Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JAG1
:-DD

Édes pofa. :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

norBOSS
Szasz! Ez naon gyóó!Honnan tudnám leszedni eztet??Nem tudod véletlen? Kösssz!

JAG1
El lehet forgatni azokat a pöcköket. Forgasd úgy, hogy amikor lenyomod, bepattanjon a helyére...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Zerénd
Tegnap végre befejeztem a kodnégy szinglit. Nem nagy durranás volt. Néha észrevettem történet koppintásokat. Multija meg egy nagy határ szar. De ha csak esztelen öldöklésre vágyok, felmegyek majd kodnégy szerverre.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Zerénd
Akkor sem én vagyok!

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

schrank
tettem be nekik új banner anyagot <#vigyor5>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

havercsotány
pedig nagyon gyanúsak<#ejnye1>

Zerénd
Ez sem én vagyok!

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Zerénd
Ez esküszöm nem én vagyok! 😄DD

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

OrionHungary
az hogy nem feszes gond lehet gondolom én mert az szokott lenni

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

OrionHungary
megnéztm nincs fólia sz@rrá van kenve ezüstpasztával viszont a hütõ nem szorul rá teljesen hanem lötyög kicst és nem tudok vele mit csinálni mert ez a "új fajta bepattintós" szoaréval van felfogatva

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

OrionHungary
a proci+hûtõ rajta volt azt nem én raktam össze de akkor szétbombázom elõre kösz... ja celeron 2.80 64 bit és a cpu hûtõ fordulatát se tudja kijelezni valamiért

JAG1
Sztem nincs rajta rendesen a hûtõ, vagy nem vetted le a védõ fóliát a pasztáról.

OrionHungary
téged vártalak mert tudom hogy te tudod amit nekem is tudnom kéne

OrionHungary
intel celeron D és öklömnyi hûtõ számokat írjak? csak mert most nem megy a gép nem látom de ha segít már kötöm is át a monitort

JAG1
Milyen proci, hûtõ?

OrionHungary
még nincs oprendszer a gépen és addig nem merek telepíteni amig ki nem derül hogy nem én kötöttem valamit rosszul vagy dzsámpereltem valamit félre

forog is, vagy csak be van kötve? 😊 pl nem megfelelõ teljesítményû a vent, vagy csak szimplán szivat a cucc és nem is olyan meleg... tedd fel az everestet, hátha az mást mutat😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

OrionHungary
nono abban valami 170 körül van... bárcsak ennyi lenne a probléma

tán fárenhejjtben írja!? 😮 😊

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

OrionHungary
peccs az engem is érdekelne mert nagy rangot akarok pár órán belül hogy azt higgyék én vagyok a legskillesebb kockafej a szerveren

OrionHungary
miért lehet hogy összeraktam egy zsír új gépet elindítom és bios-ban megfigyelve, 90-95 celsius fok közöt van a CPU hõmérséklete folyamatosan? cpu ventilátor be van kötve és a hütõborda nem tûnik melegnek. most az egyszer csak értelmes válaszokat várok, segítsen valaki mert lebukok a munkahelyemen hogy fingom sincs a hárdverhez

hmm... melyik gombal kõll bekapcsolni? meg olyan krekk, vagy peccs van ami helyettem játszik? mert idõm nemsok.

OrionHungary
monitor be van kapcsolva? <#nevetes1> meg nem mindegy melyik irányból nézed

várjá, az elején elakadtam, nekem itt ez nem így néz ki<#fejvakaras>

OrionHungary
dede kell, na mutasd <#crazya>

nem köll ahoz link 😄 😮

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Ja, hülye vagyok. Az a legújabb: Battlefield in South Park. 😊

OrionHungary
nekem biztos tetszeni fog amilyen zenét te csinálsz csak dobj linket <#mf1>

jhesszus ez mekkoraaszaaaar 😄DD

schrank

OrionHungary
féltékeny vagy? téged is szertlek <#szeret>

OrionHungary
www.budacolor.tvn.hu vagy myspace budacolor csak szülõi felügyelettel <#hehe>

JAG1
Ez már szerelem.

OrionHungary
ha elküldöd privát a accant neved jelszavad privátüzenetbe, feloldom neked hogy tudj minden fegyvert megnyitni

leonforce
1000 kosz!!
azert az eneked hallgatasat a vilagert sem hagynam ki..!!! :-)))
lehet a jatek mar nem is kene.....

Seven-Four-Seven--Heavy

OrionHungary
a háttér muvi nincs csak az idõhúzás reklám szemét van törölve

OrionHungary
tegnap de már az ügynökök maradványait földtakaró fedi <#mf1>

OrionHungary
sok sok fontos dolog, a jelenleg folyamatban lévõ fájlok és alkalmazások <#hehe>

schrank
nincs kikapcsolva a háttér izé múvi vagy intró vagy mi a ...picsa ? <#lama><#hehe>

Kovács legény
😄

www.czekoart.hu

schrank
"SP" = Special Phorces <#lama><#hehe>

atomboy
Mikor volt utoljara nalad a BSA? 😊

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

jappy
miez a sok szar geci icon??:-))

jobb ma egy sör mint holnap kettő

Énvagyokazapád
😄

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

jappy
Kattints gyorsan kéccer a bf2 iconra.

jobb ma egy sör mint holnap kettő

OrionHungary
kattintasz BF2 ikonra

kiválasztod a profilod (ha nincs csinálsz egyet)

multiplayer feliratra kattintasz

szerver nevére kattintasz duplán

vársz hogy betöltsön a pálya

zoomolsz
ha nem érthetõ legközelebb dalban mondom el

Kovács legény
ez igy van, összeköttetésben van a kettõ. Lõssz még hármat és meglesz minden unlockod

www.czekoart.hu