Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HBD Joetatába!<#pias>

Zollynak meg üzenem hogy ne molesztáljon a privijeivel, különben a makitanács számûzni fogja<#ejnye1>

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Az utánfutóra gondoltam a földön.Bár sokminden lehetséges.

TS Zolly
Nem kell késöbb a mail cim, esetleg csak a fizetõs dolgokért, de akkor sem kell valós, jelszót meg jegyezd meg.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Ezt hogy érted? Nemigazán akarok new mailcímet kreálni emiatt.. Kamut meg nemakarok megadni, hátha kell valamire a mailcím. (password elfelejtés pölö)
DummyBoy
Hááát ... homo célokra még talán oké lenne, ha lennének ilyen irányú eltévelyedéseim, de hetero célokra sajna télleg szûk <#hehe> (Bááár, ha kicsit mazo akarok lenni <#miaz> )

Apropó ... Ütött a wow-os irás 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

irjál be kamu mail cimet^^

Team GIGABYTE

Üdv!

Tudna valaki segíteni BF2 account ügyben? a FAQ-ban nem találtam róla infót: Szóval létrehoztam egy accountot korábban, és most akarok egy másikat ugyanarra a mailcímre, úgy, hogy a korábbi accot meg akarom szûntetni.. VAn erre lehetõség? Vagy valmilyen módon lehet módosítani az account adatokat? A FAQ-n írtak szerint problémába ütközök, és nem enged bejelentkezni. Nincs valami hivatalos oldal, ami az account-okat kezeli, és olyan színten lehet változttni valamit az acc.ban, hogy a játékban a BFHQ-ban már az új adatokat írja ki?

Kicsit szerintem zavaros ez az accountos rész..

THX!
koschwarz
az ak63-nak nagyon szûk csöve van, de neked éppen meg fog felelni...<#miaz>

<#hehe><#hehe><#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

DummyBoy
Gyógyregget Mindenkibe!

Itt is BSZN Gerzsi és JoeTata!!!

Meg egy pár gondolat ... Te Schrank ... hogy fér neked 4 ujjad egy tekegolyóba???? Szomszédaszonyba bele lehet akár 20-at is csak egy kis elvonccság kell, 4 még oké ... de hogy a tekegolyót hogy oldod meg az érdekelne <#hehe>

Más ... teleshopok AK az AK-47S, alul ki is van irva ... és általában más neve van a fix tusos és a rögzitett tusod fegyóknak ... pl. repnapon beleszerelmesedtem az AK-63-ba ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

mike0013
Nagyon szépen köszönöm😊
rá nem jöttem volna

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Cream78
„A világ legegészségesebb dolga a születésnap. Minél több van belõle egy embernek, annál tovább él.”

Bszn Joebacsi, és kicsit késve neked is Gerzsi!

Senki nem használta a profilodat. Kaptál 2000 pontot ajándékba: link
"de elárulhatnád mi történik benne, csak azt látni hogy szórnak valamit meg röhögnek" Ez történik benne.<#wink>
havercsotány
lehet javítani menet közbe ezt wakén hatásosan lehet alkalmazni amikor a szigetre jutás van feladatkén

bakvarnyu
de elárulhatnád mi történik benne, csak azt látni hogy szórnak valamit meg röhögnek, meg 3 mérnök van vagy mi?
Menet közbe lehet javítani?

Én nem szerepelek a videóban, igazság szerint semmi közöm sincs hozzá, csak találtam valahol, aztán gondoltam, ez megérdemel egy kis ingyenreklámot, így benyomtam ide.<#wink>
Yan
hogy repültél fel olyan magasra?

&#165; xfire: kistekila

Biztosan igazad van, bár én elég nehezen tudom elhinni, hogy egy valamirevaló csapat, ki tudjon kapni, miután megszerezte a légi fölényt. Én valahogy így tudok elképzelni egy wart, miután az egyik csapat csúcsragadozója lelõtte a másikét.<#violent>
dronkZero
Ha robban a cucc, amin a C4 volt, akkor a C4 is felrobban.

Lehet szivatni pl sorompóra pakolt C4-gyel, csak benne van a rizikó, hogy csapattárs kapja...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Elõbb játszottam.C4-et raktam az UAV-ra.Aztán rárakott egy csapattárs és felrobbantotta.Megelõzött de felrobbantott egy harmadik csapattársat is mert közel volt.És neken adták a teamkillt pedig nem robbantottam.Micsoda képtelenség!

schrank
ha szar úcse fogaggya eee <#nemtudom>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

mike0013
és akkor mi van, ha már nem emlékszem meik email címemet adtam meg😞?
nem lehet valahogy megnézni a bfhq-n belül vagy valahol?

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

schrank
van és itt is van topikjuk az esgén az egyi a point of extensis vagymi a mási a desert conflict meg vannak kisebb modok amikkel a kutya se játszik mint a project reality szarság <#fejvakaras>

amugy a bf2 nek van valami ingyenek kiegészitöje vagy csak a fizetösek vannak?

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

schrank
áj ímélcím új pass

mike0013
sziasztok!
azt szeretném megkérdezni, hogy jelszót hogyan lehet váltani, mert valaki használta a profilomat, igaz, hogy szerzett nekem 2000 pontot😊 de azért jó lenne ha én küzdhetném fel magam és én szerezhetném meg a medálokat!
Tehát, a kérdés, hogy lehet-e jelszót váltani, ha igen hogyan? Köszönöm elõre is a választ

schrank
van a játékon belül keresõ az tökéletesen megfelel vannak kecsegek akik az x-fire esküsznek szerintem próbáld ki <#kuss>

<#kocsog><#lama><#kocsog> nem mindenki kockafejû igy nemismerem a járást, szoval ha senkinemlátja akkor mivel tudom látni mert eredetim van és akarok ujra bf2 zni. a válaszoddat elöre is köszönöm.

schrank
ne menõzzé nem csak a te ASE-d nem látja senkijése majd akkor májerkodjál ha látja <#mf2>

az én ase-m mértnemlát egyetlen egydarab szervert sem? 1.41 es patch fenn van. segitsetek pliz.

Fujiryu
bszn

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

HTS s3rg1nh00
BSZN dzsótata<#pias>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

schrank

koschwarz
én fotóztam egy átlagos medencés partim után<#miaz><#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Szathy
úgy amúgy mellesleg honnan származik ez a bizonyos kép ott fent?

havercsotány
Bóldog szülinapot Joebratyesz!!<#pias><#pias><#pias><#pias>[#pias<#pias><#vomit>

JAG1
Höbödö Padavane. :-DD

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

joebacsi
köszi srácok...mászok vissza rátölteni, mer nemakarok sokáig másnapos lenni 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

JAG1
Öröm, s bódottá Dzsóba!

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

uHs Gerzson
HBD Dzsótata 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

vsly
BSzN Dzsóbá<#wave>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Beers
HBD beléd is!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Yan
(sok)tekilás Szülinapot! 😊
<#pias>

&#165; xfire: kistekila

BaSZNáD Joebácsi!

-tRs-Landor

a héten töltik fel ezek a hokik, nem rajtam múlik 😊

-tRs-Landor

HBD!!!<#pias>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

kBagyula
Ejj, Bódogat Joe! <#wave><#pias>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Running
bszn makijoe

KáTéCé
BSZN Joetata!

Promi
BSZN Joebacsi!<#integet2><#pias>