam!/:

M3 lite? /18k/

vagy

Play-Yan /24k/

vagy

G6 lite 4Gbit /20k/

Gondolom Passkey-bõl az NDS Passkey 3-at ajánlott ugye?

Kérlek segítsetek... azért nem kevés pénzrõl van szó, nem akarok rosszat venni.
/Ami a lényeg pl. hogy a GBA-re megjelent Final Fantasy-k gond nélkül menjenek./
Köszönet!

ezt jo lenne megnezni valakinek. van benne vmi dpgtools.

khumbula

egyébként akinek m3-ja van az itt tudja megnézni, hogy megy-e a játék és ha igen akkor milyen módban.

Én most szedtem le a star warst.Nálam se megy. még normal boot-tal sem.

Banyapapa
supercard progival nemtom átkonvertálni, DSQ file 0😛

Lego SW II.nem megy M3-on és G6lite-on sem. M3-on V25 fw-el próbáltam háromféleképpen. Supercardon vszleg megy majd.
Nem baj, ahogy a screenshotokat néztem ez 3d-s gama nds-en is, szóval akkor inkább már a pc...
kisgabo
30 év fölött is a lányokat fogod szeretni, tehát a DS iránti vonzalom se változik igazán. <#vigyor1> Sehol nincs leírva, hogy 30 év felett már törvényszerûen a kocsmában kell feküdni.

Lejött...
Egyébként kinn van a Lego SW II. mindenféle gépre. PC-s verzió már lejött, az NDS verzió az nds-roms.com-on szerver-kapacitásprobléma miatt nem jön 😊)
Fogod szeretni. 😊 (32)
Tinman
Miért ne szerethetnéd? Ha 30-40 éves japán férfiak egymást tapossák 1-1 FF rész megjelenésekor, akkor ennyi nekünk is jár nem? <#nevetes1>
Én még PS2-ön, N-gage-n és Pc-n játszok... amikor idõm engedi.

Tinman
LINK

A link amit Csocso a faq-ban adott moonshell-hez nem mûködik. A fenti linken viszont újabb verziójú moonshell van (1.41). Próbáltátok már?

Tolhatom fel majd nyugodtan az új masinámra? /láma... inkább kérdez és köszöni/

A döbbenet az, hogy FF-re voltam rákkatanva, de addig sem bírom ki :-)

Borgi
remélem 27 évesen még énis fogom szeretni az ilyet.

porki fagyok fállalon

Tinman
27 múltam <#ticking>

a 'vén fejjel' az mit jelent? nálam (23) nem sok vénebb van 😊