Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kovács legény
nemtom mi olyan bonyolult. Elindítod a játékot, multiplayer és keresel egy szervert.
A többi kérdésedre a FAQ adja a választ. Ha esetleg nem találsz ott valamit akkor mi.

www.czekoart.hu

leonforce
szia!
megtortent..kapcsolodtam a netre szemelyi szamitogeppel..
tovabb is tudod??
koszi!

Seven-Four-Seven--Heavy

Üdv!
Csak egy észrevétel:
Sikerült beszereznem az alap BF2-t és a SP-t egy dvd-n (akcióbavót 4 rugó) naés pár kör szpesölforszolás után, visszalépve a sima BF2 játékba azt mondja, hogy unlock-olhatok 3 új fegyvert is. De közben egyáltalán nem léptem rangot, a közelében sem vagyok (most épp asszem törzsõrmi). Ez akkor hogyis van?

atomboy
3. Erti, de lusta faq-t olvasni/kattintani, inkabb mas oldja meg helyette a problemat.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Kovács legény

www.czekoart.hu

OrionHungary
az lehet a baj hogy az újdonsült BF2 vitézek nem értik az itteni tájszólást,1 választ kap, nem érti azt hiszi szivatják, 2 szivatják, nem érti,

Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

OrionHungary
végre egy korrekt válasz <#nevetes1><#taps> ilyen virágnyelven sz0patni már mûvészet <#worship>

Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

undorító :( az ijen vitzektõl hány tudnék .. de hálisten nem tudok :DDD

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Kovács legény
<#hehe>

www.czekoart.hu

havercsotány
EZEN MÉG MINDIG RÖHÖGÖK:)))

Kovács legény
mert az egy az Topi több Topi meg már Topik;)

www.czekoart.hu

bakvarnyu
Szia!Kapcsolódj rá az internettre!Személyi számítógéppel.

leonforce
sziasztok!szeretnék online játszani. hova tudnék csatlakozni, és hogy?
köszi

Seven-Four-Seven--Heavy

schrank
télleg a húsvét hogy teeet ?
<#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

ezek mérvan hárman?

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

köszi :D maradok a jégerné vagy tekkilánylál

elégha aztat cvsinnálod amit ény :D generájj egy új kulcsot :DDD

Kovács legény
Topik

www.czekoart.hu

atomboy
Egyaltalan mi az error kod? Ha van ilyen sor: "#50000", vagy annal magasabb szam, akkor bucsut lehet mondani a jateknak. <#vigyor1>

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Kovács legény
meg kapsz csokit is

www.czekoart.hu

bakvarnyu
bunkó vagy brakszli <#bee1>

schrank
nincs harag <#papakacsint> meghívlak egy italra
<#hehe>

ratyikák :DD

schrank
<#taps><#mf2>

tonyr
jaja a játékosok az a forum, nem az sg...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

tonyr
lol 1x-e irtunk :)

tonyr
LOL ez komoly ???
a forum az sg pl, a bf2 ezen bellül 1 topik

Kovács legény
a fórumban vannak a topicok
sg=ház fórum=lakás topic=szoba a gyengébbek kedvéért:)

www.czekoart.hu

a topik meg a fórum között mijakülömbség?? :O

Kovács legény
nem az,ez itt a bfet játszó emberek topikja...
már válaszoltak neked: #137529 olvass és utána rinyálj! A bannerben sem viccbõl vam FAQ.

www.czekoart.hu

schrank
topik <#lama><#mf1>

A te hszedet nem láttam<#wow3>
Nem is arra válaszolt.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Ezt szedd le ----> pbsetup.exe, aztán frissítsed a gamet. Ha nem világos valami, akkor itt a leírás képekben is.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

de <#mf2><#buck>

bakvarnyu
még szombat este ünnepnap se <#vigyor1>

köszönöm szépen!!! nemcsak núb vagyok hanem má senki is :((( brühühühü

JAG1
EZZZZZZZZZZZZZ fórum.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Szerintem, még nem válaszolt neked senki, és így nem is fognak<#lama>

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

ez most kérdés vagy állítás??<#nemtudom> és szerintem volt 'normális' része a válaszomnak amibõl kiderül mitet is kell tenned<#mf2>

wázze mostan bizonyítod ho hazudol mert ehun a kutya ..

EZZZZZZZZZZZZ BATTLEFIELD 2 HONLAP VAGY NEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mert normális választ kértem nem hülyeséget.
schrank
ez nem az a game ahol átlagolni lehet mert a 2-3 meg a 10 playares szerverek üresnek számítanak hijába próbálol politizálni tudjuk mi hogy nem játszik vele a kutya se <#mf1>

jányok alatt FAQ kettyintés és benne van hogyan lehet frissíteni a pb-t .. örül .. jáccik .. kussbamarad ..

5k alapgém 12k a kieggel a 18k az valami kollektorz edisön adnak hozzá terepszínû rúzst és alsógatyót :DD

Nem tudja valaki a PUNKBUSTER email címét mert állandóan szétcsatlakoztat, mikor betölt a pálya és játszani akarnék vele.
Vagyha valaki tud akkor segítsen már? plz!?.
Amugy eredetibe van meg az egész BF2 (összes kiegészitõjével)!
Ja és ez ONLINE nem SINGLE player, mert a SINGLE az normálisan megy.
csak az ONLINE-t kapcsolja mindig szét, valamér.Miután szétkapcsolta akkor valami ERROR uzenetet is kiirt.plz segitsen valaki.
Ha megoldodna a problémám esetleg hamarabb akkor szolok.
minden annyiba kerül amennyiér el lehet adni ;) :D de ezeket én nem néztem :p

azért mondtam átlagot mert volt amin 50en voltak volt amin csak 10en meg egy csomó 2-3pléjeres

bakvarnyu
az kizárt

tonyr
ezek kapásbol 2-3-4x-es áron vannak itt és bocs, csak 3 éves jopár...
cold war
commandos
dark messiah
doom 3 kieg
el matador
evil dead
:f

Kovács legény
az egyik drágább mint a másik, az:P

www.czekoart.hu