14
-
Shadow_THH #14 Végre a retyón ülve is nézhetem az indiánt ahogy "szájbarug" egy nőt! a fejlődés megállithatatlan :D Azér teccik, igen nagy, csak kár, hogy az antennát a fejedre kell tenni, ez eléggé elbassza. Egyébként az N-gagemen is lehet filmet nézni csak kicsit drága gprssel a streaming rm-ek letöltése
-
#13 Már fél éve nem nézek tv-t! Nagyon ritkán az MTV1-et, meg néha a Fábryt. :) -
Pepito #10 A kérdés valószínűleg nem így merült fel, hogy "Te Józsi, te hordaná' illyent? Mer' én nem, baszki. Hagyjuk a picsába!"
Inkább úgy történhetett, hogy: "Te Józsi, te hordaná' illyent? Mer' én nem. De a csávó a marketingről aszonta el tudna sütni ebből 5millió darabot! Baszki! Kapjuk össze magunkat osz' förmedjünk má' valamit neki."
-
#9 Nekem is ez ugrott be. Már a delta műsorban is láttam ilyet amikor még kudlikjuli vezette. Amúgy tv-t én se nagyon nézek mostanában, a vv meg a bb leszoktatott róla.
Netezni meg ilyen kicsi képernyőn nem lehet, ha esetleg azt építenék bele.
Esetleg egy mobil képtelefonnak még lenne értelme ilyen kivitelben. Legalább nem hagynám mindíg el, meg otthon a telcsimet. -
valaé valaé ná #6 Mi ebben a forradalmi ?
Huszonegynéhány évvel ezelőtt kitalálták már ezt fekete-fehér LCD-vel.
Csak aztán rájöttek, hogy ez egy alapvető hülyeség és felhagytak a gyártásával. -
#5 amúgy marha élvezetes lehet rajta a foci. amikor kirúgás van és madártávlatból van a pálya, a labda kb. 1 pixelnyi lehet. -
#4 érdekes, hogy az ilyen mini TV-ken mindig foci megy. -
Csatti #2 Nekem meg nem... -
#1 Ilyen kell nekem!!!!