Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mNzJean
hol van bf3 topic ,én nem találom?

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

joebacsi
hát ezek az ingyentárhely szolgáltatók képesek gusztustalan frémmegoldásokra, amik szépen be tudnak kavarni :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

JAG1
Nyasgem. :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

0Fritz0
Hát az IE. :D

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

JAG1
Felraktam egy IPB fórumot egy ingyenes tárhelyre. Firefox alatt megy, mint a meszes, de IE alatt nem lehet scrollozni. Mi a szar lehet a hiba?

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Kovács legény
meg a beállitástól

www.czekoart.hu

Fujiryu
Tudsz csinálni szervert a saját gépedre.Tedd be az eredeti BF2 dvd-t és ott tudsz csinálni szervert.Nekem múltkor sikerült, legalábbis Matt fel tudott rá jönni.Az meg hogy hány embert bír el az a te gépedtõl és netedtõl függ

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

DummyBoy
Kérdezzél csak nyugodtan, offlány vagyok 2 hónapja, azóta csak a demókat nyomom + ETQW + BF2 AIX Modot ... :) Singleplayer offkorz :)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

<#integet2> faxxom .. most hogy egy szadista munkamánijás lett a fõnököm alig érek rá a fórumozásra

Dummy+Fritz: köszi az 'élménybeszámolót' valahogy kezdek kiábrándulni az új játékokból mégmielõtt egyáltalán kipróbálhattam volna :) :(((

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

wázze az a "Sturm-pause" :DDD

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Kovács legény
hmmm ,a hiba az ön készülékében van

www.czekoart.hu

Flister
csak azért mert nem látok a belépésnél semmi olyant, ahova a nevemet írhatnám be, csak jelszónak van hely... :S

joebacsi
ja

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Kovács legény
ezt inkább nem láttam

www.czekoart.hu

Flister
hello
új gépet akarok venni, és azt akarom tudni,hogy ha arra a gépre is felrakom bf2t, akkor tudok játszani avval az accountommal, amivel azelött játszottam????

Kovács legény
BF3 totyikba mindenki röfögjön be legalább 1hsz-t hogy meglegyen az 500.
THX

www.czekoart.hu

OrionHungary
Ismerõs a helyzet <#crazya><#vigyor2>

Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

HTS s3rg1nh00
coRDHA-ban volt:)
én még a HTS-rõl beszélek:)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

atomboy
Nem nalatok volt a restartolo pause? :)

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

:D: :D:D:D

XFIRE: honorshark MSN-em megtaláljátok az adatlapon. Köszönöm mindenkinek elõre is..

schrank
és ami a lényeg hogy kevesen voltatok mert a bf csak úgy bf <#lama><#taps>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Hamachi-n nekem is sikerült jópár emberig laggmentes szerót indítani.... Jó hát nem ranked, de szerver.... a célnak szerintem tökéletesen megfelel :P

XFIRE: honorshark MSN-em megtaláljátok az adatlapon. Köszönöm mindenkinek elõre is..

HTS s3rg1nh00
mi anno "klángyak" címszó alatt csináltunk ilyet...csak aztán véletlenül egy admint basztunk ki...aztán meg hadd ne folytassam<#vigyor5>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

OrionHungary
BF2-ben nem tudsz "ingyen" szervert csinálni csak bérelni. Kapitalista EA szemlélet <#taps> Lehetséges hogy hamachi-val lehet de én még nem próáltam. Egyszerûbb ha kerestek egy üres nem rangsorolt szervert és ha valaki csatlakozik 5en ki tudjátok rúgni. <#buck><#email>

Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

:D az a neve... Szevasz Orion :)

OrionHungary
Szevasz veterán

schrank
b+ elõször aszt hittem hogy erdélyi magyar vagy azé RO de most már kezd derengeni az a redorhidea vagy mi a neve játék <#ticking>

Öhm RO szobába tanyáztam egy ideig.."szobába"... Szakmai önéletrajz kicsit hosszú lenne... Voltam =25TH=-s egy ideig, aztán S4f, aztán DR., megint S4F, aztán most végtére is DR. -os vagyok.. Tudtommal^^

schrank
azé nyomhatná valami kis "szakmai" önéletrajzot mert most így hirtelen nem ugrik be hogy honnan is kéne tégedet ismernünk <#vigyor5>

kabbe :D kössz^^

schrank
hú b+ elõször azt olvastam hogy homoshrank de aztán elolvastam mégegyszer <#vigyor5>

Üdvözletem! (Itt is(...

schrank
5-en bf-ezni az olyan mint a két fõs gruppensex <#hehe>

tudnál nekem segíteni benne?
schrank
most nésztem a nemmondjukki a névét topikban egy képet amin az szerepelt hogy a kvad procinak 4 diagramja volt az alt+ctrl+del teljesítmény kiíró kockában nnna mondom megnézemmá hogy nekem hogyan mutassa a 4400-es c2d-t azt két diagramot mutatott kurva jó <#taps> (<#idiota>)

schrank
hááát tudóóód az amelyik ... <#miaz>

OrionHungary

DummyBoy
Mi az hogy melyik???? o.O

joebacsi
ehh...éljen ez a fenenagy tolerancia :)

egyre inkább cikinek tûnök ezzel a snassz "male"-el :D

Kovács legény
játékon belül van ilyen megoldás

www.czekoart.hu

Köszi a választ schrank, de nekem elég lenne max 5 fõs szerver is egy baráti társaság részére.
Kovács legény
hát jóreggelet, részemrõl tök mindegy hogy fél egykor vagy féldélben keltem<#banplz>

www.czekoart.hu

schrank
mé te melyik vagy a nokiás csávó <#ticking>

DummyBoy
FMP lett a videó :)

DummyBoy
Lol de lámpa vagy ... :)

Mellesleg én se :) Tegnap esti sörözgetés kiverte a fejembõl ...

Reggel vékáp, megszarattam a kutyát, összepakoltam a cuccaimat és indulok melóba 5.20-kor ... megyek ... megyek ... mondom, de kurva kevés autó van, ilyenkor már dugó szokott lenni ... emlitem is páromnak ... megyünk tovább ... egyre gyanusabb ... eccercsak satufék, káromkodás ... párom kamillázik, hogy mi van ... felhivom az éccakásokat: "Mennyi az idõ most?" ... persze nagy röhögés ... forduljak a másik oldalamra mert még van 1 órám ... bassza + ... RETURN, GOTO 10 ... hazamegyek, mondom már nem fekszem le ... jáccok egy kicsit ... párom bement Tv-zni ...

Na, majdnem el is késtünk :) Utánna fene se figyelte az órát :)

joebacsi

schrank
BASSZÁTOK MEG NEM ÁLLÍTOTTAM ÁT AZ ÓRÁT <#falbav><#hehe>

OrionHungary
C64 4ever.

schrank
a jobb alsó képen pedig a kóreai néphadsereg bekerítette és megadásra kényszerítte fõhõsnõnket <#hehe>

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.