Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Amúgy kösz. :-D
Kösz, kösz, a sok gartulációt, még fel sem fogom...
Hát Crem, gumizd fel a gatyádat bki. 24 órát vajúdtunk...azt hittem megzavarodok.
A többi kisapa bekaphatja... :-DD
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
-tRs-Landor
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Pihend ki magad, szükséged lesz rá!
Mi már megtettük amit megkövetel a ... 😊!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
<#vigyor5>#vigyor5>
apjára hasonlít...??...<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#puszis>#puszis><#law>#law>
bazz, hihetetlen hogy ilyen kicsi, az enyém már egy nagy cula hozzá képest<#love12>#love12>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Gratulálok!!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Asszonnyal:
<#hehe>#hehe>
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Isten hozott Gréti! <#integet2>#integet2>
Neked, Anyának, Apának meg egészséget és sok bódottá 😊 <#taps>#taps>
Gratulálok! <#taps>#taps>
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
De most jön csak a neheze <#hehe>#hehe> .Sok Kitartást hozzá!
Csak 1 órát tudsz eltölteni a nettõl távol, aztán rögtön keresel valami netkávézót! <#eplus2>#eplus2>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
<#hehe>#hehe>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Isten hozott, Gréti <#wave>#wave>
--- Motorola Defy Wiui_2.12.27 --- BFBC2Vietnam hent3s
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Remélem apu nem dölt ki és ismerkedett meg a padlóval közelebb 😄
Grat Jag <#pias>#pias><#eljen>#eljen>
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
Akkor azt hiszem talán gratulálni kéne!?<#fejvakaras>#fejvakaras><#vigyor3>#vigyor3>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Tegnap születtem. Az adataim:
Mellbõség: 90. :-)
Magasság: 56cm
Súly: 2700gramm
Nem ismerkedni akarok, szal kopás, csak egy kérdésem lenne:
Hogy kõ' zúúmolni?
-tRs-Landor
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
majd linkelek képet a fogyasztott alkoholról <#nezze>#nezze><#idiota>#idiota>
atán jött az ûberpr0 GUS hangkártya! nnaa az faszánszólt 😄 csak nem volt hozzá windows 3.0 driver, így eladtam 😞
-tRs-Landor
-tRs-Landor
Már elkezdtem épiteni mikor unokatesómtól kaptam egy SB16 kompatibilis cuccot ...
WOW ... mekkora ugrás volt 😊 Bár nekem 386-osom volt 😊
de az még egy másik gép volt.. egy 286os <#idiota>#idiota>-tRs-Landor
A Battlefield 2-ben egyszerûen elszállt a hang. Kezdetben még jó volt, aztán néhány nap elteltével megnémult. Kiírt vmi fura hibaüzenetet. Ja igen, és még vmi: feltelepítettem a Special forces-ot (Battlefield 2 kiegészítõje), és nem elég, h a kieg nem indult, a telepítés után már a sima sem. Remélem vki segít nekem ezekkel a problémákkal kapcsolatban.
ui: Anno a Battlefield 1942-vel is voltak hangproblémáim...pedig az egy teljesen más gép volt...
remélem ez a nekem való fórum