Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Hál' Istennek azért még van jó néhány szerver, így lehet válogatni (mondjuk el is kél, mert az ilyen szervereken ritkán tartózkodom huzamosabb ideig...<#hehe>#hehe>).
ha ilyenek, elöbb-utóbb ugy is üres lesz.
¥ xfire: kistekila
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
Amúgy ha már ez szóba került, ki lehet admin ranked szervereken? Nekem az a sanda gyanúm, hogy boldog-boldogtalan. Igazán nem ártana bevezetni valamifajta pszchologiai/érettségi vizsgát az adminkodás elõfeltételéül. Valami azt súgja, hogy sokuk adminos karrierje ezzel véget is érne...
Focimeccsen sem bíráskodhat akárki, elõbb el kell végezniük egy tanfolyamot, és sikeres vizsgát kell tenniük. Nem az van mint itt, hogy minden jöttment játssza a kiskirályt.<#szomoru2>#szomoru2>
éljen sirok, bükkszék, és a sok könnyûvérû picsa :)
vót valami izgis erre?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Láttál már játszani te kecseg??
Szopjál hanyatt:-)
jobb ma egy sör mint holnap kettõ
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
egyszerûen elbénázták szerintem, így most
BF2: 3990
BF2 Deluxe: 7490
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Nekem pécs kéne amúgy itt tudok több helyet is ahol 7500, tehát ez alatt gondoltam, na de sebaj. amugy köszi
Pénteken megnéztem a galaxisneten mennyibe kerül a Deluxe, itt természetesen még a 4000 forintos ár szerepelt. Késõ volt, hétvégén meg zárva van, így gondoltam majd elmegyek hétfõn, és megveszem.
-
Hétfõn ébredés, megnézem a tutiság kedvéért mégegyszer neten, ahogy szoktam máskor is. No lám, drágult a duplájára, 8000 ft körüli értékre.
Átnéztem a neten az összes fejemben lévõ online boltot, de mindenhol ugyanez az ár szerepelt. Tudtam, hogy a JátékCsillag online boltja kapcsolatban áll a galaxissal, így vettem arra is egy pillantást, ahol megláttam a 4000 forintos árat. Spuriban meg is rendeltem online, személyes átvétellel.
Egy-két óra után sem érkezett a visszaigazoló válasz
Galaxis tárcsáz, "ilyen néven nem érkezett megrendelés". Sõt, közben a játékcsillag ára is felment...
Úgyhogy fogtam magam, elmentem egy mediális márkatúrába és megvettem 7500 pénzért a deluxeot
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
egy haverom gamestar ujságban olvasta 3500ért de az oldalukon 7,5. nem sajnálom rá a pénzt szóval megvenném én 8ért is de hátha olcsobban kijövök máshonnan és akkor még marad egy dobi cigire is :)))
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Épp a minap volt hozzá szerencsém: Tanult kollégám elkezdte fújni a hülyeségét, aztán ez már sok volt nekik, így inkább gyorsan megköszönték a részvételt.<#nemtudom>#nemtudom>
Az mondjuk ne zavarjon senkit, hogy elõtte 1 vs. 2-ben képtelenek voltak szétkapni egy szaros tankot...
Ezért utálom én az összes admint, mert a sok kis pisisnek valaki megnehezíti a játékát, aztán rögtön kibasszák azt, ahelyett hogy próbálnák felvenni a kesztyût, és megtanulnának játszani ezzel a szarral.<#szomoru2>#szomoru2>
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB