Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként az a 7500LE nem is létezik, _csak_ ezekbe a HP gépekbe gyártják. Nem lenne egyébként rossz, legalábbis a 9600XT-nél sokkal jobb, csak a hûtése olyan, mintha nem is lenne. 70-72 fokos a GPU simán vindózban, ha játszom felmegy 90-95re. Ott még épp nem fagy le. Próbáltam 1600x1200ban játszani, de olyankor 105 fokon exitált szegény, rendszeresen. Mondjuk ez még a kibaszott nagy hõség közepén volt, most már lehet, hogy jobban érzi magát.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Gámover vagy és helibõl áttértél csipásnak? <#fejvakaras>#fejvakaras>
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Én medic-ként meg azt utálom, amikor nekem kell kergetnem az illetõt, hogy ugyan, vegye már fel, ha dobálom neki... De ha haver sznájpert látok hasalni valahol, akkor még ha fullon van is, odabaszok neki 1-2 csomagot, hogy örüljön. (Meg hogy én is örüljek a heal pontnak... :P )
Ja, meg a létra tetejére rakott clay. Az szerintem már tökmindegy. Ha látni, akkor elrettent és meg sem próbálok felmenni, mert a létráról nem lehet elkerülni sehogy. Mondjuk az tényleg nagyobb szivatás, ha nem látni... Létrázok egy csomót, kidugom a fejem, aztán bámm.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Százból egy talán. Meg spottol, tényleg. Azt a többiek is csinálják, a ködön meg a sniper sem lát át, szal túlzott elõnye nincs szerintem.
És mi az a nyílt terep? Egy fal csak egy oldalról nyújt fedezéket, lövészárok meg rókalyuk az ebben a játékban nincs.
De azt az eddigi tapasztalataim alapján kijelenthetem, hogy nagy átlagban a sniper olyan, mintha nem is lenne, ellenségként ingyenfreg, csapattársként meg rohadtul idegesít, mert számítani nem lehet rá.
"Ha jössz a stattal, az enyémbe meg rengeteg klaymore van, és CSAK azért, mert a megfelelõ helyre rakom"
Ugye nem azt akarod mondani, hogy kléjmórozni nehéz? Igen vannak, akik még ahhoz is bénák. De a két claymore-ral max magadat véded meg, egy zászlóhoz egy medic+bármi páros már gond nélkül bemegy. +2 revive pont a medicnek.
Na, szedhetem szét. Nem tudom, hogy van-e szabad slot... :P
Ami pedig a csapatjátékot illeti. A snipa igenis kiveszi részét belõle. Csak ne feledjük el, hogy nem csak snipákban vannak lámák, medicben is, meg minden "fajban" van rengeteg sok idióta. NEM azokról beszélek! Mint írtam, én full aktív vagyok. Még zászlót is behúzok, meg sorolhattnám. A másik a jelölgetés. Pont azért, mert egy magas helyen vagyok, és belátok jó nagy területet, tudok a jelölgetéssel a társaimnak segíteni, illetve, akár fedezni is! Nem 1x mentettem meg a libabõrös fenekét olyanoknak, akik csak behasaltak a zászló mellé napozni, azt hitték, hogy sehol egy ellen, és amikor már majdnem megdeglettek, jött a felmentõ lövés. Ennyi. Kár ragozni, lehet utálni a medikeket, mert ordibálhastz mellettük, hogy adj csomagot, egyszerûbb mind fejbelõni, mert irigyek. A support meg a másik állatfajta. Annak is lehet ugatni, hogy adj má valamit, Gazsi! <#shakehead>#shakehead><#ravasz1>#ravasz1><#alien2>#alien2>
Tehát, válasszuk el azokat a snipákat, melyeket meg tudsz késelni, mert lámák! Pl elõszeretettel szeretem azokat az idióta snipákat, melyek a létra tetejére, JÓL látható módon rakják le a clayeket. NA azok a lámák! Ha jössz a stattal, az enyémbe meg rengeteg klaymore van, és CSAK azért, mert a megfelelõ helyre rakom, és CSAK akkor veszed észre, ha már felrobbant! Ennyi. A C4-t se dobálni szoktam, mint a kosarasok, max a tetõröl az alattam pötyögtetõt megviccelni, hátha feljön a liftel, amit leküldök érte! <#worship>#worship><#eplus2>#eplus2>
Deén inkább várok mintsemhogy low-on játszak mert úgy meg nagyon csúnya.
azon azért csodálkozok, hogy az emelt frekveniájú rammal ugyanannyi idõ<#csodalk>#csodalk>
Töltésnél annyi idõm nincs, hogy egy pohár vízért kiszaladjak, pedig 1024*768 mediumon játszom...
Az okosító hozzászólásaidat meg megtarthatod magadnak, nekem nem kell bemutatni a csapatjátékot. Elhiheted, hogy rajtad kívül más is klánozott, játszott waron. Bár a szavaidból az jön le, hogy Klánt, wart csak te láttál egyedül az élõk közül...
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
De általában mire beérek egy pályára, már el van kezdve, zászlókat foglalnak, nincs már semmi jármû, stb.
De az egész nem zavarna(már megszoktam), ha nem cseréltem volna le az _egész_ gépem izmosabbra. És mégis, észrevehetetlen a különbség.
Csak viszonításképp, ez a változás:
AMD Barton 2500+ -> Intel Core Duo 2.66, 1G DDR -> 1G DDR2, ATA?(a sûrû bus-kábeles, nem vágom a nevét) -> SATA, 9600XT 128M -> Gef7500LE 512M
Alaplapról nem tudok nyilatkozni. A régire nem emlékszem már, az újat meg még nem néztem meg. (HP egybegép, nem darabokból állítottam össze, sõt, igazából nem is vettem, hanem hozzámvágták ingyé...)
Nemrég cseréltem gépet, a proci is, a memória is, a vinyó is, a viedokártya is izmosabb lett, és még mindig szinte tökéletesen pontosan ugyanannyi idõ alatt töltöm be a pályát, mint az elõzõ géppel. Vagy ez nem is gép, hanem személyfüggõ? Nekem ennyi jár? :P :)
Ezért is nyomom full low grafikán, mediumra, highra pakolva már elviselhetetlenül hosszú ideig töltöget.
Mondjuk a RAMra gyanakszom, valószínûleg kevés az 1G... De akkor is DDR-rõl DDR2-re javult... Vagy az nem számít? A pálya felét már csak swappelni tudja?
"de addig nem egy pályán volt olyan hely, amiket max egy másik snipa lát be, vagy legalábbis, tudja, sejti, honnan kempelhet egy másik társa!"
Az elsõ találat után lehet tudni, hogy honnan jön a lövés. Elbújik, gyógyít, figyel. Általában már a második lövés elõtt meg szoktam látni a snipert. Onnantól meg: adok-kapok, csak én mindig gyógyítom magam, neki meg szép lassan elfogy az élete.
Ja, ebben sokat segít a full low grafika, olyankor szinte világít a sniper, nagyon elüt a környezetétõl. Fõleg a kínai/mec snipa.
Az a közel nekem már elég távol van.
Én dobok egy gránátot és vagy eljátszuk a Lánc,lánc,eszterlánc-ot és a végén felrobbanunk vagy menekülõre fogja.Akkor én is.
na pont engem bántotok, aki még sosem volt sniper ;)
Alien69:
"pedig sok múlott rajtuk az igazi háborúkban"
hidegháború - Lee Harvey Oswald
tényleg <#eljen>#eljen>
¥ xfire: kistekila
Igen, ilyenkor szoktam átlõni az alját.
A gémrõl beszélek, a közbensõ szintek padlója nem lõhetõ át.
SVD is csak közelrõl veszélyes. Soroztak már vele hasba közelrõl. De azt írtam is korábban, hogy az veszélyes.
Egyébként az ügyesebbek közelrõl azt csinálják, hogy meglõnek a puskával aztán pisztollyal kivégeznek. De ezt nagyon kevesen szokták megpróbálni. Sokkal jellemzõbb, hogy ledermednek, és hagyják, hogy megkéseljem õket. Esetleg rámlõnek _egyszer_.
ha neked 4 kell testre, akkor gyakorolj még egy kicsit.
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Megérdemli aki hagyja magát lelövetni a darun.Az elsõ elsüvítõ lövés után a másik irányba fordulok és kész.
a, nem foglalkozom vele, úgysem talál el.
b, lepötyögtetem M16/AK egyes lövéssel.
Mivel medic vagyok az idõm 99%-ában, sokat nem ér el az átlag sniper, mert ha eltalál, meggyógyítom magam. Fejbe nemigen szoktak lõni, mert folyton mozgok, még zászlófoglalás közben is, a csodanetkód meg nem engedi, hogy messzirõl mozgó embert fejbe lehessen lõni. (Persze lehet, de _nagyon_ ritka)
Kedvencem a toronydarun gubbasztó sniper, amikor azt hiszi, hogy nem lóg ki a feje. Az is aranyos, amikor visszakúszik a gém közepére, hogy ne lássam. Csak sajnos az a felület átlõhetõ, úgyhogy általában rábasznak.
Jellemzõen csak akkor tudnak gondot okozni, ha beülök egy stingerbe, rákoncentrálok a helire, aztán páff, fejbelõnek. Illetve még akkor is, ha elvonulok valahova egy csetepatéból nyalogatni a sebeimet, aztán sérülten bekapok egy lövést testre.
Egyébként ha nem hiszed, nézd meg a statom, azoknak a késeknek legalább a fele sniper volt. Annyit tennék még hozzá, hogy _soha, egyetlen egyszer sem_ nem voltam még kés/pisztoly szerveren, minden késelésem éles harcban történt, fõleg conquest szerveren. (Nem szoktam villogni a stattal, de a késelésekre büszke vagyok... :P )
Hozzátéve az egészhez annyit, hogy az átlagos sniperekrõl beszélek, akik jellemzõen a nagyon kezdõk, vagy az ultralámák. Találkoztam már igazán ügyes sniperrel is, de nem az a jellemzõ. Inkább az, hogy aki elõször látja a játékot, azt hiszi, hogy az a legjobb fegyver, mint a CSében. Hát itt nem.
egyébként nincs kevesebb létjogosultsága mint bármelyik másik kasztnak.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Micsoda duma. Kurva nagy dolog lelõni valakit a ködhatárról, és nem tom miért lenne láma az akit lelõ egy olyan akit nem is lát. Rohadt idegesítõ mikor 16 emberbõl 8 sniper és nem tudsz semmit csinálni mert vmi rohadt háztatõrõl csettegetnek rád megállás nélkül. Sztem a legtöbben azért játszanak sniperrel mert egy kéz is elég hozzá a másikkal közben lehet rángatni a gyíkot. Egyébként abbban igazad van hogy ez csapatjáték, és pont a sniperek azok akik nem veszik ki belõle a részüket, hogy is vennék ki amíg egy helyben meresztik a valagukat.
Ki látott már utcán korzózó snipát, aki arra vár, hogy egy láma enemy medic lepuffantsa? Ha meg vagy olyan láma, hogy egy snipa leszed, akkor meg is érdemled! Tudom, sokan nem kedvelik a snipákat, és akkor finoman szóltam, pedig sok múlott rajtuk az igazi háborúkban, és nem kell lenézni õket! Sokkal nagyobb lámaság úgy "közlekedni" a pályán, hogy a vak, fehérbotos öreg bácsikák is észre vesznek a térkép másik oldalárúúl! <#ravasz1>#ravasz1> Mint írtam, ez csapatjáték. De, sokan csak a stattjukat buzerálják, meg az egójukat, de az ilyen játékosok nem igazán alkalmassak csapatjátékra. Ugyanis, soxor fel kell áldozni a saját eredményeinket a csapat oltárán. Ezért pl a warrokon is, de a publikon is inkább megsebeztem az ellenfelet, még ha nem is sikerült esettleg kinyiffantani, de a társaknak sokat segíthetett, nem is beszélve arról, amit már írtam, csak sok láma nem csinál, a jelölgetés. Ami alapvetõ egy csapatjátékban, de sokszor szinte könyörögnöm kell, hogy wazze, ha gyalog vagy, mondjuk medic, és látsz egy tankot, amit mondjuk nem fogsz tudni esettleg kinyiffantani, jelöld má meg, mert NEKED nem tart semeddig megjelölni, de mások életét nagyban megkönnyíted, márpedig egy klán warron, fõleg amelyen tét is van, ez sokat számít, és akár a gyõzelmet is jelentheti. Persze, ezt sokan nem értik, de nem is baj, csak ne kerüljek össze velük egy csapatba, mert azokat útálom, akik önzõek. <#alien>#alien><#falbav>#falbav>
A BF2142-ben is rendszeressen be kell írkálnom (publikon), hogy jelölést kérek az ellenfél gunshippjére (heli). Pedig, akik ismernek, tudják miért, és már kérés nélkül is jelölnek minden ellenséget (gyalogost, tankot, mindent)! Nem is vélettlen, hogy CB-n a titán versenyben az élen vagyunk. (pontosabban inkább csak másodikak, de voltunk elsõk is)<#alien2>#alien2><#worship>#worship>
Pfff...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Zolly, nem voltak latvanyosak. :p
David, vlmi ilyesmire gondoltam en is, csak nem ertettem, hogy fugg ossze a banhoz. :)
Bar a szerver eleg vicces volt a gyerekes adminnal, elotte egy tarsamat "no random kill" indoklassal vagtak ki, volt neki klantarsa, o ezt kapta fel perc utan: "i think, you wanna go with him". Aztan meg, miutan lehuztak az utolso kinai zaszlot, az admin ezt irta: "chinas, plealse die fast". Abban a pillanatban feheritettem ki az egyik zaszlot, utana jott a kepen lathato szituacio.
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
-tRs-Landor
valszeg a cumisüveg és a rengõcicik miatt van ;)
¥ xfire: kistekila
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?