Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nnna, bekk lettem, rászántam magam és elolvastam 2016 hszt ...
Försztofól Gratula Beers!!!
A többieknek HBD, BSZN és hülye jogász! (Platypus-nak ... Nállunk anno ez volt a hivatalosan is elfogadott köszönés az ELTE AJK-soknak 😊 )
Meg a menáger az nem mérnök ...
Apropó, Support az isten, de aki azt mondja hogy igy jó az megnyalhassa a balherémet ... az a legszebb benne, hogy lefekszek 2 méterre a Csomolungma elé és 80% esélyem van rá hogy 300 lõszerbõl egy célzott lövés sem talál ...
De a Supportnak jó 😊
Offkorz, ha igy akartam volna elsütni, akkor télleg én halok meg elõször 😊
Ja és megerõszakolva gyalogkakukk mivoltomat, beletettem a seggem egy Challenger 2-esbe ... csak igaziba 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Ne tölts semmit miközben játszol és menni fog...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
azureus,msn,vírusírtó frissít
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Die Forscher sollen es gesagt haben, dass wir es schon langem wissen seien, Führer Árpád von den mittelalterlichen Ungarischen hätte bemalen lassen werden zu müssten.
aki le tudja fordítani helyesen, annak fizetek egy sört, ha találkozunk.
mellesleg ebben a sima kis mondatban tíz bonyolult nyelvi szabály található, ha jól számoltam, mikor papírra vetettem <#beka2>#beka2>
flém off
Ez még nem derült ki...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
-tRs-Landor

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
mennénk telekre vedelni,csak nagyfater mind2 kulcsot elhagyta reggel...×D
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
nincs a bf -hez single player mapok amiket letölthetek, ha van linket adjatok
köszi
neki hogy ne számítson magyar szerver hegyekre még hivatalosra sem nemhogy warezra ez nem holmi szi-szar cod hogy egy kvarcóra is megteszi szervernek <#nezze>#nezze>
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
-tRs-Landor
"640K ought to be enough for anybody"
<#hehe>#hehe>
-tRs-Landor
de gyõzõdj meg a váltási lehetõségekröl minden esetre, hátha késõbb nagyobb kell.
¥ xfire: kistekila
-tRs-Landor
A gyógyszertárba és arra várt,
hogy a tudomány leszállítsa azt a szert
Amitõl jobban lesz és várta
Egész nap, bedagadt a lába
És késõ lett és a �vény nélkül� ablakból
Kihajolt egy férfi és mondani kezdte,
Hogy Emese, de Õ közbeszólt erre,
Hogy én csak egy gyógyszerre várok,
hogy itt ne fújjon az a rossz szél
És a fejére mutat az ujján lángok
Pattognak és csodát látott
Az egész Lusta Kígyó Gyógyszertár
Mert olyan szél lett, hogy a lángot
Elfújta és aztán rángott
Az arca míg az ajtóig kisérték
Emese most már indul a buszod
Menj haza szépen, látszik, hogy tudod,
Hogy meg vagy bolondulva
S holnap ne gyere újra.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Én is játszottam a Battlefield 2-vel, de az ilyen játékok nem nekem valók, remélem ezt ti is megértitek, de lenne egy kérdésem, mint nagy multisok, ti biztos tudnátok nekem segíteni, ha akartok persze.
AZT SZERETNÉM, HOGY KB Milyen net sebbeséget kell választani a szolgûltatótol, ha router segíségével 3 részre osztanánk a netet (3 külön gépre) és azt szeretnénk, hogy mindegyik gépen átlagban 100kb/s valós letöltés legyen egy idõben a három gépen (feltöltés nem számít igazán).
Sajnos én nem értek az ilyen átszámítási módszerekben, csak ilyen alapokat tudok (8x, 1024x, 2-es számrendszer...) .
És a szolgáltatónál van ilyen: 4 Mbps (ami gondolom akkor lenne jó, 3 Mbps lenne, vagy van ez 1 Mbps ami gondolom 3-ra megosztva 40kb/s-et produkálhat, vagy nem tudom , légyszi segítsetek, hogy akkor milyet kéne beszerezném?

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!