Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Lehet, hogy megsebzel, de a rövidebbet te húzod, az tuti.
Ha meg gyáva módon háztetõre ásod be magad egy clayel a létrán, akkor meg a k***a anyád. <#mf1>#mf1>
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Atom:így jár,aki megkéseli az admint😊)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
taníccsss mester
<#banplz>#banplz>
--- Motorola Defy Wiui_2.12.27 --- BFBC2Vietnam hent3s
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
ez annyit tesz, hogy reméli nem baszod magadra az ajtot kifelé menet<#mf1>#mf1>
Team GIGABYTE
-tRs-Landor
pbsetup.exe kelett. holnap majd kiderül me most alvás <#merges3>#merges3>
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Valaki leforditana, miert is kaptam bant? Mar hatodszorra futottam neki, de nem ertem az indoklast...
itt leírják hogy mánuál ápdét persze attol nekem még mindig nyomja <#rinya>#rinya>
::macskasy chsheat clubb clán::
De, azért megsúgom, hogy egy átlagos snipáról beszélsz, én meg nem vagyok átlagos. Legalábbis, bizonyos szempotok alapján (pl tök dilis vok). Snipaként egy átlagos, mezei kemper vagyok. Csakhogy, több enemyt jelöltem meg, és esettleg sebesítettem meg, mint az egész klán együtt véve (statomban látszik is, hogy kb 4:1 a kill, és kill assist aránya, ebben pedig rengeteg helizés is van). Márpedig egy legyengült katonát azért könyebb elintéznie egy csapattársnak, mintha 1-1-ben mennének. Warron amúgy se a snipákat kergetik! <#ravasz1>#ravasz1> Illetve, azért egy zászlót néha meg tudtam tartani, volt, amikor fél percig is! <#nevetes2>#nevetes2><#vigyor>#vigyor><#vigyor2>#vigyor2> Bár néha tovább is, ellenféltõl függõen, meg C4-tõl, és claymore-tól függõen. Természetessen, volt, hogy semeddig se tartottam, de ez most más tészta. <#hehe>#hehe><#worship>#worship>
1. egy ellenséges sniper mögé kell lopakodni enginerrel és nagyon óvatosan le kell szerelni a puskájáról a távcsövet úgy ne vegyen észre minket a kezdõ pléjerek ilyenkor elvesztik a zummolási képességüket hát most magyarázatot kaptak hogy miért <#nezze>#nezze>
2. variáció amikor a távcsõ fegyverrõl való leválasztását specop kaszttal végezzük ilyenkor a sniper közelébe osonva egy hirtelen jobb-bal egérgomb kombóval óvatosan lerombantjuk a fegyverrõl az optikát de vigyázz csak egy c4-et használj mert nagyobb dózisnál károsodhat a lencse <#ejnye1>#ejnye1>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Amúgy gyõgyreggelt Mindenkibe!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
a.sorozatlövésre alkalmas fegyvernél ami amugy egyeslövésre van állítva?
b.csak egyeslövésre alkalmas fegyvernél (pisztoly;öntöltõ sörétespuska)?
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Manapság már tényleg röhejes áron vágják az ember után a játékot, úgyhogy megfordult a fejemben, hogy magam is benevezek egy példányra, afféle kis hétfõesti kikapcsolódás céljával.
De ehhez persze az sem árt, hogy ha nem egyedül mászkálok a szervereken, úgy gondoltam megkérdezem a helyieket: Ráfoghatjuk, hogy sokan játszanak még, vagy már csak egyfajta keménymag maradt meg a kezdeti játékosszámból?
Köszi a választ, kellemes gyilkolászást.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
akkor is kurvanagy poén 😄
-tRs-Landor