Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

havercsotány
fu baz ez már giccses<#levele><#ejnye1>

OrionHungary
én a bevállalós csinos csajokat szeretem a tetkó részletkérdés, de nekem bejön. leszedem ha ezen múlik hogy lecseréld yetit

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

OrionHungary
nekem is jobban bejött a pici láb de már reklomáltak hogy túl kicsi lett a lába

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

joebacsi
tetkós csajszikat nemszeressem 😞

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

schrank
a lentebbin igaz hogy rövidítetté de a lábfejébõl nem faragtál le de eszt asz utóbbit se nem tudom elkébszelni nõ szandálba <#vigyor5>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

OrionHungary
középen hanytt cunika lábfeje emberi formát öltött

schrank
mit keee nészni <#fejvakaras>

OrionHungary
nah itt a köztes megoldás

jappy
Ezeket a meccseket meg lehet majd nézni???Kiváncs vok hogy játszanak a csíterek:-)<#eplus2><#hawaii>

jobb ma egy sör mint holnap kettő

schrank
ha rendbe akartad volna hozni a lábikóját akkor nem végeztél volna félmunkát <#mf1>

Zerénd
Vissza se gyere b34

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

LOL. Egybõl jön a tömegsex. Na jó megyek is innen a pitcába.
Zerénd
Te most flémelni jöttél ide? Csak szólj, tõlünk azt megkapod!

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Már vártam ezt a hsz-t. CSak ez már akkor lejárt amikor kirobbant. Ez egy statisztika amit az olyaokróól vontak le mint te meg a többi LCDfej.
Zerénd
Magadról, vagyis ami történt veled, arról irtál! <#eplus2>

OrionHungary
YIHHAA JIHAD kérni akartam <#eljen>

Kovács legény
okézsoké, aztán durvás legyen, pluszban én is feltuningolom kissé😊

www.czekoart.hu

OrionHungary
elöre is kösz, még visszatérünk a dologra keresek képet

Meg a fordítást is leírhatod ha annyira kened-vágod. xD O_o
Kovács legény
okka

www.czekoart.hu

OrionHungary
akkómost járunk?

OrionHungary
rólam nem kéne teljes akt csak egy bizonyos testrészemrõl de ahhoz is minnimum egy A1-es lapra lesz szükség<#hehe> viccen kívül ha komoly az ajánlat küldök képet kicsilányról.

XD
Írd már le helyesen. Légy oly szíves.
x_x
OrionHungary
én nem érteni külföldi, orion vagok nem turista <#wilting>

joebacsi
hmm...tudom hogy kurvatrendi közhelyeket angolul írogatni, de legalább az alapvetõ nyelvtani követelményeknek feleljen már meg 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Kovács legény
😉 asszonyról egen, de ha rólad kell azért plussz pótlékokat számolok fel😄

www.czekoart.hu

OrionHungary
rádzsördet, visszaigazoltam. Tetszenek a rajzaid, aktot válalsz? mondjuk rólam <#hehe> vagy a csillagomról? persze ingyé a portfóliód kedvéért

Everyone's going to be fat and single. Play less live more!
OrionHungary
igyekszik az ember... csak próbáltam kihozni még egy kis pluszt a csajokból nehogy rájukunjunk <#crazya>

Computers r change the world, people to a negative way.
joebacsi

joebacsi
tudom, csak melléjekattintottam 😊

koschwarz
dámiboj írta, hogy az iwiw-en leste meg egy volt kolléganõje nuniját...tõle kérd a linket<#nemtudom><#vigyor5>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

joebacsi
link nélkül csak szájhõs vagy 😊

joebacsi

koschwarz
õ is átnyergelt a szórakoztatóiparra, és az iwiw-en van a portfóliója?<#vigyor5>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

DummyBoy
Nekem teccett az iwiw, legálisan meg tudtam nézni egy volt munkatársnõm nunáját <#hehe>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Kovács legény
pubikám, a noreplájos iwiwes fasságokat te tudod beállítani hogy küldjék e vagy sem és hogy miért küldjék, én letiltottam az összeset😉

www.czekoart.hu

kõõ a rossebnek 😄DD Fateromat rábeszélték a diákjai hogy regeljen (én szoktam letölteni az emiljeit) hát bakker vagy 3héten keresztül vagy ezer ijjen noreplájos iwiw-s fasság jött .. kell a francnak 😄 aki akar megtalál

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Bogdogege
Van nekem is egy meghívóm , ha kell valakinek <#wave>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Kovács legény
meghíjjalak édes?😊

www.czekoart.hu

ha engemetet felveszel akkor naon fogok örülni 😄 meg csodálkozni is 😄DD

amúgy a válasz igen 😄DD

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Kovács legény
irigy e vagy?

www.czekoart.hu

<#levele> <#banplz>

Kovács legény
Jáj felvettelek iwiw-en tök hullacukimuki lesz a ha bari leszel és mindenki lássa hogy ismizzük egymáááást😄

www.czekoart.hu

Running
Látjuk ám az elhelyezett tetkókat is.<#mf2>

OrionHungary
egyik végletbõl a másikba sikerült esni... nem elösször fordul elõ velem <#hehe>

OrionHungary
mingyá hosszabbítok egy kicsit