Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sWbFII
kössz :D

"Not Weaken.... Weeeaken"

Sziasztok! Tom h ez most nem ide való de szeretném ajánlani egy könyvet melyben segitséget kapsz h lehet pénzt keresni az interneten! Tölstétek le ezt sztem megéri! De ti tudjátok h érdekell e!
http://www.onlinevallalkozas.hu/52699

Ajánlom akinek van weboldala mert letölthetsz1könyvet melyben segitséget kapsz ahhoz h h lehet1weboldalból pénzt csinálni! http://www.onlinevallalkozas.hu/52699

schrank
most nézem a apacs gyártásáról szóló filmet ahol azt állícsák hogy a hellfájör 5cm-es páncélt is átviszi 2km-rõl a heli viszont kibírja a 30mm-est <#ticking><#szomoru2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Promi
<#vigyor2><#vigyor4><#eplus2><#hehe><#nyes>
Itt van a FAQ, ebben találsz egy olyan részt, hogy "Commander útmutató", amit elolvasva választ kapsz a kérédsedre.<#wink>
schrank
amennyiben a tarack ágyú az ágyú tüzérség a tüzérség artyrelli akkor oda kell menni a legszélsõ ágyúhoz be kell szálnni az E gombbal utánna a jobb egérgommbbal zoomolni

sziasztok! meg tudná vki mondani h lehet a BF2be a tarackokkal lõni? naon fontoss lenne lécci írjatok! elõre is kösz<#vigyor3><#vigyor3>
schrank

SigS

<#hehe>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

schrank
jjja publik akkor sorry csak egy megoldás van ... de ezt meg õk nem szeretik <#hehe>

Jah hogyne...aztán felébredsz és rájössz, hogy ez publik...<#zavart2>
schrank
erre találták ki a mine kamikáza DPV-seket a TOW-ost kiszedõ sznájpereket meg a tank picsájába alapjáraton csordogáló és így állandóan tankot renováló endzyínnert <#nezze>

viszont nem szégyen ha bénázol <általánosan értve>...

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Néha jármûves kivitelben is rettentõ nehéz ott elõrehaladni amcsiként, csak kellõen egyenlõtlen skillû felek kellenek hozzá.

Egyszer egy klánszerveren történt, hogy az adott klánból vagy nyolcan voltak az ellenségnél, mi csürhék meg a másik oldalon. Egyenként a klánosok sem voltak olyan hû de skillesek, de nagyon jól összejátszottak, és olyan "védõfalat" húztak fel, amit esélyünk sem volt feltörni. Bárki/bármi kidugta a fejét az elsõ MEC zászló elõtti domb mögül, már halott is volt. Vagy 4 antitankos, két tank meg egy koma a TOW-ban figyelt a másik oldalon. Meg persze egy halom akna, meg supply doboz, ahogy azt illik. Ami azt illeti az is kihívás volt... bár a qrva nagy szopás talán jobban illene rá.<#szomoru1>
feltettem de nem csinált semmi változás a bf2-vel
JAG1
1.41 patch fenn van?

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Nekem csak olyan van, hogy loginolás után már kapcsolódom egy szerverre rögtön...

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

akkor most mit csináljak?
Ez szintén gyakori, de ez mintha csak a legújabb patch óta fordulna elõ (nagyobb gyakorisággal). Hiába na, jó munkát végeznek ezek odaát...
de tévedsz nem tettem újra
Szathy
idõközben újratelepítetted a vindózt, ha nem tévedek

hali

valaki segítsen már feltenni a poe 2-t mert telepítés elött kiírja hogy nincs fönn a bf 2 és hogy folytatom e a telepítést?

pedig fennt van
már 1 x telepítettem de3 kiírta hogy valami hiányzik vagy nem tom mit
Ez mindennapos bug, hogy a szerverre történõ belépéskor valami szavazást indítasz. Máskor is elõfordul, de ilyenkor meg pláne. Én fõleg szegény kommanderünket "akarom" így állandóan leszavaztatni.<#falbav>
Herold
A kedvencem az, amikor a szóköz artyval lebombáz egy infantry mapon. Legalábbis ez van kiírva a bal felsõ sarokban. De közben nem történik semmi, szal nem halok meg meg ilyesmi csak kiíródik. A player neve helyén egy szóköz van.

hogy az olyanoknak, mint te, adjon egy kis reményt

-tRs-Landor

havercsotány
NEM baj az?így kerekA VILÁ?::::%!(mivan a billentyûzetemmell)

JAG1
Jah igen, infre gondoltam.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Herold
Szerintem az csak infantryban kihívás. Ott tényleg nem nehéz beszorítani õket.

