Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Van egy-két szép dolog benne a grafikán meg a fizikán kívûl (pl. fegyver beállítása, meg a különbözõ módok), de amúgy nem nagy szám... ja meg jönnek az észak-koreai ferde szemûek és leigázzák a világot... meg nem beszélve arról, hogy szarabbul találnak be a fegyverek, még ha pötyögõsre is állítom😊
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
Ez a patch újra feltelepítés segített!!! Köszi-köszi!
zsolti
üdv: zsolti
Gyógyreggelt ... kipróbáltam az agyonhájpolt Crysis-t ... Végre egy másik nívós játékot találtam amiben szarabbak a fegyók mint BF-ben ...
A Stalker után itt a Crysis ... Neszenekem nanoszujit meg 2020-as ûberpro elitkommandós ... de hogy a jövõ szuperkatonája a jövõ szuperfegyvereivel nem tud 20 méternél messzebre pontosan lõni ... Azé kell a Makszimumszpíd, hogy lõtávba érjen? Vagy mijafasznak?
Gyönyörû grafika, jó ötletek, mindenesetre az egyik legjobb Paintballprogi amit valaha is láttam ... <#hehe>#hehe>
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
de ha már párosodási szándékút akarol <#whatever>#whatever>
Nekem egy olyan kérdésem lenne a Battlefield 2-vel kapcsolatban, hogy a játékban milyen módon lehet internetes szervert indítani.
Válaszaitokért elõre is köszönet
Frissen vásárolt EURO FORCE kiegészítõvel van gondom. A nehézkes (vagyis elsõre nem igazán könnyûnek tûnõ, de mindegy) install után végre elindul a BF2. Keresek egy olyan szervert amin a 3 új map egyike fut, meg is van, csatlakozás, és töltés. Megjelenik a gomb, ami után máris játszhatnék, de a rákattintás lehetõsége helyett, kidob a szerver és közli, hogy az a server csak módosítás nélküli original BF2-t enged fel magára. KB, ez a lényeg. Error kép mellékelve.
Szerintetek ez mi az úr isten lehet!?
Nem, nem warez game. Mind az alap BF2 mind a SPECIAL FORCE mind pedig az éppen ma vásárolt EURO FORCE eredeti (ez éppen MEDIA MARKT-os), mégis szívok. Mind a 3 féle új mappra ezt kapom, bármilyen szerverre próbálok belépni. Valaki pls help!

Ez a legjobb. 😊

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Jaj, hogy a játék kiegészítõje kell! Bocs, bamba vagyok. :§
(A SpecialForce-ot kevertem a spec.ops-sal) Sorry!
Csak fura, hogy az alapjátékban már a másik fegyvert is jelöli mint lehetõséget. (Én meg itt ráizgultam feleslegesen). 😊
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Csak akkor oldhatom fel a másikat is? Mi ebben a logika? 😊
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Üdv! Egy kérdés az unlock-olható fegyverekrõl:
Miközben rangot kap az ember, a "leltárban lévõ" bármelyik fegyvert kiválaszthatom (tudom egyszerre csak egyet lehet) feloldani, vagy van valamilyen sorrend köztük?
(A medic egyik fegyverét már sikerült, mikor viszont megkaptam a tizedesi rangot, szerettem volna a másikat is, de helyette az egyik spec.ops-os unlockolta.)
minden vicc idõsebb mint Szerdzsi 😄
hát,ha lehet akkor inkább vazelinnel...
jó,vazelin gyere te is!"
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
nincs valakinek elfekvõbe véletlenül egy socket-a -s procihûtõje? 😊
egy régi 2600+ athlon xphez kéne...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Én jáccogatok a AIX-el, csak az a gond vele hogy offlány ...
Qrva exmatáv bassza bekötni a telefont, de a számla már megjött 😞
Nézhetek utánna jövõhéten hogy mijafasz, mert van egy sanda gyanum, hogy régen megvan, csak basztak szólni 😞
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy