24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#17479 -
#17478 #17400 -
#17477 Na úgynéz ki megoldottam.... nem 100% most tesztelem majd de asszem jólesz.:) nemhittem volna. ips patcher kelett neki elvileg és jólesz. -
#17476 Szisztok...lenne egy nagy problémám..Van egy GBA-s játék (Dragonball Z Buu's Fury névre hallgat.Na és az a baja, hogy amikor eljutok a játék elejőtől kb 10-edik percig egy házba, amikor belépnék azt írja ki hogy ez a játék nem fut ezen a hardveren, mármint ajáték írja ki nem a DS!Amikor kijött a játék is problémák voltak vele, mert egyes amulátorok nem is vitték ugyanigy.De aztán megoldotték egy ujabb emu release-el a dolgot és ott már jó (Visual Boy Advance).Nem lehet hogy ezt is patch-elni kelleni még valahogy?M3 Lite Perfect kártyám van, a progijával lett a game patch-elve.Légyszi aki keni a témát és sokat gba-zik az próbáljon már meg segíteni.Nagyon fontos lenne.Előre is köszönöm. -
krisz073 #17475 Egyébként várható Ds-re valami Beholder szerű mostanság? -
kalimpa #17474 Az Etryan Odyssey-ben idegesítő, hogy 10 lépésenként belefutni valami ellenségbe, a már kipucolt pályákon is. Ebből a szempontból jobb volt a Beholder. Bár végülis nem bánom a respawn-t, de legalább látszódjon messziről, ne csak úgy hipp-hopp történjen. -
#17473 Mazes of Fate remake...?
Meg van Etrian Odyssey meg Deep Labyribth - bár ezek sajnos kissé gyermetegek, de nem rosszak. -
snoopy66 #17472 PHM köszönöm szépen a válaszaid -
snoopy66 #17471 kisgabo megmondanád hogy mire fel irtad ezt ?? -
PHM #17470 1: Nem tudom, de szvsz nincs is jelentősége.
2: Nem muszáj, de érdemes.
3: Minden handheld konzol és játék régiófüggetlen.
4: Ugyanaz, mint az egyes kérdésnél.
5: Igen. -
#17469 beteg.... -
snoopy66 #17468 nekem lenne egy két kérdésem:
1.hol lehet megnézni a ds-en hogy hanyas fw vanrajta?
2.a cyclo ds kárátyát kell frissiteni?
3.ugye itt nem kell válogatni a játékoknál mint wii-nél hogy pl pal-os a gépem és akkor pal-os játékot töltök le? szal nem fogja elrontani a gépem?
4.melyik jelenleg a legmagaabb fw ds-re?
5.Minden fw-n lehet nem eredeti játékokat futtatni? -
PHM #17467 Érdemes a topikot kicsit átböngészni, korábban már volt szó a ma használatos kártyákról.
Ha tudod, hogy pontosan mit akarsz, és van konkrét kérdésed, azt szívesen megválaszolom akár privátban is.
Addig is informálódj, (pl: gbatemp.net - linket fent találsz) olvass vissza, hidd el, megéri. :) -
PHM #17466 Nem is fog, és a többi slot1-es kártya sem.
Legalábbis egyelőre. -
kalimpa #17465 Szerintem az én Ninjapass-om nem tud GBa játékot futtatni... -
#17464 tényleg nem. -
Rasti #17463 Eye of Beholdert én is szivesen tolnám.
Semmi hasonlo nem várható ds-re? -
#17462 Ha már szóbakerült ez a kártya dolog, akkor megkérdezném, hogy a Supercard DS One kártyához tényleg nem kell patchelgetni meg konvertálgatni a rom-okat, hanem csak simán rámásolni a memcardra az nds file-t és mehet a dolog? -
#17461 nincsen tökéletes kártya, azért is nincs oda irva semmi (tehát direkt), meg sürün jönnek ki rá firmware peccsek amik szintán változtathatnak a kártya kompatibilitásán, és nem szeretném minden nap frissiteni a faq-t, meg különben sem vagoyk annyira képbe :)
különben olvass utánna, én leglaábbis ezt tenném :)
tudom hogy nem válaszoltam a kérdésredre (igazából nem is tudok), de remélem azért megnyugtattalak és segitettem.. elgalábbis valamiben :)
azt azért elmondhatom nekem supercardLITE + superkey-em van, eddig midnen ment vele tökéletesen amit probáltam, kikvéve a 2dik worms. azt még nem sikerült müködésre birnom.. lehet nemis fogom ;) -
#17460 Turrican is van GBA-ra... :)
Meg Another World, Nebulus, Castle Master...
DS-re meg megcsinálták a Lemmingset. -
redmedve #17459 Asszem megtaláltam.
Nem akarjátok a faq-ban kitölteni a melyik kártyát vegyem című részt? Én nem tudom hogy mit kell nézni, és hogy miért van ennyi, meg ilyesmi
Szóval én értem hogy ez egy olyan kérdés amit mindenki megkérdez, és rohadt unalmas, és fogjambe, de sajnos nem válaszolja meg a faq, és teljesen tanácstalan vagyok. -
#17458 Eye of Beholder van GBA alá...simán megy. Turrican meg Frodoval, próbáld ki :-) -
redmedve #17457 Hello!