JAG1
Pedig az jó is tud lenni, ha nem áll be az állóháború.
Kihívás amcsiként, hogy el tudsz e jutni az elsõ bézig. :-)

rekettyes
<#vigyor1>

Herold
Vannak furcsa dolgok. Tegnap ahogy belépek egy szerverre, abban a pillanatban kiírta, hogy szavazást indítottam, hogy Jalalabad legyen a map. Amit ráadásul utálok.

koschwarz
mer éhes<#vigyor3>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

schrank
de hogy a láma miért kap husostésztát ? <#ticking>

koschwarz
én láttam, igazi retardáltak de szimpik a karakterek :)

koschwarz
kenyérses<#idiota>

Beers

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Running
Kezd túl sok csökkent értelmû feltûnni a totyikban. Ezek a modos hozzászólások az újak részérõl szenzációsak. Leír 5 szót, persze szóismétlés van, mondat végén pont az luxus, helyesírási hibák....haver...

Kösz Jag a patches beszólást, kitettem msn-be.:))))

havercsotány
Minap velem is meg történt egy fura eset: kinyírom a srácot a teste mellettem a névsor képernyõn meg már újra is született kb 2 másodperc múlva ...más a te észrevételedre meg az lehet a magyarázat valami bug lehetõség. Amikor csak ugy szoktam nézni ahogy más játszik és szellemként repkedek a pályán akkor van hogy ki írja a nevemet hogy ezt öltem meg az ölt ,lehet hogy egyuttal már születni is tudnának rám valami csíttel ,de az is lehet hogy csak csítparanoia vagy hogy az álmunkban is játszunk és nem tudjuk szét választani a valóságtól .....

sWbFII
Túl sok Sliderst + Csillagkaput nézel!!!! <#ejnye1>

schrank
azért egy szõrmók mec-est csak meg tud különböztetni egy koromfekete usmc-tõl <#hehe>

sWbFII
de az is lehet hogy közelbe volt egy enemí líder!

sWbFII
dejóóó

Biztos, hogy ellenség volt? Nem csak ahhoz a bughoz volt szerencséd, amikor piros a neve a csapattársadnak? Én hasonló esettel akkor találkoztam, mikor egyszer sniperrel kempeltem az egyik ellenséges bázist, és egy csapattársam állandóan odaszületett az ellenséges bázisra(a semmibõl megjelent egy kék pont a minimapon). Aztán kiderült, hogy az illetõ nem is csapattárs, hanem ellenség, csak kék volt a neve, meg folyamatosan látszódott a pozíciója a minimapon.<#nemtudom>
sWbFII
mi a teljes neve? és honnan tudom leszedni? tenx

atomboy
Ja, es senki sem hasznalja a Xfiret. :p

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Kovács legény
szivi ,de ha egy sép rajzra lenne szükséged csak szólj;)

www.czekoart.hu

jappy
sürübben nézzetek fel én sokat nyomo és általában egyedül mert mindenki el van tünve:-(

jobb ma egy sör mint holnap kettõ

schrank
érdekes nekem anno szétesett a kép de nem fagyott le <#ticking>

dronkZero
Néha szoktunk, csak mikor meghalt a TS, átköltöztünk egy másik TS-szerverre. Ma is nézegettem a klánTS-t, nem volt fenn senki du 5 körül.

Én is játszogatok egy hosszabb szünet után, melegedett a videokártyám elég durván, 5 perc játék után fagyott keményre a gép 105 fokon. Kb másfél hónap alatt jöttem rá, hogy az is megoldás lehet, hogy leveszem 1600x1200-ról 800x600-ra a felbontást. Most így bírja.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

jappy
te szoktál játszani??:-))

jobb ma egy sör mint holnap kettõ