Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Pár sorban ugyan ez te sajátirásbaszerelmes teeee! 😄
Megutáltam a kodot, visszajönnék hozzátok IGAZI JÓ játékot játszani, vagy más versenyeket lezavarni.Kocsi, heli, tank stb stb. Szerver még van, át is tudom állítani egyszerûen ha kell dcon. ( nem kell!!!!!!!!! ) Szeretném ha sokan lennénk, minimum 13-an.
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
HTS s3rg1nh00 felhasználói adatlapja
Életkor: 18-25 között
baszki 1 évet öregít az sg?csak nyár végén leszek 18<#wow3>#wow3>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Rögtön bele is vágok a közepibe. Mostanában egyre nagyobb a nyomás rajtam amiatt, hogy nem rendezek megint "fun" versenyeket, ahogy régen a bf2, és dcon idejében. Nekem is hiányoznak a régi mókák igazából, de elég sok mindennek teljesülnie kell, hogy ez összejöhessen. Pl: Horda szervert átlõni bf2-re, dcon-ra és megtörni, térképeket valakitõl megszerezni, vagy újra átalakítani. Ezek nem kis melók, de megpróbálom megoldani, ha lesz elég érdeklõdõ az esemény iránt. Nem akarok senkit se megbántani, de alkalmanként 12+ résztvevõ alatt el sem kezdeném, szóval olyan 20-30 közötti aktív érdeklõdõ szükséges ahhoz h megpróbáljam.
Egy kis infó azoknak akik nem voltak még vagy már nem emlékeznek, mirõl is van szó.
A verseny a Battlefield 2, DCON (Desert COnflict) mod-ja alatt fog futni, mivel itt jóval gyorsabban a jármûvek és a térképek egy része erre van meg, valamint az alap bf2-õs térképek is szerepelnek benne. A térképek fel lesznek készítve a versenyekre, valamelyik 3 félére is alkalmas lesz.
Amik megrendezésre kerülhetnek:
- Autóverseny homokfutóval
- Heliverseny a pici helivel (nem tom mi a neve😊 )
- Tank csaták 15+ tankkal
- Repcsiverseny
Feltettem egy szavazást, kérlek jelöld be érdekel e a verseny.
Üdv all
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Ugy nézki hogy a szerverzök lemondják a dolgokat mivel (Túl sok a költség és idö hiányában nem tudnának értelmes lant tartani) hát sry gyerekek én megpróbáltam mindent :p) ....
De hát az élet nem áll meg és végre lesz lan nem sopronban hanem Miskolcon tehát fejeket fel 😊 CsáÓ :p
¢^tiger írta:Sziasztok!
Én is egy közelgõ BF2 versenyrõl szeretnék szólni, ez Miskolcon lesz július 10-11.-én. Az EA támogatásával kerül megrendezésre egy 4 (5) napos leginkább FUN lan keretében. Az oldal címe: http://www.szt-miskolc.hu. Remélem nincs ellenetekre, hogy így betolakodtam ezzel.
Üdv^·^
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.