253
-
#253 igen, hátába lehetett kerülni és az x-rayel a fejére célozva kellett kábítani...aznap már rájöttem mit kell csinálni, azóta meg ki is vittem a CW-t, sőt még egy másik játékot is :) de azért kösz -
NRK #252 Hú, de veszett régen toltam ezt a játékot! Haloványan úgy emlékszem, azt a manuszt el kell kábítani, akkor lehet elszedni a ruháját, vagy valami ilyesmi. Úgy rémlik, valahogy a háta mögé lehetett kerülni. Talán valmi szellőzőnyíláson keresztül, de ebben így 1 év távlatából már egyáltalán nem vagyok biztos. -
#251 Na sikerült elakadnom, egy Twins nevű pályán vagyok, ott támadtak rám a különleges katonák, sztem őket nevezik itt Spetsnaz-nak.A feladat az, hogy keressek meg egy törött karu (broken arm) Spetsnaz-t, majd bénítsam meg.
Az egész pályát végigjártam, megöltem egy kivételével az összes Spetsnaz-t.De ha azt a maradék egyet kinyírom akkor vége tér a játék, tehát ő a törött karu fickó.Próbáltam a közelébe férkőzni és leütni majd injekciót adni neki, de nem jelenik meg a gomb amivel leüthetném és a pályán nem találtam altatólövedékeket.Na most itt mit tegyek?
Bár kevés az esélye, hogy valaki segítsen, mert ahogy látom nem nagy gamer kedvenc ez a darab. -
#250 Ennek hány része van, 23??? -
NRK #249 E fönti őrszobában 2 kamerát tudsz vezérelni. Válts köztük, és akkor lehet azt az alsó ajtót távirányítással kinyitni. -
rcsaby #248 Én is itt akadtam el #246.Mi a megoldás?HELP -
NRK #247 Hú de nagy itt az élet...
Na de azért elmesélem, hogy azt hiszem, sikerült befejeznem a játékot. Bár a fene tudja. Valahogy furán végződik, más játékoknál ilyenkor be szokott jönni a credits, vagy gratulálnak a befejezéshez, vagy valami. (The Curtain Falls pálya.) Itt függetlenül attól, hogy az udvaron kinyírom, vagy csak elkábítom Barinsky-t, egy befejezetlen monológ után visszadobnak a főmenübe. Na most akkor ez a vége, vagy eltoltam valamit, és próbálkozzak még...? -
NRK #246 Elakadtam nagyon, segítség!!! Csernobil, atomerőmű, Follow the Leader pálya. Az első részfeladat, Szonja odakísérése a biztonsági ajtóhoz megvan. Az ajtó persze zárva. Újabb részfeladat: az ajtó kinyitása a biztonsági szobából. Fölmegyek a függőfolyosókon a turbinaterem sarkába a biztonsági szobába, és ott nincs semilyen kapcsoló!!!! Csak terminál van, de azzal csak a biztonsági kamerát lehet kapcsolgatni, ajtót nem nyit. Mi ez? Végzetes szkripthiba, ami miatt nem lehet végigtolni a játékot? Vagy rossz helyen keresgélek? Van egyáltalán valaki, aki sikerrel végigvitte a Cold Wart? -
NRK #245 Ha X-200-asod van, nem fog futni rajta a játék. Patch-et se várj, nem foglalkoznak vele. Az én Radeon 9600-asomon finoman megy. -
#244 valaki nem tudna segíteni
-
#243 segítség -
#242 Sziasztok. Meg tudnátok mondani, hogy hogyan lehet kicselezni a cold warnál, ha indításkor valami OpenAl baromságot ír ki. A grafikus kártyával lehet a baj vagy mivel ? Tippek -
#241 help
adjatok egy rohatt linket ahol van végigjátszás -
#240 nem lehet semien embert kilógatni
-
#239 Ezt direkt csinálod!! Ablakok = Ki kell lógatni a faszit az ablakon. -
#238 Ezt direkt csinálod!! Ablakok = Ki kell lógatni a faszit az ablakon. -
#237 rájöttem arra hogy a piros csávot be kell vinni a vc be kapok egy kódszámot és most mt kell csinálni az ablakokat még mindig mutatja a térképen -
#236 LOL én nem tolom a game-el majd csak később kezdek bele de a kérdésből egyértelműen kirdül!!!
"egy olyan helyen akadtam meg ahol a térképen mutat egy piros embert" gondolom erről a piros ról van szó! -
#235 mien faszit ?
-
Ki kell lógatni a faszit az ablakon. -
#233 segítség -
#232 segítsen valaki én is itt vagyok és foglalja a helyet de nem akarom letörölni mig végig nem vittem -
#231 egy olyan helyen akadtam meg ahol a térképen mutat egy piros embert aki egy számítógépes szobában van és mitatja a vécéket oda elvittem az embert de mutat még a térkép ablakokat mit kell csinálni ?
segítsetek kösz
-
#230 koszi -
#229 Crack! -
#228 sziasztok valaki fel tudna dobni a cracket valahova? visszaolvastam ott lattam egy linket de az nem mukodik elore is koszi -
#227 Nincs az mint a bétában hogy az őr melett állok kb fél méterre és mintha ott se lennék?Mert ez kurvanagy hiba.Remélem a fullban nincs benne. -
zachi #226 király a game -
#225 Részletes elemzést! :) -
#224 Most szemezgetek vele:) de valszeg majd csak a Comended után... -
#223 Mondjuk a Condemned miatt nekem is jegelve lesz 1 kicsit a project, de utánna.. :] :) -
#222 Nem rossz, csak én az x-edik pályán elakadtam, szerintem vmi bug lehet és nem volt kedvem előről kezdeni, hogy akkor hátha jó lesz, így aztán ... -
#221 nemtudják mi a jó :Ð
Online/offline tesztekben 1ébként eléggé lehúzták a cuccost. Nekem minössze a ragdollal vannak problémáim. Úgy dől az ember mint a kartonpapír :D
Mondjuk azt is vegyük figyelembe, hogy 1 abszolút kezdő csapat első próbálkozása ez az alkotás :-) -
#220 Aham! -
#219 Ez olyan Splinter Cell stílusú játék? -
#218 Ejha ahogy látom keményen kettőnket érdekelhet a game? -
#217 köszi.
Müxik jól. :-) -
#216 !!CRACK!! (yousendit) -
#215 huh hát nemtom,én ezért lehúztam a kábelt ahogy köll,de nem érte meg bemászni az asztal alá:)
sztem rohadt unalmas béna sc copy
de hát izlések és pofánvágások -
#214 nm:)