Olvastam a faq-t, meg keresgélni is próbáltam, csak nem tudom hogy mi kell nekem pontosan :) Olyan cuccot keresek, ami az a slot2-es kátya ami a faq-ban van, és hozzá egy passkey, lehetőleg csomagban, és valami normális fajta. Mire kell keresnem? Van ennek valami... márkaneve, megnevezése, stb? -
kalimpa #17456 Megteszi, de inkább szeretnék Turricant, Chaos Engine-t, Dungeon Mastert, Eye of Beholdert, Project X-et, stb.stb. Látom psp-re van amiga emulátor, pedig szerintem a Ds hardwere is bírná. Ráadásul az egér emulálása is megoldott. -
#17455 Kezdetnek Impossible Mission? ;-) -
kalimpa #17454 Szerintetek létezik Amiga emulátor Ds-re? Vagy régi amiga játékok remake-je? -
#17453 Hétvégi Ultimate Mortal Kombat videók:
-
#17452 tevagy a vak -
#17451 látom akkor egyikbe se sikerült beleolvasnod
mert ha igen megtaláltad volna...
"Filmek nezese:
Ezeket toltsd le:
http://ls5.cydonianknight.com/index.php?download=BatchDPG_v1.0_beta_7.exe
http://surfnet.dl.sourceforge.net/sourceforge/avisynth2/Avisynth_256.exe
+
Net Framework2! ha nincs meg akkor :
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=0856EACB-4362-4B0D-8EDD-AAB15C5E04F5&displaylang=en
es lehet ez is kelleni fog hogy telepithesd:
http://download.microsoft.com/download/1/4/7/147ded26-931c-4daf-9095-ec7baf996f46/WindowsInstaller-KB893803-v2-x86.exe
Tedd fel a framework 2-t , esetleg restart, majd:
Tedd fel az avisynthet es utanna a BatchDPG-t.
[megjegyzes: nemtom miert kell az avisynth.. nekem is igy meseltek, hogy igy csinaljam.. ezekutan elbaszott egy filet szal a windows media playeremet ujra kellett instalalnom mert nem indult el...szal ezzel szamoljatok! [WMP10]
szal inditsd el a BatchDPG-t.
Legfelul valaszd ki a filet amit konvertalni akarsz. Alatta a feliratot (errol meg kesobb) majd hogy hova tegye a filmet a progi es melyik mappad hasznalja temp kent, azaz ahol dolgozik. (lehet ugyan az a ketto)
FPS=auto
Width:mindig a legnagyobb (256)
Bitratet, max bitratet hagyjatok ott ahol van.
Profile: Med
Height: elvileg a progi beallitja neked.
Audio Bitrata:128
Samplerate maradhat 32ezren
Mono, Normalize bepipalva!
Klikk az ADD ra majd RUN!
Egy darabig vacakolni fog valamilyen audio dologgal. de egy ido utan elindul es latni fogod hol tart.
En siman neteztem a progi mellett, egyszerse tortent problema, de ha a progi lefagy vagy az elkeszitett film szar akkor lehet, hogy hagyni kene a progit hagy dolgozzon.
Feliratok:
A feliratok merete sajnos olyan kicsi hogy majdnem olvashatatlan.
ehhez kell nekunk a Time Adjuster
Lessetek meg a ezt a kepet (jobb klikk megnyitas uj ablakban)
csak a pirossal bejelolt reszeket fogjuk hasznalni.
Szoval:
Elinditod a progit, megnyitas majd az A -> B ikonra kattints.
ezekutan SSA ra kozepen es jobb oldalt allitsd at a meretet 20 ra es az arnyekot 1 esre.
Ok-ezd le majd mentes maskent. Es mentsd el mas neven de srt formatumban!
A batchDPG ben pedig ezt a feliratot add meg forrasnak.
Elofordulhat, hogy a 20 as betumeret nem eleg! Ha olyan kicsi lesz a meret mint azelott akkor tedd 40 re!
---
Meg nem talaltam ki, hogy mikor hanyas meretet kell megadni.
Szerintem a keparanytol fugg. :
640*480 es 320*240 es videonal a 20 as betumeret ugyanakkoranak latszik a DS en. [ez 4:3 as keparany]
De a legtobb video sokkal szelesebbre van vagva szal ha 600-700 as szelesseg mellett 200-300 as magassag van akkor tuti hogy a 35-40 es meret lesz a megfelelo. ( legalabbis "elvileg"... de en sem vagyok biztos az egeszben!
Csak talalgatok, es csak 2 videon probaltam ki.)
[16:9 es keparany, pl: 640*360] ( 640 osztva 1.78 al)
[16:10 es keparany, pl: 640*400] (640 osztva 1.6 al)
De a legtobb divx filmnek az osztoja 2 es korul van."
by CSOCSO -
#17450 ott csak supercard tutorial és faq van. vagy én vagyok csak vak? -
#17449 csocso faq fenn a bannerben -
PHM #17448 Megy az most is, csak 25 perc alatt sem tudott lejönni a cucc.
Amúgy meg köszi az infót. -
#17447 nem tudjátok, hogyan tudnék DS-en feliratos filmet nézni? Ráégetni nem szeretném avira semmiképpen. De van egy avim, meg egy .srt-m, innen hogyan tovább?:) -
#17446 mikor beraktam, még ment... de legalább vettétek a lapot. :) -
#17445 Link az Ez5-ös kernelhez:
Mirror -
PHM #17444 A link nem igazán műxik.EZ5 loader 1.61 -
#17443 EZ5 kernel 1.61 !!!
ez5 flash kernel 1.61 link -
#17442 Te csináltad rosszul... nem olvastad el a readme-jét... :)
Ott frankón leírja, hogy a hangemuláción még dolgoznak. -
#17441 Alap, főleg Junoszty tv-n -
#17440 persze, hogy ismerem, imádom! ezkell:)