Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na és mi van a macsó médiával vagykivel, õ is tolt 2-t <#wow3>

-tRs-Landor

schrank
landor - veró-dzseg : 1-2-2 <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

schrank
<#eljen>

annyira nem, de végülis ja...

-tRs-Landor

JAG1
<#eljen>

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

<#eljen>

-tRs-Landor

<#eljen>

koschwarz
ha újjáéleszteni nem tudna, viszont a mediccsomag kicsit gyorsabban gyógyítana, az lenne az igazi.

mellesleg én is rühellem a snipereket. az lenne a jó, ha csak én lehetnék sniper<#idiota>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Fujiryu
Hát azért ha valóságra vágysz menjél ARMA-zni, ne a BF sorozatokban/modjaiban próbáld keresni...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Én a legtöbbet medickel nyomulok, játék 70%-ban gyógyítok és élesztek, maradékban harc, foglalás, etc. Más dolog, hogy néhányan a medicet self-heales spec opsként játsszák.

ad1: táskáJát

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Herold
A valóságban sincs kiírva, hogy ki ölt meg. Ha reality módban játszol, szokj hozzá a realizmushoz.

JAG1
A medic nem bassza el a játék élményét, nem úgy, mint a sniper, aki csak kempelni tud. Befekszik egy spawn pont fölé és nagy tudással írtja a születõket. Miért ne lehetne mindenki ejtõernyõs?
Medic miért fáj? Gyógyít, ez a feladata. Supporots kicsit sztem is túl lett spilázva, de közelrõl szart sem ér.

Végül is mehetnétek csézni Shrankel, ott nincs medic, se support, se ejtõernyõ...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Nem csak a claymoreral van gond.Ahogy Schrank fentebb írja a mediccel is.Magát gyógyítja.A vöröskeresztes táskályát eldobálja.Aki rá fut meggyógyul.És mindig újratermelõdik a táska.Meg a supporttal.Neki is kifogyhatatlan a support táska csak kicsit várni kell és megszüli.Vannak dolgok amiknek el kell fogynia és kész.
Ha valaki gyorsan robogó jármûbõl kiugrik az se sérül meg,mindenki ejtõernyõs,és ami leginkább fáj,hogy annyira ellenállnak a sérülésnek.
Nehezebb felsorolni mi nem teszik az alapjátékban mint azt mi nem a PR-ben.

Igen,a végén kiírhatnák ki hányszor végzett veled meg te kivel,vagy a szerver tulajdonosának honlapján.De legalább játék közben nem vonja el a figyelmet.Engem nem izgat,az meg végképp nem,mivel öltem meg valakit.Azt tudom.Azt is jó eséllyel kitalálhatom engem mivel.
Egyébként a jármûre tekintettel nem értem miért nem találtad meg a számításod a PR-ben.Akkora távolságok vannak olyan mapokon mint az Al Kufrah Oilfields;Kashan Desert;Seven Gates;Al Bashram,hogy csak az új mapokat mondjam.Azért mert nincsenek az elfoglalt zászlón spawn pontok.A squad csinálhat rally pontot valahova (de miért is tennék <#lama>) de akkor is csak az a squad tud oda spawnolni.Vagy a commander csinál support teherautót és akkor arra vagy APC-re,esetleg egy firebase-re ha tudott építeni a commander (szerintem az egy klassz dolog,hogy a commander tud építeni olyan fél tucat dolgot).De ezek a spawn pontok,rally pontok is könnyen elpusztíthatók.
A játék elején bepattannak a HMMWV-be vagy nációtól függõen valamelyik megfelelõjébe aztán elõre robognak,megöletik magukat a jármû meg ott marad.Hát ezért kell gyakran sokat mászkálni.
Egyébként ezért ritkább a spawn kill is.Nem lehet elõre tudni hova került olyan pont ahova spawnolni lehet.

Szathy
csak a vodnik <#crazya>

schrank
a medic kasztnál nagyobb fasság nincs a gémben <#miaz>

JAG1
Csak a sniper kasztot kellene kiiktatni a gémbõl és mindjárt élvezhetõbb lenne.
Claymoretól hányingert kapok. Elbassza az egészet.
Sok fasz, ott futkos az ellenség között és dobálja a szarját.
Aztán anyázik, ha nagy nehezen eljut valami fasza helyre és lekéselik.

Project Reality után játszottam megint az alapjátékkal és engem az ott tapasztaltak ûztek el.Az ellenség sniperei nem lõttek hanem elõre szaladtak(!) a claymore aknákat leszórni.
A kézigránátok minden oldalról repültek.A saját csapattársak majdnem olyan veszélyesek voltak mint az ellenség.
Valakit elkezdtem lõni M249-el mire felém fordult és lelõtt.
Kész õrültekháza.

schrank
ez se nagyon tetszett a PR-ben higy nem volt kiírva ki kit ölt meg és mivel <#nemtudom>

koschwarz
vagy elûzni a szerverrõl<#szomoru2>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Példa hogyan kell okos játékra kényszeríteni az embereket.

Fujiryu
Hát b+ neked csak türelmed van sok ehhez a szar játékhoz sztem😄

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

havercsotány
csend és béke honol eme fórumban

Szathy
más a pályák felépítése és a project realityben jelentõsen sokkal több fedezék és tereptárgy van

Mi az oka,hogy az alapjáték simán fut a Project Reality 0609 meg akadozik,kisebb az FPS a Fraps szerint,meg látszik is?

Én nem is tudom miért nem engednek be.És nem értem miért írja azt,hogy kicked.Hogyan lehetek kicked amikor be se tudtam menni?Csak azt lehet kirúgni aki bent van.

JAG1
Engem ilyen indokkal szoktak állandóan kirúgni, pedig nagyon ritka, amikor TK-zom.

Mondjuk a "fu**ng sniper"-t lég sûrûn beírom, lehet azért? <#nemtudom>

Egy szerver nem enged be.Azt írja "You have been kicked from server by an admin or for excessive teamkilling or as the result of a successful kick vote."
Ha kitartóan próbálom akkor néha mégis beenged.Ez valami hiba?Ha végleg kitiltanak valahonnan akkor nem azt írják,hogy banned?
Hol tudom megnézni milyen szerverekrõl vagyok kitiltva?

Promi
Kox boxer az infot mikor vartalak utalom ha hulyenek neznek lehet torolni engem a tiszteletbeli akarmi kozul most.Utalom a megbizhatatlan embereket!!!!!!!!!!!!!
Én csak hétvégén játszom, de akkor sem perzsa szerveren.
jappy
<#worship>mér nem futunk össze sose egy szerveren se??Én kurva sokat játszok.gondolom találtál egy perzsa láma szervert és ott irtod a népet:-)holnap döglõdni fogok, de hétfõn nyomhatnánk egyet, hogy megnézzem mekkora spiller vagy:-)

jobb ma egy sör mint holnap kettő

HTS s3rg1nh00
ne siess vissza<#hehe>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

"ül a tankba és mindenféle rizikót elkerülve kempel, hogy csilivil statja legyen" LOL, ez tetszik!<#taps> Omanon tényleg teljes biztonságban érezheti magát az ember egy tankban, minimális kockázata sincs annak, hogy kikapják...A biztonság kedvéért azért szólhatnál errõl az ellenség heliseinek, repülõseinek is, persze csak hogy én tudjak gyúrni a statra. Köszike.<#vigyor5>
HTS s3rg1nh00
mi a múltkor azért buktunk defligában meccset,mert foglaláskor ugráltam,mikor már fehér volt a zászló és 200m-rõl lõttek...utána vígaszágon meg nem tudtunk kiállni,mert nem voltam itthon😄DDD
hamár póker:tegnap este játszottunk,all in után 2es párral nyertem<#hehe>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

schrank

havercsotány
mifelénk ezt úgy hívják ..inkább nem<#kuss>

TS Zolly
Nincs játékra alkalmas gépem keddig. Legalábbis az asszony felé. 😄 Hogy nézne ki ha nekijje állok itt egy ,,szar,, gépen játszani? Egybõ nem kellene fejleszteni. 😄

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

jappy
A tutista mifelénk pókeres szleng.Aki csak a kib...ott AK-ájt várja. Gamepecs meg ül a tankba és mindenféle rizikót elkerülve kempel, hogy csilivil statja legyen. kb

Herold
Jaja, egy Karkand onlyn láttam olyat régebben, hogy a hátsó MEC zászlót tilos volt lehúzni. Egyszer beszürkítettem, már repültem is.

on
az igazi férfiak a pr0.6 nyomják!!! 😊
úgyhogy ha hazaérek holnap várlak ts-n
off

--- Motorola Defy Wiui_2.12.27 --- BFBC2Vietnam hent3s

UnknownAsshole
aaa zojjektum <#idiota>
havercsotány
miazatutista

Új seprû jól seper...<#hehe><#puszis>
"Nekem nem szokásom az ugribugrizás, csak elé ugrottam, és már löttem is."

Tudom én jól, úgy csináltad, ahogy azt kell, a sarkon kiugorva, aztán tûz. Csak hát a sok kis pisis nem bírja elviselni, hogyha valaki hatékonyan játszik. Ezt utálom én akkor is, mikor tankozom: lelövök két embert, aztán rögtön fújják a hülyeségüket, hogy spawnkemp. Aki már tankban van az már alapból spawnkempel, és rögtön ki kell vágni a szerverrõl. Mit tudják ezek a szerencsétlenek, hogy mire való egy tank, meg hogyan lehet azt hatékonyan használni.
Promi
"tutista" - ertem en, hogy elektromossag, de mi hajtja?<#hehe>

(amugy ertem)
jappy
mit tudsz te az ugrabugrálásról??Azt se tudod mi az a infranty...hülye tutista barom.

Promi
<#wilting>
schrank

Promi
Abbol mar nem engedek.😊